Razvan Lucescu IV

Cocobill

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Cocobill »

figurehead4 έγραψε:
Cocobill έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μία αφιέρωση στους συνοπαδούς μου, που είτε από άγνοια είτε από κόμπλεξ είτε από μειωμένη αντίληψη δεν αντιλαμβάνονται αυτό που συμβαίνει:
Η σοκαριστική αλήθεια σε άρθρο του Σπυρόπουλου, ενός από τους λίγους αθλητικογράφους που κατέχουν το αντικείμενο:
"Ποτέ ένας επαγγελματίας του ποδοσφαίρου με την αλήθεια του στο χορτάρι, δεν διέψευσε τόσους πολλούς τόσες πολλές φορές ξανά και ξανά."
Για όσους δεν κατάλαβαν ποιον εννοεί γιατί ποτέ δεν θα το φανταζόταν ότι κάτι τέτοιο ισχύει για τον συγκεκριμένο, θα δώσω και βοήθειες: Δεν εννοεί τον Αλμέιδα, ούτε τον Βαλβέρδε, ούτε τον Μπάγεβιτς, ούτε τον Μάρτινς ούτε όποιον άλλο θεωρούνε προπονηταρά που πέρασε από την χώρα μας τα την τελευταία εικοσαετία.
Η σύγχρονη αρρώστια του οπαδού σε όλο της το μεγαλείο. Σαςταλεγακης, οπαδός της δικαίωσης και η ειρωνεία συννεφο. Χωρίς την παραμικρή υποψία πως η έλλειψη αντίληψης ή η άγνοια μπορεί να αφορά τους πάντες. Μπα, μόνο τους άλλους αφορά...

Η δαιμονοποιηση επίσης της οπαδικης αντίδρασης σε όλο της το μεγαλείο. Στην επόμενη ήττα με κατεβασμένα χέρια ας μην αντιδράσει κάνεις. Θα χάσκουμε από ευτυχία, βέβαιοι για το μέλλον.

Ίσως λέω με την μειωμένη μου αντίληψη, το κόμπλεξ και την άγνοιά μου πως η απλή αλήθεια είναι πως αυτό που (πρέπει να) κρίνεται κάθε φορά είναι το συμβάν... Άλλωστε ακόμη και αυτό που λέει ο Σπυρόπουλος έχει αξία μόνο εκ των πραγμάτων. Ακόμη χειρότερα εκ του αποτελέσματος. Αν το σουτ του Σάστρε δεν έμπαινε, ο ΠΑΟΚ θα είχε ήδη χάσει το πρωτάθλημα στη Λαμία και σίγουρα ο Σπυρόπουλος δεν θα έγραφε αυτή την πρόταση. Θα το έκανε βεβαίως σε άλλη ευκαιρία γιατί εκτιμά δικαίως τη δουλειά του Ραζβάν. Θα περίμενε όμως πρώτα να δει. Και μετά την ήττα από το γαυρο εκτιμούσε τον Λουτσέσκου, αλλά δεν το έγραψε τότε. Δεν τα γράφω για την άποψή του Σπυρόπουλου. Το γράφω για όλους όσους πατάνε σε αυτή για να πουλήσουν πνεύμα.

Ας δεχτούμε επιτέλους ότι υπάρχουν άνθρωποι που αισιοδοξούν εκ των προτέρων έχοντας πίστη στη δουλειά του προπονητή, άλλοι που είναι απαισιόδοξοι για τον αντίθετο λόγο κι άλλοι που χάνουν ή κερδίζουν πίστη στον προπονητή, στον Χ παίχτη, στη διοίκηση, στην πορεία. Όλα είναι φυσιολογικά κι ανθρώπινα.

Κανείς από τους παραπάνω δεν είναι κομπλεξικός, αδαής ή χαζός. Από οποία αφετηρία και να ξεκινήσει, συγκρίνει μετά με αυτό που είδε και κρίνει. Αυτό έχει σημασία.
Ούτε ένα, ούτε μισό post εδώ μέσα μετά τον αγώνα δεν έδειχνε κόμπλεξ, άγνοια, βλακεία.

