Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
marsantos

Re: Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε:Έτσι είναι

Με Χ2 ζωντανοί
Με 1 σφίξαμε και ίσως χάσουμε και την ισοβαθμία
Αυτό με την ισοβαθμία δεν έπρεπε να το πεις.
Με πόνεσε πολύ.
Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις στο Καραϊσκάκης είχα μια ξενερα..
Σκεφτόμουν, ρε φίλε σκέψου να χάσουμε με 2 γκολ στην Τούμπα και να χάσουμε την ισοβαθμία.
Και τελικά χάσαμε με 3. Πάλι με γκολ στις καθυστερήσεις.
Ένας δε βρέθηκε εκεί στο 90, στο 1-3 να πει ρε παιδιά χάσαμε, ας κρατήσουμε το 1-3 γιατί μπορεί να χρειαστεί σε ισοβαθμία.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Doomlord4 έγραψε:Έτσι είναι

Με Χ2 ζωντανοί
Με 1 σφίξαμε και ίσως χάσουμε και την ισοβαθμία
Οι επόμενες 3 αγωνιστικές είναι γενικά πολύ κρίσιμες...

Doom το σενάριο του ch l είναι ακόμη ζωντανό;;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τι εννοεις,για απ ευθείας όμιλο;
30-70
marsantos

Πάντως μπορεί να δούμε ομορφιές με το πρόγραμμα.
Ανάλογα με τα σημερινά αποτελέσματα αλλά και αυτά της Τετάρτης, αν γίνει αίτημα, μπορεί να έχουμε αναβολή όλης της αγωνιστικής. Σε αυτήν την περίπτωση είτε θα γίνει η αγωνιστική του οσφπ Λαμία στις 12 και το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στις 15 είτε το αντίστροφο.
Δεν χρειάζεται να κουράζω παραθέτοντας διάφορα σενάρια συμφερόντων που μπορούν να οδηγήσουν στον καταρτισμο του προγράμματος.
Φυσικά μπορεί και να κυλήσουν όλα φυσιολογικά και να γίνουν οι αγώνες στις αναμενόμενες ημερομηνίες.
Αν όμως ο γαυρος μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος δεν πρόκειται να αφήσει πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ του ch.l. στην τύχη της..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Λαμία - ΠΑΟΚ________1Χ
ΠΑΟΚ - Αεκ___________2
ΠΑΟΚ - οσφπ_________2
ΠΑΟΚ - πΑΟ___________Χ
άρης - ΠΑΟΚ __________2

Αυτή την έμπνευση έχω

Δεν είχα καλό προαίσθημα και για το σημερινό

Για Πρωτάθλημα δεν το συζητάω,ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρωτάθλημα κυνηγώντας.

Αεκ - παο το βλέπω διπλό
Άρης - οσφπ δεν βλέπω ισοπαλία
marsantos

Δεν νομίζω να είσαι πολύ μακριά από αυτό που θα συμβεί.
Το διπλό της αεκ ειναι αρκετά προβλέψιμο.
Με τον ίδιο αφελή τρόπο. Ψηλά η άμυνα, μια γιόμα στην πλάτη και γκολ.
Το σημερινό δε χρειαζόταν προαίσθημα.
Η κατάσταση της ομάδας φώναζε από μακριά.
Δυστυχώς η ομάδα πέρα από την κακή κατάσταση, παρουσιάζει ανωριμότητα και έλλειψη αυτογνωσίας.
Ας το αφήσουμε αυτό γιατί θέλει ανάλυση στο τοπικ του προπονητή.
Το κυριότερο όμως είναι η κακή κατάσταση ή οποία θα συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή.
Κανονικό ΠΑΟΚ θα δούμε 12 Μαΐου.
Όμως..
Απορώ με αρκετά παιδιά που ελπίζουν σε 5 στα 5.
Άντε και με κάποιο θαύμα παίρνεις τα επόμενα 2. Τα υπόλοιπα 3 που είναι μέσα σε μια εβδομάδα;
Είναι προφανές ότι αυτό το ροστερ δεν μπορεί να πάρει 3 συνεχόμενους αγώνες υψηλής έντασης. Είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές σε αρκετές θεσεις. 2 αγώνες παίξαμε σερί και η ομάδα ήταν σκασμενη σωματικά και πνευματικα.
Το γράφαμε πριν τον αγώνα. Ρεαλιστικός στόχος είναι η αποφυγή της 4ης θέσης. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος και η ψυχραιμία να κερδίσουμε στη Λαμία.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Marsantos δεν είναι θέμα ελπίδας φίλε. Είναι θέμα πίστης, όχι λογικής. Είναι υποχρέωση να κυνηγήσουμε και την τελευταία πιθανότητα.
Με ένα ροτέισον στη Λαμία και σχετικά ξεκούραστη την ομάδα, παίζεις τα ρέστα σου με κούλα. Δεν είναι τρελό. Μόνο αυτοί οι 6 βαθμοί τα αλλάζουν όλα.

