Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Οπότε το καλοκαίρι ψάχνουμε σίγουρα 3 , μπορεί και 4 χαφ!!
Καλά θα πάει αυτό..
Καλά θα πάει αυτό..
- sourmenetes
- Moderator
Με την ίδια λογική αν δεν ήταν ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ θα είχαμε μείνει με την ανάμνηση..Special 4 έγραψε:Αυτη η κοροϊδια ειναι το πιο εκνευριστικο απο ολα
Μπορει να μη γινεται επισημα, αλλα γινεται μεσω του γνωστου συναφιου με τις επικοινωνιακης διαχειρισης διαρροες
Οσο για τα χαφ, μονο ο Οζντοεφ ειναι σιγουρος οτι παραμενει για το καλοκαιρι
Κανεις αλλος
Αν δεν ηταν ο Τσιγγαρας το καλοκαιρι, δεν θα ειχαμε μπει σε ευρωπαϊκους ομιλους
Οσοι λετε για τον Τσιγγαρα, π επαιξε ελαχιστα κ χωρις αγωνιστικο ρυθμο, στο δευτερο γυρο κ μετα, αλλα δεν λετε τσιμουδια για τον Σαματτα, επειδη τον στηριζει ο προπονητης, απλα θα πω οτι ειναι εμφανες το δυο μετρα κ δυο σταθμα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αυτά προκύπτουν από που;Special 4 έγραψε:Κ να γραψω κ κατι ακομα
Ο Μεϊτε δεν θα μεινει, το πιθανοτερο, ουτε γιατι δεν θελει οπως δηθεν ρωτουσαν κ ξαναρωτουσαν οι ΑΡΔ, ουτε γιατι δηθεν ειναι αργος
Δεν θα μεινει γιατι θεωρειται ακριβος
Κ επισης ακομα μια εκτιμηση π θα κανω ειναι οτι θα μεινει ο Εκονγκ κ μενει να δουμε αν μεινει ο Κεντζιορα π ζηταει τα διπλασια περιπου χρηματα
Αν ηταν για φευγιο ο Εκονγκ το συναφι των ΑΡΔ, θα τον ειχε ξεσκισει με αυτο το αντιεπαγγελματικο π εκανε
Οπως επισης το ιδιο συναφι θα ειχε ξεσκισει κ τον Σαματτα αν ηταν για φευγιο
Έχεις ενημέρωση;
Ή είναι οι εκτιμήσεις σου;
Δηλαδή ο οσντοεφ του τελευταίου διμήνου τριμήνου ήταν καλύτερος?Mitsospaoki4 έγραψε:Αδικήθηκε μάλλον ο Χάρης..prist64 έγραψε:ο Χαρης εδω και εναμισυ μηνα
εχει φερει δυο προτασεις
αν γραψω πως χαρακτηριζει τον προπονητη
δεν το γλιτωνω το μπαν
οπότε εχουμε ενα σιγουρο χαφ απο το υπαρχον ροστερ
εκτος και συμβουν κοσμοιστορικα γεγονοτα
αυτα
Όχι ότι δεν βλεποταν όποτε έπαιζε.
Τον βλέπω να καταλήγει λοιπόν σε κάνα Πανσερραϊκό και να παίρνει την φανέλα σπίτι του.
Όλοι λένε για το παιχνίδι με την Λαμία στην Τούμπα που μπήκε ο Χάρης και ήταν κακός,αλλά κανείς δεν λέει ότι σε εκείνο το παιχνίδι ο παρτενέρ του ήταν δύο φορές πιο κακος. .
Ο Χάρης μπορεί να μην είναι Τόνυ Κρος αλλά μπορεί να σου δώσει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία πολλές φορές είναι σημαντικα όπως στον τελικό με γάβρο,όπως στην πρώτη χρονιά του ρασβαν όταν και πήρε την θέση του εσιτι...ακόμα ακόμα και φέτος που με αυτόν βασικό η ομάδα κατάφερε και μπήκε στους Ευρωπαϊκούς ομίλους..
