Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Psaras »

Δεν είναι λάθος ο συλλογισμός σου. Απλά το μεγαλύτερο ροστερ απορροφά τέτοιες αστοχίες ή αναποδιές. Το χανουμι έχει Λιβαι συνέχεια τραυματία. Αλλά έχει και άλλους 2-3 σε πολύ καλό επίπεδο στην ίδια θέση. Εμείς σε ανάλογη θέση αν χαναμε τον Λιβαι θα κλαιγαμε την μοίρα μας..όπως με τον Ολιβειρα. Το χανουμι δεν του βγήκε ο Πιζαρο και πήρε ελάχιστο σχετικά χρόνο . Εσένα δε σου βγήκε ο Μουργκ και έφτασε να παίζει όσο χρόνο έπαιξε και ο Τζουμπερ.

Παρόλα αυτά εάν φτάναμε στο 100% επιτυχία με τις μεταγραφές, κόβω την π#%#% ότι όντως θα ήταν ακόμα καλύτερο το φινίς.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DamoN έγραψε:Στο μυαλό μου είναι πολύ πιο απλό το έργο.
Οι 3 από τις 5 βάση βιογραφικού τοπ μεταγραφες
σου δεν σου βγήκαν.
Εκονγκ , Σαματτα, Μ.αντονιο . Αν ήταν στο επίπεδο προσφοράς των μπαμπα,μειτε θα βλέπαμε άλλο έργο.
Δεν μου φταίει με τίποτα αριθμητικά το ρόστερ.
Επισης το ροτεισιον που έχει γίνει φέτος δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει σε ομάδα στην ιστορία του αθλήματος.
7 αλλαγές από αγωνιστική σε αγωνιστική για πολύ καιρό δεν θυμάμαι προσωπικά ομάδα να κάνει .
Από φυσική κατάσταση ας μιλήσουν οι ειδικοί Καρπούζας πχ αλλά πάλι μου φαίνεται αδιανόητο να λέμε ότι υπάρχει θέμα όταν με την ντιναμο έτρεχαν όλοι πάνω κάτω σαν σκυλιά. Πλην κεντζιορα άντε πες και Τάισον οι υπόλοιπα για ποιον λόγο να έχουν θέμα;
Ο μόνος από τους τρεις που έχει σοβαρό βιογραφικό και δεν μας βγήκε, είναι ο Εκόνγκ.
Ο Σαμάττα βγάζει στο χορτάρι ακριβώς όσα λέει το βιογραφικό.
Ο δε Μάρκος Αντόνιο, έχει προοπτικές, αλλά δεν τον λες και φτασμένο παίκτη. Βάλε δίπλα του το βιογραφικό του Μαξίμοβιτς πχ και θα καταλάβεις.
Στη Λάτσιο δεν έπαιξε ποτέ και στη Σαχτάρ ήταν μέρος ενός rotation που έκαναν στα χαφ, έδειξε κάποια στοιχεία αλλά ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Blackgr4 έγραψε:
Ο μόνος από τους τρεις που έχει σοβαρό βιογραφικό και δεν μας βγήκε, είναι ο Εκόνγκ.
Ο Σαμάττα βγάζει στο χορτάρι ακριβώς όσα λέει το βιογραφικό.
Ο Σαμάτα έδειξε πολύ λιγότερα από το βιογραφικό του. Δεν περιμέναμε βέβαια να είναι ο τοπ σκόρερ, αλλά όχι και να να βρίσκεται σε αυτό το σημείο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Psaras έγραψε:Εντωμεταξύ Αμραμπατ και Ταισον την ίδια ηλικία έχουν πάνω κάτω...και έχω τον κολλητό μου με την Λαμία να μου λέει" κοίτα πόσο χώμα είναι ο Βραζιλιάνος ενώ ο Αμραμπατ τρέχει σαν άτι"

Στάνταρτ θέμα προπόνησης είναι.

Έχεις και τα ΜΜΕ να μιλάνε για τον βιονικό Αμραμπατ.
Ο Αμραμπατ ειναι ο καλυτερος αθλητης στο ελληνικο πρωταθλημα (στους 30+)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο καλύτερος παλαιστής ελληνορωμαϊκής θα εννοείς μάλλον

Sent from my iPhone using Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

το ροστερ βγηκε μικρο οταν αποδειχθηκε οτι αυτοι που φεραμε δεν βγηκαν. η ομαδα αριθμητικα ηθελε μια ακομη επιλογη πισω απο το φορ.
αυτα τα δεν ζητησε, δεν βρηκαν αυτο που ηθελαν κτλ κτλ ειναι για μικρα παιδια.

η χρονια βγαινει και ο προπονητης εχει αποδειξει οτι μπορει. το θεμα ειναι να αποδειξει και η διοικηση οτι μπορει να διοθρωσει τα λαθη της. στον ΠΑΟΚ εχουν αποδειχθει δυο πραγματα. οτι δεν θα υπαρχει σοβαρη ενισχυση τον χειμωνα και οτι αυτοι που διαλεγουν παικτες το καλοκαιρι ειναι ακαταλληλοι.

καφενιακη συζητηση εαν ηταν ο μποτο, εαν ηταν ο γιος ή ο ανιψιος του σαββιδη ή ο λουτσεσκου. ας μην μαθουμε ποτε την αληθεια. το θεμα ειναι να γινει μια αλλαγη γιατι αυτο το μοντελο δεν περπαταει.

η μεγαλυτερη ανοησια που μπορει να κανει τωρα η ομαδα ειναι να φερει καινουργιο τεχνικο διευθυντη. ειναι σχεδον μονοδρομος η αξιοποιηση του βιερινια και η αναθεση σε αυτον εναν κομβικο ρολο στην επιλογη των παικτων που θα ερθουν.
γνωριζει το ροστερ, τις ελλειψεις αυτου, τον προπονητη, τις απαιτησεις του και τις αναγκες της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

john4serres έγραψε:
Psaras έγραψε:Εντωμεταξύ Αμραμπατ και Ταισον την ίδια ηλικία έχουν πάνω κάτω...και έχω τον κολλητό μου με την Λαμία να μου λέει" κοίτα πόσο χώμα είναι ο Βραζιλιάνος ενώ ο Αμραμπατ τρέχει σαν άτι"

Στάνταρτ θέμα προπόνησης είναι.

Έχεις και τα ΜΜΕ να μιλάνε για τον βιονικό Αμραμπατ.
Ο Αμραμπατ ειναι ο καλυτερος αθλητης στο ελληνικο πρωταθλημα (στους 30+)
Σε σύγκριση με τον Ταισον; Νομίζω πως ο δικός μας είναι βιονικος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχω την εντύπωση ότι κ μόνο η σύγκριση του Τάισον με τον άμραμπατ μειώνει πολύ τον Βραζιλιάνο
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Για οσους παρακολουθουν τα της λεωφορου, ισως θα ηταν εξυπνο να κινηθουμε για τζουρισιτς σε περιπτωση που οντως ξαφνικα φυγει ελευθερος
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Για αλλαγή του Μουργκαρου? :D
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

alexgarcia6 έγραψε:Για οσους παρακολουθουν τα της λεωφορου, ισως θα ηταν εξυπνο να κινηθουμε για τζουρισιτς σε περιπτωση που οντως ξαφνικα φυγει ελευθερος
32 χρονων, συμβολαιο ανω του 1m και αφαντος για μηνες. Μακρια και αγαπημενοι!
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

renegade έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι κ μόνο η σύγκριση του Τάισον με τον άμραμπατ μειώνει πολύ τον Βραζιλιάνο
Κοντευει να φτασει τα διπλασια λεπτα ο δικος μας απο τον αλλο και ακομα θα εκθειαζουμε την αθλητικοτητα του Αμραμπατ...που φετος το ματι μου τον επιασε ηδη 3/4 φορες να τον πιανουν κραμπες !
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που κάνει φέτος ο Τάισον είναι αξιοθαύμαστο. Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά του λεπτά αλλά η με διάφορα από την δεύτερο μεσοεπιθετικό που έχει στο σύνολο των ενεργειών.
Είναι άλλο να παίζεις και άλλο να παίζεις κ να περνάνε όλα από τα πόδια σου
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ασχετο,αλλα δεν ηξερα που να το ποσταρω https://ruiksport.com/twente-player-has ... -contract/

Ο Τζοσουα Μπρενετ,καψουρα πολλων,εμεινε ελευθερος για εντελως ηλιθιο (απο μερους του) λογο.
Εμενε ουτως η αλλως ελευθερος φετος το καλοκαιρι.
Οσο δεν πειθει ο Οττο,τοσο τον θελω τουτονα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Και Brenet και Jonny χωράνε μιας και ο τελευταίος παίζει τα τελευταία χρόνια κυρίως αριστερά και πιστεύω πως με προετοιμασία θα δούμε άλλον παίκτη.Φαντασου τετράδα στα ακραία μπακ Baba-Jonny-Brenet- Sastre.Ονείρωξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”