Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
markos4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από markos4 »

Ο Λουτσεσκου παίρνει τα περισσότερα για να κάνει τουμπεκί και να μην ζητάει μεταγραφές.
Εξάλλου φάνηκε στις μεταγραφές που δεν έγιναν τον Γενάρη όταν ειμασταν καβαλα στο αλογο..

Αραγε ρε Σαββίδη πόσο θα σου κόστιζε η κατάκτηση του πρωταθλήματος;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Retzi έγραψε:Δεν κουραστηκες με τους αθλητικους διευθυντες? Ολοι φευγουν κακην κακως. Αφου δεν περπαταει αυτο το μοτιβο. Το μονο που μενει ειναι να ανεβει το μπατζετ στα επιπεδα της τριετιας 17-20 ωστε αριθμητικα να τους κοντραρεις
Η ομάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο να την συμμαζέψει λειτουργικά και να μπορεί να κρίνει ποδοσφαιρικά.
Το ότι δε λειτούργησε στο παρελθόν, βαραίνει αρχικά τον Σαββίδη, ο οποίος είναι αυτός που πληρώνει και παίρνει τις αποφάσεις.
Από εκεί και πέρα, καμία αχαριστία προς το πρόσωπο του από εμένα. Δεν θεωρώ καν πως χρειάζεται να διοικεί ο ίδιος, εφόσον έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος.
Αλλά το διοικητικό κομμάτι θεωρώ πως είναι αυτό που δεν έχει επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να απογειωθεί και είναι κρίμα για την τεράστια επένδυση που έχει κάνει στον σύλλογο.

Tolaros έγραψε:Νομίζεις ο ΠΑΟΚ τυχαία δεν έχει αθλητικό διευθυντή? Το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει είναι τι μπάτζετ έχουμε.
Και η απάντηση είναι θα το βλέπουμε στην πορεία
Δυστυχώς αυτή είναι μια από τις παθογένειες του συλλόγου στην εποχή Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Πείτε μου μια ομάδα σε όλη την υφήλιο, της οποίας οι παίκτες δεν έχουν δει τον πρόεδρο τους εδώ και 4 χρόνια. Αυτά, καλό καλοκαίρι και πρωτίστως καλή δύναμη

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ναι μάλλον αδιάφορος είναι, κάνει πολλές εμφανίσεις δημόσιες
CostaLei

Δημοσίευση από CostaLei »

Το παιχνιδι χάθηκε τον Γενάρη. Δεν ξέρουμε αν ο Λούτσε δεν ζήτησε ή ο προεδρος δεν έδωσε, αλλά έπρεπε να είχαν γίνει προσθήκες
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ακριβώς....
Η ο Λουτσεσκου εγκληματισε γιατι πιστεψε περισσοτερο απ οτι επρεπε στους παίχτες που έχει .
Η ο προεδρος εγληματισε κατά της ομάδας του ,θεωρώντας ότι δεν πρέπει να δώσει χρήμα ακόμα και αν πρόκειται να κατακτησει έναν τίτλο από τους τρεις που είχαμε μπροστά μας.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Στο μόνο που ελπίζω για τη νέα σεζόν είναι να ισχύει ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι η σειρά μας.

Υπομονή λίγους μήνες ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Του χρόνου ο γάβρος κλείνει τα 100 χρόνια.
Ούτε από τη Σίτι δεν το χάνει.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Από το καλοκαίρι του 2027 και μετά θα έρθει, αν έρθει η σειρά μας. Υπομονή μέχρι τότε, μπάλανς, μεντάλιτι και sustainability.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Το λάθος του Σαββίδη ασχέτως αν είναι εδώ ή μακριά, είναι ότι έδωσε τα κλειδιά της ομάδας, διοικητικά και αγωνιστικά, σε ανθρώπους που δεν τους νοιάζει να μεγαλώσει ο σύλλογος, αρκεί που πληρώνονται για 3 ζωές ο καθένας τους. Το μεγαλύτερο λάθος είναι που δεν το βλέπει ή δε θέλει να το παραδεχτεί. Εκτός αν δεν τον ενδιαφέρει καν η ομάδα πλέον , κάτι που δεν πιστεύω.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο προκυπτει απο καπου; Γιατι το ακουω συνεχεια. Υπαρχει καποιο δεδομενο οτι δεν τους ενδιαφερει η ομαδα;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Δεδομένο; Δλδ να βγουν να πούνε ότι γουστάρουν το χρήμα του Σαββίδη; Εμένα μου αρκούν τα πανηγύρια όταν πήγαν στη Ρουμανία να φέρουν το Λουτσέσκου ενώ η ομάδα έπαιζε για τίτλο και καλό πλασάρισμα για Ευρώπη. Μου αρκεί που ο ένας είναι μεταξύ ΠΑΟΚ και κόμματος με σύμβολο τον πράσινο ήλιο. Μου αρκεί η κατάσταση νιρβάνας στο αγωνιστικό εδώ και 3 χρόνια. Μου αρκεί η παντελής έλλειψη επικοινωνίας με τον κόσμο. Για τον προπονητή τα έχω πει να μην επαναλαμβάνομαι. Μπορεί βέβαια απλά να είμαι προκατειλημμένος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νοιάζονται ο Κ.Κ. και ο Δούκας (υπάρχει ακόμα αυτός στο Δ.Σ;) και οι άλλοι; Νοιάζονται μόνο στο να εισπράξουν κάθε πρώτη του μήνα τον παχυλό υποθέτω μισθό τους. Ανάθεμά με αν ενδιαφέρθηκαν για το τί έγινε σήμερα στην Λαμία.
Ο Πρόεδρος αν δεν μπορεί να ασχοληθεί με την ομάδα, ας έλθει εδώ ο Γιώργης και σε ότι αφορά την εδώ διοίκηση, πρέπει να αλλάξουν όχι μόνο τα πρόσωπα, αλλά και οι καρέκλες και τα ντουλάπια.
Όσον αφορά το scouting team, δρόμο χθες.
Φυσικά χωρίς Α.Δ. και Τ.Δ. τίποτα δεν μπορεί να γίνει από αυτά που απαιτούνται στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος. Ας αφήσει ο Ιβάν τον εγωκεντρικό τρόπο διοίκησης, να πάρει άξιους ανθρώπους, να προσδιορίσει budget και στόχους και να έχει μόνο την επίβλεψη. Δυστυχώς για μας ο Ιβάν λίγα ξέρει από ποδόσφαιρο, ενώ ο χοντρός και ο γατούλης ότι κι αν τους προσάψεις, την μπάλα την έχουν στο πετσί τους. Όσο για τον αλαφ, η λέξη ηλίθιος είναι λίγη για να τον χαρακτηρίσει (αυτό από συνάδελφο και φίλο βάζελο που είναι αθηναίος).
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

beyes4 έγραψε:Στο μόνο που ελπίζω για τη νέα σεζόν είναι να ισχύει ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι η σειρά μας.

Υπομονή λίγους μήνες ακόμα.
Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Άμα δεν ανέβει το μπάτζετ για να έρθουν άλλοι 6 παιχταράδες επιπέδου μειτε κ μπαμπά κ εννοείται να καθαρίσει με κάθε τρόπο το ροστερ από παίκτες που κρίθηκαν ανεπαρκεις μην περιμενετε τιποτα. Παλι θα ειμαστε κομπαρσοι κ του παρατριχα διεκδικητες. Περιμένετε εσείς τον Μάκη να γίνει πρόεδρος στην επο για να διεκδικησουμε κάτι. Οι Αθηναιζοι έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια και εμείς τα χρόνια που ήταν στα κάτω τους αντί να το εκμεταλευτουμε ο χαρταετός που πετάξαμε έφτασε στην στρατοσφαιρα. Τώρα που η κουλά κ ο βαζελος έχουν ανεβάσει το μπάτζετ στο Θεό και με ένα γαυρο που βρήκε προπονηταρα (αυτοί ανέκαθεν έσπρωχναν χρημα) περίμενε εσύ να διεκδικήσεις. Καμιά πορεία στην Ευρώπη αντε κ κάνα κυπελλο. Μέχρι εκεί είμαστε δυστυχώς.
Zois

Δημοσίευση από Zois »

flash4 έγραψε:Δεδομένο; Δλδ να βγουν να πούνε ότι γουστάρουν το χρήμα του Σαββίδη; Εμένα μου αρκούν τα πανηγύρια όταν πήγαν στη Ρουμανία να φέρουν το Λουτσέσκου ενώ η ομάδα έπαιζε για τίτλο και καλό πλασάρισμα για Ευρώπη. Μου αρκεί που ο ένας είναι μεταξύ ΠΑΟΚ και κόμματος με σύμβολο τον πράσινο ήλιο. Μου αρκεί η κατάσταση νιρβάνας στο αγωνιστικό εδώ και 3 χρόνια. Μου αρκεί η παντελής έλλειψη επικοινωνίας με τον κόσμο. Για τον προπονητή τα έχω πει να μην επαναλαμβάνομαι. Μπορεί βέβαια απλά να είμαι προκατειλημμένος.
ολοι τους εχουν αποδειξει κατι πολυ λυπηρο, οτι ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ της ομαδας ΜΑΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”