Ιβάν Σαββίδης VI
-
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Παρακολουθώ από το 1982 τον ΠΑΟΚ
Κάθε τμήμα του
Ποτέ, μα ποτε, δεν είχαμε τόσες ομάδες στην πρώτη εθνική κατηγορία κάθε αθλήματος, εν μέρει πρωταγωνιστώντας
Ξεπεράσαμε χανουμια και λαγούς
Μόνο ο γαύρος έμεινε
Εμείς, μια ομάδα της επαρχίας
Όλα αυτα προέρχονται από μια σταθερή δουλειά του ερασιτέχνη και τα χρήματα του Σαββιδη, εδώ και μια δεκαετία
Μαζί και από ανθρώπους όπως ο Τσαλοπούλος, που είδαν όραμα
Σέβομαι την άποψη του καθενός
Απεχθάνομαι τη λήθη
Την καλησπέρα μου
Και αύριο, έρχεται maxi corner
Κάθε τμήμα του
Ποτέ, μα ποτε, δεν είχαμε τόσες ομάδες στην πρώτη εθνική κατηγορία κάθε αθλήματος, εν μέρει πρωταγωνιστώντας
Ξεπεράσαμε χανουμια και λαγούς
Μόνο ο γαύρος έμεινε
Εμείς, μια ομάδα της επαρχίας
Όλα αυτα προέρχονται από μια σταθερή δουλειά του ερασιτέχνη και τα χρήματα του Σαββιδη, εδώ και μια δεκαετία
Μαζί και από ανθρώπους όπως ο Τσαλοπούλος, που είδαν όραμα
Σέβομαι την άποψη του καθενός
Απεχθάνομαι τη λήθη
Την καλησπέρα μου
Και αύριο, έρχεται maxi corner
Ρε παιδιά δεν θέλω να βάλω στο τοπικ του Ιβαν τις ΑΜΚ του βάζελου και εγώ δεν το ήξερα το άκουσα στον Μπούζο και τον Σαγώνια ένας ρεπόρτερ που είχε όλες τις ΑΜΚ και τα υπολογίσε και έλεγε για κάθε ΠΑΕ και η αληθεια είναι ότι μέσα σε δύο χρόνια από ένα google να κάνεις θα δεις ότι μόνο σε 2 χρόνια έβαλε στις ΑΜΚ πάνω από 40 εκ. και έχει χρονιές με πολύ μεγάλα ποσά αλλά είναι ΑΜΚ. Εχετε πολύ αρνητική ενέργεια κάποιοι. Δεν είναι κακό ούτε σημαίνει κάτι αυτό ίσα ίσα σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά . Αλλοι ασχολούνται και τα κάνουν πρωτοσέλιδα.
Όχι φίλε δεν θα αντιστρέφεις τα ερωτήματα γιατί δεν σε βολεύουν ! Εσυ θα μας απαντήσεις ποιος έφερε τον καργα στην ομάδα κι δεν ανανέωσε τον κρεσπο . Και για να σε βοηθήσω γιατί βλέπω ότι πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερό η μεταγραφή καργα πατροναρίστηκε σε υπερθετικό βαθμό από το συγκρότημα του μέτροπολις.Tolaros έγραψε:Εγώ δεν απαντώ? Ποιος πήρε απόφαση απόκτησης του Κάργα αντί του Κρέσπο? Εσείς πείτε μου που απαντάτε.Andrew R έγραψε: Η τοποθέτηση σου φίλε τολαρε αφήνει παρά πολλά κενά στον τρόπο λειτουργίας της ομαδο κι δεν απαντά σε στοιχειώδη πράγματα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Στο έθεσε πολύ σωστά ο ρενε πιο πάνω αλλά γενίκευσες το πλαίσιο των επιχειρημάτων ακριβως για να μην απαντησεις. Η γκοτζαρεβα δεν πήρε μόνη της την απόφαση μη ανανέωσης του κρεσπο για να έρθει στην ομάδα ο καργας. Ο Βιεϊρίνια ξεφτιλιζόταν επι ένα καλοκαίρι