Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
marsantos

Re: Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε:
marsantos έγραψε: ...
Έκανα τεράστιο λάθος που δεν άκουσα την λογική μου

Η λογική μου, μου έλεγε όταν ρίχναμε 5άρες πως (γνωρίζοντας και σε τι χώρα βρισκόμαστε) δεν θα πάρουμε στο τέλος πρωτάθλημα.
Στην Ελλάδα,για να παρουμε πρωτάθλημα θα πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια.

...

Το μίλησα ακόμα και για Τρέμπλ
...
Doom τίποτα δεν έκανες λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που όταν βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει τραίνο, δεν αφήνει το μυαλό του λίγο να φανταστεί πράγματα.
Τη χρονιά του πρώτου ή του δεύτερου νταμπλ, αν θυμάσαι για αρκετές αγωνιστικές ήταν πολύ κοντά στην κορυφή ο Ατρόμητος. Μίλαγα με Ατρομηταίους και μου έλεγαν, "γιατί να μην πάμε για πρωτάθλημα. Σιγά τις ομάδες που έχετε οι υπόλοιποι"
Έχεις αποδείξει ότι σε κυριεύει η λογική και δε χρειάζεται να απολογείσαι..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos...
Λόγο δουλειάς δεν έχω την δυνατότητα να δω τους αγώνες ζωντανά....
Από τα στιγμιότυπα που είδα δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα...σε ότι έχει να κάνει με τις σωματικές δυνατότητες...

Περισσότερο ...απο αυτό που καταλαβαίνω...εχει να κάνει με τον..φοβο της αποτυχίας...αν αργήσει να τους βγει η εάν φάμε πρώτοι γκολ αρκετοί παίκτες...βλεπω..στην παρούσα φάση χάνουν το κουράγιο τους....

Σε τέτοια κατάσταση θέλει η ομάδα 3-4...σβαμπ...για να ξεκολλήσει...

Τους υπολογισμούς :lol: τους έκανα γιατί τα κουκιά μετά το Χ είναι μετρημένα

Με την αεχ θα είναι ο ποιο δύσκολος αγώνας από όσους εχουμε παίξει φέτος....

Θα τους κερδίσουμε μόνο εάν τους...σπασουμε..την ψυχή...χρειάζεται τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες γιατί η τούμπα θα...βάλει...τονους πίεση στην πλάτη τους...

Οι άντρες θα επιβιώσουν όλοι οι υπόλοιποι θα δουν την αλήθεια των ικανοτήτων τους.....και τον αύξοντα αριθμό αυτών....

Α.. Τσαγανο

Β......... Βάλε ότι θελεις

Γ..... Ξαναβάλει ότι θέλεις... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos

Αν δεν κράξω τον εαυτό μου για τα λάθος λεγόμενα μου,πως θα έχω δικαίωμα να κράξω σε ένα μήνα αυτούς που με χλεύασαν όταν έλεγα για πρόκριση της άεκ για να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη
Τότε που ήμασταν καβάλα στ άλογο

Γιατί αν δεν βγούμε φέτος Ευρώπη και δεν το κάνουν μόνοι τους,ωωωω θα ρίξω κράξιμο,πίστεψέ με

Να λέμε παπαριές,να ειρωνευόμαστε τους άλλους και μετά πάπια;

Ε όχι ξανά.
marsantos

van rooy έγραψε:Μπορείς να μας πει για ποιο λόγο θα ξαναδούμε κανονικό ΠΑΟΚ στις 12/5?
Φίλε Ολλανδέ καλημέρα.
Αν θυμάσαι (που φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος) είχα κάνει τον κακό χαμό αρχές Φλεβάρη τότε με την ύπουλη αλλαγή προγράμματος γιατί έβλεπα ότι όπως είναι δομημένος ο ΠΑΟΚ θα υπήρχε μία σωματική φθορά η οποία δε θα επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να κρατήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους ανταγωνιστές του.
Τελικά το πρόγραμμα άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έπαιξε 5 σερί εβδομάδες Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή.
Γιατί τα γράφω αυτά;
Γιατί θέλω να αναδείξω πως για μένα το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το μικρό ρόστερ τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Όταν αυτό το ρόστερ ξεζουμίζεται καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Όταν αυτό το ρόστερ έχει γεμάτες μπαταρίες μπορεί να αποδώσει μέχρι εκεί που φτάνουν τα όριά του.
Θεωρώ ότι ο προπονητής με το ρόστερ που διαθέτει έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένες τρύπες που δεν είναι δυνατόν να γίνει υπέρβαση των ορίων στο κλείσιμο ενός μαραθωνίου. Ποιες είναι αυτές;
- Υπάρχει τεράστια αδυναμία στη θέση του φορ.
- Ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά εξαρτημένος από 4 παίκτες. Τάισον, Ντέλια, Μειτέ και Κουλιεράκη.
Αυτές οι 2 τρύπες κάνουν την ομάδα να έχει συντριπτικά άσχημη απόδοση όταν αυτοί οι παίκτες είναι κουρασμένοι και άδειοι ή λείπουν.
Θα αναλύσω σε άλλο τόπικ (πιθανότατα του Λουτσέσκου) γιατί κατά τη γνώμη μου συμβαίνει αυτό.
Εχθές παίξαμε τρίτο παιχνίδι στη σειρά με σειρά διεξαγωγής Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη. Το ρόστερ το δικό μας δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό το μοτίβο ειδικά όταν οι 2 πρώτοι αγώνες είναι τέτοιας έντασης. Έχθες ένας από τους 4 που προανέφερα να υπήρχε τον αγώνα θα τον παίρναμε. Όταν λέω να υπήρχε δεν εννοώ μόνο σαν φυσική παρουσία.

Γιατί μας κάνει λοιπόν εντύπωση αυτό που είδαμε χθες. Δεν ήταν αναμενόμενο; Είναι πρώτη φορά που το βλέπουμε φέτος;
Θυμάται κανείς την απόδοση του ΠΑΟΚ στο ματς με τις Σέρρες; Ήταν πολύ χειρότερος από χθες. Θυμόμαστε τον αγώνα στο Αγρίνιο; Θυμόμαστε τον αγώνα με τον Άρη; Ήταν καλύτερη η ομάδα ή σερνόταν;
Θα πει κάποιος ότι αυτά τα ματς είναι προς το κλείσιμο της σεζόν άρα επιβεβαιώνουν την αδυναμία του προπονητή.
Διαφωνώ. Όταν ο ΠΑΟΚ ξεκουράστηκε μετά το παιχνίδι με τη Δυναμό θυμόμαστε πως εμφανίστηκε στα εκτός έδρας ντέρμπι με ΠΑΟ και ΑΕΚ. Εκτός κι αν κάποιος πιστεύει πως η Λαμία είναι δυσκολότερο ματς από έναν αγώνα στη Λεωφόρο.
Ας πάμε όμως και στην αρχή της χρονιάς για να δούμε αν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες καταστάσεις ή απλά ο Λουτσέσκου έχει δίδυμο αδερφό και γι' αυτό μεταλλάσσεται η απόδοση της ομάδας στο τέλος της χρονιάς.

-Αρχή της χρονιάς έχουμε συνεχόμενα ευρωπαϊκά. Κάποια στιγμή ξεκινάει και το πρωτάθλημα. Κερδίζουμε στη Σκωτία. Θυμάται κανείς την απόδοση με την Κηφισιά;

-Κερδίζουμε τη Χαρτς 4-0 Πέμπτη. Θυμάται κανείς την απόδοση στο ματς στο Ηράκλειο;

-Κερδίζουμε την Ελσίνκι έξω. Θυμάται κανείς την απόδοση στα Γιάννενα που για 65 λεπτά μας είχαν κρεμασμένους στα δοκάρια; Αυτά τα Γιάννενα τα φετινά που έχουν πέσει από τα Χριστούγεννα.

-Κερδίζουμε την Αμπερντίν έξω. Θυμάται κανείς την απόδοση με την άεκ την Δευτέρα στη Φιλάδέλφεια;

-Παίζουμε Φρανκφούρτη Πέμπτη και Λαμία εντός τη Δευτέρα. Θυμάται κανείς την απόδοση με το Βόλο την Πέμπτη;

Εγώ βλέπω λοιπόν ότι όποτε το ρόστερ καταναλώνει πολύ ενέργεια, στους επόμενους αγώνες η ομάδα συνήθως είναι επηρεασμένη. Είτε όταν παίζουν οι κομβικοί παίκτες όντας καταπονημένοι είτε όταν λείπουν οι κομβικοί παίκτες και στη θέση τους παίζουν παίκτες με εμφανή διαφορά προσφοράς.

Για να σου απαντήσω λοιπόν..
Πιστεύω ότι στις 12 Μάη θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ γιατί οι μπαταρίες θα έχουν γεμίσει..
Από τη στιγμή που εγώ εντοπίζω ως πρόβλημα το μικρό ρόστερ βλέπω ως λύση την ξεκούρασή του..
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα. Μιλάω για την εικόνα..
Μπορεί να γράφω μπούρδες, μπορεί και όχι..
Η 12η Μαϊου είναι κοντά..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Κούραση συνεχόμενων αγώνων vs αγωνιστικός ρυθμός

Να σου θυμήσω πως για 2 χρόνια είχαμε ΜΟΝΟ γκελες μετά από διακοπές 10-20 ημερών ;)
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

φίλε marsantos θυμάμαι πολύ καλά όσα έλεγες για την αλλαγή του προγράμματος και πόσο επέμενες για αυτό.

Οπότε αν απο θαύμα γιατί μόνο με θαύμα μπορούμε να κερδίσουμε μια ομάδα που έρχεται για να οριστικοποιήσει την κατάκτηση του τίτλου...αν μείνουμε ζωντανοί ...και είμαστε φρέσκοι...όπως λες...τότε όλα παίζονται.

Μακάρι να συμβεί αυτό.

Μου αρέσει πάρα πολύ η ανάλυση που κάνεις.
marsantos

Doomlord4 έγραψε:Κούραση συνεχόμενων αγώνων vs αγωνιστικός ρυθμός

Να σου θυμήσω πως για 2 χρόνια είχαμε ΜΟΝΟ γκελες μετά από διακοπές 10-20 ημερών ;)
Κάθε χρονιά σε τέτοια θέματα πρέπει να την εξετάσουμε διαφορετικά ανάλογα με το δέσιμο του ρόστερ, τους αντιπάλους, την πνευματική προετοιμασία κτλ.
Και δεν είναι μόνο οι 2 τελευταίες χρονιές. Είναι 3. Μάνι μάνι θυμάμαι τις γκέλες με αελ και ατρόμητο μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων καθώς και το τρίμπαλο από το βάζελο μετά από διακοπή για εθνικές. Την πρώτη χρονιά του Φερέιρα δεν τη θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Πρέπει να το ψάξω για να δω τι κάναμε μετά από διακοπές.
Σίγουρα έχεις δίκιο ότι ο αγωνιστικός ρυθμός είναι σημαντικό πράγμα. Στο κλείσιμο της χρονιάς όμως νομίζω ότι για τον φετινό ΠΑΟΚ οι ανάσες είναι πιο σημαντικές.
Το πρόσφατο παράδειγμα με τον αγώνα στη Λεωφόρο μετά από διακοπή είναι ενδεικτικό.
Σήμερα που μιλάμε ο 36χρονος Τάισον χρειάζεται περισσότερο ξεκούραση παρά παιχνίδια στα πόδια του.
Τάισον, Μειτέ και Κουλιεράκης να είναι λίγο πιο ξεκούραστοι θα δούμε άλλη ομάδα την Κυριακή από θέμα εντάσεων, διεκδικήσεων και ανταγωνιστικότητας. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό. Μάλλον όχι. Αλλά η εικόνα δε θα έχει σχέση με τη χθεσινή.
Σίγουρα με τον οσφπ στις 12 Μάη θα δούμε ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα δεν ξέρω γιατί ο οσφπ έχει ποιοτική ομάδα, με πιο αθλητικά στοιχεία και πολύ έξυπνο προπονητή. Όμως η εικόνα που θα έχει η ομάδα θα είναι κανονική είτε κερδίσει είτε χάσει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ναι,στη δεδομένη στιγμή την χρειαζόμαστε την διακοπή

Απλά,1ο μάτς μετά με Γάβρο,συνήθως δεν μας πάει

Ας δούμε τώρα την Άεκ λοιπόν και μετά βλέπουμε τι απομένει να παλέψουμε ;)
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ο τελικός που έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου θ’ αλλάξει ημερομηνία έπειτα από την απόφαση της Super League να τροποποιήσει το πρόγραμμα playoffs και να ορίσει την τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 19/5.
Ο προβληματισμός που υπάρχει, όπως έχει αναφέρει το SDNA, είναι ότι για την Τετάρτη 22 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Europa League, ενώ το Σάββατο 25 Μαΐου θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών.

Επειδή η UEFA δεν θέλει να συμπίπτουν οι δικοί της τελικοί με τους εγχώριους των ομοσπονδιών-μελών της, η ΕΠΟ θα ρωτά αν μπορεί να εξαιρεθεί από αυτόν τον περιορισμό και να διεξάγει τον τελικό στις 22 ή στις 25 Μαϊου.

Αν η απάντηση είναι αρνητική η πιθανότερη η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου θα είναι η Πέμπτη 23 Μαΐου.

:lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εν τω μεταξύ στα κιτάπια μου βλέπω προγραμματισμένους τελικούς κυπέλλων στις 25/5 για

Αγγλία
Γερμανία
Γαλλία
Σκωτία

Εικόνα

Εικόνα

Θα υπάρξει άραγε άρθρο του sdna που θα λέει πως συμβιβάστηκε η Ουέφα με την επο? :lol:
marsantos

:lol: :lol: :lol:
Είσαι ωραίος ρε Doom..
4 τελικοί την ίδια μέρα..
Και περιμένουν έγκριση..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Κοίτα,δεν ξέρω τα ακριβή δεδομένα.

Στο μισοτελειωμένο excell που έχω για τους τελικούς Κυπέλλου,δεν υπάρχουν τελικοί στις

22/5
29/5
1/6

που είναι οι 3 τελικοί των Ανδρών

Εικόνα

Και λογικά ισχύει αυτό

Όμως για τον τελικό των Γυναικών,υπάρχουν τουλάχιστον 4 τελικοί εκείνη τη μέρα

Άρα; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Στις 22/5 είναι προγραμματισμένος ο Τελικός Κυπέλλου Τσεχίας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Conference είναι για 'σένα, παμ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σε μια άλλη εποχή, που υπήρχε καυλα και ενθουσιασμός, το πακέτο των αγώνων με αεκ, Ολυμπιακό, παναθηναϊκό θα είχε ξεπουλήσει ηδη

Ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει για πρωτάθλημα; τι λέτε;

Αλλα όταν δεν το πιστεύει η ίδια η ομάδα, λογικό είναι να ξενερώνει και ο κόσμος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”