Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Maximus »

teratios, υπερβαλλεις λιγο...

Δηλαδη πρεπει να του δωσουμε συγχαρητηρια για το ''μαγικο'' κοουτσαρισμα που κερδισε τον ηρακλη μεσα στην Τουμπα με 1-0 στο 87;

Εγω η μονη αλλαγη που ειδα απο τα προηγουμενα παιχνιδια , ηταν το παθος των παιχτων...

ΥΓ.

Αν γινοταν το 1-0 πιο νωρις, ισως και το σκηνικο να ηταν διαφορετικο...το γνωριμο σκηνικο του ''καθομαστε πισω για το 1-0''...

ΥΓ2.

Μακαρι ,οπως λες, να πεταει η ομαδα στο μελλον...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Χαίρομαι που ακούγονται στο φόρουμ τέτοιες απόψεις μετά από μια νίκη 1-0 στο 80 φεύγα...Αλλά θα ήθελα να ακούγονται ακόμα και αν δεν έμπαινε το γκολ στο 80 φεύγα και σου έπαιρνε μια ομάδα (πελάτης) με πολύ μικρότερο μπατζετ πονταλάκι μέσα στην Τούμπα...θα ήθελα και τότε να ακούγονται...όχι μόνο στις χαρές..

Θα ήθελα να μπαίνουν φίλοι του Σαντος και να τον αποκαλούν τον καλύτερο προπονητή όταν ο Σαντος χάνει και από τον γαύρο μέσα στην Τούμπα και του παίρνει πονταλάκι και παραλίγο νίκη ο Ατρόμητος...

Θα ήθελα να τον αποκαλούν τον Σαντος το καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα όταν έρχονται τα βατράχια στα πλει οφ στην Τούμπα και του παίρνουν διπλό με 9 παίχτες και φωνάζουν ΚΟΑΞ ΚΟΑΞ...

Θα ήθελα να τον αποκαλούν τον Σαντος το καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα όταν,η ομάδα δεν παίρνει ούτε μισό βαθμό από το ΠΟΚ, όταν δεν παίζει μπάλα και χάνει, όταν χάνει στην Τουμπα από την Βαλερενγκα και αποκλείεται από τα νούφαρα....

Δεν είναι σωστό μόνο στις χαρές να στηρίζουμε κάποιο ως καλύτερο προπονητή για να βγάλουμε λάδι την εμμονή Ζαγοράκη...Δεν είναι τουλάχιστον ηθικό....

Σωστό είναι να κάνουμε ή αυτό που κάνει ο Ζαγοράκης και τον στηρίζει και στα μαύρα και στα άσπρα και δέχεται κριτική για αυτό ή να πάρουμε μια θέση οριστική απέναντί του λέγοντας ότι εγώ δεν θέλω τον Σαντος και θέλω αυτόν για προπονητή....και τέλος...και να το στηρίζουμε αυτό ακόμα και όταν νικάει ο ΠΑΟΚ και με 5-0!

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο κάτι τέτοιο και για αυτό επιλέγουμε όλοι τον εύκολο δρόμο δηλαδή δοκάρι και μέσα ΘΕΟΣ...δοκάρι και έξω....ΨΑΡΑΣ!

Προς το παρόν όμως δοκάρι και μέσα ή λύτρωση στο 80’ και ο Σαντος κάνει φανταστικό κοτσάρισμα και είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα!Και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος μπας και αλλάξουμε άποψη....και φυσικά αν στις 15 Οκτωβρίου τον αλλάξει θα κάνουμε κολοτούμπα....

Φυσικά υπάρχουν και πολύ λίγοι φίλοι του φόρουμ εδώ μέσα (εξαιρέσεις) που τον στήριζαν και στις λύπες ...και κάποιοι τους βρίζανε...

Είπαμε περιμένουμε να τελειώσει το 3 years project γιατί ο Σαντος δεν ξανά παίζει πλέι οφ....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε μου ΦΑΝΤΟΜΑ δεν διαφωνω σε αυτα που λες. Ειμαι ΥΠΕΡ της παραμονης των προπονητων σε μια ομαδα. Αν θελετε , εχω ξαναπει , οτι θεωρω λαθος και την αποπομπη του Αγγελου την πρωτη φορα, η' ακομα και του σερβου. Ειμαι υπερ του να αφηνεις εναν προπονητη ( να εχει καποιες περγαμηνες η' να ειναι πετυχημενος και οχι τον Αναστο και τον Τεννε ) να ολοκληρωνει το εργο του και αν θελετε να περναει την φιλοσοφια του .
Πολλες φορες ομως ημαστε ανυπομονοι η' και λογω παλαιοτερων παραστασεων απο την ομαδα θελουμε αποταλεσματα εδω και τωρα.
Να κανω μια ερωτηση. Πιστευει κανεις οτι αν μας ειχαν φερει τον Λιπι και εκανε αυτα που εκανε ο πορτογαλλος την πρωτη του χρονια η' αυτα που εχει κανει εως τωρα , δεν θα τον κραζαμε ? Εγω πιστευω πως ναι. Και αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μια ερώτηση πριν ξεκινήσει η αναζωπύρωση της χθεσινής συζήτησης.

Και εσύ κύριε Τεράτιε και εσύ κύριε Φαντομά ο Μπάγιεβιτς ανήκει στην ομάδα της αεκ ή όχι?

Αν ΝΑΙ γιατί συζητάτε στο τόπικ του Σάντος για τον Μπάγιεβιτς?

Είστε εκτός θέματος ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ Το ποστ το τελευταίο απο teratio διαγράφτηκε.
Μπορείτε να πείτε την γνώμη σας για τον Σάντος και αν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με πρόσληψη ή απόλυση και πιθανά σενάρια ρίξτε τα.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Fantomas έγραψε:Χαίρομαι που ακούγονται στο φόρουμ τέτοιες απόψεις μετά από μια νίκη 1-0 στο 80 φεύγα...Αλλά θα ήθελα να ακούγονται ακόμα και αν δεν έμπαινε το γκολ στο 80 φεύγα και σου έπαιρνε μια ομάδα (πελάτης) με πολύ μικρότερο μπατζετ πονταλάκι μέσα στην Τούμπα...θα ήθελα και τότε να ακούγονται...όχι μόνο στις χαρές..

Θα ήθελα να μπαίνουν φίλοι του Σαντος και να τον αποκαλούν τον καλύτερο προπονητή όταν ο Σαντος χάνει και από τον γαύρο μέσα στην Τούμπα και του παίρνει πονταλάκι και παραλίγο νίκη ο Ατρόμητος...

Θα ήθελα να τον αποκαλούν τον Σαντος το καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα όταν έρχονται τα βατράχια στα πλει οφ στην Τούμπα και του παίρνουν διπλό με 9 παίχτες και φωνάζουν ΚΟΑΞ ΚΟΑΞ...

Θα ήθελα να τον αποκαλούν τον Σαντος το καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα όταν,η ομάδα δεν παίρνει ούτε μισό βαθμό από το ΠΟΚ, όταν δεν παίζει μπάλα και χάνει, όταν χάνει στην Τουμπα από την Βαλερενγκα και αποκλείεται από τα νούφαρα....

Δεν είναι σωστό μόνο στις χαρές να στηρίζουμε κάποιο ως καλύτερο προπονητή για να βγάλουμε λάδι την εμμονή Ζαγοράκη...Δεν είναι τουλάχιστον ηθικό....

Σωστό είναι να κάνουμε ή αυτό που κάνει ο Ζαγοράκης και τον στηρίζει και στα μαύρα και στα άσπρα και δέχεται κριτική για αυτό ή να πάρουμε μια θέση οριστική απέναντί του λέγοντας ότι εγώ δεν θέλω τον Σαντος και θέλω αυτόν για προπονητή....και τέλος...και να το στηρίζουμε αυτό ακόμα και όταν νικάει ο ΠΑΟΚ και με 5-0!

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο κάτι τέτοιο και για αυτό επιλέγουμε όλοι τον εύκολο δρόμο δηλαδή δοκάρι και μέσα ΘΕΟΣ...δοκάρι και έξω....ΨΑΡΑΣ!

Προς το παρόν όμως δοκάρι και μέσα ή λύτρωση στο 80’ και ο Σαντος κάνει φανταστικό κοτσάρισμα και είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα!Και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος μπας και αλλάξουμε άποψη....και φυσικά αν στις 15 Οκτωβρίου τον αλλάξει θα κάνουμε κολοτούμπα....

Φυσικά υπάρχουν και πολύ λίγοι φίλοι του φόρουμ εδώ μέσα (εξαιρέσεις) που τον στήριζαν και στις λύπες ...και κάποιοι τους βρίζανε...

Είπαμε περιμένουμε να τελειώσει το 3 years project γιατί ο Σαντος δεν ξανά παίζει πλέι οφ....
πολυ σωστος.ετσι ακριβως φερονται ορισμενοι.
μπορει οντως να τους αρεσει ο σαντος αλλα σουπερ κουτσαρισμα δεν ειδαμε.η ομαδα οντως εβγαλε αρκετες φασεις σε σχεση με αλλες φορες αλλα οχι απο το κοουτσαρισμα του σαντος.
ολες οι φασεις αν προσεξετε ειναι απο κοψιματα στο κεντρο του σορλεν και του τεραστιου για ακομα μια φορα γκαρσια η απο τον μαγο βιερινια που εμπαινε οποτε ηθελε στην περιοχη και γενικα εδειχνε να μην εχει αντιπαλο.
ειναι μια τακτικη και αυτη αλλα δεν μπορεις να παιζεις τις χεσμενες γριες μεσα στην τουμπα με αντεπιθεσεις απο κλεψιματα.
φαινεται οτι δεν εχει επιθετικη τακτικη η ομαδα και κανει μπαπ οτι παιζουμε τελειως στατικο ποδοσφαιρο.λες και παιζουμε εκεινο το ποδοσφαιρακι με τα ελατηρια.δινει ο ενασ στον αλλο μια μπαλια και αυτο ητανε.
αυτο ομως δεν ειναι αυτο που θελουμε απο τον ΠΑΟΚ.και δεν νομιζω να διαφωνει κανεις.περα απ το αν γουσταρουμε η οχι τον σαντος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κάλεντ, γιατί όταν δεν παίζουμε καλά φταίει ο Σάντος και όταν παίζουμε καλά φταίει ο Σορλέν και ο Γκαρσία???
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Maximus έγραψε:teratios, υπερβαλλεις λιγο...

Δηλαδη πρεπει να του δωσουμε συγχαρητηρια για το ''μαγικο'' κοουτσαρισμα που κερδισε τον ηρακλη μεσα στην Τουμπα με 1-0 στο 87;

Εγω η μονη αλλαγη που ειδα απο τα προηγουμενα παιχνιδια , ηταν το παθος των παιχτων...

ΥΓ.

Αν γινοταν το 1-0 πιο νωρις, ισως και το σκηνικο να ηταν διαφορετικο...το γνωριμο σκηνικο του ''καθομαστε πισω για το 1-0''...

ΥΓ2.

Μακαρι ,οπως λες, να πεταει η ομαδα στο μελλον...

Είναι όπως στο 87ο αν σου βάλουν γκολ οι μεγάλες ομάδες τότε δικαιολογείται ότι έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Αν το βάλεις εσύ ήσουν τυχερός.

Σχόλια τηλεοπτικά δημοσιογραφικά και εξίσου βαρετά.

Υ.Γ
Παλιόγερε Μάξιμε! :pano:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

γιατι ειναι αλλο να παιζεις σαν ομαδα καλα και αλλο απλα να νικας η να κανουν μεγαλες εμφανισεις καποιοι παιχτες σου που τελικα σου δινουν τη νικη.
το οτι νικας δεν σημαινει παντα οτι επαιξες καλα.ουτε το οτι επαιξες καλα πιστωνεται παντα στον προπονητη σου.ουτε και το αντιστροφο βεβαια
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Συμφωνώ με αυτά που λέτε ... Σωστός ο khaledfreepaok ..Κάποτε τον βρίζαμε και αυτόν...

Τώρα για τον Σαντος vs Λίπι...Δεν νομίζω να ερχόταν ποτέ ο Λίπι με τέτοιο υλικό στον ΠΑΟΚ...έχει άλλα στάνταρ....είναι σαν να μου λες αν είχες γκόμενα την Μπελούτσι θα την έβριζες ποτέ αν σου έσπαζε τα νεύρα....κατά τα άλλα έχεις δίκιο shark…

Φίλε teratios σε διαβάζω συνέχεια και είσαι πλέον από τους λίγους που διαβάζω....και ουδέποτε έκανες ποτέ κάποια κολοτούμπα .... ακόμα και με κίνδυνο να γίνεις βαρετός....ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ...βέβαια το ποστ σου σβήστηκε ...αλλά εγώ πρόλαβα και το διάβασα…

Τώρα από εκεί και πέρα ας αστειευτούμε λιγάκι λέγοντας ότι εγώ από φέτος είμαι οπαδός της Νάσιοναλ(ως Αντι Σαντικός)...οπαδός του ΠΑΟΚ ήμουν τα προηγούμενα χρόνια...Πλάκα κάνω φυσικά...

Μακάρι να ήσουν στο γήπεδο να έβλεπες πως πανηγύρισα το γκολ του Ιβιτς...θα νόμιζες ότι κέρδισα το λαχείο....μετά ξενέρωσα όμως...γιατί είχα σκάσει για 80 λεπτά όπως καταλαβαίνεις... ήταν κάτι σαν πρόωρη εκσπερμάτιση...χαίρεσαι που τελειώνεις αλλά μετά ξενερώνεις που δεν ικανοποίησες την σύντροφο σου...

Αλλά πλέον λόγο ηλικίας δεν είμαι όπως ήμουν 16 χρονών...είμαι λίγο ιδιότροπος και έχω κάποιες απαιτήσεις....θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα....επειδή βλέπω πολύ ποδόσφαιρο και κρατάω μέχρι και σημειώσεις καμιά φορά...είμαι λίγο απαιτητικός....αλλά ακόμα και πέρσι που είπα ότι θα το προσπεράσω αυτό και θα κοιτάω μόνο το αποτέλεσμα...στο τέλος απογοητεύτηκα...γιατί τα μαθηματικά και οι πιθανότητες λένε ότι σε βάθος χρόνο θα νικάει πάντα ο ικανότερος όχι ο τυχερότερος......

Δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ βέβαια μόνο ο Σαντος ...ήταν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έδειξε ότι υπάρχει κάποια απειρία....Δηλαδή θα πάθω για να μάθω...Λάθη γίνονται και θα γίνονται γιατί μαθαίνουμε ακόμη...Αλλά την αγωνιστική ευθύνη την έχει πάντα προπονητής και παίχτες. Δηλαδή αν εγώ έχω μια σκληρή προετοιμασία που θα με επηρεάσει στις μετέπειτα αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και θα χάσει λεφτά το club ...την ευθύνη την έχει ο προπονητής....αν επιτίθεμαι σε στιλ ρουλέτας και περιμένω να μου κάτσει η μπίλια... την ευθύνη την έχει ο προπονητής

Η αλλάζεις παίχτες ή προπονητή...Αλλά δεν γίνεται κάθε χρόνο να κάνεις 12-13 μεταγραφές...έγινε αυτό το έργο 3 φορές επί Ζαγοράκη μέχρι τώρα...Ούτε αλλάζεις συνέχεια προπονητή...αλλά από την στιγμή που απέτυχε στο 1/3 του project περιμένουμε να πάρει τουλάχιστον ή το κύπελλο φέτος ή η ομάδα να κάνει όπως πέρσι πρωταθλητισμό και να κάνει το κάτι παραπάνω από την τέταρτη θέση....Βέβαια φέτος μέσα στην ατυχία σου είσαι και τυχερός που δεν ξέφυγε 9 βαθμούς μπροστά από τόσο νωρίς και η ΑΕΚ...αλλά από την άλλη δεν σε πείθει προς το παρόν (είναι νωρίς βέβαια) ότι η ομάδα στα πλέι οφ θα νικήσει ακόμα και αυτή την ΑΕΚ...τον ρούλη μπορεί ...αλλά βλέπω ότι έτσι...θα αναστήσεις πάλι την ΑΕΚ44....μακάρι φέτος να βγει τρίτος ο ΠΑΟΚ...θα δούμε...δεν με πείθει προς το παρόν ο Σαντος και η ομάδα...

Μακάρι να αναγκάσει ο Σαντος όλους τους ΠΑΟΚτσίδες να τον ξανά πιστέψουν...Προς όφελος του ΠΑΟΚ θα είναι...Σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν εγωιστικές απόψεις αν είναι ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα...Μακάρι να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ η ομάδα πάλι όραμα....

Προς το παρόν περιμένουμε....όλοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ...αυτό είναι σίγουρο...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ευσημα στους παιχτες μονο.το παθος τους πηρε τη νικη χθες.και με τα γιαννενα σε 2 βδομαδες παλι το παθος των παιχτων θα "μιλησει"!τη μεθεπομενη αγωνιστικη ωστοσο με το βαζελουα,που παιζει αρκετα να ηττηθουμε,μια απ'τα ιδια.μικρη προπονητικη νοοτροπια κι αδυναμια μεταφορας πιστης για τη νικη σε ντερμπυ προς τους παιχτες απο το φερναντο!!!!

αλλαξτε ρε αδερφια "εργακι" μερικοι.ειναι πολυπαιγμενο κι αρχιζει να κουραζει .......!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Fantomas έγραψε:Δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ βέβαια μόνο ο Σαντος ...ήταν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έδειξε ότι υπάρχει κάποια απειρία....Δηλαδή θα πάθω για να μάθω...Λάθη γίνονται και θα γίνονται γιατί μαθαίνουμε ακόμη...Αλλά την αγωνιστική ευθύνη την έχει πάντα προπονητής και παίχτες.
+100000
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Το θεμα δεν ειναι για το αν η μπαλα χτυπησει δοκαρι και μπει ή χτυπησει δοκαρι και βγει, αλλα ποσες φασεις θα γινουν που θα εχουν κοντα το δοκαρι... Και χθες ο ΠΑΟΚ στο β' ημιχρονο ειχε αρκετες!

Δεν μπορεις, λογου χαρη, να τα χωνεις στον Παπαζογλου που δεν εβαλε το γκολ αλλα παραλληλα να σου φταιει και ο Σαντος που κερδισε μονο 1-0 τον Ηρακλη! Ποιος φταιει τελικα? Το ιδιο ισχυει και με τη φαση του Φωτακη! Φυσιολογικα δηλ. μιλαμε για ενα 3-0! Και τι εγινε? Παλι 3 βαθμοι...

Μπαλα δεν προκειται να δουμε ουτε στο επομενο παιχνιδι, ουτε στο μεθεπομενο! Οσο αναγκαζεται ο Κοντρερας να παιξει σεντερ φορ για ποια μπαλα να μιλησουμε? Και στο κατω κατω, με καθαρο χρονο ποδοσφαιρου 25 λεπτα, τι να περιμενεις παραπανω...? Οχι δε μου αρεσει η μπαλα που παιζουμε, εχουμε μονο καλα διαστηματα, προσωπικα ομως με νοιαζουν πρωτα και κυρια οι νικες και οι βαθμοι!

ΥΓ Οποιος παιζει καλυτερα απο τον ΠΑΟΚ, να ... σηκωσει το χερι!

ΥΓ 1 Μιας και εχει ενδιαφερον να μπαινουμε σε διαλογο... Πως αποδεικνυεται οτι ο Σαντος μεταφερει ηττοπαθεια στους παιχτες? Απο τα μουτρα του? Μμμ δεν το θεωρω και τοσο σοβαρο επιχειρημα... Το οτι χανει συνεχεια ντερμπι? Μα ο ΠΑΟΚ εχει 10 χρονια να νικησει τον ΟΣΦΠ στην Τουμπα! Και γιατι αυτη η ηττοπαθεια δε βγαινει σε ντερμπι με αρη και ηρακλη? Καθαρα επιχειρηματα δεκτα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

ο ΠΑΟΚ εχει να νικησει τοσα χρονια τον γκει λογω παπαπετρου και καθε παπαπετρου
φετος και περσι ναι μεν ειχαμε κοντρα διαιτησιες σε μεγαλο βαθμο αλλα δεν μπρουμε να πουμε οτι σκυλιασαμε οπως τα προηγουμε χρονια με τα σφαγεια.
εμεις αυτο θελουμε να δουμε και ας χασουμε.θελουμε να δουμε παθος στο παιχνιδι μας.αυτο αρκει νομιζω για να κρινεις μια ομαδα και πως την στηνει ο προπονητης.το αποτελεσμα ειναι αλλο θεμα.θελει να σε θελει και ο θεος και η μπαλα και τα κορακια και πολλα πραγματα.δεν θα ελεγε κανεις τπτ στον σαντος αν εβλεπε μια ομαδα που κοντρα στον γαυρο ματωνε εστω και αν εχανε.ομως δεν το ειδαμε καμια φορα αυτο ουτε με τον γαυρο ουτε με τον βαζελου ουτε με το αεκ ουτε χθες με τις γριες ουτε με την ρεγκα ουτε με τις καρδουλες ουτε με κανεναν.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Fantomas έγραψε: Φίλε teratios σε διαβάζω συνέχεια και είσαι πλέον από τους λίγους που διαβάζω....και ουδέποτε έκανες ποτέ κάποια κολοτούμπα .... ακόμα και με κίνδυνο να γίνεις βαρετός....ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ...βέβαια το ποστ σου σβήστηκε ...αλλά εγώ πρόλαβα και το διάβασα…
Το επεισόδιο θεωρείται λήξαν απ' την μεριά μου. Με την σειρά σου απέδειξες ότι είχα άδικο σ' αυτά που σε κατηγόρησα.
Fantomas έγραψε:Μακάρι να ήσουν στο γήπεδο να έβλεπες πως πανηγύρισα το γκολ του Ιβιτς...θα νόμιζες ότι κέρδισα το λαχείο....μετά ξενέρωσα όμως...γιατί είχα σκάσει για 80 λεπτά όπως καταλαβαίνεις... ήταν κάτι σαν πρόωρη εκσπερμάτιση...χαίρεσαι που τελειώνεις αλλά μετά ξενερώνεις που δεν ικανοποίησες την σύντροφο σου...
Για την οικονομία της συζήτησης θα έρθω για λίγο με το αντι-σαντοσικό στρατόπεδο. Χρησιμοποιώντας παρόμοια μεταφορά με σένα, ας υποθέσουμε πως είναι ένα ζευγάρι που ο άντρας σε κάποια φάση εμφανίζει πρόβλημα και δεν του σηκώνεται. Βρε αμάν, τρέχουν από δω, τρέχουν από κει, τίποτα. Η τύπισσα έχει να δει χαρά στα σκέλια της μήνες και μήνες. Ένα βράδυ, ο τύπος για άγνωστους Χ λόγους ξανα-έχει σηκωμάρες. Συνευρίσκονται λοιπόν (πως τα λέω, ε) αλλά ο μάγκας αποδεικνύεται πιο γρήγορος κι απ' τον Μπόλτ και τελειώνει σε χρόνο ντε-τε. Τι είναι το σωστό να κάνει η δικιά του, να τον κράξει "καλά ρε, το φτέρνισμα μου πιο πολύ κρατάει" ή να τον στηρίξει, ακόμα και σε υπερβολικό βαθμό ελπίζοντας να είναι αυτή η αρχή λήξης της αγαμίας;