Μέρα ξεκουράζεσαι και μπαίνεις με άλλη ψυχολογια.
Θες να πούμε πως έχουμε 10%;
Εγω λέω παραπάνω. Σίγουρα όμως είναι πιο πιθανό να πάρουμε τον τίτλο από το να πάρουμε 4-5 μονο βαθμούς, όπως το σενάριο του Doomlord4.

Και σίγουρα ελάχιστες χρονιές στα 98 χρόνια ιστορίας μας είχαμε περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Και μάλιστα να τις παίζουμε στην έδρα μας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πολύ μεγάλες οι επόμενες δύο αγωνιστικές Τετάρτη/Κυριακή.
Ματς που θα κρίνουν τον τίτλο σε μεγάλο ποσοστό για εμένα.
Εννοείτε ότι το διπλό στην Λαμία είναι υποχρέωση και στο χαρτί βαζελος αν φύγει από το ποθητό Χ, εγώ παραδόξως θέλω νίκη του χαρτιού..
Για να κάνουμε εμείς το απόλυτο καλό είναι προς το τελείωμα του δρόμου να βρίσκουμε όσο γίνεται αδιάφορες και ξενερωμενες ομάδες. Και ήττα του βαζελου την Τετάρτη σχεδόν τον τελειώνει.
Και μετά από 3 μέρες πας να παίξεις τα ρέστα σου με το χαρτί στην Τούμπα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

figurehead4 έγραψε:Marsantos δεν είναι θέμα ελπίδας φίλε. Είναι θέμα πίστης, όχι λογικής. Είναι υποχρέωση να κυνηγήσουμε και την τελευταία πιθανότητα.
Με ένα ροτέισον στη Λαμία και σχετικά ξεκούραστη την ομάδα, παίζεις τα ρέστα σου με κούλα. Δεν είναι τρελό. Μόνο αυτοί οι 6 βαθμοί τα αλλάζουν όλα.

Εγω λέω παραπάνω. Σίγουρα όμως είναι πιο πιθανό να πάρουμε τον τίτλο από το να πάρουμε 4-5 μονο βαθμούς, όπως το σενάριο του Doomlord4.

Και σίγουρα ελάχιστες χρονιές στα 98 χρόνια ιστορίας μας είχαμε περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Και μάλιστα να τις παίζουμε στην έδρα μας.
Ακριβώς..
Τόσο κοντά στο πρωτάθλημα είχαμε να έρθουμε από την σεζόν που όντως το πήραμε.
Και αντί να υπάρχει ξεσηκωμός, σε όλα τα τοπικ υπάρχει μοιρολόι λες και κλαίμε τον νεκρό
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εγώ δεν γράφω μοιρολόι
Εγώ γράφω την απλή τάση των πραγμάτων με βάση τη λογική.

Πολλές φορές το έχω κάνει και πάντα έχω αντιδράσεις από τους συνοπαδούς που έχουν μόνο "πίστη"

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,υπήρχε η πίστη σε κάιε αρχή του πρωταθλήματος πως θα είμαστε εμείς 1οι τον Μαϊο
Το να έχουμε πάρει 2 πρωταθλήματα μετά το παρθενικό μας,μέσα σε 48 χρόνια είναι αποτέλεσμα αντιστρόφως ανάλογο με το πόσα πιστεύαμε πως θα πάρουμε (48)

Όταν πιάσαμε κορυφή μετά τον Οκτώβρη,δεν είχα ένστικτο για πρωτάθλημα
Παρασύρθηκα κι εγώ όμως,ξέφυγα από το game by game,με γλυκανε κι εμένα η προοπτική του πρωταθλήματος σε συνδυασμό την απ ευθείας είσοδο στο C.L

Το θέμα είναι,έχω πίστη για κάτι θετικό στην ομάδα;
Φυσικά
Και πίστη και ελπίδα

Ξέρω όμως πως δεν φτάνουν αυτά
Χρειάζεται και η καταγραφή της πραγματικότητας

Είχα γράψει για το πόσο σημαντικό ήταν να περάσει η αεκ στο κύπελλο τον άρη
Και έπεσαν 2 άτομα να με φάνε

Γιατί,θα μου πείτε
Θα πάρει 100% ο άρης το κύπελλο και θα τερματίσουμε κι εμείς 4οι;
Μπορεί ναι
Μπορεί όχι

Σαν οπαδός όμως,σήμερα με τρώνε τα φίδια για το χειροτερο σενάριο
Θα μπορουσε να είχε περάσει η άεκ και σήμερα να σκεφτόμασταν μόνο το προς τα πάνω
Γιατί να το περνάω όλο αυτό Απρίλη μήνα;

(Ξέρετε πόσο μεγάλο πισωγύρισμα θα είναι η μη έξοδος στην Ευρώπη
Καλά,εκεί εξω,μπορεί και όχι
Μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι,στα μηνύματα στην ΠΑΕΠΑΟΚ,πολλοί χαιρόντουσαν για τον αποκλεισμό!
Γιατί έτσι θα παίρναμε πρωτάθλημα
Ναι εκείνη τη χρονιά που πονέσανε τα μάτια μας.
Ναι,υπήρχε η ΠΙΣΤΗ για πρωτάθλημα,αφού έφυγε η κωλοευρώπη από τη μέση!)

Πέρα απ το ότι ο άρης μπορεί να τα έδινε όλα για την τελευταία ελπίδα για την 4η θέση
Μέχρι το παιχνίδι με τον γαβρο,δεν θα ήταν απίθανο

Έτσι ειναι όταν δεν ξέρουμε σφαιρικά τι μας συμφέρει και απλά έχουμε πίστη και βουρ για τρεμπλ

Επίσης δεν θα πω ποιος,γιατί δεν είναι επίθεση επί προσωπικού,είχε γραφτεί στο -7 του γάβρου από την κορυφή 3 μήνες πριν,όχι απλά πως τελείωσε το θέμα για φέτος για τον 4ο γάβρο,αλλά θα κάνει και πολλά χρόνια να ξαναβγει ευρώπη και θα καταστραφεί....

1 μήνα πριν πολλοι επίσης έγραψαν μετάντο 1-3 του γάβρου,πως τελείωσε η 4η θέση

Στο σενάριο που έγραψα βγαίνουμε εμείς 4οι
Το πιστεύω 100%;
Όχι
Το πιστεύω όμως 90%

Θελω να βγει και να λέω σαστάλεγα;
ΌΧΙ
Θα θελα όχι μόνο να μη βγε,αλλα να παρουμε και πρωτάθλημα και να πάρουν φωτιά οι παραθέσεις από τους πάντα υπεραισιόδοξους

Άλλο όμως τι θέλω και άλλο τι γίνεται το 90% των περιπτώσεων

Άλλο πράγμα να τρέχεις με 200
Και άλλο πράγμα να τρέχεις με 200 και να πέφτεις σε τοίχο

Ζούμε στην ΕΛΛΑΔΑ
Εδώ οι άλλοι έκαναν ημίχρονο 25 λεπτά!!!
25 λεπτά διαπραγματευόταν ο Μελισσανίδης με τον Καρυπίδη....

