ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 28/04, 19:30, NovaSports
-
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 28/04, 19:30, NovaSports
Μόνο νίκη γιατί σε περίπτωση ήττας είμαστε φαβορί για 4η θέση. Μόνο νίκη για να διατηρήσουμε τις απειροελάχιστες ελπίδες μας να μην πάει άλλη μια χρονιά στα σκουπίδια. Μόνο νίκη για να μην κάνουν τον γύρο του θριάμβου οι κλέφτες σπίτι μας. Μόνο νίκη γιατί το χρωστάτε στον κόσμο και κυρίως στους εαυτούς σας.Ας μείνουν απ' έξω "κούραση", ψυχολογικά και "άδειασμα".Σημερα η Τούμπα θα καταπιεί το συνονθύλευμα παλαιστών που έρχεται να σηκώσει πρωτάθλημα όπως έχει καταπιεί από τα θεμέλια της ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Μάτι να γυαλίζει, πάθος και αυταπάρνηση.Οσοι δεν μπορούν η δεν θέλουν ας τεθούν μόνοι τους εκτός αποστολής.Για 1926 λόγους.... σκίστε τους!
- kataramenos5
Μεχρι 3-1 το παω για τους ιδιους λογους.MikeStr4 έγραψε:Όλα τα ματς που είναι πανηγυρτζιδικα τύπου Μπριζ κτλπ πάντα τρώμε φόλα, αντιθέτως κάτι ματς όπως το σημερινό που η ομάδα είναι τελειωμένη συνήθως τα παίρνουμε.
Εγώ θα πάω με το 1-0 2-1
ΥΓ Α ρε να χα τα κουραγια να παω και σημερα.Γμω τα γερατια
Βλέπω Κουλιερακης και Ζιβκοβιτς έκαναν δηλώσεις βαρυγδουπες.
Για να δούμε ...
Για να δούμε ...
- kataramenos5
Ξεχαστε ολα τα προηγουμενα.Μη σκέφτεστε το ΑΝ.....
Ζηστε το σημερα,γινετε ενα με την κερκιδα ,φωναξτε,χοροπηδηστε ΖΗΣΤΕ ΤΟ.Στο τελος θα χετε ζησει ακομα μια ωραια ημερα.Μια ημερα γεματη ΠΑΟΚ
Ζηστε το σημερα,γινετε ενα με την κερκιδα ,φωναξτε,χοροπηδηστε ΖΗΣΤΕ ΤΟ.Στο τελος θα χετε ζησει ακομα μια ωραια ημερα.Μια ημερα γεματη ΠΑΟΚ
kat φοβάμαι και τα
όποιος φοβάται πάει και κοιμάται και
ΠΑΟΚ νάσαι και μη φοβάσαι,
φαίνεται να μην πιάνουν σήμερα.
Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό που λέει και ο ποιητής.
όποιος φοβάται πάει και κοιμάται και
ΠΑΟΚ νάσαι και μη φοβάσαι,
φαίνεται να μην πιάνουν σήμερα.
Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό που λέει και ο ποιητής.
- kataramenos5
Ρε ABOLEYTOI επειδη τω χα παντα απορια,μηπως ειστε δυο αδερφια?
Ο Κ και ο Ν που καθονται παντα στα τσιμεντα κι οχι στο καρεκλακι?
Ο Κ και ο Ν που καθονται παντα στα τσιμεντα κι οχι στο καρεκλακι?
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
-
Μετά το χειρότερο παιχνίδι του 1ου γύρου
πήγατε και ρίξατε 4 στο τηγάνι
Μετά από 4 ήττες (στη λαμία σαν ήττα ήταν)
ΤΙ:
Ποιά αντίδραση;
πήγατε και ρίξατε 4 στο τηγάνι
Μετά από 4 ήττες (στη λαμία σαν ήττα ήταν)
ΤΙ:
Ποιά αντίδραση;
- iremidynami 4+
Με Λαμία δεν το ειδα (το πρωτο ματς που δεν ειδα, μετα απο χρονια), γιατι ημουν σιγουρος για την αποτυχια.
Σημερα θα το δω γιατι ειμαι αισιοδοξος. Εντελώς αντιθετο προαισθημα απο τη Λαμία.
Δεν μπορω να το εξηγησω με καποιον τροπο
παρα μονο με το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!
Σημερα θα το δω γιατι ειμαι αισιοδοξος. Εντελώς αντιθετο προαισθημα απο τη Λαμία.
Δεν μπορω να το εξηγησω με καποιον τροπο
παρα μονο με το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!
- hasio_john
Κατ, μην τα λες σε μας ..., πάνε πες τα ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ την ώρα που μπαίνουν στο γήπεδο μπας και το καταλάβουν!kataramenos5 έγραψε:Ξεχαστε ολα τα προηγουμενα.Μη σκέφτεστε το ΑΝ.....
Πάνε πες τα ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που φαίνεται ότι έχει χάσει την ψυχολογική επιρροή προς τους παίχτες.
Εμείς οι οπαδοί σε λίγο θα χρειαζόμαστε ψυχοθεραπεία και ιατρική υποστήριξη και όχι οπαδική ανάταση ηθικού!
Μακάρι σε λίγο να δούμε κάτι διαφορετικό, μια άλλη ψυχολογία, παίχτες αφηνιασμένους, προπονητή που θ' ανακατέψει λίγο την τράπουλα (με όσα χαρτιά του έχουν μείνει φυσικά)!
Όσοι πάτε γήπεδο κοιτάξτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, εγώ προσωπικά περιμένω από εσάς να πάρετε το ματς.
Όπως θα σας παίξουν σήμερα, έτσι να τους παίξετε. Αγκωνιές και κουτουλιές αυτοί, μπουνιές και κλωτσιές εσείς.
Μπείτε ρε ΜΙΑ φορά στο γήπεδο έτσι ώστε να πονέσουν οι αντίπαλοι. Φτάνει το light.
Μπείτε ρε ΜΙΑ φορά στο γήπεδο έτσι ώστε να πονέσουν οι αντίπαλοι. Φτάνει το light.