Ιβάν Σαββίδης VI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Πάλι τα ίδια; Από Απρίλιο αρχίζουμε φέτος;
Να θυμίσω ότι ακόμα πάμε για πρωτάθλημα; Ή το ξεχάσαμε;
Κι ας μην μας είπαν τους στόχους που γράφατε και ξαναγράφατε και ξαναματαγράφατε ορισμένοι πέρσι ΟΛΟ το καλοκαίρι.
Να θυμίσω ότι ακόμα πάμε για πρωτάθλημα; Ή το ξεχάσαμε;
Κι ας μην μας είπαν τους στόχους που γράφατε και ξαναγράφατε και ξαναματαγράφατε ορισμένοι πέρσι ΟΛΟ το καλοκαίρι.
-
Ποιά ίδια; Δεν αναφέρθηκα σε κανένα φετινό στόχο, μίλησα για τη νέα χρονιά. Αν και μόνος σου λες ότι ούτε το καλοκαίρι είχαν αναφερθεί σε στόχους και τώρα πάμε για πρωτάθλημα. Εσένα μπορεί να σου κάνει να μην αναφέρονται ποτέ σε στόχους και ότι βγει. Άσε με εμένα να ζητάω από την ΠΑΕ να επικοινωνήσει με κάποιον τρόπο τι περιμένει για να ξέρω και εγώ και να μη σκάω άδικα.
Γιατί όταν δεν επικοινωνούν το παραμικρό και έχω Σαββίδη μεγαλομέτοχο, εγώ περιμένω να κοντράρω τους κάτω στα ίσα. Θα μου πεις πρώτος ήμουν και είμαι μέσα στο πρωτάθλημα. Ναι, αλλά βλέπω την ομάδα τρίτη συνεχόμενη χρονιά να μην αντέχει. Δεν είναι κακό, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι να περιμένω.
Γιατί όταν δεν επικοινωνούν το παραμικρό και έχω Σαββίδη μεγαλομέτοχο, εγώ περιμένω να κοντράρω τους κάτω στα ίσα. Θα μου πεις πρώτος ήμουν και είμαι μέσα στο πρωτάθλημα. Ναι, αλλά βλέπω την ομάδα τρίτη συνεχόμενη χρονιά να μην αντέχει. Δεν είναι κακό, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι να περιμένω.
Ο Ιβαν εχει πει ότι πρωτος στόχος είναι η οικονομική αυτάρκεια του συλλογου.Μια χαρα τα καταφερνουμε,θα εχουμε και πωλησεις το καλοκαιρι που ενα μερος θα παει στις επομενες μεταγραφες.
Και για να ανανεωσε τον Λουτσεσκου,ειναι ευχαριστημενος και στο αγωνιστικό ανεξαρτητα σε ποια θεση θα καταληξουμε τη φετινη σεζον.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα,μας αρεσει δεν μας αρεσει.
Προσωπικά,πιστευω οτι αν δεν γυρίσει να είναι κοντα στην ομάδα με φυσική παρουσία,και αν δεν αρχίσει να ξαναχώνει εκατομμύρια όπως εως τη χρονιά του νταμπλ,δεν ξαναβλέπουμε πρωτάθλημα τον κώλο μας κάτω να χτυπάμε.
Και για να ανανεωσε τον Λουτσεσκου,ειναι ευχαριστημενος και στο αγωνιστικό ανεξαρτητα σε ποια θεση θα καταληξουμε τη φετινη σεζον.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα,μας αρεσει δεν μας αρεσει.
Προσωπικά,πιστευω οτι αν δεν γυρίσει να είναι κοντα στην ομάδα με φυσική παρουσία,και αν δεν αρχίσει να ξαναχώνει εκατομμύρια όπως εως τη χρονιά του νταμπλ,δεν ξαναβλέπουμε πρωτάθλημα τον κώλο μας κάτω να χτυπάμε.
-
Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς και αυτός είναι και ο λόγος που λέω να μιλήσει κάποιος για τους στόχους. Αυτάρκεια οκ αλλά πρέπει να υπάρχουν κ αγωνιστικοί στόχοι 1ος 2ος 5ος κλπ. Αλλιώς θα βγαίνουμε όλοι θα μιλάμε για άστοχες μεταγραφές, ο επόμενος θα λέει πάμε για πρωτάθλημα ο άλλος θα λέει δεν βγαίνουμε Ευρώπη και όλοι θα έχουν δίκαιο. Γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ προχωράει και κανείς δεν έχει θέσει ξεκάθαρους στόχους.beyes4 έγραψε:
Προσωπικά,πιστευω οτι αν δεν γυρίσει να είναι κοντα στην ομάδα με φυσική παρουσία,και αν δεν αρχίσει να ξαναχώνει εκατομμύρια όπως τη χρονιά του νταμπλ,δεν ξαναβλέπουμε πρωτάθλημα τον κώλο μας κάτω να χτυπάμε.
