Γιατί τρία?Odi έγραψε:Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία δυο παιχνίδια του έφαγε τρία γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν.tsou έγραψε:άκουσα το τελευταίο podcast του ΠΑΟΚμάνια.
τελικά όλα κομπλέ φταίνε για όλα οι οπαδοί που γκρινιάζουν και η ΠΑΕ πρέπει άμεσα να λάβει μέτρα (ναι ακουστηκε και αυτό).
Επίσης αυτοί που γκρινιάζουν είναι υποτιθέμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ (αναφέρθηκε καμιά 10 φορές).
"Ο κόσμος των σόσιαλ μίντια έχει καταστρέψει την ομάδα ή τουλάχιστον επιχειρεί να το κάνει"
Αυτό ακούστηκε επί λέξει.
Στο μόνο που κατηγορώ τον κόσμο είναι στην παρουσία του και στα σολντ άουτ που δεν κάνει, αυτή είναι η δικιά του ευθύνη και είναι ντροπή που δείχνει αδιαφορία για παρουσία στο γήπεδο. Αυτά τα πέρι γκρίνιας είναι κλασικές εικονογραφημένες γραφικότητες. Δεν υπάρχει μεγάλο σωματείο στον κόσμο με μεγάλη οπαδική βάση χωρίς πίεση και γκρίνια.
Κρίμα πάντως για τα προηγούμενα podcast με είχαν κερδίσει.
Κ ο κόσμος κάθεται και κραζει τον προπονητή και τους παίκτες.
Άκρως φυσιολογικό.
Γαύρος - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μήπως γιατί ομάδα κ εξέδρα είναι αλληλοεξαρτώμενες?Daskalos_4 έγραψε:Ακριβώς. 20 χιλ. με Ντιναμο δημιούργησαν ατμόσφαιρα που θυμησε κάτι απο τα παλια. 30 χιλ. με Μπριζ δεν τα καταφεραν ομως. Γιατι αραγε;
Όταν η ομάδα παίζει ανεβαίνει η εξέδρα κ όταν ανεβαίνει η εξέδρα , ανεβάζει κ άλλο την ομάδα .
Με την Μπριζ η ομάδα δεν έδωσε το παραμικρό έναυσμα στον κόσμο να ξεσηκωθεί
2 εννοεί τα χθεσινά με γκει
1 με την αεχ που ξεκινάει με χέρι του λιβαι.
Κ αν το πας κ πιο πέρα υπάρχει κ το 2ο με την αεχ του αμραμπατ που εκτελεί το φάουλ 5 μέτρα πιο κοντά από το σημείο στο οποίο έγινε.
1 με την αεχ που ξεκινάει με χέρι του λιβαι.
Κ αν το πας κ πιο πέρα υπάρχει κ το 2ο με την αεχ του αμραμπατ που εκτελεί το φάουλ 5 μέτρα πιο κοντά από το σημείο στο οποίο έγινε.
Κι αυτό παιζει ρολο, αλλα με Μπριζ ειδαμε πολλους/ες instagramikous με κινητακι, τσιχλα και χαλαρα ξερω γω...renegade έγραψε:Μήπως γιατί ομάδα κ εξέδρα είναι αλληλοεξαρτώμενες?Daskalos_4 έγραψε:Ακριβώς. 20 χιλ. με Ντιναμο δημιούργησαν ατμόσφαιρα που θυμησε κάτι απο τα παλια. 30 χιλ. με Μπριζ δεν τα καταφεραν ομως. Γιατι αραγε;
Όταν η ομάδα παίζει ανεβαίνει η εξέδρα κ όταν ανεβαίνει η εξέδρα , ανεβάζει κ άλλο την ομάδα .
Με την Μπριζ η ομάδα δεν έδωσε το παραμικρό έναυσμα στον κόσμο να ξεσηκωθεί
- keep_paokizein
Μπράβο παιδιά!!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Podcast 14!
Ακούστε σε YouTube ή Spotify...και πείτε το και στους φίλους σας!
Ξαναλέω, εκπομπάρα. Πέφτει κράξιμο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ενα φόρουμ, που συνοπαδοί μου έχουν τόσο υγιείς απόψεις!!!
Ο Bane εγραψε για τη δυναμη της ητταςΜπαρκαρούτσος έγραψε:keep_paokizein έγραψε:Το πιο δύσκολο πράγμα στον αθλητισμό είναι η διαχείριση της ήττας. Κυρίως για τους οπαδούς και ιδιαίτερα για αυτούς του ΠΑΟΚ που έχουν πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Όμως η ήττα στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο είναι μια συνήθης πραγματικότητα.
Ένας Σέρβος έχει γράψει και βιβλίο για την ήττα, πρόσφατα. Ένας Branislav Prelevic. Έχω ακούσει ότι ήταν σε μια ομάδα που παίζει μπάσκετ κάπου στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος, παίκτης, κάτι τέτοιο, δεν ξέρω.
Προσπαθουσε να αναλυει τα λαθη π εφταιξαν για την ηττα κ να γινεται καλυτερος
Προσπαθουσε να αποβαλλει τα λαθη κ να μην τα επαναλαμβανει
Δεν εψαχνε δικαιολογιες για το καθε τι
Στην προκειμενη περιπτωση δεν εχω την αισθηση οτι μαθαινουμε απο τα ιδια επαναλαμβανομενα λαθη της τριετιας Λουτσεσκου
Επαναλμαβομενο ειναι το μοτιβο κ δεν πιστευω οτι η ηττα προσφερει σε τιποτα απολυτως, περα απο την επαναληψη των ιδιων δικαιολογιων
nunies4 έγραψε:Το έγραψα και στο τοπικ του πρωταθλήματος.
Πότε ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει τόσο κοντά σε πρωτάθλημα μετά το 18 που το πήρε;
Μην ψάχνετε. Ποτέ
Και έχει μάλιστα 4 από τα 5 ματς Θεσσαλονίκη και τα 3 Τούμπα.
Και αντί να σας έχει γίνει κάγκελο και να περιμένετε πως και πως τα εντός, μοιρολογατε σαν τις χήρες πάνω από τον νεκρό...
Να χαρώ εγώ πίστη στην ομάδα
Φίλε μου nunies4nunies4 έγραψε:Πραγματικα ειναι περιεργο οτι κανεις δεν στεκεται σε αυτα που γραφεις απο το πρωι.
Ειναι μαθηματικα πλεον. Ο ΠΑΟΚ για 1η φορα μετα απο το νταμπλ βρισκεται 5 παιχνιδια απο την κατακτηση του πρωταθληματος. Τα 4 στην Θεσσαλονικη. Τα 3 στην Τουμπα.
Αφηστε τον με μια χλιαρη υποστηριξη 12-13 χιλλιαδων.
Μην το κανετε κολαση 25.000 να τριζουν τα τσιμεντα (και για τους αντιπαλους και για τα κορακια).
Επειδή το 1ο το έγραψες μάλλον για μένα.
Δεν μπορείς απλά να πεις με επιχειρήματα πόσο πολύ διαφωνείς με την άποψή μου,με παρομοιάζεις μειωτικά με μοιρολογούσες χήρες
Σίγουρα νοιώθεις πιο ΠΑΟΚ από κάτι τέτοιους οπαδούς,ε;
ΠΙΟ ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα πει πως θα πάρει όλα τα πρωταθλήματα,παρά αυτός που θα πει θα πάρουμε 3
Αυτό το Μαθηματικά ξέρεις πόσες φορές το έχω ακούσει και το έχω ζήσει στη ζωή μου;
Από 1986 και μετά το 2ο πρωτάθλημα;
Χιλιάδες.
Μαθηματικά και για τη 1η
και για την 2η
και για την 3η θέση
Αλλά αν επικεντρωθούμε στην 1η θέση,από το 1986 και μετά,είμαστε οι δείκτες του ρολογιού που 1-2 φορές την ημέρα θα σου πούνε την σωστή ώρα
Το 2014-15,λέγαμε στην 11η αγ και στο +5 από τον 2ο.....
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Τελικά τερματίσαμε στην ουσία 6οι! (5η θέση στα play-off)
Κι όμως μετά το 1-2 στον Ολυμπιακό υπήρχαν άτομα που έγραφαν τις ανησυχίες τους
Οι αιώνια όμως παναισιόδοξοι βρέξει χιονίσει,πέφτουν να σε φάνε
2010
2018
2020
Χαμένα πρωταθλήματα
Ο ΠΑΟΚ για 1η φορά μετα απο το νταμπλ βρισκεται 5 παιχνιδια απο την κατακτηση του πρωταθληματος.
ΚΑι τότε πρώτη φορά είχαμε βρεθει σε κάποιο status θετικό
Ξεχνάμε όμως ότι ζούμε στην Ελλάδα και κάθε φορά πέφτουμε από τα σύννεφα για το με πόσους διαφορετικούς τρόπους,μπορούμε να χάσουμε στόχους
Τώρα αν είμασταν στο +3 από τον 2ο, 5 αγ πριν το τέλος, θα έλεγα χαμηλά την μπάλα και game by game
Αν θες πρωτάθλημα σε αυτή τη χώρα και με αυτές τις συνθήκες,πας και νικάς τον Ολυμπιακό όπως στον 1ο γύρο
Πρόσεχε,δεν λέω πως φταίει κάποιος συγκεκριμένα για το ότι δεν έγινε
Θελεις η ατυχία με τις Ιώσεις
Θελεις η αφέλεια του Κουλιεράκη που ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Άστο κάτω το κουλό σου παληκάρι μου
ΤΙ προσπαθείς να κάνεις εκεί;;
Θέλεις το σφάξιμο για το φάουλ που δεν δόθηκε
Θέλεις κάτι που μπορεί να μη έγινε σωστά φέτος στην ομάδα γενικώς;
Ο συνδιασμός όλων αυτών λοιπόν,μαζί με το γεγονός της υπαρξης 2 δορυφόρων που τελικά ανήγουν σε όλους τα ποδια εκτός από εμάς
Συν το 25λεπτο ημίχρονο του άρης-αεκ,που με κάνει να πιστεύω πως θα ζήσουμε καινούρια πράγματα στο ΠΑΟΚ-αεκ
Με κάνουν να πω,το ΠΟΙΟ πρωτάθλημα;
Θα παλέψουμε για την αποφυγή της 4ης
Ειδικά επειδή δεν είμαστε στο +3 από τον 2ο, 5 αγ πριν το τέλος,
αλλά στο -5 (σήμερα)......και μιλάμε για 5 στα 5 αντί για game by game
Έχω φάει ώρες και ώρες πάνω απ τον υπολογιστή για να επισημάνω σημαντικές πληροφορίες σε περίπτωση που θα ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Κάτι που σημαίνει πως έχω ελπίδες και όνειρα και επιθυμία
Έχω όμως και την εμπειρία να προβλέψω πότε θα (ξανα)στραβώσει το πράγμα
ΜΕΤΑ το ΠΑΟΚ-μπρυζ έγραψα για την πρόβλεψη (0-3) που είχα μισή ώρα πριν το παιχνίδι
Που να το έγραφα κι εδώ!
(στο γήπεδο πήγα πάντως)
Λες να μην ήθελα να περάσουμε;;;;;;;;;
Γιατί αρκετοί υπολογίζουν το ΠΑΟΚόμετρο σύμφωνα με το πόσο αισιόδοξος μπορεί να είσαι για το (κοντινό) μέλλον του ΠΑΟΚ
Εγώ πιστεύω στην ομάδα,πιστεύω πως θα τα σαρώσουμε όλα,άρα είμαι πιο ΠΑΟΚ από τους μοιρολάτρες που πιστεύουν πως δεν
Οπότε σαν αντίβαρο του ---> Πρωτάθλημα άλλη μια φορά στα λόγια
Λαμία - ΠΑΟΚ 1Χ 90%
Και δεν μου καίγεται καρφί αν εκτεθώ
Κι αν το γράψω βέβαια,τι θα γίνει;
Θα ταρακουνηθούμε και θα βγούμε από την αέναη αφέλεια που μας βγάζει πρωταθλητές 11 μήνες τον χρόνο
Και τον ΜάΙο πανυγηρίζει το ΠΟΚ 99%
Δε νομίζω
Αλλά ναι
3 χ 28.000 κόσμο στα 3 ντέρμπι,αυτό είναι δεδομένο
(θα πρέπει να είναι)
Μόνο έτσι μπορείς να ελπίζεις για το αδύνατο
- keep_paokizein
Μιλάμε για το πρωτάθλημα του Σπανάθα το 2010Doomlord4 έγραψε:
2010
2018
2020
Χαμένα πρωταθλήματα
Οπότε σαν αντίβαρο του ---> Πρωτάθλημα άλλη μια φορά στα λόγια
Λαμία - ΠΑΟΚ 1Χ 90%
Και δεν μου καίγεται καρφί αν εκτεθώ
Κι αν το γράψω βέβαια,τι θα γίνει;
Θα ταρακουνηθούμε και θα βγούμε από την αέναη αφέλεια που μας βγάζει πρωταθλητές 11 μήνες τον χρόνο
Και τον ΜάΙο πανυγηρίζει το ΠΟΚ 99%
Δε νομίζω
Μιλάμε για το ΄κερδισμένο πρωταθλημα στο χορταρι το 2018
Μιλάμε για το πρωτάθλημα της Μαρούπα το 2020
και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα επρεπε να ειναι αισιόδοξος ο αφελής ΠΑΟΚτσης!!!
Θλίψη!!!
Οσο για το 1Χ...
Εμείς μαζί για μια ζωή ...
Εδώ έχασε η Λίβερπουλ απ την Κρύσταλ Πάλλας, αποκλείστηκε στο κύπελλο απ την Γιουναιτεντ και στο γιουρόπα από την Αταλαντα και στα 9 χρόνια του αναμορφωτή Κλοπ πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα.
Υοu will never walk alone
Πρόσεξε
Θα έπρεπε να είναι αισιόδοξος
Αλλά όχι αυτό το γιουχου το σκέτο που ζούμε.
Αισιόδοξος αλλά και υποψιασμένος.
Θα έπρεπε να είναι αισιόδοξος
Αλλά όχι αυτό το γιουχου το σκέτο που ζούμε.
Αισιόδοξος αλλά και υποψιασμένος.
Δεν χρειάζεται να νιώσει κάποιος άσχημα αλλά νομίζω μπορούμε και να διαφωνούμε δεν χρειάζεται να συμφωνούμεEqualizer έγραψε:Το κρίμα είναι δικό σου εφόσον ενώ σε είχαν κερδίσει τα άλλα Ποντ, ξαφνικά επειδή κάτι δε σου άρεσε γυρνάς όλη την άποψη απ' την αναποδη.tsou έγραψε:άκουσα το τελευταίο podcast του ΠΑΟΚμάνια.
τελικά όλα κομπλέ φταίνε για όλα οι οπαδοί που γκρινιάζουν και η ΠΑΕ πρέπει άμεσα να λάβει μέτρα (ναι ακουστηκε και αυτό).
Επίσης αυτοί που γκρινιάζουν είναι υποτιθέμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ (αναφέρθηκε καμιά 10 φορές).
"Ο κόσμος των σόσιαλ μίντια έχει καταστρέψει την ομάδα ή τουλάχιστον επιχειρεί να το κάνει"
Αυτό ακούστηκε επί λέξει.