για ένα θέμα που ο γίγαντας ιβαν έκλεισε σε δέκα λεπτά. Δυο χρόνια πριν αυτή οι διοίκηση ήταν έτοιμη να φέρει τον γιο του δωνη ο οποίος έβριζε προσωπικά τον ιβαν κι την οικογένεια του και σε κάθε σοσιαλ λογαριασμό που είχε. Εδω κι κάποιες μέρες συντεταγμένα οι Αρδ του ΠΑΟΚ που λειτουργούν σαν ανεπίσημο φερέφωνο της εδώ διοίκησης έχουν σηκώσει θέμα Μειτε γιατί δεν σήκωσαν θέμα Εκογγκ; Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην ΠΑΕ όποτε δεν ξέρω κι ποιον να κατηγορήσω γιατί δεν ειναι σωστό . Αλλά αυτό που έχει σχεδόν επιβληθεί στον δημόσιο διάλογο είναι ότι από την κορυφή δηλαδή τον πρόεδρο αμέσως μετά ερχόμαστε στις ευθύνες του αγωνιστικού τμήματος. Εσυ κι παρά πολλοί ακόμα κάνετε μια τεράστια προσπάθεια να βγει η διοίκηση της ΠΑΕ έξω από το κάδρο όλων των ευθυνών. Μάλιστα το μοτίβο κι εδώ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι ότι από τον πρόεδρο πάμε κατευθείαν στον προπονητή. Είναι επιτέλους επιτακτική η ανάγκη να αναζητήσουμε απαντησεις για τις παλινωδίες στην ΠΑΕ . Το αγωνιστικό μας τμήμα φέτος έπιασε ταβάνι το διοικητικό;
Δεν ήξερε ο γίγαντας Ιβάν ότι επί ένα καλοκαίρι, ο Βιερίνια, ο αρχηγός, η απόλυτη σημαία του συλλόγου, δεν έχει συμβόλαιο και είναι στον αέρα? Σοβαρά το λέτε τώρα αυτό? Δεν ξέρει αυτή τη στιγμή ο Μαρινάκης αν έχει συμβόλαιο ή όχι ο Φορτούνης?
Το αν λειτουργούν οι ΑΡΔ σα φερέφωνο το λες εσύ φίλε. Εγώ λέω δεν ξέρουν την τύφλα τους και γράφουν για να γράφουν για να πουλάνε. Γράφουν για Μεϊτέ γιατί αυτά θέλετε να διαβάσετε και αυτά πουλάνε. Την τύφλα τους δεν ξέρουν και για το Μεϊτέ. Δεν τους πήρα ποτέ σοβαρά και δε θα αρχίσω τώρα. Πες μου σε πόσα εξώφυλλα έχει πέσει μέσα η forza που είναι φερέφωνο.
Εγώ δεν έβγαλα καμία διοίκηση από το κάδρο των ευθυνών. Εσείς βγάζετε τον Ιβάν από το κάδρο της διοίκησης. Ποια είναι αυτή η διοίκηση τέλος πάντων που κάνει κουμάντο χωρίς τον Ιβάν μέσα? Και με το Γιώργη εδώ πλέον. Πες μου αυτός και αυτός και αυτός και ευθύνονται για αυτό και αυτό και αυτό. Συγκεκριμένα πράγματα. Όχι η "διοίκηση" αλλά εξαιρείται ο Ιβάν.
Και δεν απαντάτε και το ερώτημα, αφού έγινε ότι έγινε με Κρέσπο και Αντρέ και γω δεν ξέρω ποιον, γιατί ο Ιβάν το αφήνει να συνεχίζεται αυτό το μοτίβο? Γιατί δεν τους ξήλωσε, τους άλλαξε, τους ξέχεσε και συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια στη "διοίκηση"?
Εσείς υποτιμάτε τον Ιβάν, όχι εγώ. Με να τον παρουσιάζετε κορόιδο που δεν ξέρει τι γίνεται με τα λεφτά του. Με τα λεγόμενά σας ο Ιβάν είτε χαζός είναι για να γίνεται ότι γίνεται, ή στα αρχίδια του και αδιάφορος.
Ναι φυσικά και οι δημοσιογράφοι παρά πολλές φορές θα παίξουν θέματα τα οποία πουλούν ενώ πάμπολλες φορές θα πέσουν εντελώς έξω από αυτά τα οποία γράφουν , αυτό δεν έχει καμία φυσικά σχέση με μια άλλη λειτουργία που ασκεί ο Τύπος εδώ κι παρά πολλά χρόνια κι αφορά στην προετοιμασία της κοινής γνώμης να δεχτεί μια κατάσταση που είναι εμφανώς δυσάρεστη για την ομάδα, για αυτή την λειτουργία μιλαμε τώρα! Πάμε τώρα και στον πραγματικό ΕΜΕΤΟ τον οποίο γράφεις κι αφορά το συμβόλαιο του αρχηγού. Στην απέλπιδα προσπάθεια σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα τολμάς να αναρωτιέσαι ¨ Δεν ήξερε ο γίγαντας Ιβάν ότι επί ένα καλοκαίρι, ο Βιερίνια, ο αρχηγός, η απόλυτη σημαία του συλλόγου, δεν έχει συμβόλαιο και είναι στον αέρα? Δηλαδή αυτο που λες είναι ότι ο Ιβαν γνώριζε μια χαρά τι συνέβαινε με τον Αντρε κι άφηνε να εξευτελίζεται δημόσια ο αρχηγός παρακαλώντας για ένα συμβόλαιο Δηλαδή οι δηλώσεις αγάπης κι θαυμασμού του Ιβαν ήταν φούμαρα ότι το «για πάντα στον ΠΑΟΚ» που έλεγε για τον Αντρε ήταν ψέματα κι ψαχνόταν να μην ανανεωσει για να γλυτώσει μερικά χιλιάρικα . Τέτοιος είναι δηλαδή ο Ιβαν !!!!
Αυτό φυσικά είναι ο ορισμός του θράσους από μέρος σου, που στην απέλπιδα προσπάθεια σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με τα τέρατα που γράφεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα να υποδείξεις ότι για όλα στην ΠΑΕ φταίει ο πρόεδρος . Όπως λοιπόν πολύ καλά καταλαβαίνει κάποιος που διαβάζει την συζήτηση μας εσυ όχι απλά υποτιμάς τον πρόεδρο αλλά του προσάπτεις και δολο!
Έγινε φίλε δεν ήξερε ο Ιβάν. Το έμαθε τυχαία 31/8 που μπήκε στο paokmania.
Τον Κρέσπο τον ήθελε ο Ιβάν αλλά πάτησε πόδι η Γκοντσαρεβα και έφερε τον Κάργα για σπάσιμο και το Μαουρίτσιο πάλι τον ήθελε αλλά πέρασε του Κυριάκου.
Τους έλεγε ο Ιβάν δώστε παραπάνω στον Κρέσπο και του λέγανε από την Τουμπα όχι.
Είσαι να φανταστώ και από αυτους που πιστεύουν ότι ο Κυριάκος έφαγε τον Γκαρσία και έφερε το Ρουμάνο με το έτσι θέλω χωρίς να ξέρει ο Ιβάν ?
Τον Κρέσπο τον ήθελε ο Ιβάν αλλά πάτησε πόδι η Γκοντσαρεβα και έφερε τον Κάργα για σπάσιμο και το Μαουρίτσιο πάλι τον ήθελε αλλά πέρασε του Κυριάκου.
Τους έλεγε ο Ιβάν δώστε παραπάνω στον Κρέσπο και του λέγανε από την Τουμπα όχι.
Είσαι να φανταστώ και από αυτους που πιστεύουν ότι ο Κυριάκος έφαγε τον Γκαρσία και έφερε το Ρουμάνο με το έτσι θέλω χωρίς να ξέρει ο Ιβάν ?
Δύσκολα τα πράγματα φίλε Τολαρε ,άραγε μια χαρά ήξερε ο Ιβάν αλλά είπε δεν ξεφτιλιζω την σημαία του συλλόγου μπας κι γλυτώσω κάνα χιλιάρικο. Κι όλα αυτά ενώ υπάρχει κι το δεδομένο να ισχύει αυτό που είπε ο αρχηγός ετσι απλά " ότι αλλά λέγαν στον πρόεδρο κι άλλα έλεγαν σε εμένα " αλλά βέβαια αυτό ούτε που σου περνάει από το μυαλό.
Υ.Γ
Ο Γκαρσίαι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής κι πιστεύω ακράδαντα ότι θα δείξει την αξία του στο εξωτερικό. Ο λουτσεσκου είναι επίσης ένας εξαιρετικός προπονητής με μεγαλύτερη εμπειρία. Και οι δύο έχουν ενώ κοινό σημείο την διοικητική τροχοπέδη που δεν τους στηρίζει όσο πρέπει κι έπρεπε.
Υ.Γ
Ο Γκαρσίαι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής κι πιστεύω ακράδαντα ότι θα δείξει την αξία του στο εξωτερικό. Ο λουτσεσκου είναι επίσης ένας εξαιρετικός προπονητής με μεγαλύτερη εμπειρία. Και οι δύο έχουν ενώ κοινό σημείο την διοικητική τροχοπέδη που δεν τους στηρίζει όσο πρέπει κι έπρεπε.