Είτε στόχος είναι το πρωτάθλημα, είτε η δημιουργία μιας ομάδας κυρίως με νέους ηλικιακά παίκτες ώστε να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Το δεύτερο σενάριο δεν γίνεται με μεταγραφές 30αρηδων. Οπότε όταν διαλέγεις έμπειρους παίκτες στόχος είναι ο πρωταθλητισμός.
Το δεύτερο σενάριο δεν γίνεται με μεταγραφές 30αρηδων. Οπότε όταν διαλέγεις έμπειρους παίκτες στόχος είναι ο πρωταθλητισμός.
Με αφορμή το ποστ του Ettien26
Η λέξη 'Πρωταθλητισμός' είναι αστεία και μόνο ένας αποτυχημένος πολιτικάντης μπορεί να την εμπνευστεί και να τη θετει ως στοχο καθε χρονο.Εχετε ακουσει τον γαβρο να λεει στοχος ειναι να κανω πρωταθλητισμό;
ή την μπαγερν,τη ρεαλ,τη μπαρτσελονα,και γενικά ομάδα που στόχος της ειναι να παρει το πρωτάθλημα;
Εγω ξέρω ότι όταν έχεις στοχο το πρωταθλημα,βγαινεις και το λες ξεκαθαρα.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.Βγηκα 2ος-3ος-4ος;ΑΠΕΤΥΧΑ.Ολα τα αλλα ειναι πολιτικάντικες μπαρουφες για να καλύψουμε τον λοκω μας,τη θεσουλα μας,να γλιτωσουμε το κραξιμο και να χρυσωθει το χαπι οτι η χρονιά ειναι πετυ...χεσμένη.
Και δωσε χτισιμο με υπομονη με τα χρονια να περνανε και ο ΠΑΟΚ για 3η σεζον ατιτλος.
Η λέξη 'Πρωταθλητισμός' είναι αστεία και μόνο ένας αποτυχημένος πολιτικάντης μπορεί να την εμπνευστεί και να τη θετει ως στοχο καθε χρονο.Εχετε ακουσει τον γαβρο να λεει στοχος ειναι να κανω πρωταθλητισμό;

Εγω ξέρω ότι όταν έχεις στοχο το πρωταθλημα,βγαινεις και το λες ξεκαθαρα.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.Βγηκα 2ος-3ος-4ος;ΑΠΕΤΥΧΑ.Ολα τα αλλα ειναι πολιτικάντικες μπαρουφες για να καλύψουμε τον λοκω μας,τη θεσουλα μας,να γλιτωσουμε το κραξιμο και να χρυσωθει το χαπι οτι η χρονιά ειναι πετυ...χεσμένη.
Και δωσε χτισιμο με υπομονη με τα χρονια να περνανε και ο ΠΑΟΚ για 3η σεζον ατιτλος.
Συμφωνω
Το εχω ξαναγραψει εξαλλου
Η λεξη πρωταθλητισμος, π δεν μεταφραζεται στα αγγλικα, καθως ειναι πατεντα με ελληνικο copyright, ειναι μια αοριστολογικη γενικευμενη μπαρουφα δημιουργικης ασαφειας, για να μην αποδιδονται ποτε οι αναλογουσες ευθυνες σ αυτους π αποτυγχανουν
Ο Σαββιδης εκτος απο αυταρκεια, εχει κανει κ αλλες δηλωσεις, π ελεγε για πρωταθλημα οταν ξαναγυρισε ο Λουτσεσκου, π ελεγε οτι δεν εχει μαθει κ δεν του αρεσει να ειναι ποτε δευτερος κ αλλες
Προφανως εμεινε ικανοποιημενος απο την τριετια Λουτσεσκου κ τον ανανεωσε για αλλα 3 χρονια
Επισης προφανως κ ο Λουτσεσκου εμεινε ικανοποιημενος απο τη μεταγραφικη στηριξη Σαββιδη κ συμφωνησε να ανανεωσει
Η λεξη πρωταθλητισμος, π δεν μεταφραζεται στα αγγλικα, καθως ειναι πατεντα με ελληνικο copyright, ειναι μια αοριστολογικη γενικευμενη μπαρουφα δημιουργικης ασαφειας, για να μην αποδιδονται ποτε οι αναλογουσες ευθυνες σ αυτους π αποτυγχανουν
Ο Σαββιδης εκτος απο αυταρκεια, εχει κανει κ αλλες δηλωσεις, π ελεγε για πρωταθλημα οταν ξαναγυρισε ο Λουτσεσκου, π ελεγε οτι δεν εχει μαθει κ δεν του αρεσει να ειναι ποτε δευτερος κ αλλες
Προφανως εμεινε ικανοποιημενος απο την τριετια Λουτσεσκου κ τον ανανεωσε για αλλα 3 χρονια
Επισης προφανως κ ο Λουτσεσκου εμεινε ικανοποιημενος απο τη μεταγραφικη στηριξη Σαββιδη κ συμφωνησε να ανανεωσει
Συγνώμη αλλά ποιος Σαββίδης τώρα?
Ποιος ιδιοκτήτης δεν έχει μιλήσει για 3-4 χρόνια στους οπαδούς
Είπαμε τρένο ο ΠΑΟΚ
Τρένο που το όνομα του είναι snowpiercer
Ποιος ιδιοκτήτης δεν έχει μιλήσει για 3-4 χρόνια στους οπαδούς
Είπαμε τρένο ο ΠΑΟΚ
Τρένο που το όνομα του είναι snowpiercer
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία.
i) 01/06/24 βγαίνει ο Ιβάν και λέει: Στόχος είναι η πρώτη θέση.
Τότε τι;
ii) 01/06/24 βγαίνει ο Ιβάν και λέει: Στόχος είναι η δεύτερη θέση.
Τότε τι;
iii) 01/06/24 βγαίνει ο Ιβάν και λέει: Στόχος είναι η τρίτη θέση.
Τότε τι;
iv) 01/06/24 βγαίνει ο Ιβάν και λέει: Στόχος είναι η τέταρτη θέση.
Τότε τι;
v) 01/06/24 βγαίνει ο Ιβάν και λέει: Στόχος είναι η πέμπτη θέση.
Τότε τι;
Δηλαδή ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ περιμένετε να βγει να πει; Και γιατί να το πει; Και ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου; Παιδάκια είστε ρε; Τι στόχο έχει ο ΠΑΟΚ; Να τους γαμάει όλους, να κερδάει παντού. Τι να πει; "Ε 'ντάξ' μωρέ, δεν με πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας, στόχος είναι ξέρω 'γώ 15 νίκες, 5 Χ και 5 ήττες, καλά είναι";;;; Δεν καταλαβαίνω τη λογική!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ PTSD ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ! Στο τέλος θα αρρωστήσω, θα βγάλω κανέναν κινοκάρ και θα πάω στο διάολο...
Φέτος ρε πούστη τερματίσαμε πρώτοι κανονική διάρκεια πρωταθλήματος. ΓΑΜΩ ΤΑ PLAY-OFFS.
Αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό μετά από παρέμβαση θεών και δαιμόνων.
Φτάσαμε στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης ξανά. Μιας διοργάνωσης στα μέτρα μας.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ '23; ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ; ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, 5 ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΠΟΨΟΜΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.
ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ; ΜΕ ΑΓΚΩΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΜΕ ΦΤΕΡΝΕΣ; ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ;
Καθίστε να σας γαμάνε οι διαιτητές και εσείς να λέτε για τα φορ και τα μορ και τα ψωλ. Το Ρουμάνο και τον Ταντζανό και τον Αυστραλό.
Τότε τι;
Τότε τι;
Τότε τι;
Τότε τι;
Τότε τι;
Δηλαδή ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ περιμένετε να βγει να πει; Και γιατί να το πει; Και ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου; Παιδάκια είστε ρε; Τι στόχο έχει ο ΠΑΟΚ; Να τους γαμάει όλους, να κερδάει παντού. Τι να πει; "Ε 'ντάξ' μωρέ, δεν με πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας, στόχος είναι ξέρω 'γώ 15 νίκες, 5 Χ και 5 ήττες, καλά είναι";;;; Δεν καταλαβαίνω τη λογική!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ PTSD ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ! Στο τέλος θα αρρωστήσω, θα βγάλω κανέναν κινοκάρ και θα πάω στο διάολο...
Φέτος ρε πούστη τερματίσαμε πρώτοι κανονική διάρκεια πρωταθλήματος. ΓΑΜΩ ΤΑ PLAY-OFFS.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ '23; ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ; ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, 5 ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΠΟΨΟΜΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.
ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ; ΜΕ ΑΓΚΩΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΜΕ ΦΤΕΡΝΕΣ; ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ;
Καθίστε να σας γαμάνε οι διαιτητές και εσείς να λέτε για τα φορ και τα μορ και τα ψωλ. Το Ρουμάνο και τον Ταντζανό και τον Αυστραλό.
Ο ορισμός του ότι να ναι
Ευτυχώς έκανες ξεκάθαρο ότι η ΑΠΟΨΗ θεωρείται για σένα κάτι κατακριτέο
Ευτυχώς έκανες ξεκάθαρο ότι η ΑΠΟΨΗ θεωρείται για σένα κάτι κατακριτέο
- Μπαρκαρούτσος
Αν από όλο αυτό εσύ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, αυτό κάτι λέει για εσένα, όχι για εμένα.
Και σιγά σιγά μίλα πιο ευγενικά εδώ μέσα. Σε εμένα και όχι μόνο.
Δεν ισχύει αυτόSpecial 4 έγραψε:Συμφωνω
Στο Football Manager λέγεται title challenge- δηλαδή διεκδικηση πρωταθλήματος
Ειπαμε, στη δημιουργικη ασαφεια ειμαστε πρωτομαστορες
Οτιδηποτε για να μακιγιαριστει η εννοια της αποτυχιας
Διεκδικηση τιτλου κανουν κ οι οαρειανοι εδω κ 54 χρονια κ παραμενουν ατιτλοι
Ελπιζω να παραμεινουν κ φετος γιατι αλλιως τα βλεπω σκουρα τα πραγματα
Μονο π αυτο το παπατζιλικι δεν το εχει θεσει ποτε ως στοχο ο Ιβαν Σαββιδης
Ο Ιβαν Σαββιδης εχει δηλωσει ξεκαθαρα: Στη ζωη μου δεν εχω βαλει ποτε στοχο να ειμαι δευτερος. Ο στοχος πρεπει να ειναι για την ομαδα μου η πρωτη θεση.
Επισης εχει δηλωσει οτι εκτελει τις μεταγραφικες εισηγησεις που εχουν την απολυτη εγκριση του προπονητη.
Οτιδηποτε για να μακιγιαριστει η εννοια της αποτυχιας
Διεκδικηση τιτλου κανουν κ οι οαρειανοι εδω κ 54 χρονια κ παραμενουν ατιτλοι
Ελπιζω να παραμεινουν κ φετος γιατι αλλιως τα βλεπω σκουρα τα πραγματα
Μονο π αυτο το παπατζιλικι δεν το εχει θεσει ποτε ως στοχο ο Ιβαν Σαββιδης
Ο Ιβαν Σαββιδης εχει δηλωσει ξεκαθαρα: Στη ζωη μου δεν εχω βαλει ποτε στοχο να ειμαι δευτερος. Ο στοχος πρεπει να ειναι για την ομαδα μου η πρωτη θεση.
Επισης εχει δηλωσει οτι εκτελει τις μεταγραφικες εισηγησεις που εχουν την απολυτη εγκριση του προπονητη.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν από όλο αυτό εσύ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, αυτό κάτι λέει για εσένα, όχι για εμένα.

Εσύ έγραψες ότι το κάναμε ΑΠΟΨΟΜΑΝΙΑ
μίλησε ο Μίστερ ειρωνεια για πιο ευγένεια, που το μισό forum είναι με φυτίλια δικά του
Υγ αν δεν αντέχεις τις απόψεις του κόσμου,δεν μπορείς να τις διαχειριστείς και παθαίνεις PTSD είσαι και σε λάθος μέρος αλλά πολύ περισσότερο δεν θα έπρεπε να έχεις τον ρόλο που έχεις,από τη στιγμή που η διαφορετική οπτική σου προκαλεί τόσο μεγάλα ζητήματα
Υγ2 ωωωωω τι παράλογο που ζητήσαμε...να βγει μετά από 4 χρόνια ο Ιβάν να επικοινωνήσει τις σκέψεις του για την ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 22 Απρ 2024, 09:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
Πρέπει να βγει να τους πει ότι το φετινό πετυχημένο μοντέλο του πρεζκομπαρ θα αποτελέσει οδηγό για την μελλοντική πορεία και του ΠΑΟΚ. Να γεμίσουν αισιοδοξία.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ωραία.
Τότε τι;
Τότε τι;
Τότε τι;
Τότε τι;
Τότε τι;
ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.