Τώρα η επιλογή να μείνει η ομάδα από ένα σημείο και μετά με μόλις τρία χαφ εκ των οποίων τα δύο ο σβαμπ και ο τελείως ντεφορμε οσντοεφ ηταν για μένα εντελώς λάθος
Ευχαριστώ που μου τον θύμησες,την επόμενη φορά θα τον χρησιμοποιήσω...να Σάι καλάMiles έγραψε:Τον Ουαρντά πώς και τον ξέχασες; Ήταν κι αυτός καλό επιχείρημα...renegade έγραψε:Αποκλείεταιprist64 έγραψε:ο Χαρης εδω και εναμισυ μηνα
εχει φερει δυο προτασεις
δεν το γλιτωνω το μπαν
αυτα
Αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλάνε με τα καλύτερα για τον λουτσέσκου
Αν διαβαζες προσεκτικα το ποστ χωρις να βιαστεις να απαντησεις, θα εβλεπες οτι αναφερω ξεκαθαρα, οτι προκειται για προσωπικη εκτιμησηsourmenetes έγραψε:Αυτά προκύπτουν από που;Special 4 έγραψε:Κ να γραψω κ κατι ακομα
Ο Μεϊτε δεν θα μεινει, το πιθανοτερο, ουτε γιατι δεν θελει οπως δηθεν ρωτουσαν κ ξαναρωτουσαν οι ΑΡΔ, ουτε γιατι δηθεν ειναι αργος
Δεν θα μεινει γιατι θεωρειται ακριβος
Κ επισης ακομα μια εκτιμηση π θα κανω ειναι οτι θα μεινει ο Εκονγκ κ μενει να δουμε αν μεινει ο Κεντζιορα π ζηταει τα διπλασια περιπου χρηματα
Αν ηταν για φευγιο ο Εκονγκ το συναφι των ΑΡΔ, θα τον ειχε ξεσκισει με αυτο το αντιεπαγγελματικο π εκανε
Οπως επισης το ιδιο συναφι θα ειχε ξεσκισει κ τον Σαματτα αν ηταν για φευγιο
Έχεις ενημέρωση;
Ή είναι οι εκτιμήσεις σου;
Θα δουμε εαν επιβεβαιωθω ή οχι
Εχεις καποιο σχολιο αλλο να κανεις πανω σε αυτο π εγραψα ή το μονο π σε ενδιεφερε ηταν να με ρωτησεις απο π προκυπτει?
- sourmenetes
- Moderator
Οι εκτιμήσεις σου βασίζονται στην πένα των αρδ.
Δηλαδη αν ξεσκισουν τον έναν ή τον άλλον σημαίνει ότι θα φύγει.
Αν όχι θα μείνει.
Επειδή κανείς δεν ξέρει ας μην προτρέπουμε!
Αν όχι θα μείνει.
Στα ψιλοπαπάρια μας κιόλας, ασχέτως προπονητή.renegade έγραψε:Αποκλείεταιprist64 έγραψε:ο Χαρης εδω και εναμισυ μηνα
εχει φερει δυο προτασεις
δεν το γλιτωνω το μπαν
αυτα
Αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλάνε με τα καλύτερα για τον λουτσέσκου
Ας πάει να κάνει την καριέρα του Φάνη του Τσανδαρη.
Πώς θα βρούμε καλούς παίκτες είναι το θέμα
sourmenetes έγραψε:Οι εκτιμήσεις σου βασίζονται στην πένα των αρδ.
Αν όχι θα μείνει.
Οι προσωπικες εκτιμησεις π κανω βασιζονται στην προσωπικη αξιολογικη μου κριση πανω σε ενα συνολο δεδομενων
Απο αυτα π λενε ή δεν λενε οι ΑΡΔ, απο φημες, απο προσωπικη πληροφορηση αξιοπιστη ή αναξιοπιστη, απο συζητησεις, απο αντικειμενικα δεδομενα με βαση του τι εχει γινει στο παρελθον κλπ κλπ
Μπορεις να μου πεις ποσους δανεικους εχει κρατησει ο ΠΑΟΚ την εποχη Σαββιδη?