Ο ΙΒΑΝ (με κεφαλαία) είναι ο φύλακας άγγελος τού ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς αρκετές φορές χαλάει μόνος του την προσπάθεια που κάνει για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα είχαν αποφέρει στην τελική πολλά εκατομμύρια. εκτός από την αίγλη και τους τίτλους.
Στην μετα νταμπλ εποχή ο ΠΑΟΚ είναι σαν σπορ αυτοκίνητο με πολλά κυβικά, που όμως όλο κάτι τού λείπει, τη μια του βάζουμε απλή αντί σούπερ, την άλλη μεταχειρισμένα λάστιχα κλπ.
Κάθε χρόνο λείπουν 1-2 κομβικοί παίκτες και κάθε χρόνο το αφήνουμε έτσι, στο τέλος της χρονιάς δεν ανανεώνουμε μερικούς από τους βασικούς και ξανά μανά από την αρχή, κάθε χρόνο είμαστε στον δεύτερο χρόνο τριετούς πλάνου και δεν φτάνουμε ποτέ στον τρίτο.
Τεράστια η ευκαιρία φέτος, αν είχαμε κερδίσει εκείνα τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Τούμπα με αεκ και γάβρο θα είμασταν σήμερα πρωταθλητές. Ή αν είχαμε κερδίσει πρόσφατα λίκι και λαμία, πάλι θα είμασταν πρωταθλητές.
Στα κρίσιμα ματς δεν έχεις τον φορ, τον αντι-πρίγιοβιτς να πετάξει τη μπάλα στο πλεκτό. Έχεις τον τίμιο πλην μέτριο Μπράντον, τον Σαμάτα που δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση και τον ανέτοιμο (φταίει και ο λουτσέσκου γι αυτό) Τζίμα.
Για να μην βγαίνω εκτός θέματος, ο ίδιος ο ΙΒΑΝ για να προστατεύσει την ίδια του την επένδυση πρέπει να βάλει λίγο παραπάνω χρήμα όταν πρέπει. Δεν χάθηκαν μόνο 3(;) τίτλοι φέτος παίζοντας χωρίς φορ, χάθηκε η πρόκριση σε ομίλους ΤσουΛου τότε με εκείνες τις ιστορίες για αγρίους που συνέβηκαν τότε παραμονές κρίσιμου αγώνα που θα άλλαζε επίπεδο τον ΠΑΟΚ και συνέχισαν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν μέχρι να είμαστε και ως ιδιοκτήτης και ως ΠΑΕ πιο έξυπνοι. Τώρα που πήρε όλο το ΠΟΚ μπροστά, μπορεί και να είναι πια αργά, γιατί έχεις και τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες.
Δυστυχώς αρκετές φορές χαλάει μόνος του την προσπάθεια που κάνει για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα είχαν αποφέρει στην τελική πολλά εκατομμύρια. εκτός από την αίγλη και τους τίτλους.
Στην μετα νταμπλ εποχή ο ΠΑΟΚ είναι σαν σπορ αυτοκίνητο με πολλά κυβικά, που όμως όλο κάτι τού λείπει, τη μια του βάζουμε απλή αντί σούπερ, την άλλη μεταχειρισμένα λάστιχα κλπ.
Κάθε χρόνο λείπουν 1-2 κομβικοί παίκτες και κάθε χρόνο το αφήνουμε έτσι, στο τέλος της χρονιάς δεν ανανεώνουμε μερικούς από τους βασικούς και ξανά μανά από την αρχή, κάθε χρόνο είμαστε στον δεύτερο χρόνο τριετούς πλάνου και δεν φτάνουμε ποτέ στον τρίτο.
Τεράστια η ευκαιρία φέτος, αν είχαμε κερδίσει εκείνα τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Τούμπα με αεκ και γάβρο θα είμασταν σήμερα πρωταθλητές. Ή αν είχαμε κερδίσει πρόσφατα λίκι και λαμία, πάλι θα είμασταν πρωταθλητές.
Στα κρίσιμα ματς δεν έχεις τον φορ, τον αντι-πρίγιοβιτς να πετάξει τη μπάλα στο πλεκτό. Έχεις τον τίμιο πλην μέτριο Μπράντον, τον Σαμάτα που δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση και τον ανέτοιμο (φταίει και ο λουτσέσκου γι αυτό) Τζίμα.
