Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Καναμε προτυπο το τσιρκο του drugdealer,που πριν τρεις μηνες θα τον περνουσε ο Μαντζιος.6 προπονητες σε 2 χρονια,45 παικτες σε δυο χρονια.Ναι ξερω,τουλαχιστον το "προσπαθησε".
Αν το εκανε αυτο ο ΠΑΟΚ,εδω μεσα θα ειχαμε επαναληψη της Γαλλικης Επαναστασης,αλλα τωρα που τους εκατσε -με 9 δανεικους,που εμεις δε θελουμε,ειμαστε τσιπηδες- διαβαζουμε υμνους.
Αν το εκανε αυτο ο ΠΑΟΚ,εδω μεσα θα ειχαμε επαναληψη της Γαλλικης Επαναστασης,αλλα τωρα που τους εκατσε -με 9 δανεικους,που εμεις δε θελουμε,ειμαστε τσιπηδες- διαβαζουμε υμνους.
Αδυνατω να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι το μέχρι προχθές τσίρκο του γάβρος έγινε ομάδα εξαιτίας των προσθηκών τσικινιο,καρμο,Μαρτίνος
Το τελευταίο πρόβλημα που είχε αυτή η κολομάδα ήταν η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ της.
Μιας ομάδας που μέχρι πρότινος της έβγαζε 5 τετ α τετ ακόμα και ομάδα β Εθνικής.
Βέβαια αυτή η ομάδα που από προχθές ζηλεύει ο μίσος ΠΑΟΚτσιδικος πληθυσμος ακόμα δεν έχει νίκη σε αθηναϊκό ντέρμπι
Επίσης ας καταλάβουν όλοι οι εραστές της ροζ γαβριέλλας ότι δεν παίζουμε με τους ίδιους κανόνες με αυτό το μπουρδέλο
Το τελευταίο πρόβλημα που είχε αυτή η κολομάδα ήταν η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ της.
Μιας ομάδας που μέχρι πρότινος της έβγαζε 5 τετ α τετ ακόμα και ομάδα β Εθνικής.
Βέβαια αυτή η ομάδα που από προχθές ζηλεύει ο μίσος ΠΑΟΚτσιδικος πληθυσμος ακόμα δεν έχει νίκη σε αθηναϊκό ντέρμπι
Επίσης ας καταλάβουν όλοι οι εραστές της ροζ γαβριέλλας ότι δεν παίζουμε με τους ίδιους κανόνες με αυτό το μπουρδέλο
-
Κανενα προτυπο δεν ειναι. Ακριβως το αντιθετο.
Απο την αλλη φαινεται και η δυναμη του χρηματος
Απλα χοντρος χωνει και ξαναχωνει.
Δεν του βγαινει ο καρβαλιο στα χαφ? Παει και παιρνει τσικινιο και ορτα
Δεν του βγαινει ο μπιανκον? Παει και παιρνει καρμο απο πορτο
Ο ελ αραμπι ειναι 37 και ο γιοβετιτς ειναι ασταθης? Παει και παιρνει και αλλον φορ απο πορτο...
Εμεις αναγκαζομαστε να εχουμε τον σαματα και τον εκονγκ γιατι δεν υπαρχει χρημα να παρεις αλλους.
Και οσο μια ομαδα να εχει πλανα και σταθεροτητα, αν ο αλλος χωνει καποια στιγμη θα του κατσει
Απο την αλλη φαινεται και η δυναμη του χρηματος
Απλα χοντρος χωνει και ξαναχωνει.
Δεν του βγαινει ο καρβαλιο στα χαφ? Παει και παιρνει τσικινιο και ορτα
Δεν του βγαινει ο μπιανκον? Παει και παιρνει καρμο απο πορτο
Ο ελ αραμπι ειναι 37 και ο γιοβετιτς ειναι ασταθης? Παει και παιρνει και αλλον φορ απο πορτο...
Εμεις αναγκαζομαστε να εχουμε τον σαματα και τον εκονγκ γιατι δεν υπαρχει χρημα να παρεις αλλους.
Και οσο μια ομαδα να εχει πλανα και σταθεροτητα, αν ο αλλος χωνει καποια στιγμη θα του κατσει
Λογικά εγώ αυτό έγραψα, για πρότυμα. Ανέφερε ο Ρενε ότι οι προσθήκες δεν βοηθάν πάντα, και εγώ ανέφερα ως αντεπιχείρημα τον γαύρου που όντως οι χειμερινές του προσθήκες τον βοήθησαν ασκετά.kayde έγραψε:Καναμε προτυπο το τσιρκο του drugdealer,που πριν τρεις μηνες θα τον περνουσε ο Μαντζιος.6 προπονητες σε 2 χρονια,45 παικτες σε δυο χρονια.Ναι ξερω,τουλαχιστον το "προσπαθησε".
Προφανώς και δεν ευθύνονται μονο αυτές για την αλλαγή της εικόνας αλλά τον βοήθησαν να πάει εκεί που είναι τώρα. Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο.
