Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι την θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου στις δεκαετίες 60-70-80-90 κ τις τεράστιες αποστάσεις που υπήρχαν
Εγω παλι χθες, με αφορμη μια κουβέντα που ειχα εδω μεσα, βρήκα αρθρο που ελεγε πως ο Ελ Κααμπι παιρνει 1,5 μυριο. Το εγραψα στο φόρουμ, συμφορουμιτης μου ειπε πως κανω λαθος και οτι παιρνει 0,8. Δυστυχώς οσο κι αν ξαναεψαξα το αρθρο εκεινο δεν κατάφερα να το βρω.
Παντως αν ισχύουν τα 0,8 η απόσβεση εγινε απ τον Οκτώβρη κιολας.
- navigator11
Δεν έχεις καταλάβει, νομίζω. Ο ζεμπ τείνει να αναχθεί σε υπόδειγμα διοίκησης, επειδή εξαναγκάστηκε σε μια λογική "τα κάνω πουτάνα όλα μήπως και περισωθεί τίποτα σε μια σεζόν, που αναγκάστηκα μέχρι και να προκαλέσω τα ντράβαλα στον Βόλο και στου Ρέντη για να αποπροσανατολιστεί ο μέσος πουστόγαυρος". Κι επειδή η 5-6η κίνηση "ματ" μεσα στην ίδια σεζόν ας πούμε πως δείχνει να αποδίδει έχουν πέσει σε κατάθλιψη κάποιοι δικοί μας "εγκαταλελειμμένοι". Άχου τα μωλέ μωλέ!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μικραίνει ο ΠΑΟΚ επειδή ο οσφπ πήγε στους 4; Μικραίνει ο ΠΑΟΚ επειδή λέμε μπράβο κι αν χάσουμε από ένα πλασματικό (όπως λένε άλλοι) 1-4;
Βάζετε το χέρι σας στη φωτιά ότι ο υγιής ΠΑΟΚ θα έχανε από τη Brugge;
Ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στην Τούμπα με αεχ, ή στην Τούμπα με Dinamo, ή στο Καραϊσκάκης με γαύρο, θα έχανε από τη Brugge;
Χάσαμε το κύπελλο επειδή κόντεψε να πεθάνει ο Baba και δεν είχαμε άλλον να βάλουμε. Τρώμε γκολ και μετά χάνουμε 3 πέναλτυ που έδιναν πρόκριση και ένα που σε κρατούσε ζωντανό!
Στο πρωτάθλημα είμαστε μέσα!
Τα ξεχνάτε με μία μεγάλη νίκη του γαύρου στην Ευρώπη; Τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ αυτό που έγινε χθες βράδυ;
Γιατί να ετεροπροσδιορίζεται η πορεία του ΠΑΟΚ από την πορεία άλλης ομάδας;
Γιατί τα τελευταία 20 χρόνια μίκρυναν;renegade έγραψε:Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι την θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου στις δεκαετίες 60-70-80-90 κ τις τεράστιες αποστάσεις που υπήρχαν
Τα λιμά της Ευρώπης ήταν οι ελληνικές ομάδες μέχρι να δημιουργηθεί το conference και πάμε με το ζόρι να βγούμε 15-16η θέση!!!
Δε νομίζω ότι έχουμε τόσο χαζή διοίκηση. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει εγκλωβισμος τον Ιβαν λόγω του πολέμου. Ήταν στα όρια να τον στείλουν. Όταν βλέπεις τον Οπεν να μοιάζει τόσο με τον Σκάι, από τον πόλεμο και, μετά, νομίζω ότι είναι εύκολο να ενώσει κανείς τις τελίτσες. Έχουμε και τον τεράστιο πρωθυπουργό να λεει καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, όπως και καλά αντίστοιχα έχει μεγάλη αγάπη στον Καραμανλή. Τα μουστάκια του γελάνε και πιο πολύ χαίρεται με αυτό (που δείχνει και καλά large εσωκομματικα), παρά λυπάται, έστω λίγο, με τα θύματα. ΕΟ μας κυβερνάει, κάτι πολύ χειρότερο από τη χούντα, με παντελή έλλειψη πατριωτισμού. Ο Ιβάν ως γνήσιος Έλληνας, με τεράστια προσφορά στην ορθοδοξία, τη Βορεια Ελλάδα και στο εξωτερικό, διώκεται. Λογικό. Πραγματικά με πιάνει θλίψη, λες και δεν υπάρχουν εναλλακτικές σε κάθε πολιτικό χώρο. Λες και σας εκανε πλούσιους η ΕΟ (μιλάω αποκλειστικά στους ψηφοφόρους της).Magpies4 έγραψε:Όταν τέλη Δεκεμβρίου βλέπεις οτι έχεις τεράστια ευκαιρία με μία σοβαρή ενίσχυση για ντάμπλ και πορεία στην Ευρώπη, και εσύ η διοίκηση δεν κάνεις τίποτα ... Ενὠ βλέπεις οτι το ρόστερ πονάει σε συγκεκριμένες θέσεις.
Έχουμε τρομερό πρόβλημα σε θέματα οργανωτικά και σχεδίασης πλάνου. Εγώ θεωρώ οτι χρειάζονται πολύ πιο εμπειρα στελέχη με ειδικότητα στο μοντέρνο ποδόσφαιρικό μάνατζμεντ. Το μοντέλο διοίκησης σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι απαρχαιωμένο. Είναι ῞πάμε και όπου βγεί᾽᾽.
Αδιανόητες και οι δηλώσεις οτι ᾽᾽δεν θέλουμε να πειράξουμε το ρόστερ᾽᾽ και λοιπές αηδίες. Δεν ξέρω αν όντως το είπε αυτό ο προπονητής ή ήταν μιά δικαιολογία. Δυστυχώς η ανανέωση Μούργκ πχ μου δείχνει οτι είμαστε εντελώς ασόβαροι.
Και ναί, δεν περίμενα να δώ την πορεἴα του γάβρου για να γράψω τα παραπάνω. Τα έχω ξαναγράψει.
Βλέπουμε και πόσο αργούν το γήπεδο. Όλα κάνουν μπαμ. Του Μητσοτάκη τα χείλη θα χαμογελασουν αν εμείς διώξουμε τον Ιβάν. Εμείς θα ξεκινήσουμε για το γήπεδο, οταν ολοκληρωθεί του βαζελου, και πάλι με πολλα αν. Σε ένα τέτοιο κλίμα καλούμαστε να κριτικάρουμε τον Ιβάν Σαββίδη και γιατί δεν επενδύει.
- Σουριναμέζος
Δεν έχει νόημα η σύγκριση των διοργανώσεων διαφορετικών επόχων, φέτος ο ΠΑΟΚ έδωσε 16 αγώνες μέχρι τον προημιτελικό του conference. H πορεία του Παναθηναϊκού του Wembley το '71 ήταν 9 αγώνες συνολικά, όλη κι όλη η διοργάνωση είχε 32 ομάδες. Ο Βάζελος έπαιξε πρώτο γύρο με ομάδα από το Λουξεμβούργο οπότε βρέθηκε effortlessly στην φάση των 16 όπου βρήκε την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ουσιαστικά με 4 αγώνες έφτασε σε προημιτελικό chl ενώ εμείς φέτος φτάσαμε σε προημιτελικό conference μετά απο 14 αγώνες και μάλιστα χωρίς να παίξουμε με κάποιο καφενείο.fossa έγραψε:Γιατί τα τελευταία 20 χρόνια μίκρυναν;renegade έγραψε:Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι την θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου στις δεκαετίες 60-70-80-90 κ τις τεράστιες αποστάσεις που υπήρχαν
Τα λιμά της Ευρώπης ήταν οι ελληνικές ομάδες μέχρι να δημιουργηθεί το conference και πάμε με το ζόρι να βγούμε 15-16η θέση!!!
Όταν έρθει η μέρα να αποχωρήσει το Σαββιδέικο, μέσα στη στεναχώρια ευτυχώς θα υπάρχει παρηγοριά σε ποστ σαν αυτά που γράφονται εδώ μέσα, που λένε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε και τίποτα ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια.
Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι κάποιοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει.
Και φυσικά δεν πάει σε αυτούς που ασκούν κριτική, εννοείται για ξέχεσμα είναι η ΠΑΕ με αυτά που δεν έγιναν το χειμώνα
Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι κάποιοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει.
