Razvan Lucescu IV
- Montrealiotis
Re: Razvan Lucescu IV
Ξεκάθαρες οι ευθύνες του Λουτσέσκου, όποιος δεν το είδε και μετά το σημερινό άθλιο παιχνίδι στην Λαμία, δεν πρόκειται να το δει ποτέ...
Πώς τους έχεις κοροϊδέψει όλους ρε μεγάλε? Σου βγάζω το καπέλο,είσαι το μεγαλύτερης διάρκειας ψέμα .
Η αλλαγή προπονητή πλέον είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Δεν υπάρχει άλλη λύση, τρία χρόνια είναι αρκετά.
Ραζβαν σε ευχαριστούμε για όλα, είσαι πιθανότατα ο σημαντικότερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο σημαντικότερος της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Το λέω και το εννοώ, δεν λέω για να το πω.
Having said that, ο κύκλος σου ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Περαιτέρω παραμονή καταστρέφει τον μύθο σου και δυστυχώς καταστρέφει και την ψυχική μας υγεία.
Enough is enough.
Ραζβαν σε ευχαριστούμε για όλα, είσαι πιθανότατα ο σημαντικότερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο σημαντικότερος της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Το λέω και το εννοώ, δεν λέω για να το πω.
Περαιτέρω παραμονή καταστρέφει τον μύθο σου και δυστυχώς καταστρέφει και την ψυχική μας υγεία.
Enough is enough.
- john4serres
- cristiano4
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
3 χρονια αποτυχιας καταρρρευσης και δικαιολογιων
ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ
3 χρονια αποτυχιας καταρρρευσης και δικαιολογιων
ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ
Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
- hasio_john
Εντάξει παιδιά, χωρίς νεύρα και κατάρες και βρισιές..., τον ευχαριστούμε για όλα τον Ρασβάναρο, αλλά ΤΕΛΟΣ.
Φεύγει τώρα και έρχεται ο Παυλάρας μέχρι το τέλος των Πλέι. Είναι μονόδρομος!
Πραγματικά ακόμα και οι ένθερμοι υποστηρικτές, σήμερα απομακρύνθηκαν και αυτοί.
Φεύγει τώρα και έρχεται ο Παυλάρας μέχρι το τέλος των Πλέι. Είναι μονόδρομος!
Πραγματικά ακόμα και οι ένθερμοι υποστηρικτές, σήμερα απομακρύνθηκαν και αυτοί.
- Montrealiotis
Έτσι ακριβώς, δεν παραγράφονται τα όσα πέτυχε. Αλλά φτάνει πια.JohnDag έγραψε:Η αλλαγή προπονητή πλέον είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Enough is enough.
Συμφωνώ αδερφέ και νομίζω ήρθε η ώρα του Πάμπλο για τον Π.Α.Ο.Κ !!!Ιάσονας έγραψε:Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
- Amsterdamer_87