70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Από τη στιγμή που μπήκε έπαιζε η ομάδα με σέντερ φορ
Όσο και ακίνδυνος να είναι μέσα στην περιοχή ξέρει ποδοσφαιρο που βοηθάει όλη την ομάδα να αποδοσει καλύτερα
Όσο και ακίνδυνος να είναι μέσα στην περιοχή ξέρει ποδοσφαιρο που βοηθάει όλη την ομάδα να αποδοσει καλύτερα
- PAOK_Antarctica
Σε σύγκριση με τον Τόμας είναι το μη χείρον βέλτιστον.
Νομίζω πρέπει να ξεκινάει τα ματς.
Νομίζω πρέπει να ξεκινάει τα ματς.
Το θεμα ειναι να μην εχουμε τιποτα σοου το καλοκαιρι, αλλα δεν ειναι καιρος να τα συζηταμε αυτα.
Σας τα ελεγα ή οχι; Ανανεωση τώρα στο αλογατο!Daskalos_4 έγραψε:Μεχρι τις 12 το βραδυ το topic του αφρικανικου λεοντα θα εχει διακοσιοπενηνταρησει. Εδω θα μαστε! Ετοιμαστειτε για ανεπαναληπτες κωλοτουμπες. Το μονο που δεν ξερουμε ακομα ειναι ο τροπος με τον οποιο θα «ΤΟ» κανει, αλλα θα το μαθουμε κι αυτο σε λιγες ωρες
Κι αν πεσουμε εξω τι πειραζει; Θα ερθει η ωρα του με τον βαζελο
- PAOK_Antarctica
Είναι απίστευτο το ότι έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει με αυτά τα σέντερ φορ.-keeper- έγραψε:Οποίος και να ξεκινάει, στο ημιχ φωνάζουμε άλλαξε τον
Είναι σαν τότε που κερδίσαμε τον Άρη στο μπάσκετ χωρίς να βάλουμε τρίποντο.
Ο σαματτα έξω από την περιοχή είναι παίκτης σίγουρα του εκατομμυρίου
Ο σαματτα εντός περιοχής είναι το προβλημα.
Βέβαια ο κόσμος κρίνει με τελείως διαφορετικα κριτήρια ( εδώ τα άκουσε γιατί δεν έφερε την μπάλα μπροστά από το τακούνακι του ντελια,που παίζει να μην μπορούσε ούτε ο Κριστιάνο α την φέρει, τόσο μακριά από το σώμα του που πήγε η μπάλα)
Ο σαματτα εντός περιοχής είναι το προβλημα.
Βέβαια ο κόσμος κρίνει με τελείως διαφορετικα κριτήρια ( εδώ τα άκουσε γιατί δεν έφερε την μπάλα μπροστά από το τακούνακι του ντελια,που παίζει να μην μπορούσε ούτε ο Κριστιάνο α την φέρει, τόσο μακριά από το σώμα του που πήγε η μπάλα)
Άστο Rene… ακου έξω από την περιοχή αξίζει μυριο
Τότε ο Ολιβέιρα άξιζε κάνα 5αρι σίγουρα
Τότε ο Ολιβέιρα άξιζε κάνα 5αρι σίγουρα
Διαφωνούμε.
Αλλά θα ήθελα να πεις ποια είναι τα λάθη του ή τι δεν κάνει σωστά εκτός κουτιού
Αλλά θα ήθελα να πεις ποια είναι τα λάθη του ή τι δεν κάνει σωστά εκτός κουτιού
Ο Μπράντον ήταν απλά μηδέν
Μπήκε ο Σαματά έκανε 2 κοντρόλ, κρατησε μπάλα όντως … αλλά δεν είναι λόγος πανηγυρισμού ότι ήταν καλύτερος του Μπράντον
Όπως το λέω … αν θυμάσαι ο Ολιβέιρα σε αυτό ήταν 5 επίπεδα επάνω
Μπήκε ο Σαματά έκανε 2 κοντρόλ, κρατησε μπάλα όντως … αλλά δεν είναι λόγος πανηγυρισμού ότι ήταν καλύτερος του Μπράντον
Όπως το λέω … αν θυμάσαι ο Ολιβέιρα σε αυτό ήταν 5 επίπεδα επάνω
Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η εντύπωση που υπάρχει για τον Ολιβέιρα, αλλά ο Πορτογάλος ειδικά έκτος ήταν καταπληκτικός ποδοσφαιριστης.
Δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι όταν φορμαριστηκε μετά τον τραυματισμό του και μέχρι το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του η ομάδα έκανε καταπληκτικα πράγματα.
Δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι όταν φορμαριστηκε μετά τον τραυματισμό του και μέχρι το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του η ομάδα έκανε καταπληκτικα πράγματα.
Συμφωνώ για Ολιβέιρα ο οποίος και μέσα στο κουτί ήταν αρκετά καλός αν και χασογκολης ..
Πως λες μετά ότι ο Σαματά αξίζει τα ίδια λεφτά ;
Μου κάνει εντύπωση ρε rene ότι ενώ είσαι από αυτούς που νιώθουν από ποδοσφαιρο , εκφράζεις θετική άποψη για αυτόν τον παίκτη ;
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι και γώ μπήκα σε συζήτηση για τον Σαματά …
Πως λες μετά ότι ο Σαματά αξίζει τα ίδια λεφτά ;
Μου κάνει εντύπωση ρε rene ότι ενώ είσαι από αυτούς που νιώθουν από ποδοσφαιρο , εκφράζεις θετική άποψη για αυτόν τον παίκτη ;
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι και γώ μπήκα σε συζήτηση για τον Σαματά …
Διαφωνώ ότι έκανε μόνο δύο κοντρόλ.
Κέρδισε όλες τις μονομαχίες ( από τα πλέον σημαντικά πράγματα στο ποδόσφαιρο λουτσέσκου, ειδικά σε παιχνίδια με τέτοιον αντιπαλο) ,σπάει γρήγορα και σωστά την μπάλα στους μεσοεπιθετικους,κέρδισε φάουλ,κετδισε μια χαμένη μπαλιά κάνοντας την ασίστ, κερδίζει με ατομική ενέργεια το κόρνερ από το οποίο προέρχεται το γκολ. Ε δεν έκανε και λίγα πράγματα στο 20λεπτο απέναντι σε έναν πολύ δυνατο αντίπαλο.
Αν είχε και την ευκαιρία να βγαίνει στις φάσεις που έρχονται από πλάγια με τον τρόπο που ξεπετάγεται ο Μπραντον θα ήταν τα πράγματα πολύ καλύτερα για όλους μας.
Κέρδισε όλες τις μονομαχίες ( από τα πλέον σημαντικά πράγματα στο ποδόσφαιρο λουτσέσκου, ειδικά σε παιχνίδια με τέτοιον αντιπαλο) ,σπάει γρήγορα και σωστά την μπάλα στους μεσοεπιθετικους,κέρδισε φάουλ,κετδισε μια χαμένη μπαλιά κάνοντας την ασίστ, κερδίζει με ατομική ενέργεια το κόρνερ από το οποίο προέρχεται το γκολ. Ε δεν έκανε και λίγα πράγματα στο 20λεπτο απέναντι σε έναν πολύ δυνατο αντίπαλο.
Αν είχε και την ευκαιρία να βγαίνει στις φάσεις που έρχονται από πλάγια με τον τρόπο που ξεπετάγεται ο Μπραντον θα ήταν τα πράγματα πολύ καλύτερα για όλους μας.