Razvan Lucescu IV
-
Re: Razvan Lucescu IV
Παραιτησου ρε ,η πιο ντροπιαστική μέρα για μένα που βλέπω ΠΑΟΚ. Παραιτησου δεν μπορείς να κερδίσεις την Λαμία ,έχασες με μαλακίες σου από τον Άρη . Άντε φύγε να ησυχάσουμε.
Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ΣΟΥ ηταν ντροπιαστική. Τέτοια αδιαφορία ούτε ο ρούλης. Ως εδώ και μη παρέκει.
Ε ναι γιατί τι είναι ο πάγκος του ΠΑΟΚ, ένα μεγάλο πείραμα.Eagle1980 έγραψε:Συμφωνώ αδερφέ και νομίζω ήρθε η ώρα του Πάμπλο για τον Π.Α.Ο.Κ !!!Ιάσονας έγραψε:Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
Ρε άντε πάρτε έναν κανονικό σύγχρονο προπονητή από κεντρική Ευρώπη
- Amsterdamer_87
Τον Παμπλο τον ρωτησαμε αν θελει ??Eagle1980 έγραψε:Συμφωνώ αδερφέ και νομίζω ήρθε η ώρα του Πάμπλο για τον Π.Α.Ο.Κ !!!Ιάσονας έγραψε:Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
Ο Παμπλο μαλλον θα παει Ισπανια..
- BlackMagicPAOK
Δεν πάει άλλο...
2 ματς χωρίς να κάνουμε φάση, με Μπρυζ.
Και σήμερα... Άθλια εικόνα με την Λαμία της πεντάρας...
Αν έχεις τσίπα, φύγε, η χρονιά καταστράφηκε τώρα στο τέλος..
2 ματς χωρίς να κάνουμε φάση, με Μπρυζ.
Και σήμερα... Άθλια εικόνα με την Λαμία της πεντάρας...
Αν έχεις τσίπα, φύγε, η χρονιά καταστράφηκε τώρα στο τέλος..
Οταν τελειωσει η χρονια να φυγει κανονικα. Το να παραιτηθει τωρα δεν εχει κανενα νοημα. Ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης της ιστοριας του ΠΑΟΚ και πρεπει να φυγει κανονικα.
Οτιδηποτε αλλο ειτε να φυγει τωρα, ειτε να μην φυγει στο τελος της χρονιας, θεωρω οτι ειναι παραλογισμος.
Οτιδηποτε αλλο ειτε να φυγει τωρα, ειτε να μην φυγει στο τελος της χρονιας, θεωρω οτι ειναι παραλογισμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τετ 24 Απρ 2024, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απορώ αν θα το παίρναμε το πρωτάθλημα aν υπήρχαν πλέι οφφ την χρονιά που πήραμε το ντάμπλ...
-
Πραγματικά αν τον κρατήσει ο Ιβάν τότε και αυτός έχει παραιτήσεις την ομάδα και απλά τον έχει για σάκο του μποξ.
Οαο και να θέλω να σου χαλάσω το αφηγημά ο Πάμπλο σου πήρε κύππελο και τον έδιωξες είναι ένας απο τους γκαλάκτικος της Ρεάλ και πρέπει και επιβάλετε να του δώσουμε μια ευκαιρία.Tolaros έγραψε:Ε ναι γιατί τι είναι ο πάγκος του ΠΑΟΚ, ένα μεγάλο πείραμα.Eagle1980 έγραψε:Συμφωνώ αδερφέ και νομίζω ήρθε η ώρα του Πάμπλο για τον Π.Α.Ο.Κ !!!Ιάσονας έγραψε:Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
Ρε άντε πάρτε έναν κανονικό σύγχρονο προπονητή από κεντρική Ευρώπη
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ !!!σιχαθηκα βαρέθηκα 3 χρόνια κατάρρευση Απρίλιο Μάιο . Σιχάθηκα ρε ! Πως το λένε ; Φτάνει !!! Κάτι καινούριο χρειάζομαι . Φτάνει !
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ Η ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΕΧΑΝΕ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΡ, ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Σε καμία περίπτωση, τον αγαπάω για όλα αυτά που προσέφερε. Νίκες, τίτλοι, καβλα.Montrealiotis έγραψε:Έτσι ακριβώς, δεν παραγράφονται τα όσα πέτυχε. Αλλά φτάνει πια.JohnDag έγραψε:Η αλλαγή προπονητή πλέον είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Δεν υπάρχει άλλη λύση, τρία χρόνια είναι αρκετά.
Ραζβαν σε ευχαριστούμε για όλα, είσαι πιθανότατα ο σημαντικότερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο σημαντικότερος της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Το λέω και το εννοώ, δεν λέω για να το πω.
Having said that, ο κύκλος σου ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Περαιτέρω παραμονή καταστρέφει τον μύθο σου και δυστυχώς καταστρέφει και την ψυχική μας υγεία.
Enough is enough.
Είναι τοτέμ στην ιστορία της ομάδας.
Παρόλα αυτά ΔΕΝ τον αγαπάω παραπάνω απ’ όσο αγαπάω την ίδια την ομάδα. Όπως είναι και λογικό θεωρώ.
Ευχαριστούμε, θα είσαι πάντα κάτι ξεχωριστό στις καρδιές μας, πάμε όμως παρακάτω γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση.
Παρόλα αυτά, δεν φταίει μόνο αυτός αποκλειστικά. Δικαιούται η ομάδα να έχει κακές βραδιές. Αλλά συνήθως κάποιος παίκτης βγαίνει μπροστά. Πχ βλέπε τον ιωαννίδη στον βάζελο ή τον Γκαρσία στην αεχ. Δεν εχουμε μπροστά σημείο αναφοράς. Κυρίως το ρόστερ χρειάζεται αναβάθμιση.
Ποιος θα τον διώξει ο κολλητός του ο Κ.Κ?
Αν πάλι πιστεύετε ότι θα παραιτηθεί τότε πραγματικά μπράβο σας
Αν πάλι πιστεύετε ότι θα παραιτηθεί τότε πραγματικά μπράβο σας