Στο μόνο που κατηγορώ τον κόσμο είναι στην παρουσία του και στα σολντ άουτ που δεν κάνει, αυτή είναι η δικιά του ευθύνη και είναι ντροπή που δείχνει αδιαφορία για παρουσία στο γήπεδο. Αυτά τα πέρι γκρίνιας είναι κλασικές εικονογραφημένες γραφικότητες. Δεν υπάρχει μεγάλο σωματείο στον κόσμο με μεγάλη οπαδική βάση χωρίς πίεση και γκρίνια.
Κρίμα πάντως για τα προηγούμενα podcast με είχαν κερδίσει.
Επίσης, αν από όλα όσα είπαμε εσύ συμπερανες ότι δεν υπάρχει στεναχώρια και ΚΡΙΤΙΚΗ για τα λάθη, πάρα μόνο ότι φταίει ο κόσμος, μαλλον δεν ακούς καλά
Ναι ρε όταν πριν καν ΑΡΧΙΣΕΙ ένας αγώνας βγαίνει ένα κάρο κόσμος και ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙ ότι ο ΠΑΟΚ πασχίζει για την 4η θέση, αυτός που το λέει δεν είναι ΠΑΟΚ και δε με νοιάζει τι είναι
Δεν θυμάμαι να είπε κανείς να πάρει μέτρα κατά του κόσμου η ΠΑΕ. Υπέρ της ομάδας, ίσως.
Ο άλλος βγαίνει και λέει ότι η ομάδα πάει απ' το κακό στο χειρότερο !!!! Την ώρα που πριν πέντε μέρες ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και μέσα στην Ευρώπη. Εκείνο ήταν το κακό προφανώς!
Ρε κακό που σας βρηκε
Μιλάμε 45 λεπτά και μηδενίζονται όλα με δύο προτάσεις και προφανώς πρέπει να νιώσουμε και ασχημα
σε όλα. Η αμφισβήτηση του πόσο ΠΑΟΚ ή του αν είναι ΠΑΟΚ ο άλλος ανάλογα με τις απόψεις του είναι τοξική και δεν οδηγεί πουθενά αν και αυτοί που γκρινιάζουν για την ομάδα αρχίζουν και λένε τους μη γκρινιάρηδες υποτιθέμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
σχετικά με τις αναφορές στη δήθεν παλιά χαμένη νοοτροπία του παλιού οπαδικού κινήματος και το κακό που κάνανε τα σόσιαλ μίντια και η γκρίνια απλά να υπενθυμίσω ότι ο Μανάβης και τα μαναβόσκυλα απαιτούσαν (με πράξεις όχι λόγια) διακρίσεις και πρωταθλήματα από παίχτες που πέρνανε 5 φορές λιγότερα λεφτά από τους χορτάτους του ΠΟΚ και κάνανε επισκέψεις και ντου σε προπονήσεις μέχρι και σπίτια παιχτών και προπονητών μετά από κακές εμφανίσεις κράζοντας και απαιτώντας γιγάντωση και νίκες.
- keep_paokizein
Αν η υποψία συνίσταται στην πιθανότητα της ήττας συμφωνώ. Πάντα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ένα πρωτάθλημα μπορεί να χαθεί κι από ένα σκονταμα του Στίβι Tζι!!! And so this is football!!!
Όχι
Πρέπει να έχεις και την υποψία πως δεν αποκλείεται να δούμε και πολλές ομορφιές στα τελευταία παιχνίδια
Ο νιάου δημιούργησε 25λεπτο ημίχρονο στο αρης-αεκ
Έβαλες σε παράδειγμα Λίβερπουλ Και πάλας
Και μαρούπες πιο πάνω
Η Αγγλία δεν έχει Μαρούπες,ούτε ακύρωση γκολ χωρίς βαρ
Η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλαδα???????
Στο ΠΑΟΚ-αεκ ίσως να έχουμε νέες ομορφιές
Πρέπει να έχεις και την υποψία πως δεν αποκλείεται να δούμε και πολλές ομορφιές στα τελευταία παιχνίδια
Ο νιάου δημιούργησε 25λεπτο ημίχρονο στο αρης-αεκ
Έβαλες σε παράδειγμα Λίβερπουλ Και πάλας
Και μαρούπες πιο πάνω
Η Αγγλία δεν έχει Μαρούπες,ούτε ακύρωση γκολ χωρίς βαρ
Η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Αγγλία μπορεί να τα παθει όλα αυτάkeep_paokizein έγραψε: Εδώ έχασε η Λίβερπουλ απ την Κρύσταλ Πάλλας, αποκλείστηκε στο κύπελλο απ την Γιουναιτεντ και στο γιουρόπα από την Αταλαντα και στα 9 χρόνια του αναμορφωτή Κλοπ πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα.
Υοu will never walk alone
Η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλαδα???????
Στο ΠΑΟΚ-αεκ ίσως να έχουμε νέες ομορφιές
- figurehead4
Περί λογικής και ΠΑΟΚτσηδικης πίστης.
Μάιος 1991
Στο ξεκίνημα εκείνης της χρονιάς όλοι πιστεύαμε πως ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλουμε κάτω το σκουλήκι στο μπασκετ. Για όποιον δεν έζησε εκείνη την πίεση των συνεχόμενων ηττών μας δεν καταλαβαίνει τι σήμαινε για μας το "ποτέ, ποτέ" τους. Ήταν αβάσταχτο. Ήταν θέμα τιμής να τους βάλουμε τελικά από κάτω.
Κανονική περίοδος
Χάσαμε και τα δύο πρώτα παιχνίδια ενώ για πρώτη φορά μετά τον τελικό των ξυρισμενων κεφαλιών είμαστε τουλάχιστον ίσοι, αν όχι καλύτεροι. Έχουμε τελευταία επίθεση στο πρώτο ματς της σεζόν, τη χάνουμε και πάει παράταση. 0-1
Στο δεύτερο χάνουμε ξανά στον πόντο και πάλι με τελευταία επίθεση δική μας. 0-2
Πλέι οφ
Ο τίτλος κρίνεται στις 4 νίκες και μετράνε και αυτές της κανονικής περιόδου. Με ποια ψυχολογία να πας; Το Ευρωπαϊκό όμως τον Μάρτιο μας δίνει φτερά εκ νέου.
Ποια λογική για έναν τρίτο ειχε το ότι έπρεπε να τους πάρουμε 4 νίκες σε 4-5 ματς; Δεν είχαμε ελπίδα.
Εμείς όμως μαζευόμαστε στο σύνδεσμο. Είμαστε όλοι σε φάση πάμε να τους διαλύσουμε. Δεν υπήρχε κάνεις, ούτε μισός, να πει πως δεν έχει λογική, δεν μας θέλει κοκ
Το φτάνουμε 2-2 και η ψυχολογία πλέον είναι δική μας. Στο τρίτο ματς έβλεπες το φόβο στα μάτια τους. Έτσι είναι αυτοί. Θρασυδειλοι. Εμείς έχουμε τρελαθεί γιατί και η ομάδα έχει πάρει πάνω της και πλέον είμαστε σίγουροι πως θα σπάσει η κατάρα.
Είμαι μέσα στο τρίτο. Λυσσασμενος και σίγουρος. Λιγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος έχουμε 2 πόντους προβάδισμα και 2 βολές ο Κορφας. Φωνάζω τελείωσε, τους γαμησαμε. Τις βάζει αλλά καταφέρνουμε και τρώμε 5 πόντους σε 10"". Οποίος πιτσιρικάς δεν το έχει δει, υπαρχει στο youtube. ΠΑΟΚ στα καλύτερα του.
Κόντεψα να σαλτάρω. Έξω από το Παλέ τρώω και ξύλο και δεν με αφήνει ο μπαμπάς μου να πάω στο τέταρτο. Εγώ όμως πήγα. Ήμουν σίγουρος πως θα νικήσουμε.
Εκεί ακόμη χειρότερα. Έχουμε σβήσει τον Γκάλη, ο Πρελεβιτς κάνει όργια κι έχουμε πάρει διαφορά ένα και κάτι πριν το τέλος. Τελευταίο λεπτό τρώμε 7 πόντους και δεν βάζουμε τίποτα. Έστω κι έτσι 2 πόντους και μπάλα δική μας 10" πριν. Έχω βρεθεί σχεδόν στη γραμματεία από τα πανηγύρια και δεν είδα ποτέ τη μαλακία του προδότη. Μόνο τα σκουλήκια να πανηγυρίζουν απέναντι. Και αυτά στο youtube να τα δούνε οι νέοι.
Εδώ είμαστε και φέτος. Αυτό που πάμε να κάνουμε είναι απίθανο. Δεν φαίνεται να μπορούμε και αν τελικά δείξουμε πως μπορούμε, θα γίνει κάτι εξωπραγματικο για να το χάσουμε. Καλύτερα όμως από το να πέσουμε αμαχητί. Έστω κι αν γέρασα και δεν μπορώ τις συγκινήσεις. Είδα το γιο μου να φεύγει για να μην βλέπει από ντροπή τον ΠΑΟΚ προχθές. Θα προτιμούσα να τον δει να πέφτει όπως στη λεωφόρο στο κύπελλο.
Ας παλέψουμε ως ΠΑΟΚ κι ας πέσουμε ως ΠΑΟΚ.
Τουλάχιστον θα είναι καύσιμο για τη νέα χρονιά. Όπως το 1991 που οδήγησε στο πρωτάθλημα του 1992. Ναι οδήγησε και στην επανάληψη του λάθους των τελευταίων δευτερολέπτων με τη Ρεάλ, αλλά κι αυτό μετα οδήγησε στην υπερομαδαρα του 1993....
Αν όμως πέφταμε αμαχητί δεν θα προοδευαμε ποτέ.
Τα είπε και ο Μπάνε.
Άντε ένα ντου ακόμη
Μάιος 1991
Στο ξεκίνημα εκείνης της χρονιάς όλοι πιστεύαμε πως ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλουμε κάτω το σκουλήκι στο μπασκετ. Για όποιον δεν έζησε εκείνη την πίεση των συνεχόμενων ηττών μας δεν καταλαβαίνει τι σήμαινε για μας το "ποτέ, ποτέ" τους. Ήταν αβάσταχτο. Ήταν θέμα τιμής να τους βάλουμε τελικά από κάτω.
Κανονική περίοδος
Χάσαμε και τα δύο πρώτα παιχνίδια ενώ για πρώτη φορά μετά τον τελικό των ξυρισμενων κεφαλιών είμαστε τουλάχιστον ίσοι, αν όχι καλύτεροι. Έχουμε τελευταία επίθεση στο πρώτο ματς της σεζόν, τη χάνουμε και πάει παράταση. 0-1
Στο δεύτερο χάνουμε ξανά στον πόντο και πάλι με τελευταία επίθεση δική μας. 0-2
Πλέι οφ
Ο τίτλος κρίνεται στις 4 νίκες και μετράνε και αυτές της κανονικής περιόδου. Με ποια ψυχολογία να πας; Το Ευρωπαϊκό όμως τον Μάρτιο μας δίνει φτερά εκ νέου.
Ποια λογική για έναν τρίτο ειχε το ότι έπρεπε να τους πάρουμε 4 νίκες σε 4-5 ματς; Δεν είχαμε ελπίδα.
