Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Πρόεδρε με όλο τον σεβασμό νομίζω οτι έκλεισε ο κύκλος του Λούτσε στον Π.Α.Ο.Κ !!!
-
- Montrealiotis
Ιβαν μου, για μένα θα είσαι πάντα ο ευεργέτης της ομάδας και κακό λόγο δεν μπορώ να πω για σένα.
Αλλά οι ευθύνες βαραίνουν πάντα την κεφαλή. Εμφανίσου, αν όχι με την φυσική παρουσία, με τις κινήσεις που πρέπει να κανείς. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα και έχει οπαδους, που πιστεύουν και αγαπάν, το έμβλημα, την ιδέα και έχουν απαιτήσεις. Κάνε κάτι άμεσα.
Αλλά οι ευθύνες βαραίνουν πάντα την κεφαλή. Εμφανίσου, αν όχι με την φυσική παρουσία, με τις κινήσεις που πρέπει να κανείς. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα και έχει οπαδους, που πιστεύουν και αγαπάν, το έμβλημα, την ιδέα και έχουν απαιτήσεις. Κάνε κάτι άμεσα.
Κανείς δεν παίζει γιαυτόν πλέον. Ολοι αδιαφορούν και περπατάνε. Η ομάδα όπως έχει πάει καρφί για 4η θέση. Τo Ιδανικότερο θα ήταν να αναλάβει αμέσα υπηρεσιακός μέχρι το τέλος.panpangr77 έγραψε:Μετά το χαρτί πρέπει να φύγει.
Δε διοικείται η ομάδα από το Ροστόβ γαμώ την τρέλα μου γαμώ. Ούτε από το σκάιπ. Δε γίνεται.
Αδικο ειχα αγαπητε Miles, σε οσα προβλεψα οτι θα ερθουν ξανα κ φετος?Miles έγραψε:Να ρωτήσω κάτι κι εγώ χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας; Υπάρχει κάτι απ' το οποίο να μην πιαστείς για να γράψεις πόσο λίγος είναι ο προπονητής;
Κυριολεκτικά, κοιμάσαι και ξυπνάς με τον Λουτσέσκου στο μυαλό σου.
Δεν σώζεις κάτι νομίζω έτσι , γιατι τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την Ευρώπη απλά του λές αν δεν τερματίσεις πλέον έστω τρίτος μας λύνεις το συμβόλαιο και φευγείς σαν κύριος...VfB v2 έγραψε:Κανείς δεν παίζει γιαυτόν πλέον. Ολοι αδιαφορούν και περπατάνε. Η ομάδα όπως έχει πάει καρφί για 4η θέση. Τo Ιδανικότερο θα ήταν να αναλάβει αμέσα υπηρεσιακός μέχρι το τέλος.panpangr77 έγραψε:Μετά το χαρτί πρέπει να φύγει.
- john4serres
Αν παραμείνει ο ίδιος τρόπος διοίκησης τι να το κάνω;Eagle1980 έγραψε:Πρόεδρε με όλο τον σεβασμό νομίζω οτι έκλεισε ο κύκλος του Λούτσε στον Π.Α.Ο.Κ !!!
Να κλείσει και ο κύκλος του Ιβάν.. Με όλο το σεβασμό
Η ανανεωση για 3 επιπλεον χρονια, μεσουσης της χρονιας ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗsn0ufel4 έγραψε:Ευτυχώς υπάρχει η ασπίδα Ρασβαν και ο Σαματα και έχει ο λαός να κράζει
Ιβάν Σαββίδης VI
Ας τον κρατησει τον Λουτσεσκου και ας κανει οτι ο Βεζυρτζης στις μεταγραφες οταν προεδρος στο μπασκετ.
Αυτος τις μεταγραφές με κουμαντο στο ροστερ και ο προπονητης το κοουτσαρισμα και την προπονηση.
Τελος οι ανανεωσεις παικτων που εχουν μεγαλωσει και δεν εχουν δυναμεις ή παικτων με περιορισμένα χαρακτηριστικα για τη θεση τους για λόγους ανασφαλειας.
Θα φυγει παλι; Δεν νομιζω, 2εκ που θα βρει;
Αυτος τις μεταγραφές με κουμαντο στο ροστερ και ο προπονητης το κοουτσαρισμα και την προπονηση.
Τελος οι ανανεωσεις παικτων που εχουν μεγαλωσει και δεν εχουν δυναμεις ή παικτων με περιορισμένα χαρακτηριστικα για τη θεση τους για λόγους ανασφαλειας.
Θα φυγει παλι; Δεν νομιζω, 2εκ που θα βρει;
Μια χαρά λόγος υπάρχει. Στο νήμα του Ιβάν ασχολείσαι με το Λουτσέσκου και για Ιβάν τίποτα. Η τέλεια ανανέωση ήτανSpecial 4 έγραψε:Η ανανεωση για 3 επιπλεον χρονια, μεσουσης της χρονιας ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗsn0ufel4 έγραψε:Ευτυχώς υπάρχει η ασπίδα Ρασβαν και ο Σαματα και έχει ο λαός να κράζει
- Montrealiotis
Και από το Ροστοφ και από το σκάιπ διοικείται, αλλά με τα κατάλληλα στελέχη. Όχι πχ με την Μαρία να αποφασίζει ποιοι παίχτες αξίζουν ποσά χρήματα, όπως λέγεται.Tolaros έγραψε:Δε διοικείται η ομάδα από το Ροστόβ γαμώ την τρέλα μου γαμώ. Ούτε από το σκάιπ. Δε γίνεται.
Δεν ειναι ετσιTolaros έγραψε:Μια χαρά λόγος υπάρχει. Στο νήμα του Ιβάν ασχολείσαι με το Λουτσέσκου και για Ιβάν τίποτα. Η τέλεια ανανέωση ήτανSpecial 4 έγραψε:Η ανανεωση για 3 επιπλεον χρονια, μεσουσης της χρονιας ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗsn0ufel4 έγραψε:Ευτυχώς υπάρχει η ασπίδα Ρασβαν και ο Σαματα και έχει ο λαός να κράζει
Απλα κανει τζιζ
Προεδρε το καραβι εχει μεινει στασιμο. Αντι να γιγαντωνεται συρρικνωνεται. Δεν νοειται για τριτη σερι χρονια να μενεις μακρια απο τους τιτλους ενω πεφτουν χρηματα και εχοντας τον ακριβοτερο προπονητη στην λιγκα. Πρεπει να παρθουν γεναιες αποφασεις.
Δεν ειναι ετσιSpecial 4 έγραψε:Μια χαρά λόγος υπάρχει. Στο νήμα του Ιβάν ασχολείσαι με το Λουτσέσκου και για Ιβάν τίποτα. Η τέλεια ανανέωση ήτανTolaros έγραψε:[quote="Special 4
Η ανανεωση για 3 επιπλεον χρονια, μεσουσης της χρονιας ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ
Απλα κανει τζιζ[/quote]
Μάλλον δε κατάλαβες καλά