Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Ότι είμαι από την μεριά των υποστηρικτών του νομίζω έχει φανεί.
Με μια πιο ψύχραιμη ματιά όμως έχω να πω τα εξής.
Κριτική για την 11αδα είναι αστείο να γίνεται. Αυτούς τους παίκτες έχουμε με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Ακόμα και το αρχικό στήσιμο της ομάδας στο γήπεδο το δικαιολογώ γιατί προφανώς πόνταρε στην Τούμπα και ήλπιζε ότι οι νεαροί των Βέλγων θα μασήσουν.
Αυτό όμως που δεν δικαιολογώ είναι ότι το ίδιο το παιχνίδι σου "χαμογέλασε" όταν στο πρώτο μισάωρο σε προειδοποιεί με τους Βέλγους να βρίσκουν στρέμματα γηπέδου αλλά να χάνουν 3 ευκαιρίες μαλλιά.
Και παρόλα αυτά, παρόλο που σε ευνοεί η τύχη και δεν το έχεις πληρώσει, αρνεισαι να προσαρμοστείς σε αυτό που σου φωνάζει το γήπεδο.
Ε για αυτό δεν γίνεται να μην έχει καμία ευθύνη
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

papwolf έγραψε:Όλα αυτά που βλέπουν πολλά παιδιά εδώ μέσα σχετικά με τον προπονητή, τις δυνατότητες του και συμπεριφορές του και τα αποτελέσματα του, λέτε να μη τα βλέπει η ιδιοκτησία, ο Ιβάν δλδ...?
Τα βλέπει και βάση αυτών του ανανέωσαν το συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια.
Εσείς γιατί λέτε...?
Μήπως γιατί τα "θέλω" του καθενός εξυπηρετούν τα "θέλω" του άλλου...?
Αυτό είναι το ζουμί και φοβάμαι πως η αλήθεια κρύβεται σε αυτά που έγραψε ο PAOK1LIFE.
Γι' αυτό λέω πάντα πως δεν φταίει μόνο η διοίκηση ή μόνο ο προπονητής.
Μαζί πορεύονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μας βγει σε κακό ή θα αποτυχουμε.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Doomlord4 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Διάβασα νωρίτερα από τον φίλο Σέρα, ότι γίνεται προσπάθεια γιγάντωσης του αντιπάλου

Καμία απολύτως τέτοια προσπάθεια δε γίνεται (από ποιον άραγε; )

Οι Βέλγοι χτες έκαναν δύο τρεις λάθος πάσες και ΜΗΔΕΝ λάθος κοντρόλ σε κοντινές και μακρινές μπαλιές. Άσχετα με το πόσο πιέζαμε καλά εμείς ή όχι. Έπαιζαν σχεδόν αποκλειστικά με τη μια, χωρίς καθυστερήσεις και έβρισκαν συμπαίκτη με κλειστά μάτια.

Οι παίκτες μας τέτοιο επίπεδο ποιοτικής ατομικής απόδοσης δεν πιάνουν ούτε στην αυλή του σπιτιού τους. Ούτε ομαδικής, ανεξαρτήτως προπονητή.

Συνεπώς το να αναγνωρίζουμε το πόσο καλά έπαιξε η Μπριζ δεν είναι κανενός είδους εσκεμμένη δικαιολόγηση της αποτυχίας.

Το πρόβλημα μας είναι ότι ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε όλοι το φοβερό έργο που έκανε ο ραζβαν, που έκανε το ρόστερ να υπεραποδιδει και να τρυπάει το ταβάνι των πραγματικών δυνατοτήτων του, ενω την ίδια ώρα όλοι ψιλοαναγνωριζουμε ότι επίσης ο ραζβαν ευθύνεται αρκετά και για τις αποτυχίες (πρόσκαιρες και μη)

Η απάντηση θα δοθεί μόνο αν του φέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλούς παίκτες σε κρίσιμες θέσεις. Γκολτζη, πνευμόνι, τριπλαδορο, κλπ. Τότε θα μετρηθεί σωστά ή Χ επιτυχία ή αποτυχία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα
Έτσι ακριβώς!
Και μάλιστα με σχεδόν τα δεύτερα!