Είναι φυσιολογικό μια ομάδα με κουσούρια να κατορθώνει τίτλους σε μια χώρα
Γιατί δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα
Όχι όμως σε μια μη φυσιολογική χώρα όπως η Ελλάδα

Υπάρχει περίπτωση να μην έρθει 1Χ τοΛαμία-ΠΑΟΚ;
Καλά,φυσικά,δεν θα παίξουμε και με τη Μπάγερ

Ένα 10% υπάρχει

Μπορεί να σκυλιάσει η Λαμία,αλλά αυτο το κυριακή-τετάρτη να τους προδώσει

Απλά με πίστη,διπλό δεν παίρνουμε
Πάμε σε πόλεμο και είμαστε ήδη λαβωμένοι
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

"Μόνο" πίστη θα βάλω όταν θα παίζω με Άρσεναλ,Μπάγερν,Ρεάλ
Εκεί ναι

Εκεί πρέπει να καταργήσεις τη λογική
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Ξεκολλάτε ρε και αφήστε τις μιζέριες, έχουμε πέντε τελικούς μπροστά μας. Σίγουρα η ομάδα έχει σκάσει, αλλά δεν παύει να έχει κενό δύο εβδομάδων μετά την επόμενη Κυριακή που θα μας είναι απαραίτητο. Όσο περνάει αποκλειστικά μέσα από τα χέρια μας και τα αποτελέσματα, τόσο δεν χάνω την ελπίδα μου. Από πριν το χθεσινό παιχνίδι ξέραμε πως μπορούσαμε να κάνουμε μία ήττα στα τελευταία έξι ματς, την κάναμε, συνέβη.

Έχουμε πέντε τελικούς μπροστά μας, όπου θέλουμε τέσσερις νίκες μίνιμουμ και βλέπουμε. Είναι πολύ κρίσιμες οι επόμενες δύο αγωνιστικές μέχρι τη διβδόμαδη αγωνιστική. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Ας πάρουμε το διπλό στη Λαμία και βλέπουμε για τη συνέχεια.

Πάντως με έναν πρόχειρο υπολογισμό θέλουμε νίκες σε Λαμία - Βικελίδης και δύο νίκες σε τρία ματς στην Τούμπα, κατά προτίμηση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Εγώ δεν χάνω την πίστη στην ομάδα. Αν μου έλεγε κανείς το καλοκαίρι πως τέτοια εποχή θα παίζαμε το πρωτάθλημα σε τρία ντέρμπι στην Τούμπα, θα είχαμε φτάσει οχτάδα Κόνφερενς και θα είχαμε αποκλειστεί με τον τρόπο που μείναμε έξω στο Κύπελλο, θα το αγόραζα και με τα δύο χέρια.

Πιστέψτε μωρέ, στηρίξτε την ομάδα! Δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας! Έναν μήνα υπομονή και μετά ασκούμε κριτική στα πεπραγμένα της φετινής σεζόν, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτό μου έχει δείξει η ομάδα φέτος και γι αυτό θα τη στηρίξω όπως οφείλω, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ :opaokara: :opaokara:
marsantos

figurehead4 έγραψε:Marsantos δεν είναι θέμα ελπίδας φίλε. Είναι θέμα πίστης, όχι λογικής. Είναι υποχρέωση να κυνηγήσουμε και την τελευταία πιθανότητα.

Figurehead καλημέρα σε εσένα και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ.
Figure δυστυχώς ως άνθρωπος δεν μπορώ να βάλω την πίστη πάνω από την λογική. Μου το επιτρέπει η θέση μου. Είμαι ένας απλός οπαδός που συζητάει με άλλους οπαδούς για τη μεγάλη τους αγάπη. Δεν δουλεύω στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας όπου εκ των πραγμάτων σήμερα έπρεπε να μπω στα αποδυτήρια και να τονώσω ηθικό.
Δεν είμαι influencer ώστε με τη γνώμη μου να υπήρχε κίνδυνος να επηρεάσω την ψυχοσύνθεση ομάδας και οπαδών.
Είμαι σε ένα φόρουμ, ίσος προς ίσο απέναντι σε όλους για να πω αυτά που βλέπω και αντιλαμβάνομαι.
Τι καταλαβαίνω λοιπόν;
Εννοείται ότι σε κάθε αγώνα θα μπούμε για τη νίκη. Εννοείται ότι κυνηγάς το οτιδήποτε όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.
Όμως υπάρχει και μια πραγματικότητα που όταν μπει κάτω από την πίστη, μπορεί να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα.
Επειδή παρακολουθείς και διαβάζεις τα σχόλια μου καθώς αρκετές φορές έχουμε συμφωνήσει ή διαφωνήσει για διάφορα θέματα θα έχεις διαπιστώσει πώς ούτε μια φορά δεν έχω ξεστομίσει φέτος τη λέξη πρωτάθλημα.
Ακόμα και όταν η ομάδα πήγαινε τραίνο.
Κι αυτό γιατί η ομάδα δεν έχει ούτε το κατάλληλο ρόστερ ούτε την αντοχή στην πίεση για έναν τέτοιο στόχο σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της Ελλάδας. Είναι σε πολύ καλό δρόμο για τη δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας όμως φέτος δεν είναι έτοιμη.
Μία φορά μόνο τρελάθηκα, τότε με την ύπουλη αλλαγή προγράμματος, αρχές Φλεβάρη, γιατί τότε είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες να αποκτήσουμε μια διαφορά ασφαλείας από τους ανταγωνιστές η οποία θα εξισορροπούσε τις ελλείψεις μας σε άλλους τομείς.
-Πριν από την έναρξη των πλέι οφ έγραψα ένα μακροσκελές κείμενο με το οποίο συνέκρινα τα ρόστερ όλων των ομάδων.
Ποσοτικά όχι ποιοτικά.
Η διαφορά είναι χαώδης όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο φορμάτ των πλέι οφ.
-Έχω γράψει δεκάδες φορές ότι με αυτό το φορμάτ λόγω ύπαρξης άρη είμαστε σε σοβαρή μειονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων.
-Έχουμε όλοι μας γνώση της εξωαγωνιστικής και διαιτητικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Όλα αυτά χωρίς να συμπεριλάβω την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και την έλλειψη διαύγειας σκέψης του προπονητή.
Αν τα λάβω και αυτά υπόψιν δε μπορώ να πιστέψω σε κάτι.
Πιστεύω σε κάποιο ενδεχόμενο μόνο όταν έχω δεδομένα ή γεγονότα που με οδηγούν στο να το πιστέψω.
Αναφέρεις και σωστά το κάνεις πως με ροτέιτιον την Τετάρτη θα πάμε ξεκούραστοι την Κυριακή. Έστω ότι κερδίζουμε τη Λαμία.
Δε βλέπουμε πως ο προπονητής είναι θολωμένος και προσεγγίζει τα παιχνίδια με τρόπο που η ομάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει. Το ίδιο με χθες θα γίνει και την Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ θα μπει χωρίς καμία υπομονή, θα είναι από το πρώτο λεπτό ψηλά, θα γίνει μια γιόμα στην πλάτη της άμυνας και τέλος.
Όπως διάβασες όμως, έγραψα ότι έστω ότι γίνεται το θαύμα και παίρνουμε 6 πόντους αυτήν την εβδομάδα.
Με αυτό το ρόστερ πως θα βγάλεις 3 ντέρμπι σε μια εβδομάδα. Μπορεί ο Τάισον να παίξει 2 σερί 90λεπτα. Δε σου βάζω 3, 2 ζητάω. Είδες εχθές ότι πλέον ούτε σωστή απόφαση δεν μπορεί να πάρει. Μπορεί ο Ντέλιας μετά από 3 μήνες κακής αγωνιστικής κατάστασης και αλλεπάλληλων ιώσεων που τον έχουν καταβάλει σωματικά να πάρει την ομάδα στις πλάτες του;
Θα χρειαστείς γκολ. Δεν είναι ορατό ότι η ομάδα παίζει χωρίς φορ. Ο Μπράντον σε σετ παιχνίδι δεν υπάρχει. Ο Σαμάτα πλέον δεν έχει ψυχκή δύναμη να παίξει. Πέρα από το αν μπορεί ή όχι, πλέον δε θέλει. Με το που παίρνει τη μπάλα κατευθείαν γυρίζει πλάτη να δώσει σε κάποιον πιο πίσω ή παραδίπλα. Πως θα πάρεις 3 ντέρμπι χωρίς σέντερ φορ.
Ο Μειτέ κι ο Σβαμπ μπορούν να αντέξουν 3 σερί ντέμπι;
Τα στόπερ μας μπορούν να αντέξουν 3 σερί ντέρμπι με την άμυνα ψηλά. Εγώ είδα χθες τον Κουλιεράκη, στο δεύτερο δύσκολο σερί ματς να έχει περιστροφές πιο αργές και από του Βαρέλα της τελευταίας χρονιάς.. Ο Μιχαηλίδης και ο Νάσμπεργκ επ' ουδενί δεν μπορούν να είναι τοποθετημένοι ψηλά.
Και σε όλα αυτά δεν έχουμε πει κουβέντα για τα εξωαγωνιστικά. Έστω ότι η ομάδα αγωνιστικά στέκεται. Μία μόνο διαιτητική απόφαση σε κάθε αγώνα να έχει απέναντί του ο ΠΑΟΚ, μπορεί να την αντιμετωπίσει; Ο τωρινός ΠΑΟΚ σου φαίνεται ήρεμος και δυνατός πνευματικά να αντιμετωπίσει την πίεση για αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ένα κακό κοράκι.
Και ένα τελευταίο.. Αναφέρεσαι στα 98 χρόνια ιστορίας και στις ελπίδες κατάκτησης πρωταθλήματος δίνοντας μια στατιστική χροιά στην προσμονή και το πιστεύω σου για πρωτάθλημα συνυπολογίζοντας ότι τα ματς τα παίζουμε στην έδρα μας.
Η στατιστική είναι όμορφο και δύσκολο πράγμα για όλους μας.
Γιατί μπορεί κάποιος να σου αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια ή να σου ντύσει ένα πολύ ωραίο ψέμα.
Δεν ξέρω αν αυτό που θα σου πω θα το εκλάβεις σαν μεγάλη αλήθεια ή σαν ωραίο ψέμα.
Στα τελευταία 9 εντός έδρας ντέρμπι έχουμε 2 νίκες.
1 στα 3 με άεκ
0 στα 3 με οσφπ
1 στα 3 με πάο

Εγώ το ότι παίζουμε 3 ντέρμπι εντός δεν ξέρω πώς να το εκλάβω. Σίγουρα πάντως όχι ως αβαντάζ όταν σε κανέναν αγώνα δεν έχουμε περιθώριο για ισοπαλία.

Υγ. Βέβαια όπως σοφά έχει επισημάνει ο καρπουζάς πολλές φορές, οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές που το μόνο που μπορούμε να σκεφτόμαστε είναι μόνο το επόμενο ματς. Η Λαμία θα είναι δύσκολη γιατί η ομάδα πλέον είναι ψυχικά ευάλωτη συν όλα τα άλλα.

Υγ2. Όσα γράφω αφορούν μόνο την υπόθεση πρωτάθλημα και δεν έχουν σχέση με την συνολική αποτίμηση της χρονιάς.
Αυτό είναι κάτι που με ηρεμία θα το κάνουμε στο τέλος και σίγουρα το πρόσημο είναι ανέλπιστα τόσο θετικό.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ναι,δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας
Για αυτό είμαστε πάντα χαζοχαρούμενα αισιόδοξοι στην αρχή και στην μέση της χρονιάς
Και στο τέλος το παίρνουν άλλοι

Πρωταθλητές 11 μηνών
Και 99% των περιπτώσεων,πρωταθλητές Μαϊου το ΠΟΚ
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Πάντως παιδιά το μόνο θετικό είναι πως μετά το ματς με την Λαμία, η ομάδα δεν θα έχει ταξίδια.
Σημαντικό να παραμείνει η ομάδα στην βάση της, όπως επίσης σημαντικό θα είναι το χρονικό διάστημα της ξεκούρασης.

Ας πάρουμε την νίκη με το καλό την Τετάρτη να επανέλθει η ηρεμία και έπειτα τα δίνουν όλα την Κυριακή.
Μην ξεχνάμε επίσης πως θα έχουμε και ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναικός, οπότε σίγουρα ένας από τους 2 (μακάρι και οι 2), θα χάσουν βαθμούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”