Ο Λουτσέσκου δεν είναι άμοιρος ευθυνών, ούτε μένει στον ΠΑΟΚ για τη ψυχή της μάνας του.bane1980 έγραψε:Καλά, κάτσε να μείνουμε εκτός Ευρώπης, και θα δούμε. Ο ίδιος προπονητής έφυγε την παραμονή της προετοιμασίας επειδή δεν του ανανέωσαν Κάνιας και Σακχοφ...
Τώρα εάν τον αφήσουν με 10 παίκτες due και κέντρο Οζ- Τσιγγάρα-Γιαξη να πάει σε προκριματικά και κάνει κοκοκο, τότε θα επιβεβαιωθεί αυτό που λες και σκεφτόμαστε και πολλοί ακόμα.
Και ξαναλέω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάτι του στυλ "παιδιά, δεν πάει τώρα το πράγμα, μαζεύουμε λίπος για το γήπεδο" ή κάτι παρόμοιο. Το να ξέρεις οτι πας για 4αδα/Ευρώπη και ό,τι κάτσει με το Λου που τεντώνει τα ρόστερ όπως η Jenna Jameson τους 15χρονους, αλλά να πουλάς ιστορία για "πρωταθλητισμό" και πάμε για τίτλους, όχι 2οι κλπ, είναι απλά ζαριά και αν σου κάτσει, όχι οργανωμένη στόχευση. Μην δουλευόμαστε, μην μας δουλεύουν.
Εγώ για αυτό έχω σκάσει. Γιατί βλέπω ένα ρόστερ και ένα προπονητή (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) που φτύνει αίμα για να κάνει αυτό που ονειρευόμαστε όλοι, και είναι (πια) πιθανό να μην τα καταφέρει όχι επειδή έχουμε το γαύρο ή την κούλα 20 βαθμούς από πάνω και τόσο μας έπαιρνε, αλλά επειδή κάναμε οικονομία το Γενάρη!
Βγάζει μια χαρά λεφτά, οι φιλοδοξίες του υποθέτω πως είναι πολύ πιο προσγειωμένες απ' ότι ήταν πριν κάποια χρόνια, έχει καταφέρει μέσα σε μία τριετία να κάνει αισθητή τη παρουσία του στην Ευρώπη, έχει διεκδικήσει συνολικά 4 τίτλους (τον έναν ακόμα τον διεκδικεί) άρα δεν νομίζω πως θα πει τόσο εύκολα το φεύγω. Ειδικά όταν ξέρει πως έχει μία διοίκηση που δεν του ζαλίζει τα @@ όταν δεν παίρνει πρωτάθλημα, ίσα ίσα υποθέτω πως η μεταξύ τους συμφωνία δεν έχει κανένα όρο περί κατάκτησης πρωταθλήματος. Άσχετα το τι λένε σε εμάς οι ΑΡΔ περί στόχου πρωταθλητισμού κλπ.
Κανένας άλλος δεν θα είχε τα άντερα να πει ίσα με 100 φορές το περίφημο "κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε ως εδώ" αν δεν ίσχυε.
Για μένα είναι 100% δεδομένο πως ισχύει και πως η διοίκηση του είχε ζητήσει ως μοναδικό στόχο το να μπει σε Ευρωπαϊκό όμιλο και να μείνει ψιλό κοντά στο πρωτάθλημα.
Λίγο ψύχραιμοι να είμαστε, λίγο νηφάλια να αναλύσουμε το ρόστερ και τις κινήσεις που έγιναν αλλά και ΔΕΝ έγιναν, όλα αυτά σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Λουτσέσκου και θα δούμε πως οι στόχοι για φέτος ήταν αυτοί που αναφέρω.
Δεν θα του αγοράσουν τον χ-ψ Μεϊτέ, όχι γιατί δεν τον θέλουν λόγω ταχύτητας κλπ. Πιο πιθανό είναι να μην τον αγοράσουν διότι θα περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθεί η πώληση του Κουλιεράκη, να δουν τι λεφτά θα μπουν στα ταμεία και μετά θα προχωρήσουν σε αγορές.
Θεωρώ βέβαια εντελώς απίθανο να περιμένει ο Μεϊτέ μέχρι τον Αύγουστο που θα συμβεί κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται από παντού πως ο ΠΑΟΚ θα αγοράσει μόνο αν πουλήσει. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής αυτό συμβαίνει.
Προτεραιότητα είναι το να υπάρχει εύκολη διαθεσιμότητα ρευστού, να πληρώνονται οι υποχρεώσεις και η ομάδα να καταφέρνει να βγάζει λίγο πολύ τα έξοδα της. Όλα αυτά εννοείται μαζί με πωλήσεις. Ως εκεί.
Έλα όμως, που αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν, είναι πως ο Λουτσέσκου κατάφερε μία ομάδα με τέτοιους στόχους να την τερματίσει και να πλησιάζει να πετύχει στόχους που ούτε τους είχαν ονειρευτεί. Εδώ σε θέλω..
Και αν μπορούσε κάποιος να μου πει το αντίθετο τον Αύγουστο, οι κινήσεις που ΔΕΝ έγιναν τον Γενάρη επιβεβαίωσαν πλήρως αυτό που λέω. Ούτε περίμεναν να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, ούτε περίμεναν να περάσουμε πρώτοι από τον όμιλο του Κόνφερενς, ούτε περίμεναν να είμαστε στους 4 του κυπέλλου. Σίγουρα όχι όλα μαζί.
Γι' αυτό δεν ήταν έτοιμοι για μεταγραφές, γι' αυτό δεν έπαιζε σάλιο για ανοίγματα.
Και για να κλείσω θα σου πω το εξής. Για εμένα είναι πιο πιθανό να διώξουν τον Λουτσέσκου αν δουν πως πιέζει για παραπάνω (αφού άλλωστε βλέπει πως μπορεί να πετύχει παραπάνω με τον ΠΑΟΚ), παρά για τις κακές εμφανίσεις. Εδώ θα είμαστε. Κράτα το αυτό.