Μέχρι που ξεκίνησαν να πετάγονται οι δικαιωμένοι και άρχισε να γίνεται κουραστικό.
Φίλε μου, καταρχήν τις βαριές προσωπικές προσβολές τις οποίες μου απευθύνεις -χωρίς μάλιστα να με γνωρίζεις- δε θα σου τις επιστρέψω γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Αν εσύ λοιπόν κρίνεις ότι εκφράζει την "σύγχρονη αρρώστια του οπαδού σε όλο της το μεγαλείο" κάποιος που -για να δώσω μόνο ένα στοιχείο- υποστηρίζει την ομάδα ενεργά με διαρκείας ανελλιπώς εδώ και 23 χρόνια που έχει γυρίσει από το εξωτερικό χωρίς να έχει χάσει ούτε τον πιο αδιάφορο αγώνα, επειδή πιστεύει ότι ανάμεσα σε όσους συνοπαδούς θεωρούν τον Λουτσέσκου κακό προπονητή που πρέπει να διωχτεί από τον ΠΑΟΚ υπάρχουν άτομα που το κάνουν από κόμπλεξ και λόγω μειωμένης αντίληψης και τους στηλιτεύει για αυτό, λυπάμαι αλλά δεν βλέπω κοινό παρονομαστή μεταξύ μας ώστε να μπορούμε να ανταλλάξουμε επιχειρήματα, οπότε θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να λήξει εδώ ο διάλογος.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ φίλε μου δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς εναντίον συνοπαδων και δεν το εκανα ούτε για σένα. Απλώς αντέγραψα τους χαρακτηρισμούς σου και τους χρησιμοποίησα για μένα, για να πω την άποψή μου χωρίς να προσβάλλω.
Σεβασμός για την αγάπη σου και σέβομαι απόλυτα το ότι δεν επιθυμείς διάλογο μαζί μου.
Σ ευχαριστώ για το ήρεμο ύφος σου.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

van rooy έγραψε:Μετά την ισοπαλία με λαμία που όλοι τρελαθήκαμε με την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο ο λουτσέσκου αιτιολόγησε που οφείλεται αυτό που όλοι μας αντικρύσαμε ..και εν μέρει υποστήκαμε...πονέσαν τα ματάκια μας.

Μετά τη νίκη με τα χανουμια με αυτή την ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ο λουτσέσκου προσπάθησε και πάλι να μας εξηγήσει ποιες ήταν οι κύριες αιτιές.

Μίλησε για πολλά παιχνίδια υψηλής έντασης do or die , για ταξίδια, χωρίς προπονήσεις, άυπνοι, ίωση κτλ.

Μέσα σε όλους αυτούς που άσκησαν έντονη κριτική για την κατάρρευση της ομάδας για άλλη μια χρονιά...ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ.

Σήμερα όμως , πιο ήρεμος μετά την τεράστια νίκη, με μεγαλύτερη ψυχραιμία προσπάθησα να δεχτώ τα επιχειρήματα του, κάποιοι μπορεί να τα θεωρούν και δικαιολογίες.

ΕΓΩ θα τα εκλάβω ως επιχειρήματα γιατί δεν έχω άλλη επιλογή , οφείλω να σεβαστώ αυτόν που είναι επαγγελματίας και γνωρίζει τη δουλειά, αυτός τους προπονεί και αυτός έχει βιώσει μαζί τους όλες αυτές τις καταστάσεις. Διαθέτει όλα τα δεδομένα.

Μπορεί κάποιος να πει ότι έτσι αποποιείται της ευθύνης? Μπορεί.

Καλύπτει τις προσδοκίες μου ως προπονητής του ΠΑΟΚ ? ΝΑΙ

Νομίζω ότι φέτος ο λουτσέσκου έχει ανατρέψει πολλά απο αυτά που του έχουμε καταλογίσει είτε δικαίως είτε αδίκως.

Τακτικές, παίκτες, ροτέσιον, εμμονές, αργό ποδόσφαιρο...κτλ.

Πριν το ματς με τα χανούμια παρακαλούσαμε να μπει και να κρατήσει την ομάδα πίσω σφιχτά γραμμές κτλ.