Θα σου πω εγω : Εναν
Τον Σαστρε με πεντακοσια χιλιαρικα
Τα 15 τελευταια χρονια?
Μολις 3
Βιειρινια, Σορλεν, Σαστρε
Με λιγοτερα λεφτα οι πρωτοι 2
Βλέπω τι γράφεται εδώ μέσα και πραγματικά, έχω 2-3 βασικές θέσεις:
1. Ο Τσιγγάρας έχει δείξει ποτέ στοιχεία στον ΠΑΟΚ ότι θα μπορούσε να είναι ο βασικός χαφ της ομάδας?
Γιατί όσο τον είδα όλα αυτά τα χρόνια, συνέχεια μόνιμη πηγή κινδύνων, κακές πάσες και πολύ κακά τελειώματα. Φαντάζομαι τα ίδια πάνω κάτω δείχνει και στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι ο Σβάμπ ήταν πολύ πιο κομβικός από τον Τσιγγάρα στα αρχικά ματς της Ευρώπης. Ο Σβάμπ και γκολ έβαλε και ασσιστ είχε και έκοψε τα πάντα, πχ στα ματς με την Χαρτς που έκαιγαν.
2. Ο Μειτέ είναι πολύ αργός και θέλει δίπλα του έναν γρήγορο. Επίσης έχει θέματα με το κεφάλι και δεν βοηθάει αμυντικά και επιθετικά με κεφαλιές. Άρα 2 βασικότατες αδυναμίες. Θεωρώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να δαπανήσει 4εκ η 2.5εκ που ακούγονται για αυτόν, γιατί πολύ απλά δεν τα αξίζει. Το δίδυμο Σβαμπ Μειτέ δεν πάει με βάση τα χαρακτηριστικά τους, ειδικά αν η ομάδα μας παίζει ψηλά.
3. Ο Οζντόεβ είναι ταμαμ για αλλαγή, αλλά δεν είναι για βασικός, γιατί και αυτός δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά πατάει περιοχή κάνει φάσεις, και δινει πράγματα. Για μένα είναι ο Ρώσσος Σακχοφ.
4. Ο Σβάμπ θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος απ όλους, γιατί παίρνει ευθύνες όταν καίει η μπάλα, βάζει γκολ, έχει καλές πάσες, είναι καλός με το κεφάλι, και έχει καλό αριστερό πόδι. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλα βάση χαρακτηριστικών είναι ο καλύτερος της 5άδας μας.
5. Ο Αντώνιο δεν έδειξε τίποτα, διακατέχεται από φόβο και δεν μπορώ να τον κρίνω. Επίσης η ρήτρα των 8εκ είναι απαγορευτική, ακόμα και για αρχική κουβέντα.
Αποψή μου είναι να γίνουν δυο γερές μεταγραφές βασικών στα χαφ, και να κρατήσεις Οζντόεβ και Σβάμπ σαν αλλαγές, που για την Ελλάδα είναι ότι πρέπει. Ο Τσιγγάρας, αν φανεί ότι δεν κινούμαστε γρήγορα για μεταγραφή, καλό θα είναι να μείνει μέχρι Αύγουστο και μετά να φύγει σαν δανεικός στα Σέρρας. Αν επιμείνει ο Ραζβάν στον Μειτέ τότε θέλω να ευελπιστώ ότι δε θα φωθεί πάνω από 2εκ, αλλά θα προτιμούσα τον Μίσιτς στην θέση του και δυο γρήγορους ακόμα. Γενικά με κανα 4άρι καλύτερα να παίρναμε κάτι να μοιάζει στον Πινέδα που είναι παικτάρα και ανεβάζει όλη την ομάδα, παρά τον αργο-Μειτέ.
1. Ο Τσιγγάρας έχει δείξει ποτέ στοιχεία στον ΠΑΟΚ ότι θα μπορούσε να είναι ο βασικός χαφ της ομάδας?
