Ξεχνάς το υπερόπλο του μποτο...τον Φελίπε ΣοάρεςΣουριναμέζος έγραψε:Αυτό ακριβώς.dev έγραψε: ο Μειτε δεν ειναι απλα ενας πολυ καλος παικτης που αξιζει χι ποσο. ειναι παικτης που ο προπονητης εχει ξοδεψει απειρο χρονο να τον κανει απαραιτητο εργαλειο του μηχανισμου του και αυτος ο χρονος ειναι χρημα. ειναι επενδυση.
Σαν να το βλέπω μπροστά μου να πηγαίνουμε στα προκριματικά έχοντας μόνο Οζντόεβ - Θυμιάνη (που θα έχει έρθει ως αντί-Τσιγγάρας) και τον Λουτσέσκου να λέει Sign re malaka στον Schwab τρείς μέρες πριν τον πρώτο αγώνα
8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Στο ότι ποτέ δεν κρατήσαμε δανεικό (πλην Σάστρε)ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορώ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, να κατανοήσω πού οφείλεται η σιγουριά ότι ο Meite δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
-
Daskalos_4
Επομενως, αφου ολοι συμφωνουμε οτι για τον ΠΑΟΚ τα 4 μυρια ειναι απαγορευτικο ποσο, την ωρα που οι υπολοιποι 3 χωνουν πολυ περισσοτερα για την αναβαθμιση του ροστερ τους, γιατι εχετε την απαιτηση απο την ομαδα να μη χανει ποτε και να διεκδικει μεχρι τελους ολους τους τιτλους; Γιατι ορισμενοι δεν θεωρειτε υπερβαση τους 8 του Κονφερενς ή οτι 3 αγωνιστικες πριν το φιναλε εχουμε βασιμες ελπιδες για το πρωταθλημα;
Επισης, αυτο το "αν δεν παρουμε το πρωταθλημα πολυ δυσκολα θα αγοραστει ο Μειτε'', δεν εχει καμια απολυτως λογικη. Ισα ισα που, αν το χασουμε, ο Σαββιδης θα πρεπει να κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να συνδραμει την υπερπροσπαθεια των παιχτων, ωστε του χρονου να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για την κατακτηση.
Τελος, αν τελικα δεν κυνηγησουν το θεμα Μειτε (αν πραγματι υπαρχει ζητημα με τα κεφαλαια του Σαββιδη), το λιγοτερο που θα πρεπει να απαιτησουμε ειναι προσφορα 2 εκατομμυριων για χαφ. Το ποσο δηλαδη που προσφεραμε στην Μπενφικα. Με αλλα λογια, αφου ειναι διατεθειμενοι να τα δωσουνε για Μειτε, ας τα δωσουν για τον παιχτη που θα τον αντικαταστησει. Κι οχι να πανε σε φθηνες επιλογες των 700-800 χιλιαδων.
Υ.γ. Για να μη παρεξηγηθω, αυτη τη στιγμη μιλαμε με τα δεδομενα που βγαινουν προς τα εξω. Μπορει η διοικηση να τα διαψευσει στο προσεχες μελλον.
Επισης, αυτο το "αν δεν παρουμε το πρωταθλημα πολυ δυσκολα θα αγοραστει ο Μειτε'', δεν εχει καμια απολυτως λογικη. Ισα ισα που, αν το χασουμε, ο Σαββιδης θα πρεπει να κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να συνδραμει την υπερπροσπαθεια των παιχτων, ωστε του χρονου να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για την κατακτηση.
Τελος, αν τελικα δεν κυνηγησουν το θεμα Μειτε (αν πραγματι υπαρχει ζητημα με τα κεφαλαια του Σαββιδη), το λιγοτερο που θα πρεπει να απαιτησουμε ειναι προσφορα 2 εκατομμυριων για χαφ. Το ποσο δηλαδη που προσφεραμε στην Μπενφικα. Με αλλα λογια, αφου ειναι διατεθειμενοι να τα δωσουνε για Μειτε, ας τα δωσουν για τον παιχτη που θα τον αντικαταστησει. Κι οχι να πανε σε φθηνες επιλογες των 700-800 χιλιαδων.
Υ.γ. Για να μη παρεξηγηθω, αυτη τη στιγμη μιλαμε με τα δεδομενα που βγαινουν προς τα εξω. Μπορει η διοικηση να τα διαψευσει στο προσεχες μελλον.
Η διαφαινομενη μη απόκτηση Μειτε δεν έχει να κάνει μόνο με τβ απώλεια ενός καλού παίκτη.
Ούτε με το ξεγυμνωμα όλων αυτών που έλεγαν, μετέφεραν, υπονοουσαν ή εκτιμούσαν ή πληροφορουσαν με ή χωρίς non paper ότι δεν παίρνουμε Μαξιμοβιτς επειδή αποφασίσαμε να κρατήσουμε Μειτε.
Λες και εξαρτώταν μόνο από εμάς.
Ε, Μπενφικα 1,6 και εαν θες. Έχουμε συμφωνία?
Ε, Γαλλε, 1 και εαν θες. Αλλιώς εισαι αργός.
Κυρίως έχει να κάνει με την έμπρακτη απόδειξη για άλλη μια φορά της παντελους απουσίας στήριξης των θέλω του προπονητή στο χορτάρι.
Παρτου 4/5 χαφ, της πιο σημαντικής γραμμής για αυτόν, και πείτε του μετά ότι δεν έχει μεταγραφές εαν δεν μπεις ομίλους με Οζ και κανα Σοαρες.
Μην ακούσω για χτίσιμο σύγχρονης ομάδας, ταχυδυναμικης κιετς, μόνο.
Αρκετά προσβλητικό προς τη νοημοσύνη μας είναι το μασαζακι περί στυλ παίκτη κλπ. Και αυτό πάει και στους αρδ και σε όσους τους πασαρουν τη γραμμή.
Ούτε με το ξεγυμνωμα όλων αυτών που έλεγαν, μετέφεραν, υπονοουσαν ή εκτιμούσαν ή πληροφορουσαν με ή χωρίς non paper ότι δεν παίρνουμε Μαξιμοβιτς επειδή αποφασίσαμε να κρατήσουμε Μειτε.
Κυρίως έχει να κάνει με την έμπρακτη απόδειξη για άλλη μια φορά της παντελους απουσίας στήριξης των θέλω του προπονητή στο χορτάρι.
Παρτου 4/5 χαφ, της πιο σημαντικής γραμμής για αυτόν, και πείτε του μετά ότι δεν έχει μεταγραφές εαν δεν μπεις ομίλους με Οζ και κανα Σοαρες.
Αρκετά προσβλητικό προς τη νοημοσύνη μας είναι το μασαζακι περί στυλ παίκτη κλπ. Και αυτό πάει και στους αρδ και σε όσους τους πασαρουν τη γραμμή.
Δηλαδή ο Μίσιτς είναι καλύτερος του Μεϊτέ? Ο Τωρινός Μίσιτς, όχι αυτός που βλέπαμε όταν έπαιζε σε μας...
Εαν ρωτάς εμένα, θα σου πω ότι δεν έχω αρκετό δείγμα για σύγκριση.
Εαν ειναι έμμεση ερώτηση εαν με καλύπτει Μισιτς αντί Μειτε (ή 2 αντί 4 εκ. Εαν το δει αλλιώς κανείς), θα σου πω ότι τους θέλω και τους 2.
Ή για να απαντήσω έμμεσα, εαν ο προπονητής καλύπτεται από τέτοια αντικατάσταση, παρόλο που θα σημαίνει να στήσει κέντρο από την αρχή πάλι, τότε καλύπτομαι και εγώ
Εαν ειναι έμμεση ερώτηση εαν με καλύπτει Μισιτς αντί Μειτε (ή 2 αντί 4 εκ. Εαν το δει αλλιώς κανείς), θα σου πω ότι τους θέλω και τους 2.