Και φυσικά δεν πάει σε αυτούς που ασκούν κριτική, εννοείται για ξέχεσμα είναι η ΠΑΕ με αυτά που δεν έγιναν το χειμώνα
- James Moriarty
Τεράστια ΙΠΣΟΥΙΤΣ σήμερα ανέβηκες στην PREMIER LEAGUE ύστερα από πολλά χρόνια..
- James Moriarty
- ΑποστόληςΑ
Το ξένο ποδόσφαιρο είναι στο τόπικ: "Ο κόσμος παίζει μπάλα"
Daskalos_4 έγραψε:Εγω παλι χθες, με αφορμη μια κουβέντα που ειχα εδω μεσα, βρήκα αρθρο που ελεγε πως ο Ελ Κααμπι παιρνει 1,5 μυριο. Το εγραψα στο φόρουμ, συμφορουμιτης μου ειπε πως κανω λαθος και οτι παιρνει 0,8. Δυστυχώς οσο κι αν ξαναεψαξα το αρθρο εκεινο δεν κατάφερα να το βρω.
Ελ Κααμπί: Το ντιλ του Κορδόν που κάνει Αλαφούζο και Μελισσανίδη να φαίνεται πως χάνουν λεφτά.
Ελ Κααμπί: Το ντιλ του Κορδόν με τον Μαροκινό που κάνει τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη να φαίνεται πως χάνουν λεφτά για τους επιθετικούς τους.
Ο Αντόνιο Κορδόν έφερε τον Μαροκινό Αγιουμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό ως ελεύθερο ενώ το συμβόλαιό του είναι κάτω από τις 800.000 ευρώ, ένα ποσό που ανεβαίνει ακόμα και πάνω από το ένα εκατ. ευρώ με τα πριμ.
Όμως την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πλήρωσαν 3,5 εκατ. ευρώ για να πάρουν τους Σπόραρ και Πόνσε με τον Αργεντίνο της ΑΕΚ να έχει ετήσιο συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις Σπόραρ και Πόνσε ούτε κατά διάνοια φτάνουν αυτές του 30χρονου Μαροκινού του Ολυμπιακού (με τα εννιά γκολ) φέτος.
https://www.sportime.gr/podosfairo/olim ... oun-lefta/
Με το γαύρο μην ψάχνετε να βρείτε μέση κι άκρη σε συμβόλαια και μεταγραφές. Πλυντήριο είναι, αμφιβάλλω αν και οι ίδιοι γνωρίζουν.
ΥΓ. Επειδή πολλοί το παίζετε υπεράνω, αυτό που πάει να γίνει με τον καρκίνο στο Κόνφερενς είναι τραγικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξαναγυρίσουν εποχές του '96 κι ακόμη χειρότερα. Ελπίζω μόνο να προλάβουν να τσουβλιάσουν τον χοντρό και να ξαναγυρίσουμε στο: "Αργύρη καριόλη φερ' το πορτοφόλι"...!!!
ΥΓ. Επειδή πολλοί το παίζετε υπεράνω, αυτό που πάει να γίνει με τον καρκίνο στο Κόνφερενς είναι τραγικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξαναγυρίσουν εποχές του '96 κι ακόμη χειρότερα. Ελπίζω μόνο να προλάβουν να τσουβλιάσουν τον χοντρό και να ξαναγυρίσουμε στο: "Αργύρη καριόλη φερ' το πορτοφόλι"...!!!
Τι εννοείς θα γίνουν σαν το '96;
Έχω αρρωστήσει και μόνο στο ενδεχόμενο τελικού αλλά τι σχέση έχει με τη παράγκα του γαύρου 20 χρόνια αυτό;
Έχεις καταλάβει τι εύνοια έχει ο γατούλης και με VAR και με κάμερες και με απειλές; Τα ίδια και χειρότερα.
Απλά δεν έχει την ομάδα να το παίρνει με 10 βαθμούς διαφορά.
Ο γαύρος φυσικά έχει άλλο βάρος.
Πχ είναι σε τελικούς Ευρώπης σε βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο.
Δεν μας φταίνε αυτοί σε όλα.
Έχω αρρωστήσει και μόνο στο ενδεχόμενο τελικού αλλά τι σχέση έχει με τη παράγκα του γαύρου 20 χρόνια αυτό;
Έχεις καταλάβει τι εύνοια έχει ο γατούλης και με VAR και με κάμερες και με απειλές; Τα ίδια και χειρότερα.
Απλά δεν έχει την ομάδα να το παίρνει με 10 βαθμούς διαφορά.
Ο γαύρος φυσικά έχει άλλο βάρος.
Πχ είναι σε τελικούς Ευρώπης σε βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο.
Δεν μας φταίνε αυτοί σε όλα.
Έκατσα με ψυχραιμία και μετά από μέρες να δω τα στιγμιότυπα των γκει7.
Τέτοια διαιτησία σε κρίσιμες αποφάσεις δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε σημαντικούς αγώνες υπέρ υποδεέστερης ομάδας. Πέναλτι Μαρς στο 1ο δεν δίνεται υπέρ των Άγγλων και φυσικά το πέναλτι που κερδίζει ο γαύρος είναι εξεπαφης κ τα χέρια σηκωμένα προς το πρόσωπο και όχι ψηλά ας πούμε πάνω από το κεφάλι.
Στα ουσιαστικά τώρα: βλέπω ένδοξο κ ηρωικό αποκλεισμό τους στο τηγάνι που θα οδηγήσει σε απογοήτευση μεγάλη με συνέπεια την άνευ όρων ήττα τους στην Τούμπα μας.
Ελπίζω να ανακάμψουν και να τους πορωσει κ ο Βαγγέλης ενάντια του λαθρεμπορα. Ελπίζω αν πάνε όλα έτσι εμείς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών στη μοναδική ευκαιρία που μας παρουσιάζεται φέτος.
Καλό Πάσχα να έχουμε!!
Τέτοια διαιτησία σε κρίσιμες αποφάσεις δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε σημαντικούς αγώνες υπέρ υποδεέστερης ομάδας. Πέναλτι Μαρς στο 1ο δεν δίνεται υπέρ των Άγγλων και φυσικά το πέναλτι που κερδίζει ο γαύρος είναι εξεπαφης κ τα χέρια σηκωμένα προς το πρόσωπο και όχι ψηλά ας πούμε πάνω από το κεφάλι.
Στα ουσιαστικά τώρα: βλέπω ένδοξο κ ηρωικό αποκλεισμό τους στο τηγάνι που θα οδηγήσει σε απογοήτευση μεγάλη με συνέπεια την άνευ όρων ήττα τους στην Τούμπα μας.
Ελπίζω να ανακάμψουν και να τους πορωσει κ ο Βαγγέλης ενάντια του λαθρεμπορα. Ελπίζω αν πάνε όλα έτσι εμείς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών στη μοναδική ευκαιρία που μας παρουσιάζεται φέτος.
Καλό Πάσχα να έχουμε!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo86 την Κυρ 05 Μάιος 2024, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταρχάς δεν υπάρχει κανένα φάουλ στο γκολ των Άγγλων που ακυρώνει.
Από κει και πέρα είναι γελοίο να υποτιμούμε τον γαύρο ή ακόμα κι αν περάσει να λέμε θα ρθουν χαρούμενοι και τέτοια.
Οι προκρίσεις στην Ευρώπη σου δίνουν ψυχολογία που νικά και τη κούραση πολλές φορές.
Μας νίκησαν μετά από παράταση στη Φενερμπαχτσε.
Μας ριξαν 4 στη Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει έναν έναν τους τελικούς μήπως και γίνει κανένα θαύμα απέναντι στον λαθρέμπορο.
Πριν μια βδομάδα κλαίγαμε με το Χ στη Λαμία.
Από κει και πέρα είναι γελοίο να υποτιμούμε τον γαύρο ή ακόμα κι αν περάσει να λέμε θα ρθουν χαρούμενοι και τέτοια.
Οι προκρίσεις στην Ευρώπη σου δίνουν ψυχολογία που νικά και τη κούραση πολλές φορές.
Μας νίκησαν μετά από παράταση στη Φενερμπαχτσε.
Μας ριξαν 4 στη Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει έναν έναν τους τελικούς μήπως και γίνει κανένα θαύμα απέναντι στον λαθρέμπορο.
Πριν μια βδομάδα κλαίγαμε με το Χ στη Λαμία.