ο Αλμειδα θα προσαρμοζε το συστημα του αναλογα με τους παικτες που διαθετει...Ο Λουτσε ειτε εχει ροστερ Ρεαλ ειτε εχει ροστερ Βυζαντα Μεγαρων 4-2-3-1 παιζει γιατι μονο αυτο ξερει και ειναι τοσο ξεροκεφαλος και εγωιστης που δεν το αλλαζει με τιποτα...nunies4 έγραψε:Θες να μου πεις ότι ο Αλμέιδα θα μετέτρεπε τον Σβααμπ, τον Οζντοεφ, τον Μειτε σε μηχανάκια;
Θα έκανε τον Σαστρε μπακ που καταπίνει χιλιόμετρα όπως πχ ο Ροτα;. Θα έπαιρνε από Σαματα και Μπράντον ότι παίρνει από Λιβαι και Πόνσε;
Δεν είναι θέμα χαρακτηριστικών παικτών;
Θεωρείς ότι ο Αλμέιδα θα μπορούσε να εφαρμόσει το πλάνο του έχοντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ;
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- Metagrafakias
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- WeWillRockYou
Εντωμεταξύ αν διάβαζε κανένας το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τα Χριστούγεννα μέχρι τα πλέι οφ, θα έβλεπε ότι και για τον Αλμέιδα, κάποια πράγματα χαρακτηρίστηκαν εμμονές και δυσκαμψία στην αλλαγή.
Πχ. Ο Πόνσε μέχρι τα Χριστούγεννα είχε 2 γκολ, γιατί του ζητούσαν να παίξει όπως ο Λιβάι Γκαρσία, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να κάνει.
Απλώς για τον Αλμέιδα δεν έχουν ακουστεί στον ίδιο βαθμό, όπως με άλλους προπονητές.
Οι νίκες κρύβουν πράγματα κάτω από το χαλάκι.
Πχ. Ο Πόνσε μέχρι τα Χριστούγεννα είχε 2 γκολ, γιατί του ζητούσαν να παίξει όπως ο Λιβάι Γκαρσία, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να κάνει.
Απλώς για τον Αλμέιδα δεν έχουν ακουστεί στον ίδιο βαθμό, όπως με άλλους προπονητές.
Οι νίκες κρύβουν πράγματα κάτω από το χαλάκι.
Έχεις ένα δίκιο. Προς στιγμήν ξέχασα με ποιον μιλάω. Με αυτόν που θεωρεί ότι το ρόστερ μας είναι ισάξιο με των άλλων και για όλα φταίει ο Ραζβαν.renegade έγραψε:Μη με κάνεις να γελάω με αυτά που γράφεις όπως γελούσα κάποτε ( πριν έρθει ο Αλμέιδα στην Κούλα) με τα παικτακια σαν τον σιμανσκι,τον ροττα ,τον άμραμπατ,τον Πόνσε,τον λιβαι,το κτλ που τους είχα πελάτες με Τειλορ, εσιτι κ μιχαηnunies4 έγραψε:Θες να μου πεις ότι ο Αλμέιδα θα μετέτρεπε τον Σβααμπ, τον Οζντοεφ, τον Μειτε σε μηχανάκια;
Θα έκανε τον Σαστρε μπακ που καταπίνει χιλιόμετρα όπως πχ ο Ροτα;. Θα έπαιρνε από Σαματα και Μπράντον ότι παίρνει από Λιβαι και Πόνσε;
Δεν είναι θέμα χαρακτηριστικών παικτών;
Θεωρείς ότι ο Αλμέιδα θα μπορούσε να εφαρμόσει το πλάνο του έχοντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ;
Και ας βγάλαμε μια σεζόν χωρίς φορ ( κυριολεκτικά), με 3 χαφ για 3 διοργανώσεις, με ένα 37χρονο αριστερό εξτρέμ που δεν μπορούσε να πάρει ανάσες γιατί δεν είχε αλλαγή κλπ κλπ κλπ
Αλλά ναι...ο Ραζβαν μπλα μπλα μπλα μπλα
Βρε κάνε πρώτα καμιά ευκαιρία στην αδιάφορη Λαμία,βρες κανέναν παίκτη που να μην μοιάζει του κατοσταρικου κάθε χρόνο τέτοια εποχή...κ μετά έχεις το ελεύθερο να ειρωνεύεσαι
Συγκεκριμενοι παικτες μας αν πηγαιναν να παιξουν το πρεσινγκ που παιζει ο Αλμειδα σε τρεις διοργανωσεις, θα ειχαν σταματησει τη μπαλα γυρω στον Μαρτιο.
-
Leonardo10
Δεν παίζει τόσο συμαντικο ρόλο το σύστημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι το πρόβλημα η εμμονή του στο 4-2-3-1 αλλά στην φιλοσοφία του. Πρόβλημα είναι η αφέλεια στις ομάδες που φτιάχνει.
