Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Και γιατί παρακαλώ;
Πού θα βρει καλύτερα;
Τώρα που ο στραγγαλισμός τιμωρείται με 20Κ euros;
Πού θα βρει καλύτερα;
Φλέβα χρυσού τον αποκαλεί ο Νιάου. Κάθεστε και πιστεύετε οτι παπαριά γράφει ο κάθε ΑΡΔ.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Να πούμε ευχαριστώ στο μπασκετικό γαύρο και το μπασκετικό βάζελο που ίσως έσπασαν την κατάρα του Κυρίου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τις αθλητικές ομάδες!
Ο δευτερος π το γραφει με βεβαιοτητα στο τοπικelvetos giatros έγραψε:Feugei, parei den parei to prwtathlimaMitsospaoki4 έγραψε:Αν η Κούλα χάσει το πρωτάθλημα, μην εκπλαγείται αν χαιρετήσει ο ψυχακιας..
Για να δουμε
εσύ σπέσιαλ ξέρω ότι θέλεις να 'πουληθεί' ο Ρουμάνος στην Φενερ του Μπρανκο και να πάρουμε τον Ιβιτς. Δεν το θεωρώ και απίθανο. Στην αεχ ακούσα κάτι για Σαντος πάλι. Στον Βαζελο αν πάρει το κύπελλο ο Τουρκος θα τον δεις να κάνει και προετοιμασία .Special 4 έγραψε:Ο δευτερος π το γραφει με βεβαιοτητα στο τοπικelvetos giatros έγραψε:Feugei, parei den parei to prwtathlimaMitsospaoki4 έγραψε:Αν η Κούλα χάσει το πρωτάθλημα, μην εκπλαγείται αν χαιρετήσει ο ψυχακιας..
Για να δουμε
Μακαρι να μεινει ο Τεριμ στο βαζελο κ να παει ο Σαντος προπονητης στην αεχ
Αλλα εγω δεν εχω ακουσει κατι για φευγιο του Αλμεϊδα κ γι'αυτο μου κανει εντυπωση π γραφεται αυτο
Προφανως κατι θα εχουν ακουσει οσοι το γραφουν
Αλλα εγω δεν εχω ακουσει κατι για φευγιο του Αλμεϊδα κ γι'αυτο μου κανει εντυπωση π γραφεται αυτο
Προφανως κατι θα εχουν ακουσει οσοι το γραφουν
Ο ίδιος θέλει να φύγει λέει . Βασικά θα χάσει την ΕΠΟ η ΑΕΧ αυτό το καλοκαίρι και ξέρει από παρασκήνιο. Να την πάρει ο ΠΑΟΚ μόνος του δεν ξέρω μακάρι !!!! απλά φοβάμαι μην μπουν και άλλοι πάλι μέσα πάλι και είναι σαν να έχεις την ΕΠΟ και δεν την έχεις... Ο Μπεός θέλει να μπει πρόεδρος σουπερλιγκ παντως. Γκαγκα στην ΕΠΟ.
Ο ΠΑΟΚ μονος δεν μπορει
Ο Μακης αμα εχει εκτελεστικο στην επο τον εκλεκτό της κουλας π θα εχει την πλειοψηφια, δεν σημαινει κ τιποτα το ιδιαιτερο για μας
Ο Μακης αμα εχει εκτελεστικο στην επο τον εκλεκτό της κουλας π θα εχει την πλειοψηφια, δεν σημαινει κ τιποτα το ιδιαιτερο για μας
Στο Μεξικο που τα -ξανα-εκανε μηπως εφαγε παραπανω και εφυγε;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Και γιατί παρακαλώ;
Πού θα βρει καλύτερα;
https://www.facebook.com/Nikostoskitsis ... 389753009/
εγώ άκουσα πάντως ότι οι κουλα δεν θα έχει τίποτα και τα έσπασε με τον ΠΑΟΚ... τώρα αν είναι αλήθεια ή ψέματα κοίτα μην έχεις τον αλαφούζο στην ΕΠΟ !!!
Δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσαν και οι φιλικές δηλώσεις του κοντου για ΠΑΟΚ και βαζελο που θέλει να κολλήσει σαν βδέλα.

-
Το βλεπες… το παιξες;alexgarcia6 έγραψε: Δεν ξερω κατα ποσο η ηττα της Τοτεναμ χθες ισως οδηγησει τον Εμερι σε ροτεισον με Μπραιτον, ωστε να τα παιξει ολα για ολα στο φαληρο. Ακομα και ετσι ομως το ματς ξεκιναει 2-0 για τον Γαυρο. Το καραισκακης εχει βαλει γκολ στα πρωτα 15' σε αρσεναλ, τοτεναμ, μπαγερν κλπ κλπ δεν νομιζω να μην γινει εδω. Τελος παντων θα φαει γκολ η βιλα. Μακαρι ο καλος θεουλης να δωσει και να μπορεσουν οι Βιλατζερς να γυρισουν διαφορα 3 τερματων αλλα χλωμο
Εχει γαμηθεί ασύλληπτα η συμπαντική ισορροπία.
Μιλάμε ότι με 5 τελικές έχουν βάλει 5 γκολ.
Πάτος σε εξοργιστικό βαθμό ,σήμερα μια φορά πέρασαν τη σέντρα και σκόραραν
Μιλάμε ότι με 5 τελικές έχουν βάλει 5 γκολ.
Πάτος σε εξοργιστικό βαθμό ,σήμερα μια φορά πέρασαν τη σέντρα και σκόραραν
Αυτοί έτσι όπως πάνε θα κάνουν και ροτέησο και θα είναι ξεκούραστοι μαζί μας.....