95. Στέφανος Τζίμας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Με τόσα θα θαψιματα που έχει κάνει ο Λουτσεσκου, θα έπρεπε να γίνει νεκροθάφτης..
- AlxNeapoli1
- AlxNeapoli1
Σε ποιον αναφερεσαι ετσι;Μαυρο Χιονι έγραψε:Τρία τα ενδεχόμενα. Ή τρολαρει, ή είναι αμπαλος ή είναι αλλόθρησκος.
Όσο να 'ναι, δύο συγκεκριμένοι, που την Τετάρτη γελάγανε και τα μουστάκια τους και ήταν όλο ειρωνικές-χιουμοριστικές ατάκες, από χθες τους λες και μαγκωμένους.john4serres έγραψε:Άσε, δεν κλείσαμε μάτι.
Εγώ τα έχω πει για να μην σπανε τα νεύρα μας εδώ μέσα ότι πρέπει να ορίσετε οι μπλε μια ημερομηνία που όλα τα μέλη θα πρέπει να συνθέσουν ταυτόχρονα και να απαντήσουν μέσα σε 3 δευτερόλεπτα σε μια ερώτηση του τυπου πόσες μπάλες κλώτσησε μέσα στο γήπεδο ο παμπλο ΓΚΑΡΣΙΑ μετά την κόκκινη με την κουλα και τι έκανε μετά στην φυσούνα και οποίος δεν το βρει να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μπας και ηρεμήσουμε λίγο.
για λουτσεσκου λες ε? δεν εξηγειται αλλιως τετοιο θαψιμοΜαυρο Χιονι έγραψε:Τρία τα ενδεχόμενα. Ή τρολαρει, ή είναι αμπαλος ή είναι αλλόθρησκος.

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σε εσένα.AlxNeapoli1 έγραψε:Σε ποιον αναφερεσαι ετσι;Μαυρο Χιονι έγραψε:Τρία τα ενδεχόμενα. Ή τρολαρει, ή είναι αμπαλος ή είναι αλλόθρησκος.
- Μπαρκαρούτσος
Ποιους συμφορουμίτες κατηγορείς ότι μαγκώθηκαν που κέρδισε ο ΠΑΟΚ;Miles έγραψε:Όσο να 'ναι, δύο συγκεκριμένοι, που την Τετάρτη γελάγανε και τα μουστάκια τους και ήταν όλο ειρωνικές-χιουμοριστικές ατάκες, από χθες τους λες και μαγκωμένους.john4serres έγραψε:Άσε, δεν κλείσαμε μάτι.
Εγώ που νομίζω ήταν με ζελα αυτομπαναριζομαι;DamoN έγραψε:Εγώ τα έχω πει για να μην σπανε τα νεύρα μας εδώ μέσα ότι πρέπει να ορίσετε οι μπλε μια ημερομηνία που όλα τα μέλη θα πρέπει να συνθέσουν ταυτόχρονα και να απαντήσουν μέσα σε 3 δευτερόλεπτα σε μια ερώτηση του τυπου πόσες μπάλες κλώτσησε μέσα στο γήπεδο ο παμπλο ΓΚΑΡΣΙΑ μετά την κόκκινη με την κουλα και τι έκανε μετά στην φυσούνα και οποίος δεν το βρει να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μπας και ηρεμήσουμε λίγο.

- AlxNeapoli1
Εσυ τι απο τα τρια εισαι? Τρολ παντως δε σε κοβω.Μαυρο Χιονι έγραψε:Σε εσένα.AlxNeapoli1 έγραψε:Σε ποιον αναφερεσαι ετσι;Μαυρο Χιονι έγραψε:Τρία τα ενδεχόμενα. Ή τρολαρει, ή είναι αμπαλος ή είναι αλλόθρησκος.
- AlxNeapoli1
Νατος! Ελα ρε φιλε, εισαι καλα? χαιρομαι που επεστρεψες στο φορουμ μετα απο τοσες μερεςdragon έγραψε:για λουτσεσκου λες ε? δεν εξηγειται αλλιως τετοιο θαψιμοΜαυρο Χιονι έγραψε:Τρία τα ενδεχόμενα. Ή τρολαρει, ή είναι αμπαλος ή είναι αλλόθρησκος.
Αν σου πω ότι όταν το έγραφα ήμουν ανάμεσα σε ζελα με σιμαο πως τον λέγανε εκείνον που του έριξε αγκωνιδι και Κούλα με τον άλλον τον ντιοπ που τον έπιασε από τον λαιμό και δεν ήμουν σίγουρος αλλά μετά λέω σιγά μην το θυμούνται δεν γαμειςhitman έγραψε:Εγώ που νομίζω ήταν με ζελα αυτομπαναριζομαι;DamoN έγραψε:Εγώ τα έχω πει για να μην σπανε τα νεύρα μας εδώ μέσα ότι πρέπει να ορίσετε οι μπλε μια ημερομηνία που όλα τα μέλη θα πρέπει να συνθέσουν ταυτόχρονα και να απαντήσουν μέσα σε 3 δευτερόλεπτα σε μια ερώτηση του τυπου πόσες μπάλες κλώτσησε μέσα στο γήπεδο ο παμπλο ΓΚΑΡΣΙΑ μετά την κόκκινη με την κουλα και τι έκανε μετά στην φυσούνα και οποίος δεν το βρει να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μπας και ηρεμήσουμε λίγο.![]()
![]()
![]()