Δεν γίνετε κάθε χρόνο οι ομάδες του να είναι τόσο soft. Είμαστε η ομάδα που έχει κάνει τα λιγοτερα φαουλ στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ είναι 2η σε αυτό. Δεν έχει μάθει η ομάδα να παίζει καλά χωρίς την μπαλα, δεν είναι ντροπή να υπάρχουν παιχνίδια που θα παίξεις χωρίς αυτήν, η παιχνίδια που θα επιβάλει ο αντίπαλος τον ρυθμό του αλλά εσυ θα πάρεις τους 3 βαθμούς γιατι στο τέλος της ημέρας αυτο μετράει. Έπαιξες το ποιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο με διαφορά από τον δεύτερο αλλά στο τέλος τι κατάλαβες;
Δεν φτιάχνει ομάδα με μαχητές που θα παλέψουν με τον έναν και τον άλλον τρόπο για τους 3 βαθμούς αλλά μια ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει το πλάνο του προπονητή ώστε μέσο αυτού να πάρει τους 3 βαθμούς, που άμα ο αντίπαλος επικεντρωθεί αποκλείστηκα στο να καταστρέψει το πλάνο του η ομάδα χάνει τα πόδια της, δεν έχει plan b.
Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τι παικτες έχεις, είναι παίκτης πολέμου ο Μειτε, ο σαστρε, Ράφα σοαρες , ο σαματα, ο ντελιας, μουργκ, Μαρκο Αντονιο, οζντοεφ και κεντζιορα; Δεν είναι, στις φλέβες τους κυλάει νερό
Δεν γίνετε κάθε χρόνο οι ομάδες του να είναι τόσο soft. Είμαστε η ομάδα που έχει κάνει τα λιγοτερα φαουλ στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ είναι 2η σε αυτό. Δεν έχει μάθει η ομάδα να παίζει καλά χωρίς την μπαλα, δεν είναι ντροπή να υπάρχουν παιχνίδια που θα παίξεις χωρίς αυτήν, η παιχνίδια που θα επιβάλει ο αντίπαλος τον ρυθμό του αλλά εσυ θα πάρεις τους 3 βαθμούς γιατι στο τέλος της ημέρας αυτο μετράει. Έπαιξες το ποιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο με διαφορά από τον δεύτερο αλλά στο τέλος τι κατάλαβες;
Δεν φτιάχνει ομάδα με μαχητές που θα παλέψουν με τον έναν και τον άλλον τρόπο για τους 3 βαθμούς αλλά μια ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει το πλάνο του προπονητή ώστε μέσο αυτού να πάρει τους 3 βαθμούς, που άμα ο αντίπαλος επικεντρωθεί αποκλείστηκα στο να καταστρέψει το πλάνο του η ομάδα χάνει τα πόδια της, δεν έχει plan b.
Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τι παικτες έχεις, είναι παίκτης πολέμου ο Μειτε, ο σαστρε, Ράφα σοαρες , ο σαματα, ο ντελιας, μουργκ, Μαρκο Αντονιο, οζντοεφ και κεντζιορα; Δεν είναι, στις φλέβες τους κυλάει νερό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 24 Απρ 2024, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για την ώρα το ελεύθερο το έχεις εσύ μονόπλευρα; Από πού και ως που;renegade έγραψε:Βρε κάνε πρώτα καμιά ευκαιρία στην αδιάφορη Λαμία,βρες κανέναν παίκτη που να μην μοιάζει του κατοσταρικου κάθε χρόνο τέτοια εποχή...κ μετά έχεις το ελεύθερο να ειρωνεύεσαι
Θα τους έκανε ο Αλμέιδα Ράμπο. Δεν διαβάζεις και εσύ να ανοίξεις τα μάτια σου;Leonardo10 έγραψε:Δεν παίζει τόσο συμαντικο ρόλο το σύστημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι το πρόβλημα η εμμονή του στο 4-2-3-1 αλλά στην φιλοσοφία του. Πρόβλημα είναι η αφέλεια στις ομάδες που φτιάχνει.
