Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Equalizer »

episimos73 έγραψε:600εκ θυμάμαι ο Μπράντιτς, φθηνότερος του Τάισον(του παλιού, του ορθόδοξου).

Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι αυτή την αμφιβολία είχα αν τον μπερδεύω μ Τάισον
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Equalizer έγραψε:
TylerDurden έγραψε:
Tolaros έγραψε: Ο Μπάγεβιτς ο μόνος νέος που έφερε ήταν εκείνος που είχε μειώσει σε 1-3 με το βάζελο, το τεράστιο ταλέντο που διέκρινε και έβαλε μόνο εκείνο το γκολ. Γιατί δε μας λες πώς δούλεψε εκείνον. Πώς τον λέγανε μωρέ, κάτι από Μπρ, γεράσαμε και ξεχνάμε.
Βίντακ Μπράντιτς. Και με πολλά λεφτά.
900 μύρια - 1 δις θυμάμαι χωρίς να βάζω το χέρι στη φωτια
νομιζω οτι εχεις δικιο
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ως προπονητής αντι-Λουτσεσκικού μετώπου,

επειδη ακούγεται οτι σήμερα θα παίξουμε 4-3-3,
αν καθιερωθεί και στα ντέρμπι,

4-1-0 και το σηκώνουμε. Κι ας είναι οι παίχτες στα υπερκόκκινα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τι θα κάνουμε σήμερα λέει;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

4-3-3 ω ναι...

αντονιο 6, 8άρια Οζντοεφ με Σβαμπ.

Αυτό έπρεπε να παίζαμε ειδικά στα ντερμπι.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

660εκ δραχμες ηταν το κοστος του Μπραντιτς, αλλα για εναν περιεργο λογο πληρωσαμε μονο 50 εκ. Ισως τα υπολοιπα 610εκ τα εδωσε σε βαλιτσα ο Μπατμαν.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ε καλά αν τώρα αμφισβητούμε ότι ο Μπάγιεβιτς ήξερε να χτίζει ομάδες και να φτιάχνει παίκτες, είναι σαν να λέτε ο Τιερί Ανρί ήταν αργός ποδοσφαιριστής. Ένα πράγμα έκανε καλά ο Μπάγιεβιτς και πάτε να του το φάτε, γιατί στην τακτική και στη διαχείρηση των αλλαγών μέσα στα παιχνίδια, παίζει να ήταν ο χειρότερος έβερ, από τους προπονητές μεγάλων ομάδων. Να αρχίσω να γράφω ένα ένα τα ονόματα που ανάδειξε;

Όσο για το αν ο ΠΑΟΚ αγοράζει παίκτες, που είπε ο Τόλαρος, να μην αρπάζεται, γιατί εγώ τον βρίσκω συμπαθή. Χθες μου βγάλατε το λάδι, πραγματικά να μη θέλω να πω τη γνώμη μου, με χαρακτηρισμούς, ανακρίβειες κλπ - κούρασες λέει ο άλλος. Σόρυ, αλλά εγώ κουράστηκα. Να μην μπορώ να πω την άποψή μου ήρεμα και ωραία.

Τόλαρος, ο Μεϊτέ που λες δεν έχει ρήτρα 3εκ, αλλά 4εκ, μιας και μιλάς για ανακρίβειες. Σε άλλα ποστ σου μια χαρά το γράφεις 4εκ. Τώρα γιατί το γράφεις ως 3εκ; Επίσης ο ποδοσφαιριστής θα είναι την επόμενη σεζόν 30 ετών. Το ίδιο είναι μια ομάδα να αγοράζει με 4εκ έναν 30άρη δίχως μεταπωλητική αξία, με έναν 23χρονο στα 3εκ με μεταπωλητική αξία; Διαβασα τα σχόλια του αντιλόγου, που είναι ότι άλλος ευθύνεται κυρίως. Εννοείται άλλος ευθύνεται κυρίως. Κατά 75% φταίει η διοίκηση, μην πω παραπάνω. Απλά θεωρώ ότι ο Σάντος θα έβρισκε τον τρόπο να φέρει τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά που ήθελε ή θα αποχωρούσε από την ομάδα εξηγώντας τους λόγους. Δε νομίζω πια όμως ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι τόσο τραγική.