Τελικά έκανε ότι κάνει όλη τη σεζόν, μπήκε την έπαιξε στα ίσια, έφαγε κλωτσιές έριξε κλωτσιές και σε κάθετι που συνέβη στο γήπεδο αντέδρασε για αυτό και στο τέλος ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη .

Ο λουτσέσκου κάθε φορά που τον ακούω να εκπροσωπεί με τα λόγια του τον ΠΑΟΚ με κάνει να νιώθω ότι είναι ένας απο μας.

Είτε πάρουμε πρωτάθλημα είτε όχι μπορούμε να του αποδώσουμε τα εύσημα για την φετινή χρονιά.

Ότι είχαν τα έδωσαν όλα, μας το απέδειξαν πάρα πολλές φορές φέτος.

Είχα πει αν σκοράρουμε πρώτοι δεν χάνουμε απο τα χανούμια με τίποτα. Το γρήγορο γκολ μας έδωσε τεράστια ψυχική ορμή και ανθεκτικότητα.

Να τα λέμε όλα .... πέταξε αλλαγή τον όττο..και είδαμε άσπρη μέρα...του χρόνου μπορεί να είναι διαφορετικός παίκτης αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως...είχε καλά και κακά παιχνίδια ...ειδικά σε ντέρμπι έκανε λάθη που μας έβαλαν πίσω στο σκορ.

Στις επικρατούσες συνθήκες της ομάδας , διοικητικά και εξωαγωνιστικό περιβάλλον ο Λουτσέσκου αποτελεί ασπίδα προστασίας της ομάδας.

Από μένα πάρε όσα ++++++++++ θέλεις.

Μέχρι κεραίας συμφωνώ σε όλα.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Είσαι ο
Καλύτερος προπονητής της Λίγκα
Καλύτερος ψυχολόγος ποδοσφαιριστών
Καλύτερος ψυχοθεραπευτής οπαδών
Τα σέβη μου
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Special 4 έγραψε:Ειχα γραψει κατι στατιστικα τις προαλλες για τα πλειοφ του ΠΑΟΚ με Λουτσεσκου

Μεχρι τωρα με 3 νικες - 2 ισοπαλιες - 2 ηττες εχουμε 11 βαθμους κ ο Λουτσεσκου εχει ισοφαρισει τους βαθμους της πρωτης του χρονιας
Μενουν 3 παιχνιδια
Με ακομα μια νικη, ξεπερναει τους 13 περσινους βαθμους του κ ισοφαριζει τους 14 βαθμους του Φερειρα
Με 2 νικες ακομα ξεπερναει το Φερειρα κ ισοφαριζει τους 17 του Γκαρσια
Με 3 νικες φτανει στους 20 βαθμους κ ο ΠΑΟΚ λογικα παιρνει πρωταθλημα
Τελος στα 7 παιχνιδια η Λαμια εχει 6 ηττες κ μια ισοπαλια, αυτη με τον ΠΑΟΚ
Αυτο στο τελος μπορει να λεει πολλα, μπορει κ τιποτα
Εγω εγραψα οτι εγραψα για το ΠΑΟΚ που εχει τις περισσοτερες νικες απ οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα...με τον μεγαλυτερο ανταγωνισμο που υπηρξε ΠΟΤΕ σε ελληνικο πρωταθλημα και εσυ μου γραφεις αυτο...
Μετα αν σας πουν κομπλεξικους παρεξηγιεστε κιολας...
Και δεν ανεφερα πουθενα ΠΑΟΚ του Λου η ομαδα του Λου...εγραψα η ΟΜΑΔΑ...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αφού μας αρέσει τόσο πολύ να συγκρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις και χρονιές, γιατί δεν συγκρίνουμε ποιες ομάδες αντιμετώπισε ο καθένας από τους προπονητές που μας πήγαν στα playoff;

Δηλαδή είναι το ίδιο να παίζεις με το χανούμι των Μπακάκη, Σιμόες, Σβάρνα, Τάνκοβιτς, Σάκχωφ(!) και Βασιλαντωνόπουλου;

Ή μήπως είναι το ίδιο να παίζεις με τον βάζελο των Μπουζούκη, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη;

Ναι αυτούς τους δυο αντιμετώπισαν στα playoff οι Αμπέλ και Γκαρσία.

Αυτούς που είχαν μπάτζετ λίγο μεγαλύτερο ή και ίσο με του σκουληκιού και από τις ενδεκάδες τους ζήτημα να χωρούσε έστω και ένας στον ΠΑΟΚ.

Πολλά άλλαξαν από τότε. Μπάτζετ, ρόστερ, προπονητές, τα πάντα όλα. Μόνο η νοοτροπία μας δεν πρόκειται να αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Pellaios έγραψε:Βλέποντας το βιντεάκι με τον Ιωαννίδη να ανταλλάσσει απαράδεκτες ύβρεις με οπαδό του Παναθηναϊκού
Κοπέλα βρίζει ό θρασύδειλος ξεκάθαρα..
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Παντως ρε νοπανα αρδακια, αν το ειχε κανει αυτο ο Λουτσεσκου σημερα θα τον ειχατε πρωτη ειδηση. Τωρα τ εκανε ο αγιος αλμειδα και το θαψατε. Σαπιλες
samatta

Δημοσίευση από samatta »

αυτο που εγινε χθες δειχνει ποσο γτπ καβαλα ειμαστε σε ολα τα επιπεδα,οι αντιπαλοι τετοια θεματα τα τραβανε απο παντου, πχ ιβαν με οπλο φοβαμε η τουμπα ειναι καμπουλ,μια αστεια ιστορια... η τον λουτσεσκου που και καλα πεταξε μπουκαλι στους οπαδους και το τραβουσανε μεχρι εκει που δεν παει, η ακομα και τα εξωδικα του βαζελου στον λουτσεσκου γτ τολμαει και τους λεει κλεφτες... ο αλλος κανει τον καρατεκα κανονικα μεσα στην τουμπα, και εμεις σαν να μην τρεχει τιποτα ολα καλα, κανονικα ο αλειδα επρεπε να παει αυτοφορο χωρις πολλα πολλα,αλλα πεταμε χαρταετο....αλλα εδω θα μου πεις η βρωμα η χαρτινη μας κλεβει στην μαπα και οι δικοι μας κραζουν τον προπονητη μας νομιμοποιοντας το χαρτινο,καταντια...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Δεν καθεται καθολου καλα η ησυχια και των 2 παντως
samatta

Δημοσίευση από samatta »

ποιοι 2?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Παντως ρε νοπανα αρδακια, αν το ειχε κανει αυτο ο Λουτσεσκου σημερα θα τον ειχατε πρωτη ειδηση. Τωρα τ εκανε ο αγιος αλμειδα και το θαψατε. Σαπιλες
Νεοαιλλοινες φιλος,η ντροπη του πλανητη..
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

AlxNeapoli1 έγραψε:Παντως ρε νοπανα αρδακια, αν το ειχε κανει αυτο ο Λουτσεσκου σημερα θα τον ειχατε πρωτη ειδηση. Τωρα τ εκανε ο αγιος αλμειδα και το θαψατε. Σαπιλες
Στην αρχή αγχώθηκα πως κάτι έπαθες και δεν άφησες μπηχτή/τρολάρισμα/κλπ σε μήνυμα σου.
AlxNeapoli1 έγραψε:Δεν καθεται καθολου καλα η ησυχια και των 2 παντως
Μετά όμως επιστρέψαμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

