PablitoV2 έγραψε:Φίλε μου εσύ μπορεί να θεωρείς ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι αστείες και δικαίωμα σου και εμένα αν δώσω 30 ευρώ πχ για να πάω στο παιχνίδι δε θα μου λείψουν.giliopoulos έγραψε:Δεν ειναι το sold out αλλα το οτι ο κοσμος ειναι απων φετος. Η προσελευση ειναι αστεια. Με αστειες τιμες εισητηριων.Special 4 έγραψε:Γιατι?
Αν κανει sold out ο κοσμος θα αλλαξει η αγωνιστικη εικονα της ομαδας?
Θα μπει να παιξει μπαλα ο Μπαμπης απο το Κορδελιο ή ο Μητσος απο τη Νεαπολη?
Sold out εκανε χθες ο γαυρος π ειναι σε ημιτελικο Conference ? Δε νομιζω
Επισης δεν νομιζω πως μας κερδισε επειδη ειχε κοσμο στο γηπεδο, ουτε επειδη δεν ειχε sold out
Απο ποτε ειναι μεγαλη κ παραλογη απαιτηση, να ζητα ο κοσμος απο το μεγαλομετοχο / προεδρο να βγει κ να επικοινωνησει μετα απο τεσσερα - πεντε χρονια, καποια πραγματα σχετικα με την ομαδα?
Εγω θα τον ρωταγα, γιατι ανανεωσε αλλα τρια χρονια τον Λουτσεσκου
Ο Ιβαν να κριθει, αλλα οταν εσυ εχεις εσοδα απο εισητιρια το 1/5 με το 1/10 αυτων που εχει η αεκ πχ, πως ακριβως να τον κρινεις?
Πρέπει να υπολογίσεις και άλλες παραμέτρους γιατί τα έξοδα δεν είναι μόνο το γήπεδο. Όταν για μια επίσκεψη στο super market θες 30-40 ευρώ minimum, πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν και στα δύο.
Το παραπάνω είναι ένα απλοϊκό παράδειγμα που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου.
Αυτό υποτίθεται ότι ισχύει για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα έτσι;
Γιατί όμως συμβαίνει μόνο στην ομάδα μας;
Οι άλλοι δηλαδή είναι πλούσιοι;
Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου είναι εντάξει να δει το ματς με 3€ καφέ σε κάποιο μαγαζί .
Μετά όμως έχει απαιτήσεις για " ταχυδυναμικο χαφ" και παίρνει τηλέφωνο σε όλα τα ραδιόφωνα να κράξει Σαββίδη, Λουτσεσκου και παίκτες.
Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρι