Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Δεν έβαλε τα χέρια του στο λαιμό για να τον πνίξει ,έβαλε τα χέρια του για να μετρήσει πόσο πρέπει να είναι η θηλιά της γραβάτας . Του είπε μάλιστα κύριε νομίζω ότι το παπιγιόν ταιριάζει πιο πολύ στην περίσταση.
Αν είχε κάνει ανάλογο ο Λουτσέσκου , σήμερα θα τον είχαν εκτελέσει με κάθε πιθανό τρόπο σε κάθε μέσο μαζικής παραενημέρωσης. θα είχαμε αφιερώματα 24/24 7/7 απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μέχρι και πως ειδικεύτηκε σε τέτοιες τεχνικές πάλης.
Τι να κάνουμε η εποχή και κυρίως η κοινωνία μας έτσι είναι. ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ χωρίς αρχές και αξίες!!!
Δηλώνω για άλλη μια φορά ότι δεν θέλω να τιμωρηθεί ούτε καν με πρόστιμο , θέλω να βρίσκεται εκει στον πάγκο του και να υποφέρει απο ότι έχει αποφασίσει το πεπρωμένο του να περάσει KARMA IS BACK.
Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΑΧΗ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ που με έκανε να τζιτζιριάζω όπως λέμε στα μέρη μου ήταν αυτή : ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.
Ότι και να κατακτήσεις στη ζωή σου, αν το πετύχεις με τέτοιο τρόπο ποτέ δεν θα κερδίσεις τον σεβασμό κανενός αντιπάλου.
ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ξανάρχονται!!!
Χθες ο Σαμάτα για άλλο ένα ματς που η μπάλα ζύγιζε τόνους πάλι βρέθηκε εκει που έπρεπε κέρδισε μια χαμένη μπάλα και σκοράραμε.
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.
Αν είχε κάνει ανάλογο ο Λουτσέσκου , σήμερα θα τον είχαν εκτελέσει με κάθε πιθανό τρόπο σε κάθε μέσο μαζικής παραενημέρωσης. θα είχαμε αφιερώματα 24/24 7/7 απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μέχρι και πως ειδικεύτηκε σε τέτοιες τεχνικές πάλης.
Τι να κάνουμε η εποχή και κυρίως η κοινωνία μας έτσι είναι. ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ χωρίς αρχές και αξίες!!!
Δηλώνω για άλλη μια φορά ότι δεν θέλω να τιμωρηθεί ούτε καν με πρόστιμο , θέλω να βρίσκεται εκει στον πάγκο του και να υποφέρει απο ότι έχει αποφασίσει το πεπρωμένο του να περάσει KARMA IS BACK.
Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΑΧΗ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ που με έκανε να τζιτζιριάζω όπως λέμε στα μέρη μου ήταν αυτή : ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.
Ότι και να κατακτήσεις στη ζωή σου, αν το πετύχεις με τέτοιο τρόπο ποτέ δεν θα κερδίσεις τον σεβασμό κανενός αντιπάλου.
ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ξανάρχονται!!!
Χθες ο Σαμάτα για άλλο ένα ματς που η μπάλα ζύγιζε τόνους πάλι βρέθηκε εκει που έπρεπε κέρδισε μια χαμένη μπάλα και σκοράραμε.
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.
Αυτή η ΑΕΧ απλά δεν κερδίζει τον γάβρο. Ό,τι και να κάνουν στο πρώτο ημίχρονο (το βλέπω Χ στο πρώτο) έχουν μεγάλο ψυχολογικό και στο δεύτερο κομπλαρουν και ο γάβρος θα τους πάρει εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο.
Αν έχουμε κερδίσει τον γαύρο στην Τούμπα, θα είναι σχεδόν αδιάφορος ο γαύρος καθώς η αποφυγή της 4ης θέσης θα παιχτεί τελευταία αγωνιστική με βάζελο για αυτούς.
Ουσιαστικά αν κερδίσουμε, ο γαύρος διαλέγει που θα δώσει το πρώταθλημα.
Εσείς τι λέτε να διαλέξει;
Αν μας κερδίσει στην Τούμπα, ναι, η ΑΕΚ δεν έχει τύχη εκεί μέσα.
Εσείς τι λέτε να διαλέξει;
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Βεβαια με αλμευδα εχει 2 διπλα και ενα Χ στο καραιταβλι
Το παραδοξο αυτη τη στιγμη ειναι πως το μεγαλο αβανταζ του γαυρου ειναι ο κωμικος μεταγραφικος του σχεδιασμος. Το να εχεις 40 παικτες αυτη τη στιγμη βοηθαει να μοιρασεις τον χρονο σε συνεχομενα ματς.
Ας κερδίσουμε εμεις και τα 3 παιχνίδια και ας μας το < κλέψουν> με αυτό τον τρόπο.
Ότι δεν περνάει απο το χέρι μας δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε μαζί του.
Να πω και ένα ανέκδοτο.
Και ο ΠΑΟΚ δεν είχε χάσει απο τη λαμία όπως γράφουν και η αεκ επίσης δεν έχει χάσει βαθμό ποτέ....Λέτε?
Ότι δεν περνάει απο το χέρι μας δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε μαζί του.
Να πω και ένα ανέκδοτο.
Και ο ΠΑΟΚ δεν είχε χάσει απο τη λαμία όπως γράφουν και η αεκ επίσης δεν έχει χάσει βαθμό ποτέ....Λέτε?
Φίλε την ώρα που θα το σηκώνουμε στον λευκο εσυ ακόμα θα λες ωραία όλα αυτά αλλά ας είμαστε προσεκτικοί με τους πανηγυρισμούς γιατί ακόμα είμαστε φαβορί για την 4η θέση .gika έγραψε:Αν έχουμε κερδίσει τον γαύρο στην Τούμπα, θα είναι σχεδόν αδιάφορος ο γαύρος καθώς η αποφυγή της 4ης θέσης θα παιχτεί τελευταία αγωνιστική με βάζελο για αυτούς.
Εσείς τι λέτε να διαλέξει;![]()
- WeWillRockYou
Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για τη μη κλήση του Ματίας Αλμέιδα σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή.
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε ποστάρισμα αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα, λέγοντας ότι το περιστατικό που είδε όλη η Ελλάδα, δεν υπάρχει στις κλήσεις του αθλητικού δικαστή.
«Πριν λίγα χρόνια σε παιχνίδι ΠΑΟ-Ολυμπιακός είπα στα αποδυτήρια ‘την Σούπερ Λίγκα μας μέσα, χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ο παρατηρητής κ. Γύλλος το έγραψε στην έκθεσή του και γι’ αυτό με τιμώρησαν για τρεις μήνες! Πριν λίγες μέρες στο Χαριλάου ρώτησα τον παρατηρητή Γύλλο αν είδε την επίθεση και τις ύβρεις από τις σουίτες εναντίον μας από έναν αποτριχωμένο. Η απάντησή του ήταν ότι δεν έπρεπε να περάσουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, από τον οποίο περνάμε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα παιχνίδια και από τον οποίο μας πέρασε η Αστυνομία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ! Χθες ο ίδιος άνθρωπος, ο Γύλλος, ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα όσα έγιναν από τον Αλμέιδα! Διότι το περιστατικό που συζητάει όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή! Προφανώς περιμένουμε τι θα κάνει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας», αναφέρει σε αναρτήσεις του στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς.
Δεν θα πω ψέματα, το έχω ξανά γράψει.
Δεν θεωρώ ότι μπορούμε το πρωτάθλημα, και ταυτόχρονα φοβάμαι την τέταρτη θέση, όπου αν καταλήξουμε σε αυτή, είμαι σίγουρος ότι ο άρης θα πάρει το κύπελο και εμείς θα μείνουμε εκτός ευρώπης.
Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, πάντως, και το τι προσπαθείς να πεις...
Δεν θεωρώ ότι μπορούμε το πρωτάθλημα, και ταυτόχρονα φοβάμαι την τέταρτη θέση, όπου αν καταλήξουμε σε αυτή, είμαι σίγουρος ότι ο άρης θα πάρει το κύπελο και εμείς θα μείνουμε εκτός ευρώπης.
Ρε τι ηττοπάθεια έχετε ορισμένοι; Και στην ζωή σας έτσι είστε ή μόνο στο ποδόσφαιρο;
- abc_o_ karpouzas
Ρε γκικα...gika έγραψε:Δεν θα πω ψέματα, το έχω ξανά γράψει.
