8.Soualiho Meïté
- Montrealiotis
Re: 8.Soualiho Meïté
Πρέπει εμείς πρώτα να σταματήσουμε να τρώμε αμάσητη ότι παπαρια μας σερβίρουν. Κόσμος και ΠΑΕ. Πρέπει να διεκδικήσουμε τον σεβασμό που μας αναλογεί. Και δεν χρειάζεται κανένας να το μεταφράσει ως μομφή προς τον Ιβαν. Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί, ας επικοινωνηθει αυτό, όχι οι μπούρδες που μας ταΐζουν τόσο καιρό. Έβγαινε ο άλλος ο κεφτές και έλεγε ότι ο Ιβαν δεν μπορούσε λέει να μετακινήσει κεφαλαία λόγω πολέμου. Λες και ο Ιβαν είχε όλα του τα λεφτά σε μια τράπεζα στην Ρωσία. Και όχι διάσπαρτα στον κόσμο. Λες και δεν ήξερες τους κινδύνους του πιθανού πολέμου και δεν είχε πάρει τα μέτρα του. Και το αναπαρήγαγαν όλα τα μέσα, και το πίστευε ο κοσμάκης.
- Montrealiotis
Εδώ θα διαφωνήσω αγαπητέ special, δεν έχω δει καμία προσπάθεια «φίμωσης» όταν γράφονται εδώ μέσα τα κακώς κείμενα της διοίκησης ή/και του Ιβαν. Όταν όμως είναι αλήθειες και όχι θεωρείς συνομωσίας περί Μυστακίδη πχ. (Δεν αναφέρομαι σε κάτι που εσυ είπες)Special 4 έγραψε:Τι παραπανω να γραψουμε κ πώς να το διατυπωσουμε αγαπητε Montrealiotis, για να ειμαστε οκ με καποιους κανονες, π διεπουν το μεσο π φιλοξενει τα σχολια μας εδω?Montrealiotis έγραψε:Εγώ δεν πιστευω ότι είναι μόνο αρδοκουτοχορτο. Πιστευω ότι βγαίνει στοχευμένα προς τα έξω αυτό από την ομάδα. Αλλιώς θα είχε επέμβει. Έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί οι αρδ ειναι «κυβερνητικοί»
-
Μπαρκαρούτσος
dev έγραψε:στην ουσια δεν κανουν κανενα ρεπορταζ παρα μονο μεταφερουν το σανο που θελει να ταισει η παε,
Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να μην πάρει ούτε πρωτάθλημα ούτε Μεϊτε.
Υπάρχει ένα υπαρκτό σενάριο να γίνει ένα από τα δύο
Και ένα μικρότερο να γίνουν και τα δύο.
Αν υποθέσουμε ότι στο πρώτο ενδεχόμενο δικαιολογείται ο κόσμος να γκρινιάζει και να "βαφτίζει" τη διοίκηση, στα αλλα δύο τι ακριβώς υποτίθεται ότι είναι αυτό που δικαιολογεί το ΠΡΟΩΡΟ μένος;
Διαγράφουμε οτιδήποτε έχουμε δει και απευθείας ανακοινώνουμε ότι είναι για κρέμασμα όλοι;
Αν υποθέσουμε ότι στο πρώτο ενδεχόμενο δικαιολογείται ο κόσμος να γκρινιάζει και να "βαφτίζει" τη διοίκηση, στα αλλα δύο τι ακριβώς υποτίθεται ότι είναι αυτό που δικαιολογεί το ΠΡΟΩΡΟ μένος;
Διαγράφουμε οτιδήποτε έχουμε δει και απευθείας ανακοινώνουμε ότι είναι για κρέμασμα όλοι;
Εδώ ο Σαββίδης πήρε πρωτάθλημα και βγήκε στο τσουλου και δεν πλήρωσε ρήτρες για δανεικούς θα αγοράσει τώρα που έχει τα ΑΡΔ jukebox και λένε ότι τους ρήξεις κέρμα. Τον Μισιτς 2,5 χρόνια δανεικός έκλεισε στον ΠΑΟΚ . Αλήτες που δεν μας τον δανείζουν τον Μειτε άλλο έναν χρόνο.
Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι κοροϊδία και ότι κονομάνε τα ΑΡΔ. Θα προτιμούσα να έβγαινε ο Ιβαν και να έλεγε παιδιά εγώ αν δεν πάρω κανά δύο λιμανιά ακόμη και καπνοβημαχανίες και ξενοδοχεία κτλ από μία φιλική κυβέρνηση δεν ξάνα βαζω φράγκα στο ποδόσφαιρο. Ούτε γήπεδο κάνω, κοροΐδο είμαι θέλω σαν τους άλλους τζαμπα να μου το κάνει μία φιλική κυβέρνηση. Εκεί θα έλεγα εντάξει ο άνθρωπος ιδιοκτήτης είναι βγήκε και εξηγήθηκε στα ίσια. Υπομονή μέχρι να πάρει αυτά που θέλει και θα ξανά βάλει λεφτά.
Αλλά αυτό που υπάρχει σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ αρρωστημένο . Κρίμα .
Αλλά τι περιμένεις όταν παίζεις ευρωπαϊκό αγώνα και ο Γιώργος κάνει διακοπές στο Ντουμπάι και μετά στην Ιαπωνία και τον απασχολεί περισσότερο το κροςφιτ και όλοι στην οικογένεια δεν έχουν μάθει ακόμη Ελληνικά μιλάμε πέρασαν 12 χρόνια ο Πακιστανός στο χωράφι πιο πολλά ελληνικά μιλάει.
Αρρωστημένη κατάσταση
Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι κοροϊδία και ότι κονομάνε τα ΑΡΔ. Θα προτιμούσα να έβγαινε ο Ιβαν και να έλεγε παιδιά εγώ αν δεν πάρω κανά δύο λιμανιά ακόμη και καπνοβημαχανίες και ξενοδοχεία κτλ από μία φιλική κυβέρνηση δεν ξάνα βαζω φράγκα στο ποδόσφαιρο. Ούτε γήπεδο κάνω, κοροΐδο είμαι θέλω σαν τους άλλους τζαμπα να μου το κάνει μία φιλική κυβέρνηση. Εκεί θα έλεγα εντάξει ο άνθρωπος ιδιοκτήτης είναι βγήκε και εξηγήθηκε στα ίσια. Υπομονή μέχρι να πάρει αυτά που θέλει και θα ξανά βάλει λεφτά.
Αλλά τι περιμένεις όταν παίζεις ευρωπαϊκό αγώνα και ο Γιώργος κάνει διακοπές στο Ντουμπάι και μετά στην Ιαπωνία και τον απασχολεί περισσότερο το κροςφιτ και όλοι στην οικογένεια δεν έχουν μάθει ακόμη Ελληνικά μιλάμε πέρασαν 12 χρόνια ο Πακιστανός στο χωράφι πιο πολλά ελληνικά μιλάει.
Αρρωστημένη κατάσταση
Αυτοί που έχουν επωμιστεί τον ρόλο να ασκούν διοίκηση στον ΠΑΟΚ ας σταματήσουν επιτέλους να ξοδεύουν ενέργεια, φαιά ουσία,πόρους για εσωτερικο manipulation κ ας επικεντρωθούν επιτέλους με όλη τους την ενέργεια στους εξωτερικούς εχθρούς
Μάλιστα ωραία ρε φίλε έχει βάση και ουσία αυτό που λεςPAOK1LIFE έγραψε:Εδώ ο Σαββίδης πήρε πρωτάθλημα και βγήκε στο τσουλου και δεν πλήρωσε ρήτρες για δανεικούς θα αγοράσει τώρα που έχει τα ΑΡΔ jukebox και λένε ότι τους ρήξεις κέρμα. Τον Μισιτς 2,5 χρόνια δανεικός έκλεισε στον ΠΑΟΚ . Αλήτες που δεν μας τον δανείζουν τον Μειτε άλλο έναν χρόνο.
Αρρωστημένη κατάσταση
Αλλά είναι άσχετο με τον Μεϊτε
Τα γενικά παράπονα δεν γίνεται να ψάχνουμε αφορμές στον Χ Μεϊτε για να τα βγάλουμε με αγαρμπο τρόπο
Κοροϊδία. Ντροπή.
Κάποιοι τα γράφουν για τις μεταγραφές εδώ και κάποιες σεζόν αλλά δεν ακούει κανείς.
"Θα βρούνε καλύτερο με τα ίδια λεφτά".
Παπάρια θα βρούνε. Όπως δεν βρήκανε εδώ και 5 σεζόν ισάξιο του Πριγιοβιτς που πουλήθηκε στη μέση της σεζόν που ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια.
Κάποιοι τα γράφουν για τις μεταγραφές εδώ και κάποιες σεζόν αλλά δεν ακούει κανείς.
"Θα βρούνε καλύτερο με τα ίδια λεφτά".
Παπάρια θα βρούνε. Όπως δεν βρήκανε εδώ και 5 σεζόν ισάξιο του Πριγιοβιτς που πουλήθηκε στη μέση της σεζόν που ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια.
- Montrealiotis
Ρε σύ equalizer, είμαστε οπαδοι και ζητάμε ένας από τους καλύτερους μας παίχτες φέτος να μείνει στην ομάδα. Και πάνω απ όλα να μην μας κοροϊδεύουν. Που είναι το παράλογο; Και δεν είπαμε ότι είναι για κρέμασμα όλοι. Και μπράβο θα πούμε για τις επιτυχίες αλλά και να κράξουμε πρέπει για τις «αποτυχίες». Δεν χρειάζονται αφορισμοί, αλλά ούτε να είμαστε yesmenEqualizer έγραψε:Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να μην πάρει ούτε πρωτάθλημα ούτε Μεϊτε.
Ίσως δεν είπες εσύ φίλε μου. Άλλοι είπαν όμως. Εκεί αναφέρομαι
Βεβαίως στα υπόλοιπα συμφωνω
Βεβαίως στα υπόλοιπα συμφωνω
-
Μπαρκαρούτσος
Equalizer έγραψε:Τα γενικά παράπονα δεν γίνεται να ψάχνουμε αφορμές στον Χ Μεϊτε για να τα βγάλουμε με αγαρμπο τρόπο
- Montrealiotis
Η αυτάρκεια δεν έφαγε την καβλα, μια χαρά μπορεί ο Παοκτσης να ζήσει με «αυτάρκεια» (σε εισαγωγικά γιατί ο Ιβαν βάζει μια 10αρα μυρια τον χρόνο). Η κοροϊδία είναι αυτή που έφαγε την καβλα. Και αυτό το μασαζάκι από τα κυβερνητικά μέσα.
-
Μπαρκαρούτσος
Πάμε μια τρίτη φορά:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Equalizer έγραψε:Τα γενικά παράπονα δεν γίνεται να ψάχνουμε αφορμές στον Χ Μεϊτε για να τα βγάλουμε με αγαρμπο τρόπο
Θα διαφωνησω ΜπαρκαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Equalizer έγραψε:Τα γενικά παράπονα δεν γίνεται να ψάχνουμε αφορμές στον Χ Μεϊτε για να τα βγάλουμε με αγαρμπο τρόπο
Εχει σχεση με τον Μεϊτε, γιατι προκειται για ενα παικτη απο τον οποιο περιμενουμε πολλα στην τελευταια στροφη του πρωταθληματος
Εχει σχεση με τους ΑΡΔ κ αυτα π βγαζουν ΣΥΣΣΩΜΟΙ προς τα εξω, στο θεμα Μεϊτε κ οχι μονο
Κ δεν ξερω προσωπικα κανενα αλλο τροπο να πω για το πως λειτουργουν οι ΑΡΔ, εκτος απο τον αγαρμπο τροπο
Πες μου πώς διατυπωνεις με κομψο - ευσχημο τροπο, κατι τετοιο οπως αυτο π διατυπωσε ο φιλος παραπανω