γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports
Re: γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports
Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων διαφορετικής φιλοσοφιας.
Μια ομάδα που έμεινε με την υπέρβαση στο χέρι και μια ομάδα που βίασε την ποδοσφαιρική λογική και βρίσκεται στον ημιτελικό.
Το χρήμα φέρνει την ευτυχία και επιλογές.
Υπερτερούν αριθμητικά στο κέντρο και στα τρεξίματα των χαφ.
Έρχονται από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι , έχουν σπαταλήσει δυνάμεις...ταξίδεψαν...και μεθυσμένοι από την πρόκριση.
Εμεις ερχόμαστε εξουθενωμένοι από τις ιώσεις, ψυχολογια ...κάνεις δεν ξέρει...
Παίκτες μας κλειδιά ντεφορμε...κωνσταντελιας ειδικά βρίσκεται και φέτος στα πλέι οφ στα χαμένα...
Ελπίζω να μην μας πιάσουν κορόιδα όπως στη Τούμπα....η όπως η Μπριζ.
Φτάσαμε στην τελική ευθεία, οποίος δείξει συνέπεια και κάνει τα λιγότερα λάθη θα το σηκώσει.
Ιδού η ροδος ιδού και το πήδημα.
Ας σταματήσουμε να κάνουμε δώρα στους αντιπάλους.
Μια ομάδα που έμεινε με την υπέρβαση στο χέρι και μια ομάδα που βίασε την ποδοσφαιρική λογική και βρίσκεται στον ημιτελικό.
Υπερτερούν αριθμητικά στο κέντρο και στα τρεξίματα των χαφ.
Έρχονται από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι , έχουν σπαταλήσει δυνάμεις...ταξίδεψαν...και μεθυσμένοι από την πρόκριση.
Εμεις ερχόμαστε εξουθενωμένοι από τις ιώσεις, ψυχολογια ...κάνεις δεν ξέρει...
Παίκτες μας κλειδιά ντεφορμε...κωνσταντελιας ειδικά βρίσκεται και φέτος στα πλέι οφ στα χαμένα...
Ελπίζω να μην μας πιάσουν κορόιδα όπως στη Τούμπα....η όπως η Μπριζ.
Φτάσαμε στην τελική ευθεία, οποίος δείξει συνέπεια και κάνει τα λιγότερα λάθη θα το σηκώσει.
Ιδού η ροδος ιδού και το πήδημα.
Ας σταματήσουμε να κάνουμε δώρα στους αντιπάλους.
Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σουvan rooy έγραψε:Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων διαφορετικής φιλοσοφιας.
Αλλά C.L που με το καλησπέρα θα μας δώσει 30 εκατομμύρια δεν το θέλεις

Λέγοντας αρπαχτή!
Τα λεφτά δεν θα πάνε σε μεταγραφές κτλ
Που θα πάνε τα λεφτά;
Κάπου εκτός ΠΑΟΚ;
Θα μας τα φάει κάποιος;
Και πως αλλιώς θα μαζέψεις 30-60-90 εκατομμύρια
Περιμένοντας 15 χρόννια στο Conference;
Πως,απορώ
Κι άμα φάει ο Ιβάν την τριαντάρα σε σουβλάκια, βότκες και γούστα, τι γίνεται...?
(Πλάκα κάνω)
(Πλάκα κάνω)
Δυστυχώς βλέπω κλαρίνο...
Έρχονται με φορά και ψυχολογία και έχουν βάθος για να μην χρειάζεται να παίξουν όλοι οι κουρασμένοι.
Ενώ εμείς...
Βάλε και 3 χαφ μηχανάκια απέναντι σε 2 κουρασμένα (πραγματικά αυτό θα ήθελα να το απάντησει ένας έμπαλος, πως αντιμετωπιζεις ομάδα με 3 χαφ στο κέντρο ενώ εσύ παίζεις αποκλειστικά και εμμονικα με 2), έδεσε το γλυκό.
Ελπίζω να μην δω πίεση άσκοπα ψηλά, να μην δω τσουκου τσουκου στο κέντρο και πάλι πίσω μέχρι να μας κάνουν παγίδα και κλέψιμο.
Εαν μου έδιναν το Χ, το υπεγραφα και με τα πόδια.
ΥΓ. Τώρα βέβαια σκέφτομαι ότι και ανάποδα να ήταν τα αποτελέσματα, πάλι ήττα θα έβλεπα, απλά πιο δύσκολα και οριακά .
Έρχονται με φορά και ψυχολογία και έχουν βάθος για να μην χρειάζεται να παίξουν όλοι οι κουρασμένοι.
Ενώ εμείς...
Βάλε και 3 χαφ μηχανάκια απέναντι σε 2 κουρασμένα (πραγματικά αυτό θα ήθελα να το απάντησει ένας έμπαλος, πως αντιμετωπιζεις ομάδα με 3 χαφ στο κέντρο ενώ εσύ παίζεις αποκλειστικά και εμμονικα με 2), έδεσε το γλυκό.
Ελπίζω να μην δω πίεση άσκοπα ψηλά, να μην δω τσουκου τσουκου στο κέντρο και πάλι πίσω μέχρι να μας κάνουν παγίδα και κλέψιμο.
Εαν μου έδιναν το Χ, το υπεγραφα και με τα πόδια.
ΥΓ. Τώρα βέβαια σκέφτομαι ότι και ανάποδα να ήταν τα αποτελέσματα, πάλι ήττα θα έβλεπα, απλά πιο δύσκολα και οριακά .
Ο τρόπος που αποκλειστήκαμε ήταν στην ουσία καλός για μας.
Εννοώ ότι αν είχες αποκλειστεί στο παραένα, με τίποτα δοκάρια στα τελευταία λεπτά, ή ακόμα χειρότερα σε τίποτα πέναλτι, η ψυχολογία θα ήταν στο μηδέν.
Τώρα ναι μεν αποκλείστηκες, αλλά με τρόπο που το παίρνεις απόφαση ότι ο άλλος ήταν καλύτερος και τέλος, πάμε παρακατω.
Ουτε τι θα γινόταν αν, ούτε τπτ.
Χίλιες φορές αν είναι να αποκλειστείς να το πάθεις έτσι, παρά με το γνωστό ηρωικό τρόπο.
Οπότε για την Κυριακή εγώ είμαι αισιόδοξος. Μόνο η ίωση με απασχολεί.
Εννοώ ότι αν είχες αποκλειστεί στο παραένα, με τίποτα δοκάρια στα τελευταία λεπτά, ή ακόμα χειρότερα σε τίποτα πέναλτι, η ψυχολογία θα ήταν στο μηδέν.
Τώρα ναι μεν αποκλείστηκες, αλλά με τρόπο που το παίρνεις απόφαση ότι ο άλλος ήταν καλύτερος και τέλος, πάμε παρακατω.
Ουτε τι θα γινόταν αν, ούτε τπτ.
Χίλιες φορές αν είναι να αποκλειστείς να το πάθεις έτσι, παρά με το γνωστό ηρωικό τρόπο.
Οπότε για την Κυριακή εγώ είμαι αισιόδοξος. Μόνο η ίωση με απασχολεί.
- Caballo Viejo
Δεν έγινε Ρεάλ ο γαύρος επειδή έπιασε δυο πέναλτι ο Τζολάκης, ούτε ο ΠΑΟΚ έγινε Κηφισιά επειδή αποκλείστηκε από τη Μπρυζ. Προσωπικά, περισσότερο φοβόμουν το ματς με την Κούλα. Θα τους παίξουμε στα ίσα και το διπλό δεν είναι απίθανο.
Οι 24 είπαν πως ο Μειτε δύσκολο να παίξει την Κυριακή. Κι ότι πάμε με Σβαμπ Οζντοεφ.
Με τον Σβαμπ να έχει παίξει 90 λεπτά την Πέμπτη. Με μοναδική αλλαγή τον Τσιγγαρα.
Τι κρίμα αυτή η ομάδα να χτυπηθεί από ίωση τη χειρότερη στιγμή ενώ ταυτόχρονα έχει μικρότερο ροστερ από τους ανταγωνιστές της.
Κρίμα. Κι είχα μια ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να σταθούμε.
Τουλάχιστον να υπάρχει αξιόμαχη ομάδα με τη Λαμία, μην κολλήσουν και οι υπόλοιποι και τρέχουμε από νωρίς να γλιτώσουμε την τέταρτη θέση.
Με τον Σβαμπ να έχει παίξει 90 λεπτά την Πέμπτη. Με μοναδική αλλαγή τον Τσιγγαρα.
Τι κρίμα αυτή η ομάδα να χτυπηθεί από ίωση τη χειρότερη στιγμή ενώ ταυτόχρονα έχει μικρότερο ροστερ από τους ανταγωνιστές της.
Κρίμα. Κι είχα μια ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να σταθούμε.
Τουλάχιστον να υπάρχει αξιόμαχη ομάδα με τη Λαμία, μην κολλήσουν και οι υπόλοιποι και τρέχουμε από νωρίς να γλιτώσουμε την τέταρτη θέση.
Το παιχνίδι αυτό είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Γιατί νίκη φέρνει πρωτάθλημα.
Έχουμε μικρό πλεονέκτημα του οτι αυτοί θα κάνουν αλλαγές, αναγκαστικά. Και ένα μειονέκτημα με τις ιώσεις. Μιά χαρά ομάδα έχουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Θεωρώ πως αν τους παίξουμε στην κόντρα και εάν βγεί το πρώτο 60άλεπτο στο Χ, στα τελευταία 30 λεπτά μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Άρα, όχι ψηλά οι γραμμές μας, μικρές αποστάσεις και χτύπημα στις μεταβάσεις. Φυσικά και μηδενικό buildup.
Το Χ ίσως και αυτό αποδειχθεί χρήσιμο στη συνέχεια, αλλά το διπλό σίγουρα μας κάνει φαβορί για το πρωτάθλημα.
Έχουμε μικρό πλεονέκτημα του οτι αυτοί θα κάνουν αλλαγές, αναγκαστικά. Και ένα μειονέκτημα με τις ιώσεις. Μιά χαρά ομάδα έχουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Θεωρώ πως αν τους παίξουμε στην κόντρα και εάν βγεί το πρώτο 60άλεπτο στο Χ, στα τελευταία 30 λεπτά μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Άρα, όχι ψηλά οι γραμμές μας, μικρές αποστάσεις και χτύπημα στις μεταβάσεις. Φυσικά και μηδενικό buildup.
Το Χ ίσως και αυτό αποδειχθεί χρήσιμο στη συνέχεια, αλλά το διπλό σίγουρα μας κάνει φαβορί για το πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι αυτό είναι το σημαντικότερο της σεζόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ για ψυχολογικούς λόγους. Βαθμολογικά δεν κρίνει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ με 5 στα 6 (τα 3 εντός και τα 2 εκτός με Λαμία και γειτονιά) είναι πρωταθλητής ακόμα και να χάσει αύριο.
Όμως ψυχολογικά είναι ικανό να σε τσακίσει.
Μετά από αποκλεισμό, με τον γαύρο να σε πλησιάζει στον ένα πόντο και τους άλλους δύο να ξεφεύγουν με 5 και 4, ακόμα και αν έχεις ματς λιγότερο, επανέρχεσαι; Δύσκολα λέω εγώ.
Δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Πώς θα είμαστε εμείς, πως θα είναι ο γαύρος, τι ρόλο θα παίξει η κούραση...
Όμως ψυχολογικά είναι ικανό να σε τσακίσει.
Μετά από αποκλεισμό, με τον γαύρο να σε πλησιάζει στον ένα πόντο και τους άλλους δύο να ξεφεύγουν με 5 και 4, ακόμα και αν έχεις ματς λιγότερο, επανέρχεσαι; Δύσκολα λέω εγώ.
Δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Πώς θα είμαστε εμείς, πως θα είναι ο γαύρος, τι ρόλο θα παίξει η κούραση...
Αυτό τωρά με τις ιώσεις ισχύει? Γιατι πιο πολύ για δικαιολογία μου κάνει αμα εχει κάποιος ίωση τονβάζεις να παίξει?
Είναι το πρώτο παιχνιδι μέσα τη χρονιά που πριν ξεκινήσει και με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μπορώ να πω ότι φοβάμαι.
Και ποιον να βαλεις;Eagle1980 έγραψε:Αυτό τωρά με τις ιώσεις ισχύει? Γιατι πιο πολύ για δικαιολογία μου κάνει αμα εχει κάποιος ίωση τονβάζεις να παίξει?
- James Moriarty
Ο μειτε πού είναι πουλεν μου ήταν ξεκάθαρο ότι έχει ίωση. Φαινόταν στο πρόσωπο τού.
Καμία ανάλυση για το ματς. Προσωπικά πιστεύω θα χάσουμε
Καμία ανάλυση για το ματς. Προσωπικά πιστεύω θα χάσουμε
Δεν εχεις και αδικο σε αυτο που λές...pgetsos έγραψε:Και ποιον να βαλεις;Eagle1980 έγραψε:Αυτό τωρά με τις ιώσεις ισχύει? Γιατι πιο πολύ για δικαιολογία μου κάνει αμα εχει κάποιος ίωση τονβάζεις να παίξει?