8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Δημοσιεύσεις: 5124
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ναι οι αρδ φταίνε πάλι. Αυτοί βγάζαν και τις «διαρροές» κλπ. Η καημένη η ΠΑΕ δε, έπεσε θύμα των αρδ και τώρα ο κόσμος θα αντιδράσει (αν) εξαιτίας τους.
Daskalos_4

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έξι σειρές άρθρο για να μην πει ΤΙΠΟΤΑ καινούριο.

Για να μη την αδικησουμε, απόσπασμα ανέβασα αδερφε! (Οχι οτι λεει και τιποτα καινουργιο... Εξαλλου απο τετοια αρθρα εχουμε χορτάσει).

Απλα ολα αυτα τα "Επί του παρόντος δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα..." και "ακόμη κι αν ο Δικέφαλος..." και τα συναφη αποτελούν φρασεις που συνηθως προετοιμαζουν το εδαφος γι' αυτο που θα ακολουθησει. Εύχομαι να διαψευστω.

Ιδωμεν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 104808
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Special 4 έγραψε:Δε νομιζω οτι περιμενε καποιος το δημοσιευμα της Μπουντου, για να πεσει απο κανενα συννεφο
Ακριβώς. Είναι ρεπορτάζ που δεν λέει απολύτως τίποτα.
Edit: Τώρα είδα ότι ο Μπαρκαρούτσος έγραψε ακριβώς το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+
Δημοσιεύσεις: 1330
Εγγραφή: Παρ 04 Μαρ 2022, 16:48

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Θα παει τελικα στο γαβρο κ θα τραβαμε τις κ@λοτριχες μας!!
Μεγα λαθος αν δεν τον κρατησουμε, ας ειναι γρηγοροι οι υπολοιποι που θα παρουμε.
PablitoV2
Δημοσιεύσεις: 1445
Εγγραφή: Παρ 25 Δεκ 2020, 13:11

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Δηλαδή ρε σεις, την Μπούντο περιμέναμε για να καταλάβουμε ότι δε θα μείνει;
Ο Τζορμπατζόγλου πριν κανένα δίμηνο είχε ανεβάσει το πρώτο άρθρο για το ότι είναι αργός ο Μείτε.

Επίσης, εκτός από τον Σάστρε που ήθελε 300κ, πότε κρατήσαμε άλλον δανεικό;
VfB v2

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από VfB v2 »

Παιχταράς αλλά έαν ειναι να μείνει δίνοντας όλη την ρήτρα μαζί με τα νούμερα που ακούγονται ότι θέλει για συμβόλαιο θα σήμαινει ότι θα είναι μονος του στο κέντρο πάλι. Προτιμώ κάτι ποιο φτηνό και πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα για να μπορεί να έρθει και ισάξιος παρτενέρ.

Τώρα εαν τα έχουμε και δεν μετράμε τα δεκαχίλιαρα στην μεταγραφική να μείνει. Εαν όχι και οι απαιτίσεις Μειτε και Μπενφίκα δεν πέφτουν τότε πάμε για άλλα. Βέβαια με το σκάουτινκ που έχουμε το θεωρείς και λίγο ρωσική ρουλέτα.
dev
Δημοσιεύσεις: 1372
Εγγραφή: Πέμ 18 Μάιος 2023, 15:31

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από dev »

μετα την απωλεια μαξιμοβιτς με την δικαιολογια (που λεγαν οι ιδιοι αρδ που τωρα τον λενε αργο ) οτι θα αγορασουμε Μειτε αν τωρα τελικα δεν κρατησουμε ουτε αυτον τοτε θα μιλαμε πραγματικα για λευκη πετσετα απο ιβαν εναντι του ανταγωνισμου.
ο βαζελος φερνει οτι καλυτερο μπορει και καποια στιγμη μαθηματικα θα φτιαξει και ομαδα οπως ηδη εκανε και ο γαυρος ενω και η αεκ που ειναι ηδη πληρης θα δει οτι φετος την εφτασαν οι υπολοιποι και θα φερει και αυτοι αναλογα παικτες.
dev
Δημοσιεύσεις: 1372
Εγγραφή: Πέμ 18 Μάιος 2023, 15:31

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από dev »

https://www.forzaonline.gr/data/1/1/202 ... 1_CMYK.jpg

δειτε εδω τι παραμυθια μας αραδιαζαν τοτε οι αρδ. ηταν ακριβως τοτε που ο βαζελος εκλεισε τον μαξιμοβιτς

θα πρεπει καποια στιγμη η γκοτσαρεβα που κοιτα μονο τα νουμερα με τον ιβαν να καταλαβουν οτι δεν γινεται καθε καλοκαιρι να φερνεις ευκαιριακα δανεικους και ραβε ξυλωνε να αλλαζεις την ομαδα και να πρεπει να φτιαξει ξανα μανα ο προπονητης ομαδα και να θες και ευρωπες και τιτλους. την φαγαμε μια φορα με την λεφσκι και με αυτα τα μυαλα θα την ξανα φαμε αλλα τοτε παλι θα βριζουν τον λουτσεσκου και η γκοτσαρεβα τα πινει μοχιτο στις μαλβιδες.

