Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από paokkerkir »

Αφου παιρνουμε συνεχως πρωην αντιπαλους, μια τετραδα Σανκλαντ, Πετκοβιτς, Οζεγκοβιτς, Τζιμα θα ηταν τρομερη. Ας ηταν κ ο Ραντουλοβιτς στη θεση τοη Κροατη δεν θα τα χαλασουμε εκει, ο Σκωτσεζος της Χαρτς ειναι ερωτας ομως.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχουμε παίξει και με Chelsea πριν λίγα χρόνια...απλά λέω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

tasso85 έγραψε:
James Moriarty έγραψε:https://ibb.co/qydp3Z5

Αν μπορεί κάποιος να το βάλει κανονικά :lol:
Εικόνα
Ευχαριστώ φίλε.. Όσο για τούς παίκτες που διαβάζω είμαι σέ φάση WTF ,;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Παππας είναι, από που να το πιάσεις. Από το ότι είναι ένα ανυπόγραφο άρθρο από τυχάρπαστο μέσο της Σερβίας, από το ότι ζητάει ο οζεγκοβιτς 500κ την στιγμή που ολόκληρη καριέρα με το ζόρι να παίρνει 100κ. Η από το ότι έχει ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τον σχεδιασμό του από τον Απρίλιο; Η από το ότι θα πάρει παικτη ο ΠΑΟΚ χωρίς μεταπωλητική αξία από την Κηφισιά; Απλά θέλει να του ανεβάσει το κασέ ο μάνατζερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 01 Μάιος 2024, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Εγώ να προσθέσω ότι ο Οζεγκοβιτς , ο Μιριτέγιο, ο Θυμιάνης είναι μια χαρά μεταγραφές ........................................για τον Ατρόμητο!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ενω ο Σαματα η ο Τομας αν επαιζαν στον Ατρομητο θα λεγαμε φερτε αυτους του παικταραδες στην ΠΑΟΚΑΡΑ να σηκωσουμε το τσαμπιολι
Μου κανει εντυπωση οτι ακομα δεν εχετε καταλαβει ποσο χαμηλου επιπεδου φορ εχει η ομαδα.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

nunies4 έγραψε:Ενω ο Σαματα η ο Τομας αν επαιζαν στον Ατρομητο θα λεγαμε φερτε αυτους του παικταραδες στην ΠΑΟΚΑΡΑ να σηκωσουμε το τσαμπιολι
Μου κανει εντυπωση οτι ακομα δεν εχετε καταλαβει ποσο χαμηλου επιπεδου φορ εχει η ομαδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Nikos 74 έγραψε:Εγώ να προσθέσω ότι ο Οζεγκοβιτς , ο Μιριτέγιο, ο Θυμιάνης είναι μια χαρά μεταγραφές ........................................για τον Ατρόμητο!
συμφωνάω

υγ. γενικά όποιον και να φέρουμε στα φορ, αναβάθμιση θα είναι
δεν πρέπει όμως να μας νοιάζει απλά μία αναβάθμιση, αλλά να μας νοιάζει να φέρουμε ισάξιο ή καλύτερο των ανταγωνιστών (μορόν, ιωανν, ελ αράμπι - ελ σιντ - γιόβετιτς, λιβάι)
Nikos 74

nunies4 έγραψε:Ενω ο Σαματα η ο Τομας αν επαιζαν στον Ατρομητο θα λεγαμε φερτε αυτους του παικταραδες στην ΠΑΟΚΑΡΑ να σηκωσουμε το τσαμπιολι
Το γεγονός ότι ο Σαμάτα και ο Τόμας υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ακούγεται σαν φάρσα!
Σαν φάρσα ακούγονται και τα ονόματα που γράφονται σαν μεταγραφικές φήμες, για την "ενίσχυση" στα φορ.
Εδώ και τέσσερα χρόνια κάθε μεταγραφική περίοδο ψάχνουμε φορ και δεν βρίσκουμε.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μην δίνετε σημασία καν. Είναι ένα αστείο άρθρο, λεει μέχρι και ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τον αντριγια για να τον πείσει, λες και χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τον αντριγια για να κλείσει έναν παικτη της Κηφησιάς. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκκατομυριο
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περίοδος χωρίς αγώνες είναι, κάτι πρέπει να γράψουν τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

danirifle έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Εγώ να προσθέσω ότι ο Οζεγκοβιτς , ο Μιριτέγιο, ο Θυμιάνης είναι μια χαρά μεταγραφές ........................................για τον Ατρόμητο!
συμφωνάω

υγ. γενικά όποιον και να φέρουμε στα φορ, αναβάθμιση θα είναι
δεν πρέπει όμως να μας νοιάζει απλά μία αναβάθμιση, αλλά να μας νοιάζει να φέρουμε ισάξιο ή καλύτερο των ανταγωνιστών (μορόν, ιωανν, ελ αράμπι - ελ σιντ - γιόβετιτς, λιβάι)
Με ένα τέτοιο φορ, ένα αριστερό εξτρεμ ισάξιο με τα υπάρχοντα, ένα σοβαρό αναπληρωματικο του Κεν, και ένα βασικό στη θέση του Κουλέ, και ένα γρήγορο χαφ, η ομάδα είναι έτοιμη. Δηλαδή 3 αντικαταστασεις και 3 προσθήκες.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ναι και εμένα σαν τριάδα

1) Βασικο φορ
2) Μιριτελο
3) Οζεγκοβιτς

Την θεωρώ καλύτερα από

1) Σαμάτα
2) Μπράντον
3) Τζίμα (να πάει δανεικός να πάρει 20 ματς)

Τέρμα 2ο θα ήθελα τον Ρόντακ από την Φούλαμ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Προσωπική άποψη αλλά δεν μου βγαίνει από το μυαλό Οι μονοι παίχτες από τους ανταγωνιστές που μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο του λουτσεσκου το 2024 όχι του 2018 δηλαδή να μπουνε στην τωρινή ομάδα μας και να κάνουν την διαφορά είναι ο υγιείς λιβαι σίγουρα και ο ιωαννιδης με επιφύλαξη.
Ο μορον ερωτηματικο γιατί είναι καλός εκτός περιοχής παρότι δεν είναι γρήγορος και δεν πιέζει θα έκανε εμφανισεις σαν τον ολιβειρα όταν ήταν στα καλά του κανα 2 μήνες δλδ .
Ο Μπράντον και ο Σαματτα αν ήταν στον ατρόμητο ή στην Λαμία θα λέγαμε που τους βρίσκουν αυτούς τους παιχταράδες με αυτά τα λεφτά και σε εμάς κοροϊδεύουν τον ιβαν.
Ο Σέρβος σίγουρα δεν είναι αναβαθμιση ούτε σε σχέση με τον βασικό τζιμα . Κάτι μιριτεγιο κλπ δεν θέλω να σχολιάσω καν. Ο Ακπομ ρε παιδιά δεν έκανε την διαφορά και ο σβιντερσκι που αυτούς δεν τους βλέπουν .
Δεν με τρελαίνει αλλά αφού δεν μας βγήκε ο Σαματτα εγώ του χρόνου θα πήγαινα με μπακαμπου, Μπράντον , τζιμα
Nikos 74

Ο Μπακαμπού που προκύπτει; Είναι 34 και τον έβλεπα προχθές σε στιγμιότυπα από ισπανικό πρωτάθλημα . Πήγε να κάνει σπριντ και έπαθε θλάση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”