Επειδή είμαι ανακριβής, θα παραθέσω τα νούμερα του transfermarket σε ποσά που ξόδεψε ο ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένες μεταγραφές: Δε θα τις γράψω΄όλες, αλλά τις σημαντικές.

2015/16
1. Gojko Cimirot 1.68εκ
2. Marin Leovac 1.3εκ
3. Erik Sabo 700Κ
4. Robin Olsen 650Κ
5. Garry Rodrigues 250Κ

Βλέπουμε αρκετούς παίκτες σε καλές ηλικίες με μεταπωλιτική αξία. Δε χρειάστηκαν καν 3εκ για αγορές.

2016/17
1.Aleksandar Prijovic 2.9εκ
2. Pedro Henrique 1.6εκ
3. Fernando Varela 1.4εκ

Πρίγιο: Παίκτης 26 στα 27 με παρών και μέλλον όταν αποκτήθηκε, το απέδειξε και με την προσφορά του και με την πώληση. Ενρικιε και Βαρέλα ήταν 28, οπότε θα έλαγα παίκτες με περισσότερο παρών, με μικρότερη δυνατότητα μεταπώλησης.

2017/18
1. Rodrigo Rey 1.5εκ
2. Thibault Moulin 1.3εκ
3. Λημνιός 1.2εκ

Από τις πιο αποτυχημένες χρονιές μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Δε φάνηκε έτσι λόγω της τέλειας προηγούμενης σεζόν, αλλά και της ήδη δρομολογημένης από καιρό μεταγραφής του Βιεϊρίνια. Μοναδική επιτυχία ο Μαουρίτσιο, που βέβαια είχε ακριβό συμβόλαιο. Ο Λημνιός ήταν μια πολύ καλή επένδυση που προσέφερε και έφερε χρήματα.

2018/19
1. Sverrir Ingi Ingason 4εκ
2. Léo Jabá 3.5εκ
3. Karol Świderski 2.5εκ
4. Chuba Akpom 2.2εκ

Όλες αυτές μεταγραφές γύρω στα 3εκ που λέγαμε. Παίκτες με παρών και μέλλον.

2019/20
1. Anderson Esiti 3.5εκ
2. Douglas Augusto 3εκ

Πάλι 2 μεταγραφές με παρών και μέλλον. Ο ένας βγήκε παλτό, ο 2ος πουλήθηκε 5.50εκ.

2020/21
1. Antonio Colak 3εκ
2. Thomas Murg 2εκ

2 μεταγραφές πάλι γύρω στα 3εκ που είχαν παρών και μέλλον. Δυστυχώς ο Μούργκ μόνο φέτος έπαιξε. Ο Τσόλακ πουλήθηκε 2.5εκ και έκανε τουλάχιστον απόσβεση.

2021/22
Filipe Soares 2.5εκ

Η μοναδική επένδυση ήταν και αποτυχημένη!

2022/23
1. Dominik Kotarski 2εκ
2. Nicolás Quagliata 1.8εκ
3. Khaled Narey 1.5εκ

Για τον Κοτάρσκι δε νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι, και καλύπτει όλες τις αποτυχημένες μεταγραφές των συνομίλικών του. Ο Κουλιάτα όλοι ξέρουμε τι παλτουδιά βγήκε. Ο Νάρεϊ ήρθε 28 ετών. Πουλήθηκε πάντως 2εκ, οπότε βγάλαμε και κάτι.

2023/24
Kiril Despodov 3εκ

Μεταγραφάρα. Ο ορισμός αγοράς παίκτη με παρών και μέλλον.