ο Μειτε δεν ειναι απλα ενας πολυ καλος παικτης που αξιζει χι ποσο. ειναι παικτης που ο προπονητης εχει ξοδεψει απειρο χρονο να τον κανει απαραιτητο εργαλειο του μηχανισμου του και αυτος ο χρονος ειναι χρημα. ειναι επενδυση.
PAOKKOMOTINI4
Δημοσιεύσεις: 536
Εγγραφή: Κυρ 23 Απρ 2023, 22:04

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρονο
Ράβε ξήλωνε ράβε ξήλωνε απιστευτα αυτά που γίνονται με τα χάφ
boogeyman77
Δημοσιεύσεις: 6801
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
Επικοινωνία:

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Κλασσικά εικονογραφημένα.... Μία η τσιγκουνιά μας σαν ομάδα στο να μπούμε στην αγορά με σοβαρά ποσά και όχι προ δεκαετίας, μία η αμπαλιαση του ντεμεκ scouting team,μας έχει βάλει σε μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία όπου ουσιαστικά φτιάχνουμε ρόστερ χρήσης μιας χρονιάς και φτου και από την αρχή.Ενα σοβαρό club θα έκλεινε τον Maksimovic από τον χειμώνα μιας και του παρουσιάστηκε η ευκαιρία για κάτι τέτοιο και θα διαπραγματευόταν με Meite από την πλευρά του ισχυρού. Εμείς; παραμυθακια για κατευνασμό πλήθους μετά το φιάσκο Maksimovic πως και καλά θέλαμε Meite και αυτόν κλείσαμε, γύρισμα μετά την μπιφτέκα πως είναι τελικά αργός, ακριβός κτλ και τελικά θα μας πασάρουν καμμία ανανέωση Schwab, Ozdoev που ξεπέρασε τα ψυχολογικά και πετάει και κάνα φθηνιαρικο χαφ από το πανέρι που είναι κράμα De jong και Kante και όλως τυχαίως φθηνός.Και ξαναμανα τα ίδια και τα ίδια και εμείς θα απορούμε γιατί πάντα είμαστε ένα κλικ πίσω.Ειλικρινα πρέπει να μας θεωρούν πολύ χαμηλής νοημοσύνης για να μη πω τίποτα χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος
Δημοσιεύσεις: 3672
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2019, 17:00

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

dev έγραψε: ο Μειτε δεν ειναι απλα ενας πολυ καλος παικτης που αξιζει χι ποσο. ειναι παικτης που ο προπονητης εχει ξοδεψει απειρο χρονο να τον κανει απαραιτητο εργαλειο του μηχανισμου του και αυτος ο χρονος ειναι χρημα. ειναι επενδυση.
Αυτό ακριβώς.

Σαν να το βλέπω μπροστά μου να πηγαίνουμε στα προκριματικά έχοντας μόνο Οζντόεβ - Θυμιάνη (που θα έχει έρθει ως αντί-Τσιγγάρας) και τον Λουτσέσκου να λέει Sign re malaka στον Schwab τρείς μέρες πριν τον πρώτο αγώνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 104808
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μπορώ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, να κατανοήσω πού οφείλεται η σιγουριά ότι ο Meite δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Pachanga
Δημοσιεύσεις: 161
Εγγραφή: Παρ 08 Φεβ 2019, 10:32

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Pachanga »

Ηρεμήστε βρε, ακόμη δε μπηκε το καλοκαιρι.

Το αποκλείεται να είναι διαρρόες της ΠΑΕ για να πει στη Μπενφικα ναι μεν καλος αλλα…;
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: Τρί 30 Ιαν 2024, 14:40

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

episimos73 έγραψε:Πιστεύω ότι θα μείνει μόνο αν πάρουμε πρωτάθλημα. Διαφορετικά δεν φαίνεται να βγαίνουν τα νούμερα δυστυχώς.
+1926
Άβαταρ μέλους
Special 4
Δημοσιεύσεις: 5808
Εγγραφή: Σάβ 08 Οκτ 2022, 21:00

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Special 4 »

Αποστολη, εγω παλι νομιζω οτι ο καθενας μπορει καταλαβει κ να κανει τις εκτιμησεις του, σχετικα με το πως πιστευει οτι θα εξελιχθει το θεμα Μεϊτε
Δεν ειναι μονο οτι στην εποχη Σαββιδη, ο μονος δανεικος π κρατησαμε ηταν ο Σαστρε
Δεν ειναι μονο η ρητρα της Μπενφικα π δε νομιζω οτι θα κατεβει κατω απο 2,5 - 3 εκατομμυρια
Ειναι κ το συμβολαιο π εχει ο Μεϊτε στην Μπεφικα για αλλα 2 χρονια, π ειναι στα 1,8 - 2 εκατομμυρια το χρονο
Μεγιστο λαθος η μη αποκτηση Μαξιμοβιτς
Τωρα, αν τον Μεϊτε τον παρει καποιος απο το ΠΟΚ, εστω κ για το επικοινωνιακο, γιατι ετσι θελει κ μπορει, οι δικοι μας ΑΡΔ θα λενε οτι ηταν αργος κ δεν τον θελαμε
Ολα τα δεδομενα αλλαζουν ΜΟΝΟ με το πρωταθλημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”