88. Marcos Antonio
- WeWillRockYou
- ΑποστόληςΑ
Re: 88. Marcos Antonio
Εγώ πάντοτε κρατώ πισινή για υποτιθέμενους παικταράδες ταχυδυναμικούς (όπως υποτίθεται ότι ήταν ο ΜΑ) που οι ομάδες τους δεν τους υπολογίζουν, αλλά τους δανείζουν.
Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης αυτός δεν έδειξε στον ΠΑΟΚ να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Κι εγώ, δυστυχώς, πόνταρα σ' αυτόν για να αποκτήσουμε επιτέλους το γρήγορο κέντρο που ψάχναμε και να πάρουμε πρωτάθλημα.
Τελικά, πάλι στον Schwab στηριζόμαστε κι αυτό δείχνει κάποια πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης αυτός δεν έδειξε στον ΠΑΟΚ να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Κι εγώ, δυστυχώς, πόνταρα σ' αυτόν για να αποκτήσουμε επιτέλους το γρήγορο κέντρο που ψάχναμε και να πάρουμε πρωτάθλημα.
Τελικά, πάλι στον Schwab στηριζόμαστε κι αυτό δείχνει κάποια πράγματα.
- TylerDurden
Μια ακόμα ομοιότητα με τον Ντάντας πέραν του σωματότυπου, του βιογραφικού σε πολύ καλές ομάδες, και της αν μη τι άλλο αναιμικής παρουσίας, είναι το ότι καταφέρατε και οι 2 να με βγάλετε από τα ρούχα μου με την αντίδραση σας ενώ μόλις είχατε σκοράρει.
Ο ένας με τη Λέφσκι, και εσύ σήμερα.
Ο ένας με τη Λέφσκι, και εσύ σήμερα.
- ΑποστόληςΑ
- figurehead4
Μην τον κράζετε ρε παιδιά για την αντίδραση. Πιτσιρικάς είναι. Έχει να παίξει τόσο καιρό. Το βάζει και γουστάρει.
Τουλάχιστον έδωσε πνοη στην ομάδα. Λίγη κατανόηση. 23 χρόνων είναι και έχει πιεστει
Τουλάχιστον έδωσε πνοη στην ομάδα. Λίγη κατανόηση. 23 χρόνων είναι και έχει πιεστει
- Daskalos_4
Ωραιος ο Μαρκαντωνης. Οσο για τα χαμόγελα και μένα με ξενισε σαν εικονα, αλλα τι περιμένετε να κανει ενας παιχτης που σκοραρει σε ντέρμπι παιζοντας μετα απο ξερω γω ποσους μηνες επειδη δεν τον εμπιστευεται ο προπονητής τους;
- TylerDurden
Να πάρει τη μπάλα και να την πάει στη σέντρα.
Το προφανές.
Η ομάδα του χάνει και μένει ελάχιστος χρόνος, δε θέλει σκέψη πως δεν είναι καιρός για χαχανητά.
Προφανώς δε μου φταίει αυτός για σήμερα, αλλά η αντίδραση του με έκανε έξαλλο.
Το προφανές.
Η ομάδα του χάνει και μένει ελάχιστος χρόνος, δε θέλει σκέψη πως δεν είναι καιρός για χαχανητά.
- Shivaspace
πολύ ωραίο γκόλ και δυνατή ασσίστ απ τον ζίλε
τουλάχιστον κάρφωσαν ένα καλό του κωσταντή τζολάκη..έπρεπε κι άλλο ένα
τουλάχιστον κάρφωσαν ένα καλό του κωσταντή τζολάκη..έπρεπε κι άλλο ένα
88. Marcos Antonio
ΑυτόTylerDurden έγραψε:Να πάρει τη μπάλα και να την πάει στη σέντρα.
Το προφανές.
Για να δούμε μήπως γίνει κανένα θαύμα και βοηθήσει τώρα στο τέλος, αλλά πολλά θαύματα περιμένουμε πλέον και από άλλους. Μπορεί να έβαλε το γκολ, αλλά θυμάμαι δύο λάθος πάσες σε καλό σημείο έξω από την περιοχή τους, όχι ότι δεν έχει δικαιολογία την όχι συχνή παρουσία.
- Daskalos_4
Συμφωνοι. Αλλα για να συμβεί αυτο θα πρεπει να εχεις ενσωματωθει σε μια ομαδα και οχι να εισαι παραγκωνισμένος. Και εγω στη θεση του την παρτη μου θα κοιτουσα αν με ειχανε διαχειριστει ετσι.TylerDurden έγραψε:Να πάρει τη μπάλα και να την πάει στη σέντρα.
Το προφανές.
Κάπου ρε παιδιά χάνουμε το μέτρο. Λέτε για την διαχείριση του και πως λογικά αντέδρασε. Το ότι δεν έχει προσφέρει τίποτα και είναι ο πιο ακριβός στο ρόστερ, αν και τραυματίας την μισή σεζόν,δεν σας ενοχλεί; Άλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή, άλλος ένας περαστικός ΑΝΙΩΘΟΣ.
Εγώ πάντως ξέρω ότι χωρίς να παίζει έχει βάλει ένα γκολ παραπάνω από τον Σαματά. 

Νταξ, χαζοβιολης ειναι, αλλα μπηκε και ειδαμε λιγο ταχυτητα ρε αδερφε, λιγο ενεργεια
- WeWillRockYou
Πρέπει να παίξει με Λαμία για να πάρουν ανάσες οι υπόλοιποι.
Μακάρι το γκολ να του έδωσε ψυχολογία και να βοηθήσει στα τελευταία ματς.
Μακάρι το γκολ να του έδωσε ψυχολογία και να βοηθήσει στα τελευταία ματς.