Νομίζω ότι δε γράφω ανακρίβειες, αλλά κάποιοι απλά μηδενίζετε απόψεις. Μια χαρά ο ΠΑΟΚ ξοδεύει χρήματα για παίκτες σε καλές ηλικίες γύρα στα 3εκ που έγραψα στα προηγούμενα ποστ. Αν θέλει μπορεί να το κάνει περισσότερο και είναι απλά επιλογή του. Επίσης, ο προπονητής μια χαρά μπορεί να δώσει την οδηγία: θέλω παίκτες 21-27 ετών με παρών και μέλλον. Μπορεί να μην εισακουστεί πλήρως, αλλά θα το λάβει ως ένα βαθμό υπόψην της η διοίκηση, ειδικά αν ο προπονητής επιμείνει.

Παλιότερα έγραψα ότι ο Ραζβάν δε ξέρε τι θέλει και γιατί το θέλει. Απόδειξη το ποστ σου φίλε μου που έγραψες 'γιατί τότε πήρε τον Κάνιας'; Ακριβώς αυτό ρωτάω και εγώ: Γιατί πούλησε τον Τσίμιροτ που ήταν ίδιος παίκτης με τον Κάνιας και ίσως περισσότερο 8άρι από τον Κάνιας; Ο Ραζβάν είπε άπειρες φορές ότι δεν θέλει 6άρια. Το δήλωσε και ο Μίχελ τότε όταν πουλήθηκε. Που είναι η ανακρίβεια σε αυτό;

Υγ: Η κριτική δε σημαίνει μηδενισμός. Μια χαρά πορεία κάνει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Προσωπικά θα προτιμούσα τον Σάντος ή τον Ίβιτς, αλλά αυτό είναι το δικό μου γούστο. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα πάει καλά ο Ραζβάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 24 Απρ 2024, 10:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Κυκλοφορεί ότι σήμερα θα δοκιμάσει σχηματισμό 4-3-3...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Αυτά φοβάμαι..
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Πότε ρε παίδες έπαιξε διαφορετικό σχηματισμό φέτος ειδικά, αλλα και γενικότερα, ο προπονητής, για να το αλλάξει σήμερα ;
Αηδίες των ρεπορτερζζ, είδαν Μ.Αντόνιο να μπαίνει μάλλον 11αδα ε και σου λεει θα πάει με τρια αμυντικά χαφ.
Που έχει παίξει ο Αντώναρος ως επι το πλειστόν, στα λίγα παιχνίδια που τον έχουμε δει ;
Στο 10.
Άβαταρ μέλους
van rooy

ούτε με αντεπιθέσεις έπαιζε μέχρι πέρσι...

Φέτος μας εξέπληξε πολλές φορές.

Αντεπιθέσεις, αλλαγές στο ημίχρονο, ροτέσιον μεγάλο για ένα διάστημα.

Για να δούμε
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

ΠΙΣΤΕΨΤΕ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Έπαιξε ξανά με τριάδα στα χαφ στα ματς του κυπέλλου και δε θυμάμαι αν συνέβη και σε κάποια στο πρωτάθλημα

Με Σβάμπ Τσιγγάρα Μαρκαντωνη

Φαντάζομαι επειδή πρέπει να ξεκουραστουν και ο Μειτε και ο Ταισον οπωσδήποτε θα δούμε κάτι τέτοιο με Ντελια αριστερά και Ντεσποντοφ δεξιά απλά θα παίξει ο Οζντοεφ αντί του Τσιγγάρα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Η ομάδα θα ξεκινήσει όπως σε όλους τους αγώνες...

Αν υπάρξει κάποια...αλλαγη..θα προκύψει από τις συνθήκες που θα φανούν σε πραγματικό χρόνο..βλεπουμε και διορθώνουμε η βελτιώνουμε
Άβαταρ μέλους
van rooy

ΠΙΣΤΕΨΤΕ!!!

4-3-3

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”