Απίστευτα καλή ομάδα

Και δεν είναι ούτε Μαν.Σίτι,ούτε Ίντερ,ούτε καν Γουεστ Χαμ
Αυτό ακριβώς
Δεν ξέρω αν ήταν συγκυρίες, δαιμονιωδης φόρμα ή κάτι άλλο, δεν έχασαν ούτε κοντρόλ …
Το δε σπάσιμο του πρέσινγκ μας ψηλά που ηταν και καλό και έντονο, ήταν για σεμινάριο

Ακούω άλλα παιδιά που λένε θελουμε ταχυδυναμικους παίκτες … Ναι αλλά ταχυδυναμικους με τέτοια τεχνική θέλει λεφτά … και πολλά μάλιστα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Για αυτό και επιβάλεται αυτό που λέω εδώ και 15 χρόνια

Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
Champion League
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα αυτή η Μπριζ, όπως εμφανίστηκε στους μεταξύ μας αγώνες, με τα αμούστακα, με τα δεύτερα, με ελλείψεις, με πρόσφατη αλλαγή προπονητή εμένα πραγματικά με εντυπωσίασε.
Πολύ καλή ομάδα....!!!
Ίσως να είχαμε κάποιες ελάχιστες ελπίδες αν στήναμε κάνα λεωφορείο μπροστά στον Κοτάρσκι και παίζαμε κλεφτοπόλεμο. Ίσως...
Αλλά είναι πολύ εγωιστής και καθόλου προσαρμοστικός ή ευέλικτος ο Λουτσέσκου για να γίνει Σούλης Παπαδόπουλος τώρα στα γεράματα, πολύ περισσότερο κόντρα στη Μπριζ.
Κι έτσι μπήκαμε όπως μπήκαμε, να τους κερδίσουμε στα ίσια κι έγινε το αναπόφευκτο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν πάμε τσ λ ποιος σου λέει ότι τα λεφτά θα επενδυθούν σε παίχτες;

Η ομάδα πρέπει κάθε χρόνο να μεγαλώνει σε αυτά που δεν βρίσκονται μπροστά στη βιτρίνα.

Πρωτιστως να επενδύει στη γνώση, στην εξειδίκευση, να αναμορφώνει το οργανόγραμμα της, να έχει ξεκάθαρο πλάνο και μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό .

Να αποκτήσουμε ταυτότητα ως ποδοσφαιρικός οργανισμός.

Είμαστε χωρίς τεχνικό δντη ...τόσο καιρό...

Πρέπει να διδαχθούμε από το know how ομάδων όπως η Αταλάντα... Αλλά με προσαρμογή στο ελληνικό περιβάλλον.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

papwolf έγραψε:Όλα αυτά που βλέπουν πολλά παιδιά εδώ μέσα σχετικά με τον προπονητή, τις δυνατότητες του και συμπεριφορές του και τα αποτελέσματα του, λέτε να μη τα βλέπει η ιδιοκτησία, ο Ιβάν δλδ...?
Εσείς γιατί λέτε...?

Φυσικα κ τα θελω του Λουτσεσκου, συμπιμπτουν / εξυπηρετουν τα θελω του Ιβαν Σαββιδη

Αν δεν ισχυε αυτη η συνθηκη, δεν θα τον κραταγε 3 χρονια τωρα, ουτε θα τον ανανεωνε αλλα 3 χρονια επιβραβευοντας τον, με ακομα ενα πολυ πλουσιο συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

van rooy έγραψε:Αν πάμε τσ λ ποιος σου λέει ότι τα λεφτά θα επενδυθούν σε παίχτες;
Μετά από επιχειρήματα 15 χρόνων τι να γράψω σαν απάντηση