samatta έγραψε:αυτο που εγινε χθες δειχνει ποσο γτπ καβαλα ειμαστε σε ολα τα επιπεδα,οι αντιπαλοι τετοια θεματα τα τραβανε απο παντου, πχ ιβαν με οπλο φοβαμε η τουμπα ειναι καμπουλ,μια αστεια ιστορια... η τον λουτσεσκου που και καλα πεταξε μπουκαλι στους οπαδους και το τραβουσανε μεχρι εκει που δεν παει, η ακομα και τα εξωδικα του βαζελου στον λουτσεσκου γτ τολμαει και τους λεει κλεφτες... ο αλλος κανει τον καρατεκα κανονικα μεσα στην τουμπα, και εμεις σαν να μην τρεχει τιποτα ολα καλα, κανονικα ο αλειδα επρεπε να παει αυτοφορο χωρις πολλα πολλα,αλλα πεταμε χαρταετο....αλλα εδω θα μου πεις η βρωμα η χαρτινη μας κλεβει στην μαπα και οι δικοι μας κραζουν τον προπονητη μας νομιμοποιοντας το χαρτινο,καταντια...
Πισω απο ολα αυτα υπαρχει σοβαρη αιτια. Δεν θα τη μαθουμε ποτε, αλλα υπαρχει. Κανει μπαμ απο τον τροπο απαντησης του Κυριακου (ας μη κανουμε την τριχα τριχια, ειπε, με παντελως χαλαρο στυλ) και κυριως απο το πως εχουν αντιμετωπισει φετος ολες τις παραλογες διοικητικες και διαιτητικες εις βαρος μας αποφασεις.

Θέλουν αραγε να αποφυγουν μετωπικη με την κουλα γιατι τη φοβουνται παρασκηνιακα; Ακολουθουν (επιδεικτικα) πολιτικη τυπου «ασχολουμαστε μονο με την ομαδα μας και δεν θα γινουμε σαν τα μουτρα σας», πουλωντας τους τρελα;

Οποια κι αν ειναι η απαντηση ειναι δεδομενο πως υπαρχει αιτια πισω απο την παθητικη σταση της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

psykoman έγραψε:
Special 4 έγραψε:Ειχα γραψει κατι στατιστικα τις προαλλες για τα πλειοφ του ΠΑΟΚ με Λουτσεσκου

Μεχρι τωρα με 3 νικες - 2 ισοπαλιες - 2 ηττες εχουμε 11 βαθμους κ ο Λουτσεσκου εχει ισοφαρισει τους βαθμους της πρωτης του χρονιας
Μενουν 3 παιχνιδια
Με ακομα μια νικη, ξεπερναει τους 13 περσινους βαθμους του κ ισοφαριζει τους 14 βαθμους του Φερειρα
Με 2 νικες ακομα ξεπερναει το Φερειρα κ ισοφαριζει τους 17 του Γκαρσια
Με 3 νικες φτανει στους 20 βαθμους κ ο ΠΑΟΚ λογικα παιρνει πρωταθλημα
Τελος στα 7 παιχνιδια η Λαμια εχει 6 ηττες κ μια ισοπαλια, αυτη με τον ΠΑΟΚ
Αυτο στο τελος μπορει να λεει πολλα, μπορει κ τιποτα
Εγω εγραψα οτι εγραψα για το ΠΑΟΚ που εχει τις περισσοτερες νικες απ οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα...με τον μεγαλυτερο ανταγωνισμο που υπηρξε ΠΟΤΕ σε ελληνικο πρωταθλημα και εσυ μου γραφεις αυτο...
Μετα αν σας πουν κομπλεξικους παρεξηγιεστε κιολας...
Και δεν ανεφερα πουθενα ΠΑΟΚ του Λου η ομαδα του Λου...εγραψα η ΟΜΑΔΑ...
Δεν απαντησα κατι σε εσενα ουτε σε εκανα παραθεση
Δεν υπαρχει καποιου ειδους αντιπαραθεση αν το βλεπεις ετσι
Τριτον τον χαρακτηρισμο κομπλεξικος, ειτε τον εκφραζει καποιος αμεσα ειτε εμμεσα, εγω τον αποφευγω κ δεν τον χρησιμοποιω ποτε
Αλλα βλεπω οτι οταν χρησιμοποιειται στο φορουμ δεν υπαρχουν ενστασεις απο τη διαχειριση, οποτε δεν δινω σημασια κ το παραβλεπω
Δεν το λεω για καποιον συγκεκριμενα, αλλα κ η προσωπολατρεια ενα κομπλεξ ειναι, ενα συμπλεγμα
Θα προτιμησω ομως να πω καποιον προσωπολατρη π ειναι πιο ηπια εκφραση παρα να τον πω κομπλεξικο
Τελος το καλυτερο ειναι να μην ξεφευγει η συζητηση απο το καθαρα ποδοσφαιρικο κομματι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”