Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Doomlord4 έγραψε:Αν το Αστον - γάβρος λήξει 5-0,δεν θα είναι τόσο κουρασμένοι όσο θα θέλαμε
Ακριβως.....θελουμε κλειστα ματς αιμα και αμμος παραταση και αποκλεισμο στα πεναλτι που ιδανικα η κανονικη διαρκεια θα εχει παει παραταση απο γκολ της Βιλα κοντρα στην ροη με τον γαυρο να ειναι μια ανασα απο την προκριση
Αποκλεισμο και τσακισμα ψυχολογιας
τα αποτελέσματα δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία. Η βασική διαφορά είναι αγωνιστικός ρυθμός από τη μία, ξεκούραση και μόνο προπονήσεις από την άλλη. Το καθένα από τα δύο επηρεάζει διαφορετικά κάθε ομάδα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της και τη συγκυρία.
Όπως είναι τώρα τα πράγματα πιστεύω ότι για το γαύρο, αλλά και για εμάς είναι ένα μικτό μείον.
Doomlord4 έγραψε:Το ιδανικο για μένα είναι 2-0 το 1ο ματς.
Ή 3-1
Στο 2ο 1-0 μέχρι το 80φευγα
Τώρα, ή παράταση και αποκλεισμός στην παράταση
Ή 1-0 τελικό για να μην πάρω τα χάπια της πιέσεως
Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο
Ρε Doom άστο και είμαστε σε κρίσιμη ηλικία.
Τι 1-0 μέχρι το 80φευγα;
Άστο 0-0. Μια χαρά θα τρέχουν. Να λέει κι ο Θαναηλακης με ενα γκολ θα μπει στο παιχνίδι.
Ας το βάλει buzzer beater το 1-0..
Μα ήταν προγραμματισμένοι και άλλοι 4 τελικοί εκείνη τη μέρα!
Είναι σα να μπαίνεις στις 20:00 σε ένα κατάστημα που κλείνει στις 21:00,να έχει και 4 άτομα μέσα να ψωνίζουν και να παρακαλάς τον ιδιοκτήτη να σε αφήσει να μπεις γιατί θα κάνεις γρήγορα (ένα πράγμα θα πάρω κτλ)
Αν κάνετε μια βόλτα από αλλόθρησκα μέσα κλπ κυρίως κουλας γαύρου μαγειρεύεται κεκλεισμένων για ότι έγινε στην Λαμία και καλά συν το πανο με κουλα . Αν ισχύει κάτι τέτοιο προτείνω να μην κατέβουμε καν να παίξουμε τις υπόλοιπες αγωνιστικές. Δεν θα μας κοροϊδεύεται μπροστά στα μουτρα μας ρε άντε μην πω μεγάλη βδομάδα
Μιας και μιλήσαμε για την πιθανή κούραση του οσφπ στο μεταξύ μας ματς..
Το κύριο πλεονέκτημα σε αυτόν τον αγώνα είναι ότι εμείς θα έχουμε πάρει τις αναγκαίες ανάσες. Εμείς χρειαζόμαστε γέμισμα μπαταριών και πνευματικό καθάρισμα.
Θα είναι τεράστια παγίδα να νομίζουμε ότι θα βρούμε κουρασμένους απέναντι μας και αυτό από μόνο του γέρνει την πλάστιγγα υπέρ μας.
Ο οσφπ είναι πολύ έμπειρος στο να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις..
Ειδικά με τον οσφπ υπάρχει προϊστορία.
Τη χρονιά της πολυιδιοκτησίας παίξαμε στην Τούμπα 3 μέρες μετά το οσφπ - Άρσεναλ. Πραγματικά απαιτητικό ματς. Ήρθαν Τούμπα και κέρδισαν.
Φέτος στον αγώνα της κανονικής διάρκειας παίξαμε Τετάρτη και αυτοί Πέμπτη. Θεωρήσαμε ότι θα είναι πιο κουρασμένοι. Κι όμως έδειχναν μια φρεσκάδα στο παιχνίδι τους.
Στον αγώνα των πλέι οφ θεωρήσαμε πως θα είναι πιο κουρασμένοι γιατί έπαιξαν παράταση σε εκτός έδρας παιχνίδι. Κι όμως παρουσίασαν πιο φρέσκια ομάδα.
Με λίγα λόγια, η ξεκούραση για μας είναι απαραίτητη. Η κούραση αυτών μπορεί να είναι ψευδαίσθηση.
Ο οσφπ έχει την εμπειρία και την ηρεμία όταν είναι κουρασμένος, να μπαίνει στους αγώνες με παθητικό ρόλο ακόμα κι αν θέλει οπωσδήποτε νίκη. Έχει την ηρεμία να περιμένει τη μια στιγμή που θα του προσφέρει το ίδιο το παιχνίδι. Και με εμάς αυτή τη στιγμή, στους 2 τελευταίους αγώνες τη βρίσκει νωρίς στο παιχνίδι.
Νομίζω ότι η προσέγγιση υπομονής και μικρού ρίσκου που πήραμε σε αγώνα must win απέναντι στην αεκ είναι κατάλληλη και απέναντι στον πονηρό Μεντιλιμπαρ.
Θεωρητικά μια διακοπή είναι πάντα ευπρόσδεκτη πρακτικά όμως έχουμε βιώσει το αντίθετο αρκετές φορές.
Είχαμε φρέσκο το αίσθημα της ανατροπής και της νίκης.
Ψυχολογία στα ύψη, το αίσθημα του πολέμου κυλούσε στις φλέβες της ομάδας.
Η διακοπή θα προσφέρει σίγουρα ηρεμία και χρόνο ξεκούρασης. Το μαχητικό πνεύμα πρέπει να προετοιμάσουν γιατί τα επόμενα παιχνίδια σε αυτό θα κριθούν. Ποιος πραγματικά μπορεί και θέλει να το κατακτήσει.
Η ομάδα μας έχει ένα πλεονέκτημα έναντι όλων των συν διεκδικητών , ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ DO OR DIE παιχνίδια , καμία άλλη ομάδα δεν το έχει βιώσει φέτος όπως η δική μας.
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μοναδική συνθήκη που δημιούργησε η ομάδα μέσα απο τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα.