70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Κατι ξεραν οι τουρκαλαδες και πανηγυριζαν οταν εφυγες. Ευχομαι σημερα να ηταν η τελευταια σου φορα που φορεσες την ασπρομαυρη φανελα. Ας βαλει τον Τζιμα ας βαλει απο τον ΠΑΟΚ Β οχι αλλο Σαματα ρε μλκες ημαρτον..... Με δεκα παικτες παιζουμε οποτε τον εχει μεσα ποτε θα το καταλαβει ο Ρουμανος?????????????
Έχουν στερέψει τα λόγια.
Κάποτε θα λες στα εγγόνια σου ότι έβγαζες εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο και θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα στον αθλητισμό
Κάποτε θα λες στα εγγόνια σου ότι έβγαζες εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο και θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα στον αθλητισμό
-
Εσύ δεν είσαι λεοντας, είσαι χαμαιλεοντας...
Μπαρκαρουτσε θα συνεχιστεί πολύ το αστείο της αποσύνδεσης;
Μπαρκαρουτσε θα συνεχιστεί πολύ το αστείο της αποσύνδεσης;
- Μπαρκαρούτσος
- hasio_john
Ναι εντάξει, ας τον βάζουμε σε κάθε ματς για τα επόμενα χρόνια και ..... όταν κάποια στιγμή σκοράρει να πεταχτείς εσύ αδερφέ να μας την πεις σε όλους εμάς τους "κακούς οπαδούς" που διαβάλουμε τον παιχταρά! Πραγματικά ρε παιδιά, τρολάρετε μερικοί ή παίζετε με τους εγκεφάλους μας !
Edit προφανώς και το είπες για πλάκα και ανακαλώ, απλά στην φάση που είμαστε παιδιά πραγματικά κάτι έχει σπάσει μόνιμα μέσα μας. ΔΕΝ το αξίζουμε αυτό ρε σεις, θα πεθάνουμε στο τέλος για το τίποτα.
Edit προφανώς και το είπες για πλάκα και ανακαλώ, απλά στην φάση που είμαστε παιδιά πραγματικά κάτι έχει σπάσει μόνιμα μέσα μας. ΔΕΝ το αξίζουμε αυτό ρε σεις, θα πεθάνουμε στο τέλος για το τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 24 Απρ 2024, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτον αν τον στειλουμε στα δικαστηρια για κλοπη χρηματων το ποσο του συμβολαιου,θα δικαιωθουμε σε ολα τα δικαστηρια της γης.nunies4 έγραψε:Έχουν στερέψει τα λόγια.
Αυτο που κανει στο 46 δεν το χω δει ουτε σε τοπικα. Κοντεψε να σκοτωσει και αλλο ποδοσφαιριστη μετα τον παιχτη της Μπριζ στον πρωτο επαναληπτικο
Τρολάρει ο φίλος προφανώςhasio_john έγραψε:Ναι εντάξει, ας τον βάζουμε σε κάθε ματς για τα επόμενα χρόνια και ..... όταν κάποια στιγμή σκοράρει να πεταχτείς εσύ αδερφέ να μας την πεις σε όλους εμάς τους "κακούς οπαδούς" που διαβάλουμε τον παιχταρά! Πραγματικά ρε παιδιά, τρολάρετε μερικοί ή παίζετε με τους εγκεφάλους μας !

- TylerDurden
Ναι, λογικά η αστεία (για τους αντιπάλους - για εμάς θλιβερή και εκνευριστική) εικόνα του χειρότερου ποδοσφαιριστή που έχουμε δει για τόσο μεγάλο διάστημα, θα σβήσει μονομιάς από τη μνήμη μας εφόσον την Κυριακή ξεπεράσει σε γκολ τον Μάρκος Αντόνιο.Hayate έγραψε:Θα το βάλει με αεκ την Κυριακή και θέλω να δω τους επικριτές τότε
Έχει βιαστεί η λογική μας ρε γαμώτο.
Αν τρολάρεις, mea culpa.
-
- Επικοινωνία:
Αντε άλλα 5 ματσάκια έμειναν να σε θαυμάσουμε και ελπίζω μετά να επικρατήσει η λογική (αν και ΠΑΟΚ και λογική δεν τα πάνε και πολύ καλά) και να μην σε ξαναδούμε ούτε ζωγραφιστο.Εφαγα Μπαν ένα μήνα γι'αυτό τον τύπο ρε φίλε
- figurehead4
Θα ήθελα να έχω το κουράγιο να συγκεντρώσω όλες τις σημερινές επαφές του και να τις δώσω στον προπονητή να μας πει τι στον πουτσο μου θα έκανε χειρότερο ο Τζίμας.
Όχι βέβαια ότι η αλλαγή του έκανε καλύτερα, αλλά αυτό το ματς του Σαμάτα ήταν χαιλαιτ. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Η μάλλον το έχω δει. Από τον Αμαφουλε.
Όχι βέβαια ότι η αλλαγή του έκανε καλύτερα, αλλά αυτό το ματς του Σαμάτα ήταν χαιλαιτ. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Η μάλλον το έχω δει. Από τον Αμαφουλε.
- TylerDurden
Τους Αμαφούλε τουλάχιστον τους είδαμε μόνο για 385 λεπτά σύμφωνα με το transfermarkt.
Σε ομάδα που είχε 50 ευρώ μπάτζετ, και οι ίδιοι πληρωνόντουσαν με πιτόγυρα και έμεναν στην Κασσάνδρου.
Και παρόλα αυτά τους ξεσκίζαμε τους καημένους.
20 χρόνια μετά τα δυο μη σάπια κοντρόλ και τις 4 κερδισμένες μονομαχίες του ακριβοπληρωμένου στράικερ μας τις πανηγυρίζουμε.
Σε ομάδα που είχε 50 ευρώ μπάτζετ, και οι ίδιοι πληρωνόντουσαν με πιτόγυρα και έμεναν στην Κασσάνδρου.
Και παρόλα αυτά τους ξεσκίζαμε τους καημένους.
20 χρόνια μετά τα δυο μη σάπια κοντρόλ και τις 4 κερδισμένες μονομαχίες του ακριβοπληρωμένου στράικερ μας τις πανηγυρίζουμε.
-
- Επικοινωνία:
Στον ίδιο προπονητή που είπε πως ο Τζόλης δεν είναι έτοιμος για το επίπεδο του ΠΑΟΚ,που είχε πάγκο τον Sergio Oliveira για να παίζει ο Canas και ο El Kaddouri είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει προπονήσει; Που να δεις και τι highlights έχουν δεί οι Τούρκοι από τον Samatta.Γεματο το διαδίκτυο από τις γκάφες του.Και εμείς πήγαμε και του δώσαμε συμβόλαιο........figurehead4 έγραψε:Θα ήθελα να έχω το κουράγιο να συγκεντρώσω όλες τις σημερινές επαφές του και να τις δώσω στον προπονητή να μας πει τι στον πουτσο μου θα έκανε χειρότερο ο Τζίμας.
Είναι τυχερός που παίζει στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου. Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν θα ήταν καν στην αποστολή.