Για να μην βγαίνω εκτός θέματος, ο ίδιος ο ΙΒΑΝ για να προστατεύσει την ίδια του την επένδυση πρέπει να βάλει λίγο παραπάνω χρήμα όταν πρέπει. Δεν χάθηκαν μόνο 3(;) τίτλοι φέτος παίζοντας χωρίς φορ, χάθηκε η πρόκριση σε ομίλους ΤσουΛου τότε με εκείνες τις ιστορίες για αγρίους που συνέβηκαν τότε παραμονές κρίσιμου αγώνα που θα άλλαζε επίπεδο τον ΠΑΟΚ και συνέχισαν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν μέχρι να είμαστε και ως ιδιοκτήτης και ως ΠΑΕ πιο έξυπνοι. Τώρα που πήρε όλο το ΠΟΚ μπροστά, μπορεί και να είναι πια αργά, γιατί έχεις και τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες.
- Montrealiotis
Ρε παιδιά ένας ιδιοκτήτης μιας εταιρείας δεν μπορεί να ασχολείται με όλα τα θέματα γύρω από την επιχείρηση του. Για αυτό υπάρχει δομή σε μια εταιρεία ώστε κάποιες αποφάσεις να παίρνονται από άλλους που βρίσκονται στην ιεραρχία. Σιγά μην ξέρει ο Ιβαν ποτέ λήγουν τα συμβόλαια των παικτών. Για ποιον λόγο; Έχει άλλους για αυτές τις δουλειές. Οι υπαλληλοι (ανώτεροι ή κατώτεροι) μερικές τα σκατωνουν, εκει ερχεται ο μάνατζερ τους και αποφασίζει τι θα κάνει με αυτό το σκατωμα.
Αν ο «μάνατζερ» του Μάκη ειναι ο Ιβαν και τα σκατωσει, ο Ιβαν αποφασίζει αν πρέπει να τον κρατήσει ή όχι. Αν όμως τον διώξει πρέπει να βρει αντικαταστάτη, ικανό, αλλά που να τον εμπιστεύεται κιόλας, ότι δεν θα τον τρυπήσει, όπως έκανε εκείνος ο δικηγόρος, με την υπόθεση της πολυιδιοκτησιας.
Εγώ νομίζω ότι βρίσκεται το πρόβλημα, ότι υπάρχεις ένδεια στελεχών στον ΠΑΟΚ, όποτε είμαστε σε αυτήν την λούπα, που τα στελέχη τα σκατωνουν, αλλά δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε κιόλας. Το είχε πει και ο ιβαν, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει τα στελέχη του.
Αν ο «μάνατζερ» του Μάκη ειναι ο Ιβαν και τα σκατωσει, ο Ιβαν αποφασίζει αν πρέπει να τον κρατήσει ή όχι. Αν όμως τον διώξει πρέπει να βρει αντικαταστάτη, ικανό, αλλά που να τον εμπιστεύεται κιόλας, ότι δεν θα τον τρυπήσει, όπως έκανε εκείνος ο δικηγόρος, με την υπόθεση της πολυιδιοκτησιας.
Εγώ νομίζω ότι βρίσκεται το πρόβλημα, ότι υπάρχεις ένδεια στελεχών στον ΠΑΟΚ, όποτε είμαστε σε αυτήν την λούπα, που τα στελέχη τα σκατωνουν, αλλά δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε κιόλας. Το είχε πει και ο ιβαν, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει τα στελέχη του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αα μάλιστα, τα ακούς από τα σαινια όλα αυτά.PAOK1LIFE έγραψε:Ρε παιδιά δεν θέλω να βάλω στο τοπικ του Ιβαν τις ΑΜΚ του βάζελου και εγώ δεν το ήξερα το άκουσα στον Μπούζο και τον Σαγώνια ένας ρεπόρτερ που είχε όλες τις ΑΜΚ και τα υπολογίσε και έλεγε για κάθε ΠΑΕ και η αληθεια είναι ότι μέσα σε δύο χρόνια από ένα google να κάνεις θα δεις ότι μόνο σε 2 χρόνια έβαλε στις ΑΜΚ πάνω από 40 εκ. και έχει χρονιές με πολύ μεγάλα ποσά αλλά είναι ΑΜΚ. Εχετε πολύ αρνητική ενέργεια κάποιοι. Δεν είναι κακό ούτε σημαίνει κάτι αυτό ίσα ίσα σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά . Αλλοι ασχολούνται και τα κάνουν πρωτοσέλιδα.
Σπουδαίοι κ τρανοι κι αυτοι και κυρίως αξιόπιστοι.
