Razvan Lucescu IV
-
Daskalos_4
Re: Razvan Lucescu IV
Ποιο σπρώξιμο ρε μαγκες? Τρελα μας πουλατε? Αν ηταν αυτο πέναλτι τότε καθε παιχνίδι θα τελείωνε με τουλάχιστον 5-6 πέναλτι για καθε ομαδα
Έδειξε Ρίπλεϊ της φάσης?
Στην κανονική ροή δεν μου φάνηκε φάουλ
Αλλά δεν ξέρω αν έχει Ρίπλεϊ γιατί κόλλησε το στριμ
Στην κανονική ροή δεν μου φάνηκε φάουλ
Αλλά δεν ξέρω αν έχει Ρίπλεϊ γιατί κόλλησε το στριμ
Το πέναλτι μου φαίνεται χαζομάρα του Κουλιε
Το 2ο ξεκινά από ξεκάθαρο φάουλ στον σαστρε και μεγάλη αφέλεια (για να μην πω άλλη λέξη ) του Ταισον που δεν κάνει φάουλ στον ποντενσε ..
Παρά ταύτα, ποσο κριτική να του κάνω όταν η ομάδα παίζει χωρίς φορ, χωρίς αξιόπιστη εναλλακτική στους μεσοεπιθετικους και στα χάφ;
Το 2ο ξεκινά από ξεκάθαρο φάουλ στον σαστρε και μεγάλη αφέλεια (για να μην πω άλλη λέξη ) του Ταισον που δεν κάνει φάουλ στον ποντενσε ..
Παρά ταύτα, ποσο κριτική να του κάνω όταν η ομάδα παίζει χωρίς φορ, χωρίς αξιόπιστη εναλλακτική στους μεσοεπιθετικους και στα χάφ;
Ενώ από τότε που είναι στον ΠΑΟΚ τον λάτρεψες..renegade έγραψε:Δηλαδή τώρα εσύ είδες αυτό το χαζό σμπροξιμο του κουλιερακη κ βγήκες να πεις δημόσια ότι δεν είναι πέναλτυ?
Μας θυμίζεις γιατί σε σιχαινομασταν όταν ήσουν στην Ξάνθη
Πες για την ομάδα. Πες για το σύστημα. Πες για τον.. Τσιγγάρα. Πες ότι θες. Είναι δυνατόν να βλέπεις αυτή την επαφή και να λες πέναλτι; Το ότι ξεκινάει να τον ακουμπάει εκτός περιοχής; Ούτε αυτό το είδες;
- O Teleutaios Savourai
Τελικά αυτό το στυλ με το αργό (και βασανιστικό) build up έχει καταντήσει γελοίο και βαρετό. Από τη στιγμή που το κέντρο σου δεν έχει παιχταράδες ή δεν έχεις φορ killer, ποιό το νόημα;
Απλά η αντίπαλη άμυνα έχει όλο το χρόνο που θέλει για να οργανωθεί.
Απλά η αντίπαλη άμυνα έχει όλο το χρόνο που θέλει για να οργανωθεί.
- PAOK_Antarctica
-
panpangr77
Πρέπει να ξεθολωσεις .Όχι άλλο Μουργκ βρες λύση όταν λείπει ένας μεσοεπιθετικός ,παίξε με τρία χαφ ,παίξε με Σαμάτα και Μπράντον μπροστά .Όχι αλλά λάθη.
Άστο εκτιθεσαιBlackgr4 έγραψε:Ενώ από τότε που είναι στον ΠΑΟΚ τον λάτρεψες..renegade έγραψε:Δηλαδή τώρα εσύ είδες αυτό το χαζό σμπροξιμο του κουλιερακη κ βγήκες να πεις δημόσια ότι δεν είναι πέναλτυ?
Πες για την ομάδα. Πες για το σύστημα. Πες για τον.. Τσιγγάρα. Πες ότι θες. Είναι δυνατόν να βλέπεις αυτή την επαφή και να λες πέναλτι; Το ότι ξεκινάει να τον ακουμπάει εκτός περιοχής; Ούτε αυτό το είδες;
Που τον έχετε δει τον Τζίμα όλοι απορώ, γιατι εγώ ματς του ΠΑΟΚ δεν έχω χάσει και άποψη δεν έχω.renegade έγραψε:Δηλαδή πήρες νίκη με τον τσιγγαρα απέναντι στην Άιντραχτ αλλά δεν μπορεί να παίξει στα πλέι οφ να δώσει κάποια τρεξίματα δίπλα στον μεϊτέ? Ούτως ή άλλως αποφάσισες να παίξεις με γιομες ,με την μπάλα να περνάει ελάχισταTolaros έγραψε:Γιατί είναι παίκτες για την Τρίπολη. Παίξανε με τη Λαμία στην Τούμπα και έπρεπε να χάνουν 0-2 ημίχρονο. Δεν το είδες ? Δεν έγινε πέρσι ,πριν λίγο καιρό ήταν.hasio_john έγραψε:Σήμερα που έπρεπε να παίξει πίσω, να στήσει τοίχο και να περιμένει να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση (ΔΕΝ είδε/έμαθε από την Μπριζ που ΔΥΟ φορές δεν του βγήκε), αυτός ξανά σε ένα κατάμεστο βοθρολίμανο και με μια ομάδα καυλωμένη από την πρόκριση, πήγε ΞΑΝΑ και έκανε το ίδιο! Και εννοείται το πληρώσαμε.
Επίσης ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί ο προπονητής μας έχει απενεργοποιήσει εντελώς Σοάρες, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Τζήμα ??? Θέλετε να μου πείτε πως δεν θα μπορούσαν έστω και για μισό ημίχρονο να προσφέρουν κάτι?
Σιγά μην έλειψε και ο Γκιρτεζιανι
Ο Μάρκος Αντώνιο σήμερα έδειξε πόσο σημαντικό είναι σε αυτό το σημείο των αγώνων το να είσαι ξεκούραστος.
Δεν θα μπορούσε να παίξει ο ξεκούραστος Όττο στην θέση του μπαμπα ο οποίος πλέον δεν μπορεί να περπατήσει?
Καλά για την περίπτωση Τζίμα και την εξαφάνιση του την στιγμή που οι επιθετικοι μας δεν υπάρχουν δεν χρειάζεται να μιλήσω.
Φυσικά όμως ο τελευταίος που φταίει είναι ο λουτσέσκου. Αυτός τόσο μπορεί τόσα κάνει
Φαντάζομαι όλοι να τρέχετε στη Μεσημβρία για να είστε τόσο σίγουροι ότι ο Τζίμας θα βοηθούσε περισσότερο. Δεν πάει για σένα αυτό.
Ο Ότο πολύ αμφιβάλλω πόσο ξεκούραστος είναι που μας ήρθε από απραξία. Αυτή ήταν η ενίσχυση του ΠΑΟΚ για 3 διοργανώσεις, ένα ανενεργό δεξί μπακ.
Παίκτης Τσιγγαρας δεν υπάρχει , οοοοταν καταφέρει να δώσει μια πάσα πάνω από δέκα μέτρα απόσταση,να σηκώσει την μπάλα από το έδαφος με επιτυχία σε συμπαίκτη, μια αλλαγή παιχνιδιού ρε παιδί μου, θα δεχτώ να συμπεριληφθεί στην κουβέντα των χαφ. Και αμυντικά που λες τον θαύμασα με Λαμία πολύ μετά την Άιντραχτ. Το τώρα μετράει.
Τώρα όσο και να γκρινιάζουμε τίποτα δεν αλλάζει, αυτή είναι η ομάδα. Μακάρι κάπως να βρεθεί η ενέργεια και η τύχη να κερδίσουμε την αεκ. Και μετά πραγματικά όλα γίνονται, την Κυριακή παίζουμε τελικό. Θα πάρουμε κι ανάσες μετά.
- BlackMagicPAOK
. Με ενα άγγιγμα του προκαλεσε εξάρθρωση ώμου και πολλαπλά κατάγματα..PAOK_Antarctica έγραψε:Πέναλτι ήταν παιδιά.
Τον έριξε τον γαύρο ο Κουλιε κανονικότατα.
Ο άλλος μόλις ένιωσε το χέρι εχασε πλήρως την ισορροπία του...
Στο βαρ ποιος ήταν;;
Μηοως τους κάνουν πάρτυ απόψε στο λιμάνι;
Πάντως..
Ούτε στο μπάσκετ δεν θα έπαιρνε τετειο σφύριγμα ο Έλβαρ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Κυρ 21 Απρ 2024, 22:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Είδες ριπλέι και κατάλαβες κάτι ξεκάθαρο; Από που ξεκινάει η επαφή και αν είναι τέτοια ώστε να δικαιολογεί να μην πάει καν να το δει;renegade έγραψε:Άστο εκτιθεσαιBlackgr4 έγραψε:Ενώ από τότε που είναι στον ΠΑΟΚ τον λάτρεψες..renegade έγραψε:Δηλαδή τώρα εσύ είδες αυτό το χαζό σμπροξιμο του κουλιερακη κ βγήκες να πεις δημόσια ότι δεν είναι πέναλτυ?
Και όλο αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν είδε το φάουλ στο 2ο γκολ δεν σου δείχνει τίποτα; Καμπάνες βαράνε.
Η ομάδα ήταν χώμα. Πες ΌΤΙ θες. Το λογικό θα πεις. Όχι όμως να μιλάς για το κοράκι λες και δεν κατάλαβες.
- TylerDurden
Και εικόνα να μην έχεις για το Τζίμα, το γεγονός πως σε 4400 λεπτά οι δύο φορ μας έχουν 14 γκολ και ο Τζίμας σε 440 λεπτά έχει 4, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να είσαι παρών στη Μεσημβρία για να διαπιστώσεις.Tolaros έγραψε: Που τον έχετε δει τον Τζίμα όλοι απορώ, γιατι εγώ ματς του ΠΑΟΚ δεν έχω χάσει και άποψη δεν έχω.
Φαντάζομαι όλοι να τρέχετε στη Μεσημβρία για να είστε τόσο σίγουροι ότι ο Τζίμας θα βοηθούσε περισσότερο. Δεν πάει για σένα αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TylerDurden την Κυρ 21 Απρ 2024, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@renegade
Φαντάζομαι το ίδιο θα έχεις σιχαθεί και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από τις δυο τοποθετήσεις της σχετικά με την διαιτησία ε;
Τι ρωτάω τώρα..
Φαντάζομαι το ίδιο θα έχεις σιχαθεί και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από τις δυο τοποθετήσεις της σχετικά με την διαιτησία ε;
Τι ρωτάω τώρα..
Χρειάζεται. Γιατί μπορεί να είναι χειρότερος.TylerDurden έγραψε:Και εικόνα να μην έχεις για το Τζίμα, το γεγονός πως σε 4400 λεπτά οι δύο φορ μας έχουν 14 γκολ και ο Τζίμας σε 440 λεπτά έχει 4, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να είσαι παρών στη Μεσημβρία για να διαπιστώσεις.Tolaros έγραψε: Που τον έχετε δει τον Τζίμα όλοι απορώ, γιατι εγώ ματς του ΠΑΟΚ δεν έχω χάσει και άποψη δεν έχω.
Όποιος δεν παίζει πάντα καλύτερος είναι.