- Μπαρκαρούτσος
Πες τα σε αυτούς που δεν μπορούν να αρθρώσουν στη σειρά τα γράμματα L, u, c, e, s, c, u, οι οποίοι μετρούν νίκες σε ντέρμπυ, βαθμούς σε playoffs, βαθμούς με τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, εκτός από την πραγματικότητα.renegade έγραψε:Βέβαια αυτή η ομάδα που από προχθές ζηλεύει ο μίσος ΠΑΟΚτσιδικος πληθυσμος ακόμα δεν έχει νίκη σε αθηναϊκό ντέρμπι
Πάντως πρώτος στις ΑΜΚ κεφαλαίου είναι ο Αφραγκούζος αυτός φαίνεται επίσημα ότι έχει βάλει τα περισσότερα λεφτά στην Ελλάδα μετά είναι ο Σαββίδης μετά ο χοντρός και ο τρίγρης. Όλοι κάνουν ΑΜΚ γιατί πολύ απλά αν εμφανίσουν έσοδα θα πρέπει ένα 60% των εσόδων να πάνε στην κλεφτορία. Βέβαια μόνο εμείς στην Ελλάδα εμφανίζουμε τις ΑΜΚ τόσο συχνά στα πρωτοσέλιδα πράγμα περίεργο πως δεν το έχει αντιληφθεί τόσα χρόνια να κάνει το ίδιο και ο Αφραγκούζος που έχει μόνιμα τρύπες. Βέβαια επί Κούλη μόνο στον ΠΑΟΚ στέλνανε συνέχεια τόσο συχνά τον ΣΔΟΕ οφείλουμε να τα πούμε και αυτά. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτά γιατί πρέπει να τα λένε τα ΑΡΔ στον κόσμο του ΠΑΟΚ και να τον κάνουν απολογηθεί κάθε φορά που δεν εμφανίζει ποτέ έσοδα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
αν δεν εμφανίζει ας την δώσει πάλι την ομάδα στον Ζαγορακη και στον Βρύζα που είναι οι μόνοι ιστορικά που εμφάνισαν κέρδος σε μία περίοδο βέβαια που δεν είχε τόσο μεγάλη εφορία.

"Παμε και οπου βγει" λεγεται αυτο.Και οχι δεν ειναι το ιδανικο.Το σωστο -με καποιες προσθηκες ακομα,δε το αρνουμαι και δε διαφωνω- ειναι αυτο που εκανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φετος ο ΠΑΟΚ.Ασχετα αν ολοι περιμενουμε αποτελεσματα στο εξαμηνο,αν αυτο το ειχαμε κανει μετα το νταμπλ,τωρα θα ειμασταν -πιστευω- πολυ καλυτερα.
τεσπα μεγαλη κουβεντα και ακυρη στη παρουσα στιγμη..
τεσπα μεγαλη κουβεντα και ακυρη στη παρουσα στιγμη..
VfB v2 έγραψε:Λογικά εγώ αυτό έγραψα, για πρότυμα. Ανέφερε ο Ρενε ότι οι προσθήκες δεν βοηθάν πάντα, και εγώ ανέφερα ως αντεπιχείρημα τον γαύρου που όντως οι χειμερινές του προσθήκες τον βοήθησαν ασκετά.kayde έγραψε:Καναμε προτυπο το τσιρκο του drugdealer,που πριν τρεις μηνες θα τον περνουσε ο Μαντζιος.6 προπονητες σε 2 χρονια,45 παικτες σε δυο χρονια.Ναι ξερω,τουλαχιστον το "προσπαθησε".
Προφανώς και δεν ευθύνονται μονο αυτές για την αλλαγή της εικόνας αλλά τον βοήθησαν να πάει εκεί που είναι τώρα. Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο.
Δε το εγραψα για σενα φιλε,γενικο ηταν το σχολιο,καμια σχεση,ετυχε να ειναι μετα το δικο σου.
Πέρα από το κομμάτι της ΠΑΕ που φυσικά απασχολεί τους περισσότερους και εύλογα, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει γιγαντωθεί από τότε που ήρθε ο Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι. Πολλά ενεργά τμήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων πρωταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και φυσικά εκθετική αύξηση τίτλων στα ομαδικά και όχι μόνο αθλήματα. Με στεναχωρεί που ο ΑΣ δεν έχει ενημερώσει τη σελίδα του με καταγραφή όλων των τίτλων. Να φανταστείτε πριν 10 χρόνια μας περνούσαν για πλάκα ο Άρης και ο Ηρακλής και τώρα μπορεί να είμαστε και 3οι σε πανελλήνιους τίτλους ομαδικών αθλημάτων.