Τι να πω, ευαγγέλιο.
Πω ρε θα μου πέσουν κι αυτά που έχω.
Α ρε Ιβάν, που να ξεράν που ήμασταν κ που είμαστε πλέον.
Συμφωνα με τους ισολογισμους των τελευταιων 5 χρονων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα εξοδα του ποδοσφαιρικου τμηματος ειναι πανω απο 45 εκατομμυρια ευρω κατα μεσο ορο το χρονο
Το μπατζετ του αγωνιστικου τμηματος, με προχειρους υπολογισμους, δεν εχει ξεπερασει σε αυτη την περιοδο, τα 30 εκατομμυρια ευρω το χρονο
Το οτι ενα ποσοστο της ταξης του 33 - 35%, πηγαινει σε εξοδα π δεν σχετιζονται με το μπατζετ κ τις μεταγραφες της ομαδας, το θεωρω αδιανοητα υψηλο κ σιγουρα μη ικανοποιητικο
Σιγουρα οχι συμφωνο με τον στοχο της αυτάρκειας
Αν καποιος εχει αλλη αποψη ευχαριστως να λαβω τον αντιλογο κ αν κανω λαθος, να μου το υποδειξει ευχαριστως
Το μπατζετ του αγωνιστικου τμηματος, με προχειρους υπολογισμους, δεν εχει ξεπερασει σε αυτη την περιοδο, τα 30 εκατομμυρια ευρω το χρονο
Το οτι ενα ποσοστο της ταξης του 33 - 35%, πηγαινει σε εξοδα π δεν σχετιζονται με το μπατζετ κ τις μεταγραφες της ομαδας, το θεωρω αδιανοητα υψηλο κ σιγουρα μη ικανοποιητικο
Αν καποιος εχει αλλη αποψη ευχαριστως να λαβω τον αντιλογο κ αν κανω λαθος, να μου το υποδειξει ευχαριστως
- Montrealiotis
Για να το κρίνουμε αυτό πρέπει να έχουμε όλα τα δεδομένα. Ποια είναι αυτά τα εξωαγωνιστικά; Και πως μπορούμε να εκφέρουμε άποψη αφού δεν ξέρουμε; Ίσως μόνο συγκριτικά με τους υπόλοιπους.
Αυτό είναι ίσως και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της φιλής μας. Η ανάγκη μας να εκφέρουμε άποψη ακόμα κ για πράγματα τα οποία όχι μόνο δεν έχουμε το απαραίτητο γνωστικό αντικείμενο αλλά ούτε καν διαθέτουμε το 10% των δεδομένων.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζει κάποιος τι δεν γνωρίζει.
Την στιγμή που ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορούμε να βρούμε το ποσό που κοστίζει μια καλοκαιρινή προετοιμασία πχ ή τα συνολικά έξοδα των ταξιδιών, οποιαδήποτε κρίση για το αν το Χ συνολικο ποσό είναι μεγάλο ή μικρό είναι εν τη γενέσει της αστοχη.
Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως με βάση τα επίσημα νούμερα είναι ότι,η κυρίαρχη άποψη ότι ο Ιβάν υποχρηματοδοτεί πλέον την παε κ δεν βάζει τα χρήματα που έβαζε στο παρελθόν... είναι λανθασμένη
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζει κάποιος τι δεν γνωρίζει.
Την στιγμή που ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορούμε να βρούμε το ποσό που κοστίζει μια καλοκαιρινή προετοιμασία πχ ή τα συνολικά έξοδα των ταξιδιών, οποιαδήποτε κρίση για το αν το Χ συνολικο ποσό είναι μεγάλο ή μικρό είναι εν τη γενέσει της αστοχη.
Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως με βάση τα επίσημα νούμερα είναι ότι,η κυρίαρχη άποψη ότι ο Ιβάν υποχρηματοδοτεί πλέον την παε κ δεν βάζει τα χρήματα που έβαζε στο παρελθόν... είναι λανθασμένη
Ενοικιάσεις σπιτιών, αμαξιών, ασφάλειες υγείας, συντήρηση γηπέδου, συντήρηση υποδομών κλπ. Δεν ειναι παράλογο.Special 4 έγραψε:Συμφωνα με τους ισολογισμους των τελευταιων 5 χρονων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα εξοδα του ποδοσφαιρικου τμηματος ειναι πανω απο 45 εκατομμυρια ευρω κατα μεσο ορο το χρονο
-
Montrealiotis »
renegade »
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΣ
renegade »
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΣ