Είμαστε η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάει στους 8 της Ευρώπης.
2 ώρες μετά
Μακάμπι-οσφπ 1-6

Περίμενε ρε αρχιτέκτονα.
Περίμενε μισή μερα και το λες μετά

Γιατι δυστυχώς ΚΑΙ ο ΠΑΟΚτσης (οχι μονο αυτος) ειναι δοκαρι κ μεσα δοκαρι και έξωrenegade έγραψε:Ρε σεις, αυτοι οι περπεκταράδες του γαύρου που ζηλεύεται σήμερα... Στην ελλάδα jet lang παθαίνουνε?
Γιατί ακόμα αθηναϊκό ντέρμπι δεν έχουνε καταφέρει να κερδίσουν.
Πω πω κάποιοι πραγματικά δεν παλεύεστε
Doom εχουμε ξαναδιαφωνησει πριν κανα 2 χρονια και τοτε στην δικη μου τοποθετηση τα μασησες και ποτε δεν απαντησες ξεκαθαρα.Doomlord4 έγραψε:
Τα αντιστοιχα θέματα ΕΓΩ τα γράφω.
Εσύ αν διάβασες 2 σειρές και έβγαλες συμπέρασμα και κοσμοθεωρία, τις χαζομάρες τις λες εσύ μεγάλε
Εντάξει,οταν η Ελλάδα θα πέσει 33η και ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα χαραμίζει τον χρόνο του στην Ευρώπη,θα πάρουμε
50 πρωταθλήματα.
Καλύτερα έτσι;
Μη γράφεις για πράγματα που μισοξέρεις. Εκτίθεσαι.
Γράφεις "Βαθμοι για την Ελλαδα παιδια. Χαρειτε"Maxmad έγραψε:Doom εχουμε ξαναδιαφωνησει πριν κανα 2 χρονια και τοτε στην δικη μου τοποθετηση τα μασησες και ποτε δεν απαντησες ξεκαθαρα.Doomlord4 έγραψε:
Τα αντιστοιχα θέματα ΕΓΩ τα γράφω.
Εσύ αν διάβασες 2 σειρές και έβγαλες συμπέρασμα και κοσμοθεωρία, τις χαζομάρες τις λες εσύ μεγάλε
Εντάξει,οταν η Ελλάδα θα πέσει 33η και ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα χαραμίζει τον χρόνο του στην Ευρώπη,θα πάρουμε
50 πρωταθλήματα.
Καλύτερα έτσι;
Μη γράφεις για πράγματα που μισοξέρεις. Εκτίθεσαι.
Τα των βαθμολογιων μπορει να τα ξερεις καλυτερα απ ολους εδω, αλλα δεν εισαι ο μονος.
Δεν θελω να το παω επι προσωπικου αλλα γενικα στα θεματα που ΕΣΥ γραφεις, και δεν διαβαζω 2 σειρες, επικρατει η αποψη :
"Βαθμοι για την Ελλαδα παιδια. Χαρειτε". Μπορω να σου κανω πολλες παραθεσεις για αυτο.
Απολαυστε λοιπον τωρα τους βαθμους, ηδη το sdna εβγαλε αρθρο, γιατι με την σημερινη πικρια μαλλον εσυ εκτεθηκες ηδη.
Αυτό δηλαδή γιατί το λες,για να στεναχωρεθώ;Maxmad έγραψε:Τα των βαθμολογιων μπορει να τα ξερεις καλυτερα απ ολους εδω, αλλα δεν εισαι ο μονος.
Αυτές είναι οι θέσεις σου.Maxmad έγραψε:Και κανεις δε μιλαει στο να μεινουμε εκτος ευρωπης. Η πορεια του ΠΑΟΚ δεν θα εξαρταται απο τι κανουν οι αλλοι στην Ευρωπη ακομα κ αν αυτο θα τον φερει σε πιο δυσμενη θεση στο μελλον. Σκοπος ειναι αναλογως των δυσκολιων να γινεται ο καταλληλος προγραμματισμος για την καθε χρονια.
Ουτε μπορουμε να κανουμε υπολογισμους μεχρι ποιον γυρο μας συμφερει να φτασουν οι ελληνικες ομαδες για να μας ευνοησουν σαν χωρα.
Καλα πηγε κ αυτο notDoomlord4 έγραψε:Λουτσέσκου λίγα λεπτά μετά το 5-1 με την Δυναμό:
Είμαστε η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάει στους 8 της Ευρώπης.
2 ώρες μετά
Μακάμπι-οσφπ 1-6
![]()
Περίμενε ρε αρχιτέκτονα.
Περίμενε μισή μερα και το λες μετά
Ναι αλλα ηταν θετικοτατος γιατι εκανε κοντρολ και πηρε μια κεφαλια. Τι, οχι?theodorsalonika έγραψε:Όταν το σέντερ φορ σου βάζει 3 γκολ σε ένα αγώνα,και ο δικός μας έχει 3 γκολ σε 50.αγωνες..τι ψάχνεις να βρεις
viewtopic.php?f=299&t=5267&start=6840Maxmad έγραψε:Doom εχουμε ξαναδιαφωνησει πριν κανα 2 χρονια και τοτε στην δικη μου τοποθετηση τα μασησες και ποτε δεν απαντησες ξεκαθαρα.
Τα των βαθμολογιων μπορει να τα ξερεις καλυτερα απ ολους εδω, αλλα δεν εισαι ο μονος.