Dj_timo έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:o Σαβινι στοπερ ειναι(και μπορει βεβαια να παιξει και σαν μπακ).Ο Λινο ειναι μπακ..Κακος αμυντικα..Αλλα μπακ..Οσα ματσ εχει παιξει στα χαφ ηταν ανυπαρκτος γιατι το παιδι θελει χωρο για να επιτεθει.Αυτο το βρισκει οταν ερχεται απο πισω
Αποψη μου ειναι και τη λεω για να καταλαβεις οτι υπαρχουν πολλες αποψεις..Οι γενικευσεις οποτε δεν χρειαζονται..Εννοω οτι απλα ο καθενας και ο προπονητης βλεπει καποια, πραγματα διαφορετικα..Ειδικα οι προπονητες οχι μονο στον ΠΑΟΚ τα βλεπουν ολα και ετσι αποφασιζουν..Σωστο ή λαθος τα αποτελσματα κρινουν
Τι ειναι ο Σαβινι, στοπερ? Οκ.
Και για τα αποτελεσματα που λες, οσον αφορα τον λινο ως μπακ τα αποτελεσματα ειναι τραγικα αν θυμηθουμε τα ματς που εχει κανει, στην συντριπτικη πλειοψηφια τραγικος...
Aρα η κουβεντα για το Λινο ειναι για την ποιοτητα του γενικα.Εγω θεωρω οτι ο Λινο φετος εχει ξεκινησει τραγικα αλλα δεν μπορω να μηδενισω ολες τις εμφανισεις του..Ο Σαβινι ρε παιδια
το δηλωσε και ο ιδιος..Ειμαι σεντερ μπακ..Δηλαδη και τον ιδιο χαζο θα τον βγαλουμε.
Σαβίνι: «
Προτιμώ το κέντρο της άμυνας»
Ο Μίρκο Σαβίνι με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα tuttonapoli.net τόνισε πως προτιμά να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. «Στην αρχή ήταν δύσκολα, άλλωστε προσαρμόζομαι σχετικά αργά. Είχα ένα λόγο παραπάνω, πάντως, γιατί ήμουν εκτός Ιταλίας», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός άσος.
Και συνέχισε: «Ήθελα χρόνο προσαρμογής και στον ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο εδώ είναι τελείως διαφορετικό. Είμαι χαρούμενος, όμως, γιατί βρήκα αυτό που ήθελα.
Μέχρι τώρα έχω αγωνιστεί δεξιά, στο κέντρο της άμυνας και αριστερά. Να σας πω την αλήθεια και να σας το εξομολογηθώ, προτιμώ να παίζω στο κέντρο της άμυνας».
http://www.sportnet.gr/report.php?id=200379
Εγω θεωρω οτι παιζει ανετα και τις 2 θεσεις