Δεν γίνετε κάθε χρόνο οι ομάδες του να είναι τόσο soft. Είμαστε η ομάδα που έχει κάνει τα λιγοτερα φαουλ στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ είναι 2η σε αυτό. Δεν έχει μάθει η ομάδα να παίζει καλά χωρίς την μπαλα, δεν είναι ντροπή να υπάρχουν παιχνίδια που θα παίξεις χωρίς αυτήν, η παιχνίδια που θα επιβάλει ο αντίπαλος τον ρυθμό του αλλά εσυ θα πάρεις τους 3 βαθμούς γιατι στο τέλος της ημέρας αυτο μετράει. Έπαιξες το ποιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο με διαφορά από τον δεύτερο αλλά στο τέλος το κατάλαβες;
Δεν φτιάχνει ομάδα με μαχητές που θα παλέψουν με τον έναν και τον άλλον τρόπο για τους 3 βαθμούς αλλά μια ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να εξυπηρέτηση το πλάνο του προπονητή ώστε μέσο αυτού να πάρει τους 3 βαθμούς, που άμα ο αντίπαλος επικεντρωθεί αποκλείστηκα στο να καταστρέψει το πλάνο του η ομάδα χάνει τα πόδια της, δεν έχει plan b.
Ενω αν αλλαξουμε προπονητη θα ερθει η συντελεια του κοσμου κ ο Αρμαγεδδων ή θα πεσει κανενας μετεωριτης στην Τουμπα κ θα καταστραφει ο πλανητης?
Αυτη η αρνηση να αποδεχτουν ορισμενοι συνοπαδοι το προφανες, ειναι τρομακτικα απιστευτη συνθηκη
Αυτη η αρνηση να αποδεχτουν ορισμενοι συνοπαδοι το προφανες, ειναι τρομακτικα απιστευτη συνθηκη
Καμία άρνηση..Αλλά για να παίξουμε το σύγχρονο ποδόσφαιρο του Αλμέιδα χρειάζονται αλλαγές και στο ρόστερ. Και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλει
Μπορει να μου εξηγήσει καπως πως ορίζεται το συγχρονο ποδόσφαιρο και γιατι το παιζει η αεκ και οχι ΠΑΟΚ;
Πρωτα αλλαζεις προπονητη κ φερνεις εναν σαν τον Αλμειδα, τον Βαλβερδε κλπ κ μετα αυτοι θα κανουν τις οποιες αλλαγες στο ροστερnunies4 έγραψε:Καμία άρνηση..Αλλά για να παίξουμε το σύγχρονο ποδόσφαιρο του Αλμέιδα χρειάζονται αλλαγές και στο ρόστερ. Και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλει
3 χρονια ροστερ φτιαχνει ο Λουτσεσκου
Φτανει το αφηγημα οτι στα κλαρινα φταιει το ροστερ κ οταν νικαμε λιβανισμα ο Στρατηγος κ ο Στρατηγος
Αυτος μας γανιασε 3 χρονια με Καντουρηδες, Μπισεσβαρ, Βιειρινια, Πασχαλακηδες, Σαματες κ ολους οσους ενεκρινε απολυτα να ερθουν ως μεταγραφες
Ο Αλμειδα πηρε ομαδα με Αμραμπατ, Λιβαϊ, Αραουχο, Τσουμπερ, Ροτα, Μανταλο, Σιμανσκι, Μιτογλου π ηταν στην 5η θεση κ καφενειο εκτος Ευρωπης κ στην πρωτη χρονια πηρε νταμπλ παιζοντας συγχρονο ποδοσφαιρο
Αλλα ο ΠΑΟΚτσης π ξερει απο ποδοσφαιρο μπον τζοβι κ μπον τζοβι κ απο την αλλη ο Στρατηγος κ ο Στρατηγος
Πρεσινγκ, άμεση επανακατοχη της μπάλας, αμεσότητα στο επιθετικό μισό του γηπέδου. Το αντίθετο του τσουκου τσουκου.San4 έγραψε:Μπορει να μου εξηγήσει καπως πως ορίζεται το συγχρονο ποδόσφαιρο και γιατι το παιζει η αεκ και οχι ΠΑΟΚ;
Τα τελευταία χρόνια ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο αυτό το ποδόσφαιρο κυριάρχησε. Μόνο πέρυσι με την Σιτυ δικαιώθηκε σε ένα βαθμό το τσουκου τσουκου.
επειδή τα τελευταία χρόνια ξεφουσκώνουμε, βγαίνουμε τέταρτοι, τίτλο αδυνατούμε. λέω λοιπόν θέλω η ομάδα να τρέχει. θέλω να βλέπω δικά μας παιδιά αν δεν μπορούμε να φέρουμε καλούς ξένους.
δεν θέλω σαμάτα, μουργκ, κεντζιόρα για αναπληρωματικό και να τον κάνω βασικό και να περηφανεύομαι. δεν θέλω τα μπακ μας να είναι τύπου σάστρε, σοάρες, τέηλορ, αλλά προτιμώ τάχατο, λύρατζη μιας που δεν μπορώ να φέρω μάτος ή βιερίνια.
θέλω τα χαφ μας να είναι η κορωνίδα και το σημείο αναφοράς στην ομάδα. θέλω δαμανάκη, αλαβάντα, γκουερίνο, καφέ, σκαρτάδο, νάγκπε, και κείνον τον κύπριο που είχε έρθει με τους άλλους κύπριους και δεν θυμάμαι το όνομα του.
ξύπνησα σήμερα κι είχα παράξενες εικόνες στο μυαλό μου. ο παππούς μου μετά από ένα κώμα 50 ετών μόλις ξύπνησε κι άκουσε μητσοτάκης, παπανδρέου, καραμανλής νόμιζε ότι είχε πάρει τον μεσημεριανό του.
είναι μάλλον κληρονομικό..... ξύπνησα με τους αφάνα, καντουρί και μουργκ....
θα μου περάσει, λέω....
δεν θέλω σαμάτα, μουργκ, κεντζιόρα για αναπληρωματικό και να τον κάνω βασικό και να περηφανεύομαι. δεν θέλω τα μπακ μας να είναι τύπου σάστρε, σοάρες, τέηλορ, αλλά προτιμώ τάχατο, λύρατζη μιας που δεν μπορώ να φέρω μάτος ή βιερίνια.
θέλω τα χαφ μας να είναι η κορωνίδα και το σημείο αναφοράς στην ομάδα. θέλω δαμανάκη, αλαβάντα, γκουερίνο, καφέ, σκαρτάδο, νάγκπε, και κείνον τον κύπριο που είχε έρθει με τους άλλους κύπριους και δεν θυμάμαι το όνομα του.
ξύπνησα σήμερα κι είχα παράξενες εικόνες στο μυαλό μου. ο παππούς μου μετά από ένα κώμα 50 ετών μόλις ξύπνησε κι άκουσε μητσοτάκης, παπανδρέου, καραμανλής νόμιζε ότι είχε πάρει τον μεσημεριανό του.
είναι μάλλον κληρονομικό..... ξύπνησα με τους αφάνα, καντουρί και μουργκ....
θα μου περάσει, λέω....
Τα χανούμια έχουν φοβερά τρεξίματα και εντάσεις στο παιχνίδι τους.
Παίζουν μαν του μαν άμυνες σε συγκεκριμένα σημεία και παίκτες.
Είναι αθλητική ομάδα και πολύ aggresive.
Όσο αφορά την αξία του αλμέιδα ...πως προκύπτει ότι είναι προπονητής με ευελιξία? με προσαρμοστικότητα?
Με τον ίδιο τρόπο έπαιζε και πέρσι..και όταν δεν ήταν καλά η ομάδα τον κατηγορούσαν ότι οι αντίπαλοι τον διαβάζουν πολύ εύκολα.
Έχει πιο γεμάτο ρόστερ και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι στόχευσαν παίκτες που μπορούσαν να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή τους.
Όμως θα πω ότι χωρίς την αβάντα σήμερα πρωτάθλημα θα είχε πάρει ο ΠΑΟΚ ακόμα και με αυτή την κάκιστη εικόνα στα πλέι οφ.
Στραβώνει ένα ματς...καθαρίζουν....παίζει ντέρμπι...το ξύλο πάει σύννεφο και κανείς τους δεν τιμωρείται με κάρτα.
Να τα λέμε όλα.
Ας θυμηθούμε πόσους πόντους μας στέρησαν....με βαρ και διαιτησία....και να ξεκινάς τα πλέι οφ με 9 πόντους διαφορά ας πουμε...να δούμε τι διαχείριση δυνάμεων και παιχνιδιών κάνεις.
Παίζουν μαν του μαν άμυνες σε συγκεκριμένα σημεία και παίκτες.
Είναι αθλητική ομάδα και πολύ aggresive.
Όσο αφορά την αξία του αλμέιδα ...πως προκύπτει ότι είναι προπονητής με ευελιξία? με προσαρμοστικότητα?
Με τον ίδιο τρόπο έπαιζε και πέρσι..και όταν δεν ήταν καλά η ομάδα τον κατηγορούσαν ότι οι αντίπαλοι τον διαβάζουν πολύ εύκολα.
Έχει πιο γεμάτο ρόστερ και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι στόχευσαν παίκτες που μπορούσαν να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή τους.
Όμως θα πω ότι χωρίς την αβάντα σήμερα πρωτάθλημα θα είχε πάρει ο ΠΑΟΚ ακόμα και με αυτή την κάκιστη εικόνα στα πλέι οφ.
Στραβώνει ένα ματς...καθαρίζουν....παίζει ντέρμπι...το ξύλο πάει σύννεφο και κανείς τους δεν τιμωρείται με κάρτα.
Να τα λέμε όλα.
Ας θυμηθούμε πόσους πόντους μας στέρησαν....με βαρ και διαιτησία....και να ξεκινάς τα πλέι οφ με 9 πόντους διαφορά ας πουμε...να δούμε τι διαχείριση δυνάμεων και παιχνιδιών κάνεις.