Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Ας κερδίσουμε τον Ηρακλή όπως χθες η ΑΕΚ και θα είμαστε μια χαρά!
-
teacher
Μεγάλη εμφάνιση του Αμαρουσίου που παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ στον συμπολίτη (89 - 60) και τον έστειλε απλά αδιάβαστο
- ΑποστόληςΑ
Και οι Θρακιώτες της Κομοτινής καλά πήγανε! Πήρανε και τον πρώτο τους βαθμό! Μπράβο, πάντα τέτοια (με τους Εβραίους).
- ΑποστόληςΑ
Ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 την Καβάλα και έφτασε του 12 βαθμούς. Στα πρώτα 30 λεπτά ο ΠΑΣ κυριάρχησε και σκόραρε με τον ΠΑΟΚΤσή Σαϊτιώτη. Απο κει και μετά και ιδιαίτερα μέχρι να λήξει το ημίχρονο η Καβάλα έχασε 4-5 κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ο Ελευθερόπουλος ήταν στη μέρα του,παρ' όλο το γλιστερό γήπεδο. Η Καβάλα έχασε άλλες 2-3 κλασσικές ευκαιρίες στο β΄ μέρος μέχρι η σαΐτα να ξαναχτυπήσει στο 84΄ (2-0). Και τα δύο γκολ του Σαϊτιώτη ήταν παλικαρίσια.
Τί δήλωσε ο Καραμανλής για ΑΕΚ και ΠΑΟ:
http://www.sport24.gr/html/ent/153/ent.319153.asp
http://www.sport24.gr/html/ent/153/ent.319153.asp
- DimisK
- Επικοινωνία:
Να δείτε που σε λίγο θα δούμε και τον Ελευθερόπουλο στην εθνική....
Διαβαζα σημερα στο πρωτοσελιδο του Μετρουλακη το εξης :" Ματ αρη - Φτιαχνει ομαδα εως το 2013 " Προφανως σκεφτονται οτι σε 3 χρονια ειναι η επετειος της πτωσης ( δις) σε μικροτερη κατηγορια και προνοουν απο τωρα να κλεισουν τους παιχτες. Δεν ξερεις ,σου λεει, που μπορει να ειμαστε τοτε. Μπραβο τους.
Απιστευτη διαιτητικη ασυλια χθες στο ζιλμπερτο σίλβα...
Οσοι ειδαν το ματς , και οχι τα αποσπάσματα στις αθλητικες εκπομπες, καταλαβαν.
Οσοι ειδαν το ματς , και οχι τα αποσπάσματα στις αθλητικες εκπομπες, καταλαβαν.
- sidpanos
Η άσχημη πορεία της Χέρενφεν έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και αυτό φαίνεται αρκετά στην αγωνιστική εικόνα των παικτών της. Η πρόσφατη αποτυχία του ολλανδικού συλλόγου να κερδίσει την αδύναμη Φένλο αποτυπώθηκε στην ανάρμοστη αντίδραση του Κρίστιαν Γκρίντχεϊμ, οποίος έβρισε αρκετά μπροστά και στην κάμερα και πλέον περιμένει την τιμωρία του.
«F... that camera, f... you» έλεγε αμέσως μετά την αντικατάστασή του ο ο Νορβηγός Κρίστιαν Γκρίντχεϊμ και πλέον ο μέσος της Χέρενφεν περιμένει την τιμωρία του από την Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο 26χρονος παίκτης προσπάθησε να... δικαιολογηθεί για τα «γαλλικά» του λέγοντας: «Ήμουν τσαντισμένος με τον εαυτό μου και μίλησα άσχημα μπροστά στην κάμερα. Είπα μια κακή λέξη και μου φαίνεται υπερβολικό να τιμωρηθώ γι' αυτό».
http://www.youtube.com/watch?v=jn7rexh3hu0
«F... that camera, f... you» έλεγε αμέσως μετά την αντικατάστασή του ο ο Νορβηγός Κρίστιαν Γκρίντχεϊμ και πλέον ο μέσος της Χέρενφεν περιμένει την τιμωρία του από την Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο 26χρονος παίκτης προσπάθησε να... δικαιολογηθεί για τα «γαλλικά» του λέγοντας: «Ήμουν τσαντισμένος με τον εαυτό μου και μίλησα άσχημα μπροστά στην κάμερα. Είπα μια κακή λέξη και μου φαίνεται υπερβολικό να τιμωρηθώ γι' αυτό».
http://www.youtube.com/watch?v=jn7rexh3hu0
- ΑποστόληςΑ
Αγγλικό είναι το fuck? Γιατί το βλέπω παντού στην Ελλάδα...
(παγκοσμιοποίηση γαρ)
(παγκοσμιοποίηση γαρ)
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: