Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από TylerDurden »

Όχι, δε χρειάζεται, μιλάμε για ψυχρούς αριθμούς. Δεν κρίνω την εικόνα και το εάν είναι καλύτερος ή όχι, εάν θα βοηθούσε περισσότερο ή όχι.

Πιστεύω πως είναι λογική η απορία για τον περιορισμένο χρόνο ενός παίχτη που μέχρι τώρα γράφει νούμερα, ενώ οι άλλοι δύο φορ μας όχι.

Όσες φορές τον είδα, σε εμένα δε φάνηκε χειρότερος από τους άλλους 2. Αυτό είναι προσωπική κρίση όμως.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

renegade έγραψε:Δηλαδή τώρα εσύ είδες αυτό το χαζό σμπροξιμο του κουλιερακη κ βγήκες να πεις δημόσια ότι δεν είναι πέναλτυ?
Μας θυμίζεις γιατί σε σιχαινομασταν όταν ήσουν στην Ξάνθη
Σε εχει τυφλωσει το μισος για τον Λουτσεσκου αποστατη και δεν τα βλεπεις καθαρα τα πραγματα. Το πεναλτυ ειναι τουλαχιστον αμφισβητουμενο καταρχην η επαφη ξεκιναει εκτος περιοχης αν θεωρησει καποιος πως αυτη ειναι επαφη για πεναλτι. Το δευτερο γκολ ειναι ξεκαθαρο φαουλ και το βαρ το εκανε γαργαρα.

Η εικονα ση.ερα ηταν κακη. Για να παρουμε πρωταθλημα θελουμε 5 νικες. Πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε λαμια με ροτεισον. Ο Μαρκαντωνης μαλλον πρεπει να ειναι πλεον βασικος ο Σαματα το ιδιο ο Σαστρε επισης.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

TylerDurden έγραψε:Όχι, δε χρειάζεται, μιλάμε για ψυχρούς αριθμούς. Δεν κρίνω την εικόνα και το εάν είναι καλύτερος ή όχι, εάν θα βοηθούσε περισσότερο ή όχι.

Πιστεύω πως είναι λογική η απορία για τον περιορισμένο χρόνο ενός παίχτη που μέχρι τώρα γράφει νούμερα, ενώ οι άλλοι δύο φορ μας όχι.

Όσες φορές τον είδα, σε εμένα δε φάνηκε χειρότερος από τους άλλους 2. Αυτό είναι προσωπική κρίση όμως.
Τον είδες να μπαίνει σε μικρά ματς στο 75.
Όχι βασικό στην οπαπαρινα και τη λεωφόρο.
Εγώ δε λέω ότι ξέρω, λέω δεν έχω άποψη γιατί δεν είμαι στις προπονήσεις
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Tolaros έγραψε:
TylerDurden έγραψε:
Tolaros έγραψε: Που τον έχετε δει τον Τζίμα όλοι απορώ, γιατι εγώ ματς του ΠΑΟΚ δεν έχω χάσει και άποψη δεν έχω.
Φαντάζομαι όλοι να τρέχετε στη Μεσημβρία για να είστε τόσο σίγουροι ότι ο Τζίμας θα βοηθούσε περισσότερο. Δεν πάει για σένα αυτό.
Και εικόνα να μην έχεις για το Τζίμα, το γεγονός πως σε 4400 λεπτά οι δύο φορ μας έχουν 14 γκολ και ο Τζίμας σε 440 λεπτά έχει 4, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να είσαι παρών στη Μεσημβρία για να διαπιστώσεις.
Χρειάζεται. Γιατί μπορεί να είναι χειρότερος.
Όποιος δεν παίζει πάντα καλύτερος είναι.
Από τον σαματα δεν γίνεται να είσαι χειρότερος, μόνο καλύτερος και είναι δεδομένο. Και δεν χρειάζεται εξήγηση, αυτά που βλέπουμε από αυτόν δεν έχει προηγούμενο, δεν το χούμε ξαναδεί, ότι τραγικό μπορει να κάνει θα το κάνει. Το ίδιο θα ελεγα και για τον μπραντον αλλά ο σαματα απέδειξε ότι μπορείς να είσαι χειρότερος του Μπραντον
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ο Τζίμας δεν μπαίνει γιατί είναι μικρός και δεν ξοδεύτηκαν χρήματα για να αποκτηθεί. Όχι γιατί δεν είναι καλός. Ας παίξει όσα ματς έπαιξε ο Σαμάτα και βλέπουμε αν είναι καλός ή όχι. Απλά βολεύει η δικαιολογία ότι το ρόστερ είναι ελλιπές, ενώ φέτος του πήραν παικταράδες και ο ίδιος επιλέγει να μην αξιοποιεί το σύνολο του ρόστερ. Γενικά το αφήγημα είναι το ίδιο, υπεροψία όταν πάνε καλά τα πράγματα και όταν τα θαλασσώνει φταίνε όλοι οι άλλοι. Νισαφι...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Tolaros έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Tolaros"
hasio_john έγραψε:Σήμερα που έπρεπε να παίξει πίσω, να στήσει τοίχο και να περιμένει να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση (ΔΕΝ είδε/έμαθε από την Μπριζ που ΔΥΟ φορές δεν του βγήκε), αυτός ξανά σε ένα κατάμεστο βοθρολίμανο και με μια ομάδα καυλωμένη από την πρόκριση, πήγε ΞΑΝΑ και έκανε το ίδιο! Και εννοείται το πληρώσαμε.
Επίσης ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί ο προπονητής μας έχει απενεργοποιήσει εντελώς Σοάρες, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Τζήμα ??? Θέλετε να μου πείτε πως δεν θα μπορούσαν έστω και για μισό ημίχρονο να προσφέρουν κάτι?
Γιατί είναι παίκτες για την Τρίπολη. Παίξανε με τη Λαμία στην Τούμπα και έπρεπε να χάνουν 0-2 ημίχρονο. Δεν το είδες ? Δεν έγινε πέρσι ,πριν λίγο καιρό ήταν.
Σιγά μην έλειψε και ο Γκιρτεζιανι
Δηλαδή πήρες νίκη με τον τσιγγαρα απέναντι στην Άιντραχτ αλλά δεν μπορεί να παίξει στα πλέι οφ να δώσει κάποια τρεξίματα δίπλα στον μεϊτέ? Ούτως ή άλλως αποφάσισες να παίξεις με γιομες ,με την μπάλα να περνάει ελάχιστα
Ο Μάρκος Αντώνιο σήμερα έδειξε πόσο σημαντικό είναι σε αυτό το σημείο των αγώνων το να είσαι ξεκούραστος.
Δεν θα μπορούσε να παίξει ο ξεκούραστος Όττο στην θέση του μπαμπα ο οποίος πλέον δεν μπορεί να περπατήσει?
Καλά για την περίπτωση Τζίμα και την εξαφάνιση του την στιγμή που οι επιθετικοι μας δεν υπάρχουν δεν χρειάζεται να μιλήσω.
Φυσικά όμως ο τελευταίος που φταίει είναι ο λουτσέσκου. Αυτός τόσο μπορεί τόσα κάνει
Που τον έχετε δει τον Τζίμα όλοι απορώ, γιατι εγώ ματς του ΠΑΟΚ δεν έχω χάσει και άποψη δεν έχω.
Φαντάζομαι όλοι να τρέχετε στη Μεσημβρία για να είστε τόσο σίγουροι ότι ο Τζίμας θα βοηθούσε περισσότερο. Δεν πάει για σένα αυτό.
Ο Ότο πολύ αμφιβάλλω πόσο ξεκούραστος είναι που μας ήρθε από απραξία. Αυτή ήταν η ενίσχυση του ΠΑΟΚ για 3 διοργανώσεις, ένα ανενεργό δεξί μπακ.
Παίκτης Τσιγγαρας δεν υπάρχει , οοοοταν καταφέρει να δώσει μια πάσα πάνω από δέκα μέτρα απόσταση,να σηκώσει την μπάλα από το έδαφος με επιτυχία σε συμπαίκτη, μια αλλαγή παιχνιδιού ρε παιδί μου, θα δεχτώ να συμπεριληφθεί στην κουβέντα των χαφ. Και αμυντικά που λες τον θαύμασα με Λαμία πολύ μετά την Άιντραχτ. Το τώρα μετράει.

Τώρα όσο και να γκρινιάζουμε τίποτα δεν αλλάζει, αυτή είναι η ομάδα. Μακάρι κάπως να βρεθεί η ενέργεια και η τύχη να κερδίσουμε την αεκ. Και μετά πραγματικά όλα γίνονται, την Κυριακή παίζουμε τελικό. Θα πάρουμε κι ανάσες μετά.[/quote]
Σόρρυ αλλά αυτά είναι υπερβολές
Τον Τζίμα τον είδαμε έστω και λίγο (500 λεπτά) αλλά δείχνει παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα...και ειδικά όταν τα φορ σου έχουν τέτοια εικόνα σίγουρα επιβάλλεται μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι.
Για τον τσιγγαρα έχεις κολλήσει σε ένα παιχνίδι με την Λαμία,άλλος μπορεί να σου πει για τον τελικό με τον γάβρο όπου άλλαξε την ροή του παιχνιδιού.
Μια χαρά μπορεί να δώσει λύσεις κ να βοηθήσει στην οικονομία του πρωταθλήματος,όπως έδωσε σήμερα ο παροπλισμένος Μ.α
Και να σου πω και το ακραίο. Καλύτερα να πάω να κάψω ένα παιχνίδι και να δώσω κάποιες ανάσες στους παίκτες που κουβαλάνε την ομάδα ώστε να είναι σε καλύτερη κατάσταση αργότερα παρά να κινδυνεύσω να κάψω περισσότερο παιχνίδια.
Με λίγα λόγια ,σήμερα και καταπονηθηκαν οι πολύ καταπονημένοι ( και από την ίωση ) μπαμπα,μεϊτέ, Τά ισον και τα δύο στόπερ και χάσαμε .
Νομίζω ότι είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή η τακτική δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε αυτή την δομή των πλέι οφ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Όταν χάνεις 2-0 και ο φορ σου δεν εχει ακουμπήσει μπάλα ανάμεσα στα δύο σέντερ μπακ, ρίχνεις δεύτερο φορ μέσα και προσπαθείς να σκοράρεις και με άλλους τρόπους.
Κάνω κάπου λάθος;
Κρίμα ρε, κρίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Κυρ 21 Απρ 2024, 23:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
renegade

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Blackgr4"
renegade έγραψε:Δηλαδή τώρα εσύ είδες αυτό το χαζό σμπροξιμο του κουλιερακη κ βγήκες να πεις δημόσια ότι δεν είναι πέναλτυ?
Μας θυμίζεις γιατί σε σιχαινομασταν όταν ήσουν στην Ξάνθη
Ενώ από τότε που είναι στον ΠΑΟΚ τον λάτρεψες..
Πες για την ομάδα. Πες για το σύστημα. Πες για τον.. Τσιγγάρα. Πες ότι θες. Είναι δυνατόν να βλέπεις αυτή την επαφή και να λες πέναλτι; Το ότι ξεκινάει να τον ακουμπάει εκτός περιοχής; Ούτε αυτό το είδες;
Άστο εκτιθεσαι
Είδες ριπλέι και κατάλαβες κάτι ξεκάθαρο; Από που ξεκινάει η επαφή και αν είναι τέτοια ώστε να δικαιολογεί να μην πάει καν να το δει;
Και όλο αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν είδε το φάουλ στο 2ο γκολ δεν σου δείχνει τίποτα; Καμπάνες βαράνε.
Η ομάδα ήταν χώμα. Πες ΌΤΙ θες. Το λογικό θα πεις. Όχι όμως να μιλάς για το κοράκι λες και δεν κατάλαβες.[/quote]
Που να πάει να το δει που ( σόρρυ κι όλας αλλά) έχεις άγνοια των κανονισμών?
Για να πάει να το δει θα πρέπει το βαρβναβεχει αντίθεση άποψη από αυτή του διαιτητή.

Υγ ο λουτσέσκου μίλησε για το σμπροξιμο ( και αυτό σχολίασα) και όχι για το αν ήταν εντός ή εκτός περιοχής.
Τα Ρίπλεϊ της ΟΤΕ δεν δείχνουν ξεκάθαρα την φαση
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το καλύτερα είναι εκ του αποτελέσματος.
Άμα έδινε το φάουλ στο Σαστρε και δε χάναμε, δε θα λέγαμε καλύτερα να έπαιζε ο Τσιγγαρας και ο Ράφα.
Τι να κάνουμε που ο Μεϊτέ είναι απαραίτητος, ο Μπαμπά είναι απαραίτητος, ο Τάισον είναι απαραίτητος για τέτοια ματς.
Και με τέτοιο Οζντοεφ έχει γίνει απαραίτητος και ο Σβαμπ.
Τα κουκιά είναι πολύ μετρημένα.

Τώρα θα πάμε με Τσιγγαρα ,Ράφα, Μιχαηλίδη στη Λαμία γιατί την Κυριακή πάλι οι "καλοί" θα παίξουν.
Θα ξαναπώ δε χάθηκε τίποτα. Και μπορεί και η ήττα να βοηθήσει στην οικονομία του τίτλου. Καλύτερα να παίζει ενδιαφερόμενος με βαζελο και Κούλα ο γάβρος, παρά να παίζει για το γόητρο. Ας παίξει για το γόητρο στην Τούμπα.
Γεμάτο γήπεδο την Κυριακή και πίστη , εδώ που φτάσαμε. Και το καλοκαίρι θα γίνει μεγάλη κουβέντα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Rene, δε νομίζω ότι μπορούσε να κάψει το σημερινό ματς. Κι αυτό το λέω λόγω της ενδεκάδας που κατέβασε ο αντίπαλος σήμερα.

Πόσες φορές θα βρεις τον γαύρο να σε παίζει με τόσες αλλαγές, με μια ενδεκάδα που αμφιβάλλω αν έχει παίξει ποτέ μαζί έστω και σε προπόνηση και με 7 βασικούς εκτός;

Η λογική έλεγε να βάλει βασικούς σήμερα, να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να κάνει μεγάλο ροτεισιον την Τετάρτη στην Λαμία.

Να είμαστε δίκαιοι, αν έκανε ροτεισιον σήμερα και δεν κέρδιζε θα την άκουγε ασχημα «για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία».

Εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε αλλά η αρχική του σκέψη για μένα είναι σωστή.

Το ματς της Τετάρτης τώρα είναι κομβικό, έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει την ομάδα, να πάρει και μια νίκη που θα φέρει ηρεμία και να πάει να τα παίξει όλα για όλα την Κυριακή.

Αν καταφέρουμε να κάνουμε δυο νίκες σε αυτά τα δυο ματς θεωρω ότι σε μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζουμε την αποφυγή της τεταρτης θέσης. Και πάμε στα υπολοιπα τρία να το παλέψουμε και ότι βγει.

Δεν θα είναι εύκολο γιατί θα πρέπει να νικήσει επιτέλους τον κακό του δαίμονα (τον Αλμειδα) αλλά και η αεκ δεν είναι αυτή την εποχή σε κατάσταση που να λες ότι είναι και αδύνατο.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Πραγματικα ρε μαγκες, δε βλέπετε οτι εγιναν εγκλήματα απο τη διοίκηση τον Γεναρη; Ποιος Τζιμας να σε σωσει και ποιο τριτο χαφ στο κεντρο και και και; Μιλαμε για ενα ρόστερ 16-17 παιχτων που παιζει κάθε τρεις μέρες παιχνίδι απο τον Ιούλιο κιόλας.

Ποσο να αντεξουν οι παιχτες και τι μαγικά να κανει ο προπονητης με παιχτες που σέρνονται; Απλη λογικη ειναι.

Και μην ακουω για κινδυνο να χαθει ΑΚΟΜΑ ενας στόχος, γιατί το Κόνφερενς στοχος δεν ηταν ποτε. Ή καλύτερα δεν θα μπορουσε να ειναι οταν η μονη προσθηκη που εκανες ηταν ενα δεξι μπακ.

Δυστυχώς υπάρχει κινδυνος να χαθει μια μεγαλη ευκαιρία και ολα αυτα επειδή κάποιοι αποφασισαν πως η χρονια βγαινει με αυτό το υλικό και ο Ιβαν Σαββιδης αρνειται/αδυνατει(;) να χώσει χρήμα.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Πάντως ρε σύ ραζβαν δοκίμασε μια φορά να παίξει με σαματα κ Μπράντον μαζί.
Κ όταν λέω μαζί δεν εννοώ με 2 επιθετικούς αλλά κ τους 2 μαζί σε ένα κορμί … κ αν θες άσε κ τα 2 κεφάλια (δικέφαλος αφού) …..
Ίσως έτσι να λέμε ότι παίζουμε κ ‘μείς με φορ (καλά δεν είναι κ βέβαιο )
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε: Που να πάει να το δει που ( σόρρυ κι όλας αλλά) έχεις άγνοια των κανονισμών?
Για να πάει να το δει θα πρέπει το βαρβναβεχει αντίθεση άποψη από αυτή του διαιτητή.

Υγ ο λουτσέσκου μίλησε για το σμπροξιμο ( και αυτό σχολίασα) και όχι για το αν ήταν εντός ή εκτός περιοχής.
Τα Ρίπλεϊ της ΟΤΕ δεν δείχνουν ξεκάθαρα την φαση
Αυτό είναι το ύποπτο της υπόθεσης. Που το βαρ σε 2 φάσεις που καθορίζουν το αποτέλεσμα δεν έχει αντίθετη άποψη.
Και ο Λουτσέσκου και η ΠΑΕ μίλησαν για την ευκολία του πέναλτι. Εγώ σου προσθέτω πως ξεκινάει έξω από τη περιοχή και καταλήγει μέσα.
Τα replay δεν δείχνουν ξεκάθαρα τη φάση, αλλά εσύ έβγαλες συμπέρασμα πως αξίζει να μισείς τον Λουτσέσκου που το αναφέρει.
Άστο τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας.
renegade

JohnDag έγραψε:Rene, δε νομίζω ότι μπορούσε να κάψει το σημερινό ματς. Κι αυτό το λέω λόγω της ενδεκάδας που κατέβασε ο αντίπαλος σήμερα.

Πόσες φορές θα βρεις τον γαύρο να σε παίζει με τόσες αλλαγές, με μια ενδεκάδα που αμφιβάλλω αν έχει παίξει ποτέ μαζί έστω και σε προπόνηση και με 7 βασικούς εκτός;

Η λογική έλεγε να βάλει βασικούς σήμερα, να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να κάνει μεγάλο ροτεισιον την Τετάρτη στην Λαμία.

Να είμαστε δίκαιοι, αν έκανε ροτεισιον σήμερα και δεν κέρδιζε θα την άκουγε ασχημα «για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία».

Εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε αλλά η αρχική του σκέψη για μένα είναι σωστή.

Το ματς της Τετάρτης τώρα είναι κομβικό, έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει την ομάδα, να πάρει και μια νίκη που θα φέρει ηρεμία και να πάει να τα παίξει όλα για όλα την Κυριακή.

Αν καταφέρουμε να κάνουμε δυο νίκες σε αυτά τα δυο ματς θεωρω ότι σε μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζουμε την αποφυγή της τεταρτης θέσης. Και πάμε στα υπολοιπα τρία να το παλέψουμε και ότι βγει.

Δεν θα είναι εύκολο γιατί θα πρέπει να νικήσει επιτέλους τον κακό του δαίμονα (τον Αλμειδα) αλλά και η αεκ δεν είναι αυτή την εποχή σε κατάσταση που να λες ότι είναι και αδύνατο.
Όταν κάποιοι παίκτες πλέον δεν μπορούν ούτε να περπατήσουν όχι μόνο τα δεύτερα του γάβρος δεν θα κερδίσεις αλλά αυξάνεις πολύ κ τις πιθανότητες για τραυματισμούς...κ μετά θα τα ρίχνουμε στον Κούλη.
Τι λιγότερο θα έκανε ο Όττο από αυτόν τον μπαμπα?
Τι θα έχανε αν ξεκινούσε τον ντεσποντοφ αντί του Τάισον?
Ακόμα ακόμα και ο εξαφανισμένος μ.α θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος από αυτόν τον μουργκ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

JohnDag έγραψε:Rene, δε νομίζω ότι μπορούσε να κάψει το σημερινό ματς. Κι αυτό το λέω λόγω της ενδεκάδας που κατέβασε ο αντίπαλος σήμερα.

Εγώ John προβλέπω 1 με 2 βαθμούς στα επόμενα δυο παιχνίδια. Και μετά θα αρχίσουμε τις προσευχές και τα κομπιουτεράκια. Δεν είναι το πρόβλημα οι 3 ήττες στην σειρά. Είναι το άδειασμα της ομάδας, και το ιστορικό των προηγούμενων χρόνων. Πόσες φορές έκανε η ομάδα θετικό σερί μετά από 3 διαδοχικές ήττες Απρίλιο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”