Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από DamoN »

Ο γαύρος μπορεί να γίνει το δεύτερο αγαπημένο μου σωματείο για φέτος αρκεί
Α) να γαμηθει από εμάς
Β) να γαμησει την ξαδερφη
Γ) να γαμηθει από τους βιόλα
Μπόνους )να γαμηθει και στο φ4 του μπάσκετ έτσι για τον χαβαλέ
Μπόνους 2 ) να κάνουν την ΟΠΑΠ κλαρίνα καλοκαιρινή και να πλακώνονται 2 βδομαδες στο δασάκι

Υ.Γ 2 χρονια κάνει ότι πιο αντί ποδοσφαιρικό υπάρχει . Του βγήκε . Πάω να ζηλέψω το χαλασμένο ρολόι μου για τις 2 φορές την μέρα που λέει σωστά την ώρα .
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

DamoN έγραψε:Ο γαύρος μπορεί να γίνει το δεύτερο αγαπημένο μου σωματείο για φέτος αρκεί
Α) να γαμηθει από εμάς
Μπόνους 2 ) να κάνουν την ΟΠΑΠ κλαρίνα καλοκαιρινή και να πλακώνονται 2 βδομαδες στο δασάκι

Υ.Γ 2 χρονια κάνει ότι πιο αντί ποδοσφαιρικό υπάρχει . Του βγήκε . Πάω να ζηλέψω το χαλασμένο ρολόι μου για τις 2 φορές την μέρα που λέει σωστά την ώρα .
Συμφωνώ μέχρι κεραίας! ΧΑΧΑΧΑ
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
xaotikos

Δημοσίευση από xaotikos »

van rooy έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Σκίστε εσείς την ομάδα ενώ ο χοντρός έχει τον γιο του κερατά μέσα στην ΟΥΕΦΑ.
Σκίστε εσείς την ομάδα ενώ ο άλλος έχεις ταΐσει πάσης φύσεως μάνατζερ και έχει άλλες δυο ομάδες δικές του .
Σκίστε την ομάδα
Επι χούντας ο βαζελος έφτασε τελικό . Επι χούντας πάλι ο γαύρος .
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και δεν χαρίζει κάστανα .

Φίλε να συμφωνήσω μαζί σου, η ουσία στο σύγχρονο επιχειρείν βρίσκεται στα λόμπι και τις προσβάσεις που αποκτάς μέσω αυτών.

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικεί περισσότερα οφείλει να δικτυωθεί.

Ο ρεαλισμός είναι σημαντικός στη ζωή για να έχουμε ψυχική ισορροπία .

Ο ένας έχει στη κατοχή του 3 ομάδες σε 3 διαφορετικές χώρες. Στην Ελλάδα είναι κράτος εν κράτει σε όλα τα επίπεδα άσχετα που κλαίγεται ότι άλλοι ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Απλά απώλεσε ένα κομμάτι του ελέγχου και ενοχλείται.

Στην εγχώρια αθλητική πίτα αυτοί που την μοιράζονται ας πούμε ότι είναι 5 ...Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας το έχει ο γαύρος , μετά ο βάζελος , μετά τα χανούμια , μετά εμεις και μετά τα σκουλήκια.

Με την απόκτηση του ΠΑΟΚ απο τον Σαββίδη όσο αφορά την αγωνιστική πίτα κατορθώσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε να έχουμε το 2ο κομμάτι της πίτας.

Όμως η αγωνιστική μας επιτυχία δεν απέφερε τα αναμενόμενα έσοδα δηλαδή να αποκτήσουμε το 2ο κομμάτι της πίτας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τηλεοπτικό μας συμβόλαιο είναι το 4ο στη σειρά, έσοδα απο διαφημίσεις και χορηγίες δεν γνωρίζω πως μοιράστηκαν.

Εισιτήρια διαρκείας και έσοδα απο την συνολική λειτουργία του γηπέδου ίσως να είμαστε πάλι 4οι.

Στα χρόνια παρουσίας του Σαββίδη , σίγουρα ο οικονομικός δντης έχει αξιολογήσει τις πηγές εσόδων και έχει καταλήξει σε συμπεράσματα .

Που κατέληξε ? Πιθανολογώ ότι δύσκολα θα καταφέρουμε να αυξήσουμε το μερίδιο μας στην εγχώρια πίτα.

Οι λόγοι δεν είναι ούτε ποδοσφαιρικοί , ούτε επιχειρηματικοί . Οι λόγοι είναι η ιδιαιτερότητα του κράτους μας που λειτουργεί με κανόνες μονοπωλίου ελεγχόμενο απο ένα κατεστημένο απο γέννησης του ελληνικού κράτους.

Αυτοί που < διοικούν> το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν τόσο βαθιές ρίζες που δύσκολα απο μόνος του ένας άνθρωπος μια ομάδα μπορούν να αλλάξουν κατά πολύ την κατάσταση.

Το βιώσαμε όλοι μας, ντάμπλ και μας έθαψαν ...με όλους τους πιθανούς τρόπους. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Η ομάδα μας κατά την άποψη μου έχει μια και μοναδική διέξοδο ώστε να καταφέρει να μεγαλώσει ως οικονομική επιχείρηση και αφού συμβεί αυτό τότε είναι πολύ πιο εύκολο να μεγαλώσεις και ως ομάδα ( κατάκτηση τίτλων).

ΕΥΡΩΠΗ!!!

Ως αθλητική επιχείρηση υστερούμε σε αρκετούς τομείς.

Γήπεδο παλιό που δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργίας .

Η προσβασιμότητα σε αυτό δύσκολη. Υψηλό κόστος μετακίνησης ( εκτός θεσσαλονίκης οπαδοί).

Προπονητικό κέντρο αρκετά μακριά απο την έδρα της ομάδας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κτιριακές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο και εξοπλισμός ( δεν έχω ιδέα).

Τμήματα υποδομής προσελκύουν επι των πλείστων εγχώρια ταλέντα .

Το οργανόγραμμα της ομάδας εμφανίζει σημάδια οικογενειακής επιχείρησης .

Κενά στο οργανόγραμμα.

Τμήματα που υπολειτουργούν πλέον όπως το τμήμα marketing.

Στο αγωνιστικό τμήμα , πρέπει να το εμπλουτίσουμε με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που να κάνει τη διαφορά σε προπόνηση, εξέλιξη, βελτίωση , πρόληψη, πρόβλεψη, αποθεραπεία.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα για μένα και όχι μια άστοχη μεταγραφή ή και περισσότερες.

Ο doomlord4 έχει δίκιο ότι η είσοδος στους ομίλους τσ λ είναι το ιδανικό για την ομάδα μας.

Η μόνη μας διαφοροποίηση ίσως να έγκειται ότι προτιμώ πρώτα να διορθώσουμε τις ανορθογραφίες της διοικητικής πρακτικής μας και μετά να φτάσουμε στους ομίλους.

Όμως μπορώ να πω ότι και η δική του οπτική είναι επίσης σωστή γιατί η είσοδος μας στους ομίλους θα μας προσφέρει ζεστό χρήμα που μπορεί να δαπανηθεί για όλα τα παραπάνω που αναφέρω.

Είναι δυο διαφορετικές προσεγγίσεις στρατηγικής .

Doomlord4 ο γαύρος έφτασε τελικό , να το σηκώσει ή όχι? :mrgreen:

Το ερώτημα μου δεν είναι ειρωνικό όμως προσπαθώ να σου θέσω ένα δίλημμα ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ...πχ γράφουν ότι αν το κατακτήσει η Ελλάδα θα είναι 15η και θα έχουμε 5 ομάδες στην Ευρώπη.

Απο την άλλη ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ προτιμάς 15η θέση ή καλύτερα εκει που είμαστε και να φάει ήττα ο γαύρος ?
Σωστοτατος!
Δυστυχώς για εμάς, το μεγαλύτερο κενό που έχουμε είναι οργανωτικό.

Τωρα σχετικά με την πρόκριση του γαύρου, στο πρωτο παιχνιδι πίστευα και εγώ αυτό που γυρνουσε στην πιατσα πως είναι στοιχηματικό...τελικά αποδειχθηκε πως δεν ειναι (ή αν είναι οντως πρέπει να παραδεχθουμε πως για ολες τις ομάδες παγκοσμίως τα οφελη πλέον είναι άλλα και όχι ευρωπαϊκά κύπελλα και πορείες και να κοψουμε το αθλημα).

Εκεί που εκνευρίστηκα περισσότερο όμως είναι που ο π@υστογαυρος ταπωσε τον δικο μας βλαχοδήμαρχο που έχει κάνει το "δευτερη φορά στην ιστορία της ομαδας και πρώτη φορά στην ιστορία της ελλαδας μια ομαδα στους 8 του conf" καραμέλα. Άσε ανθρωπε μου να λενε για τις επιτευξεις αλλοι και ασχολησου εσυ με το πώς να πας παραπανω..
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ας εκφράσω κι εγώ τον θαυμασμό μου για την εξαιρετική λειτουργία του γάβρου σε όλα τα επίπεδα παραθέτοντας την πιο πρόσφατη είδηση που σχετίζεται με το μεγαλείο του γάβρου!

Από το σδνα:

Ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη παραδόθηκε σήμερα στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, ο κατηγορούμενος με το ψευδώνυμο Shark (Καρχαρίας) μετέβη στην υποδιεύθυνση καταπολέμησης αθλητικής βίας και παραδόθηκε παρουσία του συνηγόρου του.

Εναντίον του Shark είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με την έρευνα, ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να εντοπίσει το σημείο που βρίσκονταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, ώστε να κινηθούν οι χούλιγκαν προς το μέρος τους.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δεν είναι άγνωστος στις Αρχές, καθώς έχει τρεις δικογραφίες στο «ιστορικό» του, εκ των οποίων οι δύο για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Στο σπίτι του εντοπίστηκε πλήθος φυσιγγίων.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

van rooy έγραψε:Doomlord4 ο γαύρος έφτασε τελικό , να το σηκώσει ή όχι? :mrgreen:

Το ερώτημα μου δεν είναι ειρωνικό όμως προσπαθώ να σου θέσω ένα δίλημμα ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ...πχ γράφουν ότι αν το κατακτήσει η Ελλάδα θα είναι 15η και θα έχουμε 5 ομάδες στην Ευρώπη.

Απο την άλλη ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ προτιμάς 15η θέση ή καλύτερα εκει που είμαστε και να φάει ήττα ο γαύρος ?
Η θέση μου είναι ξεκάθαρη από το 2011

Βαθμούς από άλλες ομάδες που να μην συνοδεύονται με το μεγαλύτερο ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους
και να μην συνοδεόνται με δόξα διακρίσεις και διαφημηση τους

Η 15η θέση είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ

Δεν την ανταλάσσω με τον Γάβρο να κάνει αυτό που ήθελα για εμάς
Να γίνει δηλαδή η 1η Ελληνική με Ευρωπαϊκό

Όχι,λοιπόν,να μην το σηκώσει.

Η χρονιά ομως είναι τόσο κυνική,που και θα το σηκώσει στα Πέναλτι ΚΑΙ θα μείνουμε 16οι

Σιγουράκι.........
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

φίλε doomlord4

Εύχομαι στον τελικό να παραβρεθεί ο πρωθυπουργός μας :mrgreen: και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τζάμπα ελπίζουμε κι εκεί

Σε εκείνους δεν πιάνουν τα "μάγια"

Στο μπάσκετ τους πέρασε και τους 2
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Daskalos_4 έγραψε:Επειδη εχουμε την ταση να εστιαζουμε στα αρνητικα της ομαδας (γκολ που παιρνουμε απο τα φορ μας, σε συγκριση με των αλλων ομαδων), ας ριξουμε και μια ματια στα θετικα (γκολ που παιρνουμε απο τους μεσοεπιθετικους μας, σε συγκριση με των αλλων ομαδων)

Ζιφκοβιτς: 16
Ποντενσε: 14
Κωνσταντελιας: 14
Ντεσποντοφ: 13
Φορτουνης: 11
Μπερναρντ: 10
Σβαμπ: 10
Μουργκ: 9
Μασουρας: 9
Ελιασον: 8
Παλασιος: 7
Τσουμπερ: 7
Μπακασετας: 6
Αμπραμπατ: 6
Φερναντες: 6
Γκατσινοβιτς: 5
Ταισον: 5
Βερμπιτς: 4
Τζουρισιτς: 4
Κανταλαπιεντρα: 4
Μαντσινι: 3
Μπιελ: 2
Μαρτινς: 2
Λημνιος: 1
Μανταλος: 1
Καρβαλιο:1
Σκαρπα: 0
Βρουσαι: 0
Σολμπακεν: 0
Πιζαρο: 0

Συνολο:

ΠΑΟΚ: 67
γαυρος: 39
βαζελος: 34
αεχ: 33
Δεν είπε κανείς κακό λόγο για την ομάδα ούτε ισοπέδωσε τπτ.

Αν ο Ολυμπιακός είχε βασικό φορ τον Σαματα δε θα πετύχαινε τίποτα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ότι χειρότερο υπήρχε στην αγορά για την επίθεση του και φαίνεται στα νούμερα δυστυχώς.

Η αιτία στο ότι όλοι οι περιφερειακοι μας έχουν τόσα γκολ, είναι ότι ο Σαματα δεν βάζει γκολ ούτε με άδειο τέρμα.

Τόσες ασσιστ έχουν Ντεσποντοφ, Ταισον, Ντελιας, Ζιβκοβιτς. Το ότι όλη τη χρονιά δεν μπορεί να σκοράρει το φορ σου, δεν είναι ούτε γκαντεμιά, ούτε ψυχολογικό, ούτε πρόβλημα στους μέσοεπιθετικούς.

Ειναι η τραγική ανικανότητα του Τανζανου.

Οπως όμως βλέπεις στα στατιστικά που έβαλες.

Σολμπακεν, Βρουσαι, Σκαρπα έφυγαν άρον άρον επειδή είχαν προβληματική εικόνα και ο Ολυμπιακός έφερε Ορτα, Τσικινιο, Καρμο που τον ανέστησαν.

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει 1 χρονο να αναστηθεί ο Σαματα και δε διόρθωσε τπτ.

Αν βρει κάποιος ομάδα που κέρδισε τιπλο με το βασικο της φορ να έχει σκοράρει 3 γκολ σε 35+ ματς, ας μας την στείλει εδώ.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τουλαχιστον ενα τριημερο πριν τον τελικο, γαβροχανουμα θα σφαζονται περιξ της Ν. Φιλαδελφειας και σε ολη την Αττικη.
Την μερα του αγωνα (αν γινει), οι γαβροι κατεδαφιζουν το μισο γηπεδο και βανδαλιζουν τα παντα γυρω απο αυτο.
Οι Ιταλοι ζηλευουν και ξηλωνουν οτι μπορουν στο δικο τους μισο.
Μετα τον αγωνα, καθως οι γαβροι επιστρεφουν στα σπιτια τους πικραμενοι, γιατι τον ηπιανε, οι σφαγες με τα χανουμια που ειναι εξαλλα με τις καταστροφες, συνεχιζονται.....
Γραφεται μαυρη σελιδα στους ευρωπαικους τελικους της ουεφα και ο γιος του αποθανοντα κερατα, αναγκαζεται να αποβαλλει την ομαδα του ευτραφουλη, για δυο χρονια απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις.
Ευχομαι να γινουν τα γεγονοτα, χειροτερα απο οσο τα εγραψα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Patricio_4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δεν ξέρω ρε Sera ποιο πρωτάθλημα παρακολουθείς αλήθεια, από τη Λαμία στη χρονιά έχασε βαθμούς και ο βάζελος και ο φιναλίστ του κόνφερενς.
Από τον Άρη το ίδιο.
Μόνο ένας δεν έχασε γιατί τους έχει ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. Για αυτό θα πάρει το πρωτάθλημα και για κανένα άλλο λόγο. Ούτε ομαδάρα είναι ,ούτε κέρδισε κατά κράτος τους ανταγωνιστές της.
Θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί ΕΠΑΙΖΕ ΦΙΛΙΚΑ και ξεκίνησε τα πλέι οφ με 12 βαθμούς.
Δε θα σκίσω την ομάδα για αυτό, ούτε γιατί δεν έκανε 30 νίκες σε 36 παιχνίδια
Δηλαδή άμα δεν έχεις παράρτημα τη Λαμία και τον Άρη είναι ακατόρθωτο να τους πάρεις 16 βαθμούς σε 6 ματς.
Επίσης αμα έχεις τη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παίζεις την καλύτερη μπάλα της ιστορίας σου είναι λογικό να παίρνεις 11 βαθμούς σε 7 ματς από αυτές τις ομαδούλες.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ότι φαίνεται έχασαν βαθμούς και ο βαζελος και ο γάβρος. Και η αεκ θα το πάρει για αυτό και μόνο το λόγο.
Γιατί δεν είναι 16 βαθμοί σε 6 ματς, είναι δεκαέξι βαθμοί μετά από ήδη 40+ ματς και πλέον ντέρμπι και δύσκολα ματς κάθε 3 μέρες. Οπότε ναι, είναι δύσκολο.
Εσείς μπορεί να έχετε την απαιτηση ο ΠΑΟΚ να κερδίζει 50 ματς το χρόνο , καμία όμως ομάδα δεν μπορεί να το κάνει.
Τώρα αυτά για την καλύτερη μπάλα και ομάδα δεν τα καταλαβαίνω, είναι για παιδιά
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

DamoN έγραψε:Ο γαύρος μπορεί να γίνει το δεύτερο αγαπημένο μου σωματείο για φέτος αρκεί
Α) να γαμηθει από εμάς
Μπόνους 2 ) να κάνουν την ΟΠΑΠ κλαρίνα καλοκαιρινή και να πλακώνονται 2 βδομαδες στο δασάκι.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Αν δεν ζω σε παραλληλο συμπαν, θυμαμαι αμυδρα πως ο Οαρης απεκλεισε την αεχ και στον τελευταιο αγωνα της εκοψε και δυο βαθμους. Δεν βγαινει η αριθμητικη, οσο και να θελουμε οι αλλοι να νικανε ομαδες που στην κανονικη διαρκεια ΔΕΝ νικησαμε εμεις. Αρα καπου το αφηγημα χωλαινει. Και ας ξεχασω τις γκελες τους με τις Κιφησιες και σια, εμεις γιατι το κανουμε σημαια πως εχουν τα παραρτηματα και περνανε; Τοσο ανικανοι ειναι οι δικοι μας να μην μπορουν να καταφερουν τιποτα απεναντι σε αυτα και κυριως στον Οαρη (που τους απεκλεισε ξαναγραφω);
Και οσα κι αν εκανε ο γαβρος εκανε για την παρτη του. Μπραβο δεν προκειται να πω γιατι δεν εχω ανοια σε οτι εχω τραβηξει. Στον αγυριστο κι ο γαβρος και ολοι τους και το ελληνικο ποδοσφαιρο και η 25η θεση. Αν δεν εχω τα κοτσια να βγω τοτε να μη σωσω να βγω. Κι ας κανουν οι αλλοι τη σουμα σαν καλοι λογιστες. Τις βλακειες μας τις γραφαμε τον Αυγουστο, τον Δεκεμβριο και τωρα. Δεν ειναι κατι νεο ουτε και συμπτωση, οπως δεν ειναι και τα αποτελεσματα εδω και τρια χρονια. Υπομονη μεχρι το πρωτο match ball μεθαυριο. Μετα εχει αλλα δυο for the hell to come lose.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ο Ολυμπιακός έχει 19 βαθμούς σε 8 ματς με αυτούς τους 2, ο βάζελος 15 σε 8 ματς. Ακόμα και να νικήσουμε το σκουλήκι τη τελευταία αγωνιστική και οι 2 τα έχουν πάει καλύτερα από εμάς εναντίον τους, χωρίς να τους έχουν παραρτήματα όπως λες. Και όλα αυτά σε μια χρονιά που υποτίθεται ότι είσαι καλύτερος και από τους 3.
Όλο το φορουμ έγραφε ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοια μπάλα από τον ΠΑΟΚ μέχρι πριν λίγους μήνες (κι εγώ το πίστευω), για αυτό το αναφέρω.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ρε παιδιά συγγνώμη και προς τις απόψεις όλων αλλά αυτό με την ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα σε διάρκεια από όλους τους υπόλοιπους δεν μπορώ να το χωνέψω. Το ότι βγαίνουν κάποιοι σχηματισμοί, αυτοματισμοί κλπ στην πλειοψηφία των αγώνων πώς μας δικαιοδοτεί να λέμε (έστω και στα μεταξύ μας) ότι είμαστε καλύτεροι από τους άλλους 3 χωρίς να έχουμε απομακρυνθεί ούτε κατ'ελάχιστο βαθμολογικά από αυτούς; Δεν θα το έδειχνε η βαθμολογία αν ίσχυε κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, γιατί ταΐζουμε τα μυαλά μας με αυτή την "παραμύθα" ότι παίζουμε μπαλάρα - που και εγώ το πιστεύω ότι βλέπουμε ωραία μπαλίτσα αλλά πώς μ=μας δίνει σε κάποιο επίπεδο κάποιου είδους δικαιοσύνη; Τουναντίον νομίζω. Μπορεί να λέω και μία κουτή αποψάρα αυτή τη στιγμή αλλά ποτέ δεν το κατάλαβα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

τσιριγωτης έγραψε:Άραγε αν το καλοκαίρι ο γκέι εκανε μεταγραφή Σαματα, τα Χριστούγεννα θα ήταν στην ομάδα;
Ούτε την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν θα προλάβαινε :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”