Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
-
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Άσχετο αλλά θερμή παράκληση στους υπεύθυνους μεταγραφών και τον ραζβαν να μην πάρουν τον πελκα. Σήμερα άκουσα από ρεπόρτερ Παναθηναϊκού ότι τον θέλουν σαν τρελοί, σας παρακαλώ αφήστε τον. Με Μπακασετα Λημνιο και πελκα Πελκα μεσοεπιθετικά και εσυ κρατήσεις έχεις εξασφαλίσει να βάλεις κάτω στην βαθμολογία έναν από τους συνδιεκδικητες. Το λέω με όλο τον σεβασμό προς τον Δημήτρη και την πορεία του στον ΠΑΟΚ που έγραψε το ονομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αλλά πλέον δεν…
Και δεν κάνω πλάκα μολαω σοβαρά
Δηλαδή εσύ αυτό είχες να γράψεις για ένα παιδί που έχει δείξει το ήθος του χρόνια εδώ μέσα???Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να περάσει ο κύριος Μαγγίνας να παραλάβει το Πούλιτζέρ του.
Εγώ ακόμα περιμένω τον Diego Armando Maradona να έρθει στον ΠΑΟΚ, αφού το έλεγε πέρσι το Transfermarkt.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 08 Μάιος 2024, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77 έγραψε:Εγώ πάλι και ανέφικτο το βλέπω και όχι ικανοποιητικό σε κάποιες προσθήκες μιας και αντικαθίστας μετριότητα με μετριότητα.Για το ανέφικτο πχ δεν βλέπω πως ο Στρακοσια με καριέρα στο Καμπιονάτο θα έρθει για αλλαγή του Kotarski και πως θα πάρουμε Chalov & Carascal ενώ είμαστε να το πω ευγενικά σφιχτοί στα λεφτά που δίνουμε.Για το όχι ικανοποιητικές δεν βλέπω σε τι αναβαθμιζομαστε αν έρθει ο Σταφυλιδης αντί Rafa,ο Fabiano !!!!! αντί Ekong και ο Miritello αντί Brandon.Για να μην πω ότι είναι σχεδόν αδύνατον να μην πουλήσουμε έστω ένα από τα ασημικά μας.Να ευχόμαστε να είναι μόνο!
Θα σου απαντήσω για να καταλάβεις το σκεπτικό μου. Θεωρώ απριόρι ότι το βασικό κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα είναι Κετζιορα Κουλιερακης. Συνεπώς κλείνοντας ελεύθερο τον Φαμπιανο , αποκτώντας τον φθηνό Κ.Παπαδοπουλο και συν τον Μιχαηλιδη έχεις μια πιο φθηνή και συνάμα λειτουργική πεντάδα αμυντικά που σίγουρα θα είναι καλύτερη χωρίς τον Εκονγκ που δεν προσέφερε αναλογικά με τα λεφτά που έπαιρνε και τον Νασμπεργκ που είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.
Ο Μιριτεγιο στα μάτια μου είναι ένα καλύτερο πρότζεκτ από τον Μπράντον που έφτασε το ταβάνι του τόσο ηλικιακά όσο και σε ποιότητα σκοραρίσματος. Ο Σταφυλιδης επίσης δεν βλέπω πως θα προσφέρει λιγότερο από τον μέτριο Ράφα Σοαρες. Επιπλέον κερδίζεις σε επίπεδο λίστας στην Ευρώπη. Τέλος ο Νταντάς ελεύθερος σίγουρα έχει να προσφέρει περισσότερο από τον πολύ Μαρκος Αντονιο του ενός συν εκατομμυρίου που φέτος δεν εμφανίστηκε.
Πάμε τώρα στις υπερβάσεις. Τσαλοβ … παίκτης που το χειμώνα του 24 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του , παίζει στη Ρωσία που έχει ακόμη πόλεμο συνεπώς μπορείς να τον πάρεις δανεικό με option σε μια χώρα που ο Ιβαν μπορεί να κινήσει κεφαλαια. Ο Καρασκαλ από την άλλη έκανε κι μεταγραφή μέσα στη Ρωσία που δεν του βγήκε και ίσως μιας και ενδιάφερε και το καλοκαίρι θα μπορούσε να ξανά ζεσταθεί. Ο Μισιτς σαφώς και είναι αναβάθμιση σε σχέση με Σβαμπ και σίγουρα πιο ακριβός. Τέλος ο Στρακοσια δεν παίζει βασικός και σίγουρα πιστεύω ότι χρειάζεται μια υπέρβαση στη θέση του τερματοφύλακα μιας και ο Κοταρσκι είναι υπό μεταγραφή ανα πάσα ώρα και στιγμή. Επομένως τον βλέπω πιο πολύ σαν τον επόμενο βασικό παρά σαν δεύτερο. Επίσης πιστεύω ότι καλύτερα είναι να πωληθεί ο Κοταρσκι παρά ο Κουλιερακης φέτος. Τέλος υπέρβαση είναι και η παραμονή του Μειτε.
Εν κατακλείδι θεωρώ ότι χωρίς υπερβολικά πολλά χρήματα και με προοπτική μονάχα μιας πώλησης μπορείς να κανείς ένα ρόστερ ποιοτικότερο και λειτουργικότερο.
Ξέχασα να αναφέρω το Μουργκ Πελκας αλλά εκεί δεν χρειάζεται να πω και πολλά…
- Μπαρκαρούτσος
Ο Δημήτρης ποιος είναι;renegade έγραψε:Δημήτρης εσύ αυτό είχες να γράψεις για ένα παιδί που έχει δείξει το ήθος του χρόνια εδώ μέσα???Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να περάσει ο κύριος Μαγγίνας να παραλάβει το Πούλιτζέρ του.
Εγώ ακόμα περιμένω τον Diego Armando Maradona να έρθει στον ΠΑΟΚ, αφού το έλεγε πέρσι το Transfermarkt.
Ποιος έδειξε το ήθος του χρόνια εδώ μέσα;
Φίλε γιατρέ. Κυριάκο Παπαδόπουλο και Σταφυλίδη δεν θα τους ήθελα, το δίδυμο Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη σαν αριστεροί στόπερ είναι εξαιρετικό, εφόσον βέβαια δεν πουληθεί ο Κουλιε-. Αν δεν μείνει ο Μεϊτέ, κάτι που φοβάμαι βλέποντας και σημερινό δημοσίευμα από Ιβηρική, θα ήθελα τον Μίσιτς. Αν μείνει δεν νομίζω να ταιριάζει και σε κάθε περίπτωση θέλω δίπλα σε έναν από αυτούς έναν μέσο με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα δώσει αθλητικότητα και ταχύτητα στον άξονα που μας λείπει. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι πολύ δύσκολο να έλθει και δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να δώσει περισσότερα από τον Τσιγγάρα, αν λυθούν τα όποια προβλήματα-κυρίως ψυχολογίας-που έχει ο Χάρης. Άσε που παίκτη από χαβούζα δεν θέλω.makispaspartou έγραψε:boogeyman77 έγραψε:Εγώ πάλι και ανέφικτο το βλέπω και όχι ικανοποιητικό σε κάποιες προσθήκες μιας και αντικαθίστας μετριότητα με μετριότητα.Για το ανέφικτο πχ δεν βλέπω πως ο Στρακοσια με καριέρα στο Καμπιονάτο θα έρθει για αλλαγή του Kotarski και πως θα πάρουμε Chalov & Carascal ενώ είμαστε να το πω ευγενικά σφιχτοί στα λεφτά που δίνουμε.Για το όχι ικανοποιητικές δεν βλέπω σε τι αναβαθμιζομαστε αν έρθει ο Σταφυλιδης αντί Rafa,ο Fabiano !!!!! αντί Ekong και ο Miritello αντί Brandon.Για να μην πω ότι είναι σχεδόν αδύνατον να μην πουλήσουμε έστω ένα από τα ασημικά μας.Να ευχόμαστε να είναι μόνο!
Θα σου απαντήσω για να καταλάβεις το σκεπτικό μου. Θεωρώ απριόρι ότι το βασικό κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα είναι Κετζιορα Κουλιερακης. Συνεπώς κλείνοντας ελεύθερο τον Φαμπιανο , αποκτώντας τον φθηνό Κ.Παπαδοπουλο και συν τον Μιχαηλιδη έχεις μια πιο φθηνή και συνάμα λειτουργική πεντάδα αμυντικά που σίγουρα θα είναι καλύτερη χωρίς τον Εκονγκ που δεν προσέφερε αναλογικά με τα λεφτά που έπαιρνε και τον Νασμπεργκ που είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.
Ο Μιριτεγιο στα μάτια μου είναι ένα καλύτερο πρότζεκτ από τον Μπράντον που έφτασε το ταβάνι του τόσο ηλικιακά όσο και σε ποιότητα σκοραρίσματος. Ο Σταφυλιδης επίσης δεν βλέπω πως θα προσφέρει λιγότερο από τον μέτριο Ράφα Σοαρες. Επιπλέον κερδίζεις σε επίπεδο λίστας στην Ευρώπη. Τέλος ο Νταντάς ελεύθερος σίγουρα έχει να προσφέρει περισσότερο από τον πολύ Μαρκος Αντονιο του ενός συν εκατομμυρίου που φέτος δεν εμφανίστηκε.
Πάμε τώρα στις υπερβάσεις. Τσαλοβ … παίκτης που το χειμώνα του 24 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του , παίζει στη Ρωσία που έχει ακόμη πόλεμο συνεπώς μπορείς να τον πάρεις δανεικό με option σε μια χώρα που ο Ιβαν μπορεί να κινήσει κεφαλαια. Ο Καρασκαλ από την άλλη έκανε κι μεταγραφή μέσα στη Ρωσία που δεν του βγήκε και ίσως μιας και ενδιάφερε και το καλοκαίρι θα μπορούσε να ξανά ζεσταθεί. Ο Μισιτς σαφώς και είναι αναβάθμιση σε σχέση με Σβαμπ και σίγουρα πιο ακριβός. Τέλος ο Στρακοσια δεν παίζει βασικός και σίγουρα πιστεύω ότι χρειάζεται μια υπέρβαση στη θέση του τερματοφύλακα μιας και ο Κοταρσκι είναι υπό μεταγραφή ανα πάσα ώρα και στιγμή. Επομένως τον βλέπω πιο πολύ σαν τον επόμενο βασικό παρά σαν δεύτερο. Επίσης πιστεύω ότι καλύτερα είναι να πωληθεί ο Κοταρσκι παρά ο Κουλιερακης φέτος. Τέλος υπέρβαση είναι και η παραμονή του Μειτε.
Εν κατακλείδι θεωρώ ότι χωρίς υπερβολικά πολλά χρήματα και με προοπτική μονάχα μιας πώλησης μπορείς να κανείς ένα ρόστερ ποιοτικότερο και λειτουργικότερο.
Ξέχασα να αναφέρω το Μουργκ Πελκας αλλά εκεί δεν χρειάζεται να πω και πολλά…
Ελπίζω πάντως να αλλάξει η πολιτική της ομάδας μας στο θέμα της στελέχωσης, να μπει Α.Δ. (Βιεϊρίνια;), Τ.Δ. με γνώσεις, διασυνδέσεις και προοπτική και σε συνεργασία με τον προπονητή να κάνουν τις μεταγραφές και να ξεφορτωθούν παίκτες φτωχής/ μηδενικής προσφοράς, βλ. Εκόνγκ, Σαμάτα, Ράφα και Φελίπε Σοάρες, Νάσμπεργκ κ.α. , όσο γίνεται με το αζημίωτο για την ΠΑΕ. Φτάνει πια το "αποδεσμεύουμε με μηδενικό όφελος", απλά για να ξεφορτωθούμε. Scouting team με γνώση και διασυνδέσεις θέλουμε, απαράδεκτο το να μην ζητάμε να μας προτείνουν παίκτες Λίνο και Κοντρέρας από την Λατινική Αμερική, Σορλέν από Γαλλία, Νάγκμπε από Αφρική.
απο τον μουργκ 5 κλασεις ανωτεροςLeonardo10 έγραψε:Άσχετο αλλά θερμή παράκληση στους υπεύθυνους μεταγραφών και τον ραζβαν να μην πάρουν τον πελκα. Σήμερα άκουσα από ρεπόρτερ Παναθηναϊκού ότι τον θέλουν σαν τρελοί, σας παρακαλώ αφήστε τον. Με Μπακασετα Λημνιο και πελκα Πελκα μεσοεπιθετικά και εσυ κρατήσεις έχεις εξασφαλίσει να βάλεις κάτω στην βαθμολογία έναν από τους συνδιεκδικητες. Το λέω με όλο τον σεβασμό προς τον Δημήτρη και την πορεία του στον ΠΑΟΚ που έγραψε το ονομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αλλά πλέον δεν…
το ποστ σου δεν δείχνει ίχνος σεβασμού προς τον Δημήτρη και όσα έχει κάνει για την ομάδα, όπως λες σε ένα σημείοLeonardo10 έγραψε:Άσχετο αλλά θερμή παράκληση στους υπεύθυνους μεταγραφών και τον ραζβαν να μην πάρουν τον πελκα. Σήμερα άκουσα από ρεπόρτερ Παναθηναϊκού ότι τον θέλουν σαν τρελοί, σας παρακαλώ αφήστε τον. Με Μπακασετα Λημνιο και πελκα Πελκα μεσοεπιθετικά και εσυ κρατήσεις έχεις εξασφαλίσει να βάλεις κάτω στην βαθμολογία έναν από τους συνδιεκδικητες. Το λέω με όλο τον σεβασμό προς τον Δημήτρη και την πορεία του στον ΠΑΟΚ που έγραψε το ονομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αλλά πλέον δεν…
όσον αφορά το περιεχόμενο, καμία σχέση το επίπεδο του πέλκα και του μπακασέτα με αυτό του λημνιού
με ενδεχόμενες πωλήσεις κούλιε ή ντέλια, να δω πού θα βρούμε τους γηγενείς
Το δηλαδή μετατράπηκε σε Δημήτρης κατά λάθος.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Δημήτρης ποιος είναι;renegade έγραψε:Δημήτρης εσύ αυτό είχες να γράψεις για ένα παιδί που έχει δείξει το ήθος του χρόνια εδώ μέσα???Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να περάσει ο κύριος Μαγγίνας να παραλάβει το Πούλιτζέρ του.
Ποιος έδειξε το ήθος του χρόνια εδώ μέσα;
Υγ αυτός που τόσο εύκολα ειρωνεύεσαι
- Μπαρκαρούτσος
Μέλος του φόρουμ πριν καμιά ώρα με είπε ποιος είναι ο Μαγγίνας. Δεν είχα ιδέα όταν έκανα το ποστ.
Δεν ήξερα ότι είμαι υποχρεωμένος να ξέρω τα ονοματεπώνυμα μελών του φόρουμ, ή ποιοι ακριβώς έχουν λογαριασμό εδώ μέσα.
Δεν ειρωνεύομαι αυτόν. Βλέπω ένα άρθρο που βασίζεται σε κάτι στο transfermarkt και σχολιάζω όπως το εκλαμβάνω εγώ. Επειδή είναι του φόρουμ (που, επαναλαμβάνω, δεν το ήξερα) να πω τι; Α πόσο μ'άρεσε; Αφού δεν μ'άρεσε.
Επίσης, ο Μαγγίνας εδώ δείχνει χρόνια ήθος, εγώ τι δείχνω; Ή είμαι κανένας χθεσινός;
Δεν ήξερα ότι είμαι υποχρεωμένος να ξέρω τα ονοματεπώνυμα μελών του φόρουμ, ή ποιοι ακριβώς έχουν λογαριασμό εδώ μέσα.
Δεν ειρωνεύομαι αυτόν. Βλέπω ένα άρθρο που βασίζεται σε κάτι στο transfermarkt και σχολιάζω όπως το εκλαμβάνω εγώ. Επειδή είναι του φόρουμ (που, επαναλαμβάνω, δεν το ήξερα) να πω τι; Α πόσο μ'άρεσε; Αφού δεν μ'άρεσε.
Επίσης, ο Μαγγίνας εδώ δείχνει χρόνια ήθος, εγώ τι δείχνω; Ή είμαι κανένας χθεσινός;
Ποιος ειναι ο Μαγγινας?
-κουφαλα mode on-

-κουφαλα mode on-
-
Μιλάω για την αγωνιστική κατάσταση του και μόνο, τι δεν κατάλαβες; Δεν μίλησα ούτε για τον άνθρωπο Δημήτρη, ούτε αμφισβήτησα την προσφορά του, ίσα ισα που τον αποθέωσα, τι μου λες δεν έχει ίχνος σεβασμού το ποστ σου;danirifle έγραψε:το ποστ σου δεν δείχνει ίχνος σεβασμού προς τον Δημήτρη και όσα έχει κάνει για την ομάδα, όπως λες σε ένα σημείοLeonardo10 έγραψε:Άσχετο αλλά θερμή παράκληση στους υπεύθυνους μεταγραφών και τον ραζβαν να μην πάρουν τον πελκα. Σήμερα άκουσα από ρεπόρτερ Παναθηναϊκού ότι τον θέλουν σαν τρελοί, σας παρακαλώ αφήστε τον. Με Μπακασετα Λημνιο και πελκα Πελκα μεσοεπιθετικά και εσυ κρατήσεις έχεις εξασφαλίσει να βάλεις κάτω στην βαθμολογία έναν από τους συνδιεκδικητες. Το λέω με όλο τον σεβασμό προς τον Δημήτρη και την πορεία του στον ΠΑΟΚ που έγραψε το ονομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αλλά πλέον δεν…
όσον αφορά το περιεχόμενο, καμία σχέση το επίπεδο του πέλκα και του μπακασέτα με αυτό του λημνιού
Με ενδεχόμενες πωλήσεις κούλιε ή ντέλια, να δω πού θα βρούμε τους γηγενείς
Αλλά πραγματικά η απάντηση σου είναι τελείως άσχετη με αυτά που γράφω, ποτε σύγκρινα τον λημνιο με τον μπακασετα και τον Λημνιο; απλά είπα ότι με αυτήν την μεσοεπιθετική γραμμή ο Παναθηναϊκός δεν μπορει να μας κοντράρει.
Όσο για τους γηγενής αν αποχωρήσουν ο Ντελιας και ο Κουλιερακης, να πάρει ευκαιρία ο επόμενος Ντελιας η κουλιερακης του ΠΑΟΚ β η της κ19, ευτυχώς με την δουλειά που γίνεται και τις τεράστιες επενδύσεις ο Ιβαν το έχει εξασφαλίσει. Ανα 1-2 χρόνια βγαίνει τζολης, Ντελιας, κουλιερακης. Ο Γκουμας και ο Δαρελας κάνουν την διαφορά στον ΠΑΟΚ Β. Και να πάρει το συμβόλαιο του πελκα ενας καλυτερος παικτης, και γηγενεις θα εχεις και περισσότερες λυσεις. Και να βρεθεί ένας Έλληνας από το πρωτάθλημα σε καλή ηλικία να μπορει να είναι αξιοπρεπέστατος και να αρπάξει τις ευκαιρίες. Όπως βρήκε η χάρτινη τον πηλιο ο βαζελος τον κωτσιρα. Επίσης δεν νοείτε
το να παρακαλάς θερμά να μην πάρει η διοίκηση έναν παίχτη (χωρίς να πληρώσει κιόλας την ομάδα του) που μεγάλωσε στην οικογένειά μας, που σου φερε αήττητο νταμπλ, που είναι σε καλή ηλικία και να τον στέλνεις με κλειστά μάτια στους ανταγωνιστές σου, δεν είναι ασέβεια προς το πρόσωπό του? την ώρα μάλιστα που ο ίδιος θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ?Leonardo10 έγραψε:Μιλάω για την αγωνιστική κατάσταση του και μόνο, τι δεν κατάλαβες; Δεν μίλησα ούτε για τον άνθρωπο Δημήτρη, ούτε αμφισβήτησα την προσφορά του, ίσα ισα που τον αποθέωσα, τι μου λες δεν έχει ίχνος σεβασμού το ποστ σου;danirifle έγραψε:το ποστ σου δεν δείχνει ίχνος σεβασμού προς τον Δημήτρη και όσα έχει κάνει για την ομάδα, όπως λες σε ένα σημείοLeonardo10 έγραψε:Άσχετο αλλά θερμή παράκληση στους υπεύθυνους μεταγραφών και τον ραζβαν να μην πάρουν τον πελκα. Σήμερα άκουσα από ρεπόρτερ Παναθηναϊκού ότι τον θέλουν σαν τρελοί, σας παρακαλώ αφήστε τον. Με Μπακασετα Λημνιο και πελκα Πελκα μεσοεπιθετικά και εσυ κρατήσεις έχεις εξασφαλίσει να βάλεις κάτω στην βαθμολογία έναν από τους συνδιεκδικητες. Το λέω με όλο τον σεβασμό προς τον Δημήτρη και την πορεία του στον ΠΑΟΚ που έγραψε το ονομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αλλά πλέον δεν…
Με ενδεχόμενες πωλήσεις κούλιε ή ντέλια, να δω πού θα βρούμε τους γηγενείς
Αλλά πραγματικά η απάντηση σου είναι τελείως άσχετη με αυτά που γράφω, ποτε σύγκρινα τον λημνιο με τον μπακασετα και τον Λημνιο; απλά είπα ότι με αυτήν την μεσοεπιθετική γραμμή ο Παναθηναϊκός δεν μπορει να μας κοντράρει.
Όσο για τους γηγενής αν αποχωρήσουν ο Ντελιας και ο Κουλιερακης, να πάρει ευκαιρία ο επόμενος Ντελιας η κουλιερακης του ΠΑΟΚ β η της κ19, ευτυχώς με την δουλειά που γίνεται και τις τεράστιες επενδύσεις ο Ιβαν το έχει εξασφαλίσει. Ανα 1-2 χρόνια βγαίνει τζολης, Ντελιας, κουλιερακης. Ο Γκουμας και ο Δαρελας κάνουν την διαφορά στον ΠΑΟΚ Β. Και να πάρει το συμβόλαιο του πελκα ενας καλυτερος παικτης, και γηγενεις θα εχεις και περισσότερες λυσεις. Και να βρεθεί ένας Έλληνας από το πρωτάθλημα σε καλή ηλικία να μπορει να είναι αξιοπρεπέστατος και να αρπάξει τις ευκαιρίες. Όπως βρήκε η χάρτινη τον πηλιο ο βαζελος τον κωτσιρα. Επίσης δεν νοείτε
ο επόμενος ντέλιας ή ο επόμενος κουλιεράκης, προς το παρόν, δε φαίνεται να έχει εμφανιστεί. μέχρι να εμφανιστούν θα πρέπει η ομάδα να έχει ηγέτες μέσα στην 11άδα της. εδώ ο ντέλιας, με το τόσο ταλέντο του, την επίδραση που είχε ο Πέλκας, δεν την έδειξε φέτος.
ο πήλιος και ο κώτσιρας είναι γηγενείς στη χώρα, όχι στην ομάδα τους. καλύπτουν άλλες θέσεις στις ευρωπαϊκές λίστες
τελοσπάντων, διαφωνούμε πολύ στον αγωνιστική αξία του πέλκα και βλέπουμε πολύ διαφορετικά το ποδόσφαιρο απ' ό,τι φαίνεται
Εγω αν κ δεν τον θελω, πιθανολογω οτι γυριζει ο Πελκας
- Mitsospaoki4
- Moderator
Νομίζω αυτό που εκνευρίζει τους περισσότερους και μένα μαζί, είναι ο τρόπος που οι αρδ προσπαθούν να "επιβάλουν" τον Πέλκα.
Ότι έγινε με Κάργα, ότι πήγε να γίνει και με Λημνιό.
Προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά με τις γνωστές ταχύτητες που έχουμε στα μεταγραφικά και πιεζόμενοι από χρόνο μπορεί στο τέλος να ενδώσουμε, με την γνωστή λογική ότι "τον ξέρουμε σαν παίχτη, ειναι ΠΑΟΚ" κλπ κλπ.
Αγωνιστικά έχω ξαναπεί ότι ο Πελκας τρύπησε το ταβάνι του εδώ, έδωσε παραπάνω από το 100% που μπορούσε, αλλά η ομάδα χρειάζεται άλλου τύπου παίχτη και άλλης ηλικίας.
Ότι έγινε με Κάργα, ότι πήγε να γίνει και με Λημνιό.
Προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά με τις γνωστές ταχύτητες που έχουμε στα μεταγραφικά και πιεζόμενοι από χρόνο μπορεί στο τέλος να ενδώσουμε, με την γνωστή λογική ότι "τον ξέρουμε σαν παίχτη, ειναι ΠΑΟΚ" κλπ κλπ.
Αγωνιστικά έχω ξαναπεί ότι ο Πελκας τρύπησε το ταβάνι του εδώ, έδωσε παραπάνω από το 100% που μπορούσε, αλλά η ομάδα χρειάζεται άλλου τύπου παίχτη και άλλης ηλικίας.