Ή για να απαντήσω έμμεσα, εαν ο προπονητής καλύπτεται από τέτοια αντικατάσταση, παρόλο που θα σημαίνει να στήσει κέντρο από την αρχή πάλι, τότε καλύπτομαι και εγώ
- Σουριναμέζος
Αν χρειαστεί να βάλει τον Φελίπε, θα την πλαστογραφήσει την υπογραφή του Σβαμπrenegade έγραψε:Ξεχνάς το υπερόπλο του μποτο...τον Φελίπε ΣοάρεςΣουριναμέζος έγραψε:Αυτό ακριβώς.dev έγραψε: ο Μειτε δεν ειναι απλα ενας πολυ καλος παικτης που αξιζει χι ποσο. ειναι παικτης που ο προπονητης εχει ξοδεψει απειρο χρονο να τον κανει απαραιτητο εργαλειο του μηχανισμου του και αυτος ο χρονος ειναι χρημα. ειναι επενδυση.
Σαν να το βλέπω μπροστά μου να πηγαίνουμε στα προκριματικά έχοντας μόνο Οζντόεβ - Θυμιάνη (που θα έχει έρθει ως αντί-Τσιγγάρας) και τον Λουτσέσκου να λέει Sign re malaka στον Schwab τρείς μέρες πριν τον πρώτο αγώνα
Μεσα σε 12 χρονια η αποκτηση μονο ενος δανεικου με 400 χιλιαρικα (Σαστρε), παυει να ειναι απλως παραδοση, αλλα δειχνει συγκεκριμενο επαναλαμβανομενο τροπο κ μοτιβο λειτουργιαςΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό είναι σαν να λέμε "παράδοση", αλλά δεν έχει επιστημονική τεκμηρίωση.
Δανεικοι μιας χρησης ή κακοι δανεικοι π δεν θες να τους κρατησεις ή δανεικοι π θες να τους κρατησεις, αλλα θεωρεις ακριβες τις ρητρες στις οποιες εσυ εχεις συμφωνησει κ ακριβα τα συμβολαια π κουβαλανε οι παικτες
Αυτο γινεται εδω 12 χρονια στην εποχη Σαββιδη κ δεν πιστευω οτι ειναι απλως συμπτωση
Επιστημονικη τεκμηριωση δεν χρειαζεται γιατι δεν αφορα φυσικες επιστημες αλλα φαινεται ως business κ working plan εκ του αποτελεσματος
Αν δεν ειναι πλανο λειτουργιας, ειναι χρονια παθογενεια κ αδυναμια να διαλεχτουν καταλληλοι δανεικοι π θα παραμεινουν στην ομαδα
Αφού λοιπόν ποτέ δεν κρατάμε κανέναν δανεικό για ποίο λόγο παλεύουν για "προσιτές" ρήτρες το καλοκαίρι;
Ας ανεβάσουν τον πήχη στην ποιότητα παικτών και ας είναι η ρήτρα απλησίαστη. Έτσι και αλλιώς μιας χρήσης είναι οι δανεικοί που παίρνουμε.
Φορ με 30εκ ρήτρα θέλω.
Μου αρέσουν αυτές οι απλοϊκές σκέψεις
Ας ανεβάσουν τον πήχη στην ποιότητα παικτών και ας είναι η ρήτρα απλησίαστη. Έτσι και αλλιώς μιας χρήσης είναι οι δανεικοί που παίρνουμε.
Φορ με 30εκ ρήτρα θέλω.
Μου αρέσουν αυτές οι απλοϊκές σκέψεις
Εμεις τους φερνουμε με προσιτες ρητρες για τους αλλους. Τους δειγματιζουμε μια χρονια, τους δινουμε ματς και ρυθμο για να παν στην επομενη ομαδα ετοιμοι.
Τι κεριζουμε? Τιποτα. Γιατι το κανουμε? Γιατι τοσο μας κοβει. Ή γιατι εχουμε αποφασισει πως για μια x χρονικη περιοδο θα επενδυουμε οσο το δυνατον λιγοτερα και θα κανουμε ομαδες μιας χρησης ανα σεζον με μονο στόχο να ειμαστε μονιμα διεκδικητες στοχων και σπανια κατακτητες. Τωρα το γιατι να εχουμε τετοια στοχευση ειναι αλλο θεμα. Ειτε δεν μπορουμε ειτε δεν θελουμε να χωσουμε χρημα.