Εμείς όμως μαζευόμαστε στο σύνδεσμο. Είμαστε όλοι σε φάση πάμε να τους διαλύσουμε. Δεν υπήρχε κάνεις, ούτε μισός, να πει πως δεν έχει λογική, δεν μας θέλει κοκ
Το φτάνουμε 2-2 και η ψυχολογία πλέον είναι δική μας. Στο τρίτο ματς έβλεπες το φόβο στα μάτια τους. Έτσι είναι αυτοί. Θρασυδειλοι. Εμείς έχουμε τρελαθεί γιατί και η ομάδα έχει πάρει πάνω της και πλέον είμαστε σίγουροι πως θα σπάσει η κατάρα.
Είμαι μέσα στο τρίτο. Λυσσασμενος και σίγουρος. Λιγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος έχουμε 2 πόντους προβάδισμα και 2 βολές ο Κορφας. Φωνάζω τελείωσε, τους γαμησαμε. Τις βάζει αλλά καταφέρνουμε και τρώμε 5 πόντους σε 10"". Οποίος πιτσιρικάς δεν το έχει δει, υπαρχει στο youtube. ΠΑΟΚ στα καλύτερα του.
Κόντεψα να σαλτάρω. Έξω από το Παλέ τρώω και ξύλο και δεν με αφήνει ο μπαμπάς μου να πάω στο τέταρτο. Εγώ όμως πήγα. Ήμουν σίγουρος πως θα νικήσουμε.
Εκεί ακόμη χειρότερα. Έχουμε σβήσει τον Γκάλη, ο Πρελεβιτς κάνει όργια κι έχουμε πάρει διαφορά ένα και κάτι πριν το τέλος. Τελευταίο λεπτό τρώμε 7 πόντους και δεν βάζουμε τίποτα. Έστω κι έτσι 2 πόντους και μπάλα δική μας 10" πριν. Έχω βρεθεί σχεδόν στη γραμματεία από τα πανηγύρια και δεν είδα ποτέ τη μαλακία του προδότη. Μόνο τα σκουλήκια να πανηγυρίζουν απέναντι. Και αυτά στο youtube να τα δούνε οι νέοι.
Εδώ είμαστε και φέτος. Αυτό που πάμε να κάνουμε είναι απίθανο. Δεν φαίνεται να μπορούμε και αν τελικά δείξουμε πως μπορούμε, θα γίνει κάτι εξωπραγματικο για να το χάσουμε. Καλύτερα όμως από το να πέσουμε αμαχητί. Έστω κι αν γέρασα και δεν μπορώ τις συγκινήσεις. Είδα το γιο μου να φεύγει για να μην βλέπει από ντροπή τον ΠΑΟΚ προχθές. Θα προτιμούσα να τον δει να πέφτει όπως στη λεωφόρο στο κύπελλο.
Ας παλέψουμε ως ΠΑΟΚ κι ας πέσουμε ως ΠΑΟΚ.
Τουλάχιστον θα είναι καύσιμο για τη νέα χρονιά. Όπως το 1991 που οδήγησε στο πρωτάθλημα του 1992. Ναι οδήγησε και στην επανάληψη του λάθους των τελευταίων δευτερολέπτων με τη Ρεάλ, αλλά κι αυτό μετα οδήγησε στην υπερομαδαρα του 1993....
Αν όμως πέφταμε αμαχητί δεν θα προοδευαμε ποτέ.
Τα είπε και ο Μπάνε.
Άντε ένα ντου ακόμη
Τί μου θύμισες και τί συναισθήματα μου έβγαλες να ήξερες!
μπράβο ρε αδερφέ όπως τα περιγράφεις με το μπάσκετ.
όλοι μέσα μα και με την σίτυ εκτός να παίζουμε πιστέυουμε το διπλό και ας παίζουμε με 11άδα Ζαβαντία και Ιονέλ Πίρβου
όλοι μέσα μα και με την σίτυ εκτός να παίζουμε πιστέυουμε το διπλό και ας παίζουμε με 11άδα Ζαβαντία και Ιονέλ Πίρβου