Πως ακριβώς θα βγούμε 4τοι με έναν αγώνα περισσότερο;
Εκτός εάν πιστεύεις ότι θα χάσουμε και τους 3 αγωνες
Πριν το ματς με την Λαμία ακόμα ,μετά την ήττα απο τον γαύρο είχαμε μια ανάλογη συζήτηση πολλά άτομα (όχι οι 2 μας )που ο καθένας έλεγε πως το βλέπει με τους περισσότερους απαισιόδοξους μέσα σε αυτούς και εσυ .λογικό . Μετά το ματς με την Λαμία ανάλογο έργο όπου γίναν οι περισσότεροι απαισιόδοξοι πιο πολύ διοτι το επιχείρημα είναι ότι ξεφουσκώσαμε παραδώσαμε πνεύμα .πάλι λογικό.gika έγραψε:Δεν θα πω ψέματα, το έχω ξανά γράψει.
Αλλά μετά την νίκη την χθεσινή που η ομάδα έδειξε ότι δεν τα παρατάει με τίποτα και το πιστευει σε οπαδικό φόρουμ πόσες φορές πρέπει να πείτε να μην βγούμε 4οι. Τελείως αντικειμενικά δηλαδή να το δεις να μην είσαι βλαμμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ σαν εμένα που ειμαι σίγουρος Ότι θα το πάρουμε ,για να βγεις τέταρτος θα πρέπει να σε περάσει το φάντασμα του βαζελου που τον έχεις τούμπα και μετά έχει γαύρο , να σε περάσει ο γαύρος που έχει ΑΕΚ και βαζελο εκτός και να πάρει το κύπελλο το σκουλήκι μετά από 200 χρόνια . Αλλά ακόμα και να το πιστεύεις πόσες φορές θα το γράψεις μετά από την χθεσινή επική νίκη μας;
Αντικειμενικός να είσαι , πόσες πιθανότητες δίνεις σε αυτό;
Εκδηλώθηκαν τα έντονα ταμπεραμέντα σήμερα.[/quote]Miles έγραψε:Για την ακριβεια το καλο παιδι ο φωτης ειπε:alexgarcia6 έγραψε:astral έγραψε:[quote Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άρη με το τριφύλλι να χάνει τις όποιες ελπίδες είχε για κατάκτηση του τίτλου και υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες προς άπαντες.
Μάλιστα κατά την αποχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη από το πάρκινγκ της Λεωφόρου υπήρξε φοβερή ένταση με οπαδό που κάτι είπε στον Έλληνα στράικερ και 24χρονο φορ μεταξύ άλλων να του απαντάει: "Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;"
Η ένταση δεν πήρε διαστάσεις με τον Ιωαννίδη μετά από παραίνεση και κάποιων ψυχραιμότερων να αποχωρεί.
«Γ@μημενη κ@ριολα, που δεν τιμαω εγω το τριφυλλι, παλιοπουτ@ν@. Ελα εδω πεσ’το γ@μημενη! Εγω δεν τιμαω το τριφυλλι μωρη γ@μιολα; Που παιζω με 6 ενεσεις γ@μω το μ@@νι; Μην ερθω εκει περα και σε γ@μησω παλιοκ@ριολ@. Αντε γ@μησου! Μεινε στο σπιτι μην ερχεσαι αμα δεν γουσταρεις»
Να φανταστώ ότι ειρωνευεσαι τις δηλώσεις του αντιπροέδρου που είπε να μην κάνουμε την τρίχα τριχιά κ ότι αυτά συμβαίνουν σε ματς με υψηλή ένταση.
- Caballo Viejo
Το σύμπαν είναι περίεργο πράγμα κι εκεί ψηλά η τύχη ευθυγραμμίζει με παράξενους τρόπους αστέρια και γαλαξίες. Θα προσθέσω μόνο κάτι που έγραψα εδώ μετά το ματς με τη Λαμία: Σε τέσσερις αγωνιστικές θα δείτε τι σήμαινε εκείνο το γκολ του Σβαμπ στο 90 φεύγα. Απομένουν τρεις…
Άσ' τον αυτόν, πολιτική κάνει γιατί, φαντάζομαι, υπάρχει ακόμα η συμμαχία και κάνουμε το κορόιδο σε κάποια πράγματα, ιδίως αν θέλουμε και τον Γκαγκάτση για ΕΠΟ. Σε σένα πήγαινε και στην τελείως άστοχη δήλωσή σου να τον δικαιολογήσεις, σε σχέση και με το τι θα έγραφες αν το ίδιο έκανε ο Λουτσέσκου.