Miles έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που εσύ θέλεις τον βάζελο εκτός Ευρώπης. Κακά τα ψέματα χρειαζόμαστε και τους βαθμούς και των άλλων ν' ανέβουμε ως χώρα, συνεπώς ο ρούλης για άλλη μια χρονιά θα μείνει εκτός ομίλων, ενώ ο βάζελος μπορεί να προχωρήσει. Επίσης, μην ελπίζεις από έναν αποκλεισμό να καταστραφεί ο βάζελος, δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια για να γίνει τώρα.
Καταλαβαίνω την ...έκπληξή σου όμως είναι κάτι που το έχω πει από τις πρώτες σελίδες του Θέματος
Πάντα μας παίρνει για μια απώλεια.
Στις 5 ομάδες
Τώρα που είναι 4 κάποιος θα μείνει απ έξω έτσι κι αλλιώς
Προτιμώ τον Παο από τον άρη
Έχεις δίκιο,δεν θα καταστραφεί ο βάζελος
Σίγουρα όχι με μια χρονιά
*Ο άρης θα είναι και σε 1 γύρο παραπάνω στους Δυνατούς
Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλοMiles έγραψε: Και τέλος, δεν θέλουμε κάποιος από τους τρεις της Αθήνας να παίζει μιά φορά την εβδομάδα ξεκούραστος, παίζει μεγάλο ρόλο αυτό πια όπως είδαμε πέρσι με την ΑΕΚ.
Αν έπαιζε κι εμείς που στην ουσία δεν βγήκαμε Ευρώπη,θα τερματίζαμε τουλάχιστον 2οι
Αν δεις και στην Ευρώπη,είναι μετρημένες οι εξαιρέσεις (κι αν) ...οι ομάδες που θα πάρουν πρωτάθλημα χωρίς να έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Εννοείται πως θέλω την άνοδο της χώρας,από φέτος όμως έχω και την εναλλακτική της ατομικής βαθμολογίας
Τα περισσότερα ποστ φέτος ήταν για αυτό.
Τέλος,τα λεφτά που μαζεύουν είναι δυσανάλογα με την προσφορά τους σε βαθμούς τα τελευταία 10-12 χρόνια
https://kassiesa.net/uefa/clubs/search/ ... ikos%20Gre
Κι αν υπήρχε δικαιολογία τα προηγούμενα χρόνια,οι φετινές απώλειες από ομάδα με χώρα σε πόλεμο ήταν απαράδεκτες
Τώρα θα μου πεις για τον Άρη.......
Και δεν θα έχεις απόλυτα άδικο