Γιατί όσο τον είδα όλα αυτά τα χρόνια, συνέχεια μόνιμη πηγή κινδύνων, κακές πάσες και πολύ κακά τελειώματα. Φαντάζομαι τα ίδια πάνω κάτω δείχνει και στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι ο Σβάμπ ήταν πολύ πιο κομβικός από τον Τσιγγάρα στα αρχικά ματς της Ευρώπης. Ο Σβάμπ και γκολ έβαλε και ασσιστ είχε και έκοψε τα πάντα, πχ στα ματς με την Χαρτς που έκαιγαν.
2. Ο Μειτέ είναι πολύ αργός και θέλει δίπλα του έναν γρήγορο. Επίσης έχει θέματα με το κεφάλι και δεν βοηθάει αμυντικά και επιθετικά με κεφαλιές. Άρα 2 βασικότατες αδυναμίες. Θεωρώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να δαπανήσει 4εκ η 2.5εκ που ακούγονται για αυτόν, γιατί πολύ απλά δεν τα αξίζει. Το δίδυμο Σβαμπ Μειτέ δεν πάει με βάση τα χαρακτηριστικά τους, ειδικά αν η ομάδα μας παίζει ψηλά.
3. Ο Οζντόεβ είναι ταμαμ για αλλαγή, αλλά δεν είναι για βασικός, γιατί και αυτός δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά πατάει περιοχή κάνει φάσεις, και δινει πράγματα. Για μένα είναι ο Ρώσσος Σακχοφ.
4. Ο Σβάμπ θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος απ όλους, γιατί παίρνει ευθύνες όταν καίει η μπάλα, βάζει γκολ, έχει καλές πάσες, είναι καλός με το κεφάλι, και έχει καλό αριστερό πόδι. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλα βάση χαρακτηριστικών είναι ο καλύτερος της 5άδας μας.
5. Ο Αντώνιο δεν έδειξε τίποτα, διακατέχεται από φόβο και δεν μπορώ να τον κρίνω. Επίσης η ρήτρα των 8εκ είναι απαγορευτική, ακόμα και για αρχική κουβέντα.
Αποψή μου είναι να γίνουν δυο γερές μεταγραφές βασικών στα χαφ, και να κρατήσεις Οζντόεβ και Σβάμπ σαν αλλαγές, που για την Ελλάδα είναι ότι πρέπει. Ο Τσιγγάρας, αν φανεί ότι δεν κινούμαστε γρήγορα για μεταγραφή, καλό θα είναι να μείνει μέχρι Αύγουστο και μετά να φύγει σαν δανεικός στα Σέρρας. Αν επιμείνει ο Ραζβάν στον Μειτέ τότε θέλω να ευελπιστώ ότι δε θα φωθεί πάνω από 2εκ, αλλά θα προτιμούσα τον Μίσιτς στην θέση του και δυο γρήγορους ακόμα. Γενικά με κανα 4άρι καλύτερα να παίρναμε κάτι να μοιάζει στον Πινέδα που είναι παικτάρα και ανεβάζει όλη την ομάδα, παρά τον αργο-Μειτέ.
Βέβαια, άλλα λέγαμε τον χειμώνα για τον Τσιγγάρα. Αν έχει παράπονα για τη χρησιμοποίησή του είναι θεμιτό, ωστόσο με την απόδοσή του δεν διέψευσε τον προπονητή του. Το rotation έχει δύο όψεις, στη μια περίπτωση δύο ισάξιοι παίχτες μοιράζονται τον χρόνο, ενώ όταν υπάρχει εμφανής διαφορά ποιότητας ο χειρότερος μπαίνει στα εύκολα. Ο Χάρης δεν πήρε μόνο εύκολα, και με τον βάζελο δύο ματς και κάποια ευρωπαϊκά "εύκολα" των ομίλων, αν θυμάμαι καλά.
- Montrealiotis
Μια χαρα, ο Τσιγγαρας δεν κανει για ροτεισιον, ο Μειτε ειναι αργος, αρα το καλοκαιρακι θα φερουν καλυτερο του Μειτε και του Τσιγγαρα. Ζαχαρη η φαση. Μονο μη βρεθουμε να παιζουμε προκριματικα με τον Σβαμπ και τον Οζντοεφ και πρωτη αλλαγη τον Γιαξη.
Δεν βαρεθηκατε να δικαιολογειτε καθε χρονο τα λαθη? Απο το 2019 και μετα ο σχεδιασμος ειναι ευκαιριακος και συγκυριακος. Αν μας κατσει καλως, αλλιως δεν πειραζει, του χρονου!
Εγω προσωπικα ειμαι πλεον σογουρος πως η κατασταση θα αλλαξει μονο οταν φυγει ο Λουτσεσκου. Οσο η κατασταση ειναι ετσι μπαχαλο διοικητικο/ιδιοκτησιακα, ο Ραζβαν θα ειναι μαζι μας γτ ειναι ο μονος που αποδεχεται την κατασταση, την στηριζει και την διαχειριζεται. Σιγα μην αφησουν να φυγει ο Ραζβαν. Που θα βρουν αλλο να αποδεχεται το χαος και να το στηριζει.
Δεν βαρεθηκατε να δικαιολογειτε καθε χρονο τα λαθη? Απο το 2019 και μετα ο σχεδιασμος ειναι ευκαιριακος και συγκυριακος. Αν μας κατσει καλως, αλλιως δεν πειραζει, του χρονου!
Εγω προσωπικα ειμαι πλεον σογουρος πως η κατασταση θα αλλαξει μονο οταν φυγει ο Λουτσεσκου. Οσο η κατασταση ειναι ετσι μπαχαλο διοικητικο/ιδιοκτησιακα, ο Ραζβαν θα ειναι μαζι μας γτ ειναι ο μονος που αποδεχεται την κατασταση, την στηριζει και την διαχειριζεται. Σιγα μην αφησουν να φυγει ο Ραζβαν. Που θα βρουν αλλο να αποδεχεται το χαος και να το στηριζει.
- AlxNeapoli1
Ενω ο Σαματα ηταν Χααλαντ και επαιζε. Ο Μουργκ ηταν Μεσι και ο Μπισεσβαρ πιο πριν ηταν Κριστιανο.Mitsospaoki4 έγραψε:Αδικήθηκε μάλλον ο Χάρης..prist64 έγραψε:ο Χαρης εδω και εναμισυ μηνα
εχει φερει δυο προτασεις
δεν το γλιτωνω το μπαν
αυτα
Όχι ότι δεν βλεποταν όποτε έπαιζε.
Τον βλέπω να καταλήγει λοιπόν σε κάνα Πανσερραϊκό και να παίρνει την φανέλα σπίτι του.
Ας κατηγορησουμε μια ακομα τα Ελληνακια μας γιατι με τετοια διαχειριση δεν πετουσαν φωτιες.
Φέτος είχαμε μόνο έναν βαρύ χαφ άνω των 30 τον Σβαμπ.Ο Λουτσέσκου επέμεινε να πάρουμε άλλους δύο 30+ ακριβούς με παραστάσεις από μεγάλες ομάδες. ταυτόχρονα έκοψε τον Τσιγγαρα και χρησιμοποιεί τον ΜΑ σαν 10.Φυσικά οι τρεις 30+ τα φτύσανε.Ο Λουτσέσκου θέλει μικρό ρόστερ 25 ατόμων γιατί μέχρι τόσους μπορεί να δουλέψει.(το δήλωσε).θέλει έμπειρους με παραστάσεις(το δήλωσε). Τι το συζητάμε;Θα πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει το όμορφο και τι να πάρουμε λαχεία σαν τον Φ,Σοάρες του Μπότο: Όχι το φελέκι μου ταχυδύναμους 25-29 που παίρνουν οι του ΠΟΚ και μας κάνουν γιο γιο πάνω κάτω. Που δεν τολμάμε να κάνουμε σουτ γιατί εάν πάρουν οι άλλοι την μπάλα θα βγουν 4 απέναντι σε έναν αμυντικό και τον Κωτάρσκι.