Ξεκαθαρη ηταν η απαντηση μου σχετικα με τους στοχους της Ευρωπης. Εφοσον ησουν στους 16 του Κονφερενς και αποφασισες να παρεις ενα δεξι μπακ, ενω ΗΔΗ ηξερες πως χρειαζοσουν οπωσδηποτε βασικο φορ, βασικο στοπερ και 4ο εξτρεμ, αυτο αποτελει ακραδαντη αποδειξη πως δεν ειχες διακαη ποθο/στοχο το κατι παραπανω, αλλα ησουν απλα σε φαση: Παμε και οπου μας βγει. Διαφωνεις; Αν ναι, πραγματικα θα ηθελα να ακουσω το σκεπτικο σου.Doomlord4 έγραψε:Άντε μια τελευταία προσπάθειαDaskalos_4 έγραψε:Οι στόχοι της Ευρώπης φανηκαν απο την ενισχυση της ομαδας κατα την περιοδο των χειμερινών μεταγραφων.Doomlord4 έγραψε:
Ποιοι είναι οι στόχοι της Ευρώπης;
Μήπως καταλάβεις πως προτείνεις άθελά σου κατι καταστροφικό για την ομάδα
Πέρα απ το ότι οι στόχοι στην Ευρώπη χωρίζονται σε μακρυπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους,σε ρωτάω ποιοι νομίζεις πως είναι οι στόχοι και ανταυτού μου απαντάς τι πιστεύεις πως (δεν) έκαναν οι της διοίκησης και όχι ποιοι είναι οι στόχοι
Πέρα απ το ότι είναι άσχετο σαν απάντηση,είναι γεγονός πως πήραμε τον Οττο για να παίξει ΚΑΙ στην Ευρώπη
Άλλοι ξένοι ΔΕΝ θα μπορούσαν να προστεθούν στην Ευρώπη (αλλιώς θα έμπαινε και ο Σαστρε)
Οπότε αφού δεν ενισχυθήκαμε με παραπάνω παίκτες για την Ελλάδα....
Οι στόχοι της Ελλάδας είναι που φανηκαν απο την ενισχυση της ομαδας κατα την περιοδο των χειμερινών μεταγραφων.
Άρα αφού η λύση με τα δικά σου λανθασμένα συμπεράσματα είναι η μη Ευρώπη
κανονικά η λύση είναι η μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα του χρόνου
Αφού έδειξαν με τις μεταγραφές τον χειμώνα τους στόχους τους,να μην παίξουμε του χρόνου στην Ελλάδα
Κάτι τέτοιο έγραψες,αλλα απ την ανάποδη
Επισης, μια χαρα θα μπορουσαν να προστεθουν και αλλοι ξενοι. Αυτο που λες ειναι παντελως ατοπο. Διοτι οι ξενοι που θα επαιρνες θα αντικαθιστουσαν δύο ξένους απο το υπαρχον ροστερ. Ποιους; Τους Εκονγκ/Κεντζιορα και Σαματα. Μιλαμε για απλη αντικατασταση δηλαδη.
Επομενως, ισως δεν ειμαι ο μονος που εχει εξαγει λανθασμενα συμπερασματα.
Συμφωνα με τη λογικη σου, και εσυ θελεις το κακο του ΠΑΟΚ μιας και γραφεις οσα γραφεις για τον Λουτσεσκου με καθε αφορμη.renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά το κακό του ΠΑΟΚ δεν είναι άποψη είναι απλά κακό .Daskalos_4 έγραψε:Αναρωτιέμαι αν διαβασατε τι έγραψα.
Επίσης αυτο με τις αποψεις δεν το καταλαβαίνω. Θα πρεπει να ακολουθούμε κάποια γραμμη και δεν το ξερω?; Και αν ναι τη γραμμη ποιου;
Δεν μπορω να λέω άποψη μου είναι ότι η ομάδα πρέπει να πέσει γ εθνική κ να λέω ....εεε άποψη μου
Επισης, εχετε παραποιησει τα λεγομενα μου. Εγραψα: «Βεβαια ΑΝ δεν εχουν σκοπο οι ιθυνοντες να τα χωσουν γερα το καλοκαιρι, για μένα καλύτερα να μη βγούμε καν Ευρώπη και να επικεντρωθούμε στο πρωταθλημα. Ξερω θα χάσουμε πολλα εσοδα, αλλα το φετινο δεν πρεπει να επαναληφθεί. Με 17-18 παιχτες δεν μπορεις να κυνηγήσεις τρεις στοχους. Φετος απλα "ετυχε". Δεν ειναι καθε χρονο του Αη Γιάννου».
Τωρα αν εσεις καταλαβαινετε οτι θελω το κακο του ΠΑΟΚ με αυτο που λεω, πασο. Θα αφησω να μιλησουν οι ειδημονες.