lol. Σε θαυμάζω είσαι απίστευτος. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. ΡισκεκτPAOK1LIFE έγραψε:Πάντως πρώτος στις ΑΜΚ κεφαλαίου είναι ο Αφραγκούζος αυτός φαίνεται επίσημα ότι έχει βάλει τα περισσότερα λεφτά στην Ελλάδα μετά είναι ο Σαββίδης μετά ο χοντρός και ο τρίγρης. Όλοι κάνουν ΑΜΚ γιατί πολύ απλά αν εμφανίσουν έσοδα θα πρέπει ένα 60% των εσόδων να πάνε στην κλεφτορία. Βέβαια μόνο εμείς στην Ελλάδα εμφανίζουμε τις ΑΜΚ τόσο συχνά στα πρωτοσέλιδα πράγμα περίεργο πως δεν το έχει αντιληφθεί τόσα χρόνια να κάνει το ίδιο και ο Αφραγκούζος που έχει μόνιμα τρύπες. Βέβαια επί Κούλη μόνο στον ΠΑΟΚ στέλνανε συνέχεια τόσο συχνά τον ΣΔΟΕ οφείλουμε να τα πούμε και αυτά. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτά γιατί πρέπει να τα λένε τα ΑΡΔ στον κόσμο του ΠΑΟΚ και να τον κάνουν απολογηθεί κάθε φορά που δεν εμφανίζει ποτέ έσοδα η ΠΑΕ ΠΑΟΚαν δεν εμφανίζει ας την δώσει πάλι την ομάδα στον Ζαγορακη και στον Βρύζα που είναι οι μόνοι ιστορικά που εμφάνισαν κέρδος σε μία περίοδο βέβαια που δεν είχε τόσο μεγάλη εφορία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εχεις αναπολήσει ξανά Ζαγοράκη - Βρύζα σε 1-2 ποστ σου.
Μια φορά παραπονιόσουν κιόλας γιατί γελούσαμε με αυτά που έλεγες.
Μάντεψε γιατί;
Μια φορά παραπονιόσουν κιόλας γιατί γελούσαμε με αυτά που έλεγες.
Μάντεψε γιατί;
- Μπαρκαρούτσος
Ισχύει. Ο συνδαιτημόνας του Κόλκα και ο ευρωβουλευτής που δεν ξέρει αγγλικά, θα είναι εξαιρετικοί για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Εγώ λέω να κάνουμε διοίκηση λαϊκής βάσης.
Εγώ λέω να κάνουμε διοίκηση λαϊκής βάσης.
Εγώ πάντως ξέρω ότι όλοι στον ΠΑΟΚ μας έχουν κάνει λογιστές και ασχολούμαστε με πράγματα που δεν πρέπει να ασχολούμαστε για ένα και μόνο λόγο. Γιατί ο κόσμος θέλει μεταγραφές και νέο όραμα. Όταν δεν του δίνεις αυτά και συνέχεια βγάζεις πρωτοσέλιδα με ΑΜΚ και μιλάς για οικονομικές τρύπες και αυτάρκειες. Ο κόσμος κάπου κουράζετε. Εγώ δεν πρόκειται να ξανα ασχοληθώ με αυτά γιατί όλοι είμαστε μπερδεμένοι από το μεγάλο brainstorming που γίνεται από τα ΑΡΔ. Πραγματικά ακούμε τι μία το ένα την άλλη το άλλο , τα έχουν μπερδέψει και αυτοί τι λένε. Μετά όταν κάνουμε μία σούμα και αναμεταδίδουμε αυτά που ακούμε βγαίνουν διάφοροι που παρεξηγούνται και λες τι κάνουμε εδώ χαλάμε τζάμπα την ενεργεια μας και την υγεία μας . Γιατί? Δεν υπάρχει λόγος. Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα το ίδιο μένουν.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΡΟΑΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ. Τίποτα άλλο .
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΡΟΑΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ. Τίποτα άλλο .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θες να πεις ευθέως αυτό που σκέφτεσαι για Ιβαν;
Αφού από εδώ και από εκεί το πας, πες το να ηρεμήσεις.
Αφού από εδώ και από εκεί το πας, πες το να ηρεμήσεις.
Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Να γίνονται μεταγραφές. Να εκπληρώνονται όλα τα όνειρα μας για τον ΠΑΟΚ. Δεν με νοιάζει ποιος έχει την ομάδα δεν σκέφτομαι τίποτα για κανέναν εγώ είμαι φίλαθλος θέλω αυτά που θέλουν όλοι δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Οι περισσότεροι έχουμε γίνει πιο πολύ Ιβαν τώρα παρά ΠΑΟΚ, παλιότερα πιο πολύ Ζαγόράκης (ποιος τολμούσε να πει κάτι τότε για τον Ζαγοράκη) , παλιότερα πιο πολύ Μπατατούδης (όταν τα έχωνε και έκανε μεταγραφές ) και πάει λέγοντες. Ποιος έμεινε που είναι ΠΑΟΚ. Κανείς. Ξεχάσαμε να είμαστε ΠΑΟΚ.