Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Ένα χ είναι ότι πρέπει για να έχει ζόρικο παιχνίδι ο γαύρος πριν το δικό μας
- thomas Murg
ΘΘ...
Κοίτα που θα γίνει κάνα κουλό και το "μπουρδελο " που "έφερε καραβιες και 3ο προπονητή " τον Ιανουάριο θα παει τελικό και θα πάρει και πρωτάθλημα από 4ος με 12 βαθμούς διαφορά και εμείς θα συζητάμε εαν θέλουμε Μιιτεγιο ή Τόμας πίσω από Σαμάτα, επειδή η αποζημίωση του Τανζανού θα διαταραξει την αυτάρκεια.
Κοίτα που θα γίνει κάνα κουλό και το "μπουρδελο " που "έφερε καραβιες και 3ο προπονητή " τον Ιανουάριο θα παει τελικό και θα πάρει και πρωτάθλημα από 4ος με 12 βαθμούς διαφορά και εμείς θα συζητάμε εαν θέλουμε Μιιτεγιο ή Τόμας πίσω από Σαμάτα, επειδή η αποζημίωση του Τανζανού θα διαταραξει την αυτάρκεια.
- ΑποστόληςΑ
Ακουμπάει τη μπάλα ο αμυντικός, αλλά στη συνέχεια κι ενώ η μπάλα δεν έλχει απομακρυνθεί φαίνεται να παίρνει το πόδι του Άγγλου. Για μένα ήταν πέναλτυ.
Στο επόμενο λεπτό όμως, το γκολ ήταν πολύ ωραίο.
Στο επόμενο λεπτό όμως, το γκολ ήταν πολύ ωραίο.
-
Ακυρωνει γκολ καθαρο
Το οφσαιτ του γαυρου στο 0-1 οριακο
Δεν δινει καθαρο πεναλτι πριν το 1-2
Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζητημα να σε παιζουν ετσι σε ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ…
Το οφσαιτ του γαυρου στο 0-1 οριακο
Δεν δινει καθαρο πεναλτι πριν το 1-2
Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζητημα να σε παιζουν ετσι σε ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ…
Ανέβηκαν, σίγουρα η ποιότητα τους θα μετρήσει στο 2ο.
Είναι πιο αθλητικοί μπροστά, πιο γρήγοροι.
Δε νομίζω πως θα αντέξει ο γαύρος σε ανάλογο πρεσινγκ στο 2ο, θα μαζευτεί πίσω γιατί είδε πως βγαίνουν εύκολα επιτέλους, οι Αγγλοι.
Είναι πιο αθλητικοί μπροστά, πιο γρήγοροι.
Δε νομίζω πως θα αντέξει ο γαύρος σε ανάλογο πρεσινγκ στο 2ο, θα μαζευτεί πίσω γιατί είδε πως βγαίνουν εύκολα επιτέλους, οι Αγγλοι.
Αυτες οι ομαδες που εχουν φανελα πουπουλο στην Ευρωπη, γιατι ενω ειναι ομαδαρες παιζουν μια φορα τα δεκα χρονια στην Ευρωπη (Βιλα, Γουεστ Χαμ, Μπραιτον, Λεστερ κλπ) αν τους στραβωσει το ματς χανουν τη γη κατω απο τα ποδια τους.
Αν δεν το γυρισει στο δευτερο η Βιλα, ο γαυρος θα περασει γιατι εκτος εδρας δεν πατανε καλα αυτες οι ομαδες.
Ο γαυρος ειναι κυνικος και παιζει τη μπαλα του, χωρις κανενα αγχος, χωρις κανενα φοβο.
Μπονους ο διαιτητης που τους παιζει καταπληκτικα και φυσικα το πουλι ο Ολσεν που το να τον βλεπεις βασικο σε ημιτελικο Ευρωπης, ειναι σαν να βλεπεις τον Μπισμπικη σε ταινια του Σπιλμπεργκ.
Αν δεν το γυρισει στο δευτερο η Βιλα, ο γαυρος θα περασει γιατι εκτος εδρας δεν πατανε καλα αυτες οι ομαδες.
Ο γαυρος ειναι κυνικος και παιζει τη μπαλα του, χωρις κανενα αγχος, χωρις κανενα φοβο.
Μπονους ο διαιτητης που τους παιζει καταπληκτικα και φυσικα το πουλι ο Ολσεν που το να τον βλεπεις βασικο σε ημιτελικο Ευρωπης, ειναι σαν να βλεπεις τον Μπισμπικη σε ταινια του Σπιλμπεργκ.
οπως τελειωσε ετσι αρχισε το ματς μεχρι που ακυρωσε το πεντακαθαρο γκολ
αν δεν το ακυρωνε πιστευω θα ειχε γραψει το κοντερ
παμε γερα στο β
αν δεν το ακυρωνε πιστευω θα ειχε γραψει το κοντερ
παμε γερα στο β
Πολύ ήρεμο ματς στο Α', γενικά χαλαρούς τους βλέπω, ειδικά τους παίκτες του γάβρου. Νεράκι κύλησαν τα πρώτα 45'. Ζάχαρη...
Πραγματικά δεν ξέρω τι σκατά θέλω σε αυτή η σειρά.
Να φάνε καμιά 5αρα εδώ μέσα και να έρθουν διαλυμενοι ψυχολογικά ή θα πεισμώσουν?
Να παιχτεί μέχρι παράταση και να ξεφουσκώσουν ή θα μπουν σε mode δεν βλέπω κανένα στην Ελλάδα?
Σε κούραση πάντως δεν ποντάρω. Με 35 παίκτες τι κούραση...
Να φάνε καμιά 5αρα εδώ μέσα και να έρθουν διαλυμενοι ψυχολογικά ή θα πεισμώσουν?
Να παιχτεί μέχρι παράταση και να ξεφουσκώσουν ή θα μπουν σε mode δεν βλέπω κανένα στην Ελλάδα?
Οι βασικοί τους θέλουμε να είναι κουρασμένοιbane1980 έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω τι σκατά θέλω σε αυτή η σειρά.