Παντως σε καθε περιπτωση αυτο μας στοιχιζει ειτε βραχυπροθεσμα ειτε μακροπροθεσμα.
Τι κεριζουμε? Τιποτα. Γιατι το κανουμε? Γιατι τοσο μας κοβει. Ή γιατι εχουμε αποφασισει πως για μια x χρονικη περιοδο θα επενδυουμε οσο το δυνατον λιγοτερα και θα κανουμε ομαδες μιας χρησης ανα σεζον με μονο στόχο να ειμαστε μονιμα διεκδικητες στοχων και σπανια κατακτητες. Τωρα το γιατι να εχουμε τετοια στοχευση ειναι αλλο θεμα. Ειτε δεν μπορουμε ειτε δεν θελουμε να χωσουμε χρημα.
Παντως σε καθε περιπτωση αυτο μας στοιχιζει ειτε βραχυπροθεσμα ειτε μακροπροθεσμα.
Μόνο στην απεύχουσα περίπτωση που δεν βγούμε Ευρώπη δικαιολογείται να μην αποκτηθεί ο Μεϊτέ. Σε καμία άλλη περίπτωση.
- iremidynami 4+
Με πορδες δεν βαφονται αυγα.
Οχι οτι μονο το χρημα μετραει, σημαντικοτατο ρολο παιζουν και οι ποδοσφαιρανθρωποι που "τρεχουν" την ομαδα (σκαουτινγκ τιμ κλπ).
Εμεις δυστυχως φαινεται οτι δεν εχουμε τιποτε απο τα δυο.
Ραβε ξηλωνε καθε χρονο, προετοιμαζομαι ψυχολογικα για ατελειωτα καλοκαιρινα σηριαλ, τα οποια θα τραβανε μεχρι που η τιμη του καρπουζιου θα πεσει στα 10 λεπτα, ενω συγχρονως βλέπω τον ανταγωνισμο να κλεινει παικτες μηνες πριν την έναρξη της μεταγραφικης περιοδου χωρις μαλιστα να γίνει σηριαλ. Ξαφνικα, εν μια νυκτι (βλεπε μπαλντοκ), ενω εμεις για να παρουμε παικτη μας βγαινει η ψυχη.
Οχι οτι μονο το χρημα μετραει, σημαντικοτατο ρολο παιζουν και οι ποδοσφαιρανθρωποι που "τρεχουν" την ομαδα (σκαουτινγκ τιμ κλπ).
Εμεις δυστυχως φαινεται οτι δεν εχουμε τιποτε απο τα δυο.
Ραβε ξηλωνε καθε χρονο, προετοιμαζομαι ψυχολογικα για ατελειωτα καλοκαιρινα σηριαλ, τα οποια θα τραβανε μεχρι που η τιμη του καρπουζιου θα πεσει στα 10 λεπτα, ενω συγχρονως βλέπω τον ανταγωνισμο να κλεινει παικτες μηνες πριν την έναρξη της μεταγραφικης περιοδου χωρις μαλιστα να γίνει σηριαλ. Ξαφνικα, εν μια νυκτι (βλεπε μπαλντοκ), ενω εμεις για να παρουμε παικτη μας βγαινει η ψυχη.
Ναι αλλα να μην ξεχασουμε να παμε στο τοπικ του προπονητη να τον κραξουμε που με πορδες και φετος προσπαθει να βαψει αβγα (και σε μεγαλο ποσοστο το πετυχε).
Δεν λεω φυσικα οτι το ροστερ μας ειναι..."πορδες" αλλα ποσοτικα σε θεσεις κλειδια ειναι λειψο. Και φυσικα στη θεση του φορ...ανυπαρκτο.
Δεν λεω φυσικα οτι το ροστερ μας ειναι..."πορδες" αλλα ποσοτικα σε θεσεις κλειδια ειναι λειψο. Και φυσικα στη θεση του φορ...ανυπαρκτο.
++++++++bane1980 έγραψε:Η διαφαινομενη μη απόκτηση Μειτε δεν έχει να κάνει μόνο με τβ απώλεια ενός καλού παίκτη.