70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
samatta

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από samatta »

TylerDurden έγραψε:
samatta έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:
Όλα ΟΚ αλλά ποιος είναι ο Μπρο στο ινστα??? :?
αυτος που μας κανει τις μεταγραφες γτ νομιζει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα το ακριβο παιχνιδακι του, και φτασαμε στο σημειο ο αρης με το 1/10 απο τον μπατζετ μας να φερνει καλυτερους παιχτες
Ρε συ πραγματικά, ποιόν λες; Εγώ ας πούμε δεν έχω ιδέα, δεν ασχολούμαι με το instagram, τα τεκταινόμενα της ομάδας τα μαθαίνω από εδώ αποκλειστικά και μόνο.
Γιώργο Σαββίδη;
ναι, αυτος μας φερνει τους παιχτες για αυτο ζουμε το θεατρο του παραλογου εδω και χρονια. το μπατζετ του ιβαν ειναι υπεραρκετο για να τους γλενταμε, δεν ειναι οικονομικο το προβλημα , το προβλημα ειναι οτι κανει μεταγραφες ενας ανθρωπος που δεν ειναι η δουλεια του αυτη, ειναι σαν να παω εγω να πω τον ιβαν τι να κανει με τις επιχειρησεις, θα γελανε και οι πετρες...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

@samatta Ελπίζω να κανεις πλάκα, γιατί ο Γιώργης μόνο για τον Ταισον και τον Ντεσποντοφ είχε ρόλο στις μεταγραφές. Όλες ήταν του scouting team σε συνεργασία με τον Λουτσεσκου. Scouting team το οποίο επι μποτο ήταν τελείως ανενεργο και ξαφνικά το καλοκαίρι πήραν πάλι ρόλο, πράγμα που σημαίνει δνε νομίζω να είχε γίνει και καμία σοβαρή προεργασία πριν το καλοκαίρι. Ελπίζω τώρα που είχαν όλον τον χρόνο να έχουν κάνει καλύτερη προεργασία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 26 Απρ 2024, 15:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

papwolf έγραψε:Να δείτε ότι ο Σαμάτα θα γίνει σημείο αναφοράς και σύγκρισης κι όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Πχ. "Σουτάρει σαν τον Σαμάτα" ή "Σκοράρει σαν τον Σαμάτα" ή "Σαν τον Σαμάτα είναι αυτός" κτλ...

Αν και συμφωνω οτι θα γινει σημειο αναφορας.

Μπορω να σου εγγυηθω, οτι οσες δεκαετιές και αν περάσουν, οσα παλτα και να δουμε στο παγκοσμιο στερέωμα, ποτε απο κανέναν δε θα γίνει ο παραλληρισμος "Σκοράρει σαν τον Σαμάτα"... :lol:

Με μαθηματικούς όρους το "Σκοράρει σαν τον Σαμάτα" είναι άτοπο εξ' ορισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Παρ 26 Απρ 2024, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Σταμάτησα να διαβάζω στο scouting team…

Sent from my iPhone using Tapatalk
samatta

Δημοσίευση από samatta »

Leonardo10 έγραψε:@samatta Ελπίζω να κανεις πλάκα, γιατί ο Γιώργης μόνο για τον Ταισον και τον Ντεσποντοφ είχε ρόλο στις μεταγραφές. Όλες ήταν του scouting team σε συνεργασία με τον Λουτσεσκου. Scouting team το οποίο επι μποτο ήταν τελείως ανενεργή και ξαφνικά το καλοκαίρι πήραν πάλι ρόλο, πράγμα που σημαίνει δνε νομίζω να είχε γίνει και καμία σοβαρή προεργασία πριν το καλοκαίρι. Ελπίζω τώρα που είχαν όλον τον χρόνο να έχουν κάνει καλύτερη προεργασία
απο την μια λες οτι ελπιζεις να κανω πλακα και απο την αλλη με επιβεβεωνεις και λες οτι μας εκανε 2 μεταγραφες, τι να πω τωρα εγω?φιλε μου δεν ανακαλυψα την πυριτιδα, ολοι τα ξερουν αυτα που λεω,απλα εχουμε γινει δουλοπρεπεις για τα φραγκα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιστεύω (πέρα από την πλάκα) ότι την Κυριακή έρχεται η ώρα του. Έχω ξαναποντάρει χρήματα να σκοράρει (πάντα κουβά), αλλά θα ποντάρω λίγα ακόμα για την Κυριακή.
Το πιστεύω και το ότι είναι ανεβασμένος τελευταία, με δίνει ελπίδα.
Οκ, κακή παρένθεση ο αγώνας με Λαμία, αλλά οδεύει σε ολοταχώς ανοδική πορεία με συνεχή βελτίωση, έστω και αργή.

Πάμε ρε Ally, μακάρι να ήμουν Τούμπα να χειροκροτήσω την προσπάθειά σου!