Αυτό που θέλω να πω είναι πως ορισμένες φορές οι αντι-μάξιμοι (να μείνετε, να μην πάτε αλλού) είναι πολύ πιο χρήσιμοι από τους μάξιμους. Ακόμα και αν ο Σάντος έχει λίγες πιθανότητες να είναι ο προπονητής που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να κάνει την υπέρβαση, αυτές οι λίγες πιθανότητες μηδενίζονται αν αντί να κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τέτοιους αγώνες για να αντιστραφεί το κλίμα και να γυρίσει ο τροχός εμείς τους πνίξουμε σε ένα νέφος (100% άδικης αυτήν την φορά) γκρίνιας.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

khaledfreepaok έγραψε:
μπορει οντως να τους αρεσει ο σαντος αλλα σουπερ κουτσαρισμα δεν ειδαμε.η ομαδα οντως εβγαλε αρκετες φασεις σε σχεση με αλλες φορες αλλα οχι απο το κοουτσαρισμα του σαντος.
ολες οι φασεις αν προσεξετε ειναι απο κοψιματα στο κεντρο του σορλεν και του τεραστιου για ακομα μια φορα γκαρσια η απο τον μαγο βιερινια που εμπαινε οποτε ηθελε στην περιοχη και γενικα εδειχνε να μην εχει αντιπαλο.
ειναι μια τακτικη και αυτη αλλα δεν μπορεις να παιζεις τις χεσμενες γριες μεσα στην τουμπα με αντεπιθεσεις απο κλεψιματα.
δεν είδες super κοουτσάρισμα με τον ηρακλή.

αν στο πάγκο ήταν ο Αναστασιάδης και έβαζε σαν αλλαγές κουτσιανικούλη και ίβιτς και 5 λεπτά πριν από το τέλος έβαζε από το πουθενά τον contreras σαν center for και μετά από δυο λεπτά βάζαμε goal από συνδυασμό κουτσιανικούλη-ίβιτς-contreras-ίβιτς οι υποστηρικτές του αγγέλου θα τον "προσκυνούσανε" για τα επόμενα 20 χρονια.

με το santos το κοουτσάρισμα δεν ήταν kalo

όσο για τις φάσεις που λες που βγαίνουν από τα κλεψίματα τον κεντρώων , να σε πω ότι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού που ο santos διδάσκει στους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι αυτός ο τρόπος επίθεσης όσο και να μη θες να το πιστέψεις.
κλεψίματα στο κέvτρο από τους αντιπαλους, ταχύτατες επιθέσεις από κει και πέρα γιατί η άμυνα του αντιπαλου είναι αποδιοργανωμένη και ακολουθούμε για να πάρουμε το rebound που θα γίνει σε περίπτωση αποκρούσεις καθwς η δεύτερη επίθεση ίσος είναι και πιο σημαντική από τι πρώτη.

τέλος κάτι άσχετο με αυτό που λες αλλα καταντάει κουραστικό από πολλούς άλλους. έχω βαρεθεί να ακούω ότι κάθε ομάδα που παίζει με εμάς einai i χειρότερη ομάδα άπου έχει περάσει ποτε από ti toumpa κτλ κτλ. δε ξέρω αν δε το έχετε καταλάβει η αν δε θέλετε να το δεχτείτε αλλα ο κύριος λόγος που αυτές οι ομάδες φαίνονται σαν οι χειρότερες ομάδες που έχουν περάσει από τι Τούμπα είναι ένας από τους τρόποus παιχνιδιού που διδάσκει ο santos στους παίκτες του ΠΑΟΚ . η καταστροφή δηλαδή του παιχνιδιού του αντιπαλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 06 Οκτ 2009, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”