Αν ήμουν Θεσσαλονίκη, θα έσκαγα πρώτα μπουτίκ να πάρω φανέλα σου και μετά θα έμπαινα γήπεδο.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

παμε αλλη μια...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:mrgreen:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

samatta έγραψε: απο την μια λες οτι ελπιζεις να κανω πλακα και απο την αλλη με επιβεβεωνεις και λες οτι μας εκανε 2 μεταγραφες, τι να πω τωρα εγω?φιλε μου δεν ανακαλυψα την πυριτιδα, ολοι τα ξερουν αυτα που λεω,απλα εχουμε γινει δουλοπρεπεις για τα φραγκα.
Ε έχεις μείνει καμία 4 χρόνια πίσω μάλλον γιατί η μόνη μεταγραφή που ασχολήθηκε φέτος ο Γιώργης ήταν ο Ντεσποντοφ. Έγιναν άλλες 7 μεταγραφές, άρα που ακριβώς σε επιβεβαίωσα; 7 μεταγραφές που έγιναν όλες από τον υποτιθέμενο scouting team σε συνεργασία με τον Ραζβαν. Με λίγα λόγια δεν είναι η αιτία ο Γιώργης που δεν κανεις πλάκα το ΠΟΚ όπως λες
samatta

Δημοσίευση από samatta »

@leonardo10 μπορεις να μας πεις ποια ατομα ειναι στο scouting team?η ειναι στα απορητα της παε? να ξερουμε δηλ ποιο αθεοφοβος εφερε τον μαρκαντωνη τραυματια ενω η ομαδα εχει αναγκες και οι αγωνες τρεχουν?ακομα γελανε στα γραφεια της λατσιο με την μεταγραφη τραυματια....ποιος εφερε τον σαματα χωρις να δει τι εκανε στην τουρκια? να βγουν να πουν ποιοι ειναι στο scouting team ,δεν ειμαστε υπουργειο αμυνας μια ποδοσφαιρικη ομαδα ειμαστε δεν υπαρχει λογος να ειναι κρυφο...αμα θελει ο μπρο να παιξει ακριβα παιχνιδακια να παρει την καλαμαρια και να γινει και προπονητης αμα θελει,και οποιος παιχτης του βγει ας τον στελνει σε εμας, οχι στο ΠΑΟΚ αυτα ειναι ντροπη στην ιστορια μας να εχουμε καταντισει ενα παιχνιδακι,ασε που πλεον δεν εχουμε πνευμονια να ζουμε το θεατρο του παραλογου καθε χρονο
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Ακριβως. Ποιο ειναι το οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
Η επισιμη σελίδα της ΠΑΕ δε δινει απαντήσεις.
Εχει το τεχνικο επιτελειο και τα μελη της διοίκησης (και το μεγαλο ανεκδοτο για επαγγελματικη ομαδα εν ετη 2024 να μην υπάρχει τεχνικος διευθηντης). Αλλα καμμία αναφορα σε scouting team.
Ειναι υπεύθυνος καποιος της διοικησης εκ των:

Δημοκράτης Παπαδόπουλος
Κυριάκος Κυριάκος
Περικλής Παπαδόπουλος
Βασίλης Χατζηαποστόλου
Δημήτρης Μουτσάκης
;
Και ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες τους, εκτος απο να ειναι “μελη διοικησης”;

Scoutin team καποιος απο το τεχνικο επιτελείο δεν ειναι. Εκει η σελιδα δινει περιγραφή δουλειας και αρμοδιοτήτων (να ξερουμε ποιος ειναι ο υπευθηνος για τη σωματική καταρευση τουλάχιστο)

Να ειναι το scouting team “εξωτερικοί συνεργατες”? Και αν ναι, με ποιον απο τη διοικηση συντονιζοντε;
Μιλανε κατευθειαν με ραζβαν;

Πρεπει να αποδοθουν ευθυνες. Αλλα ξεκαθαρα, σε καθε επιχείρηση και εταιρια, το φταίξιμο οπως και η επιβράβευση παντα κοιτανε προς τα πανω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πιστεύω (πέρα από την πλάκα) ότι την Κυριακή έρχεται η ώρα του. Έχω ξαναποντάρει χρήματα να σκοράρει (πάντα κουβά), αλλά θα ποντάρω λίγα ακόμα για την Κυριακή.
Μεγαλο κουμαροσκυλο εισαι Μπαρκα.Κοντρα στις ποθανοτητες ξανα και ξανα.

Θα βαλει κανα τρελο με τσαφ αυριο κι η Τουμπα θα πανηγυριζει λες και πηραμε την κουπα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μας πριξατε ρε αδερφια (φιλικα πάντα). Ουτε η area 51 να ηταν ο ΠΑΟΚ να πουμ :lol:

Τμημα σκαουτινγκ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Giannis Savvidis, Chief Scout
Georgios Kostikos, Scout
Polychronis Segeridis, Scout
Konstantinos Malioufas, Scout
Manolis Longros, Scout
Konstantinos Lagonidis, Youth Scout
Georgios Georgiadis, Director of youth department

Πηγη: transfermarkt

Για τους περισσοτερους απο αυτους η πληροφορια διασταυρωνεται με ενα απλο γκουγκλαρισμα. Για ορισμένους αλλους οχι
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μισό για να καταλάβω, ο Ιβαν κάνει τον chief scout απο το Ροστόφ; :lol:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το ιδιο σκεφτηκα κι εγω. Ομως:

"Συγχρόνως υπάρχει και ο ανιψιός Γιάννης Σαββίδης που αποτελεί επιτελικό μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανιψιός του Ιβάν ασχολείται σε μεγάλο βαθμό και σε θέματα που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού. Επίσης, εκπροσωπεί τον "δικέφαλο" σε διάφορα event στο εξωτερικό (π.χ. στο Wyscout Forum) και έχει επαφές με μάνατζερ για υποθέσεις μεταγραφικού περιεχομένου.''!!!

Πηγη: Contra
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”