Ωραία,κανείς δε μου λέει ότι τα λεφτά θα επενδυθούν σε παίχτες
Κανείς δε μου λέει τίποτα γενικώς

Ωραία,να μη πάμε τότε

Δεν χρειάζεται
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

-keeper- έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Διάβασα νωρίτερα από τον φίλο Σέρα, ότι γίνεται προσπάθεια γιγάντωσης του αντιπάλου

Καμία απολύτως τέτοια προσπάθεια δε γίνεται (από ποιον άραγε; )

Οι Βέλγοι χτες έκαναν δύο τρεις λάθος πάσες και ΜΗΔΕΝ λάθος κοντρόλ σε κοντινές και μακρινές μπαλιές. Άσχετα με το πόσο πιέζαμε καλά εμείς ή όχι. Έπαιζαν σχεδόν αποκλειστικά με τη μια, χωρίς καθυστερήσεις και έβρισκαν συμπαίκτη με κλειστά μάτια.

Οι παίκτες μας τέτοιο επίπεδο ποιοτικής ατομικής απόδοσης δεν πιάνουν ούτε στην αυλή του σπιτιού τους. Ούτε ομαδικής, ανεξαρτήτως προπονητή.

Συνεπώς το να αναγνωρίζουμε το πόσο καλά έπαιξε η Μπριζ δεν είναι κανενός είδους εσκεμμένη δικαιολόγηση της αποτυχίας.

Το πρόβλημα μας είναι ότι ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε όλοι το φοβερό έργο που έκανε ο ραζβαν, που έκανε το ρόστερ να υπεραποδιδει και να τρυπάει το ταβάνι των πραγματικών δυνατοτήτων του, ενω την ίδια ώρα όλοι ψιλοαναγνωριζουμε ότι επίσης ο ραζβαν ευθύνεται αρκετά και για τις αποτυχίες (πρόσκαιρες και μη)

Η απάντηση θα δοθεί μόνο αν του φέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλούς παίκτες σε κρίσιμες θέσεις. Γκολτζη, πνευμόνι, τριπλαδορο, κλπ. Τότε θα μετρηθεί σωστά ή Χ επιτυχία ή αποτυχία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα
Έτσι ακριβώς!
Και μάλιστα με σχεδόν τα δεύτερα!

Απίστευτα καλή ομάδα

Και δεν είναι ούτε Μαν.Σίτι,ούτε Ίντερ,ούτε καν Γουεστ Χαμ
Αυτό ακριβώς
Δεν ξέρω αν ήταν συγκυρίες, δαιμονιωδης φόρμα ή κάτι άλλο, δεν έχασαν ούτε κοντρόλ …
Το δε σπάσιμο του πρέσινγκ μας ψηλά που ηταν και καλό και έντονο, ήταν για σεμινάριο

Ακούω άλλα παιδιά που λένε θελουμε ταχυδυναμικους παίκτες … Ναι αλλά ταχυδυναμικους με τέτοια τεχνική θέλει λεφτά … και πολλά μάλιστα
Ε, μα γι'αυτό δεν τους παίρνουμε και βολευόμαστε με αργούς. Δεν υπάρχει κάποια διαστροφή κατά της ταχυδύναμης, περιορισμένα οικονομικά υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από -keeper- »

Ακριβώς papwolf
Επίσης πολλά παιδιά είπαν για κλεφτοπόλεμο .. μα βγάλαμε και αντεπιθέσεις αλλά μας καταπίναν τα κ@λοπαιδα.. μόνο ο ταισον μπορούσε να τους τρέξει αλλά κι αυτός στην τελική ενέργεια ηταν κάκιστος

Ενώ για Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι στις επιθετικές μεταβάσεις, χθες ήμασταν μια ταχυτητα πίσω
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Doomlord4 έγραψε:
van rooy έγραψε:Αν πάμε τσ λ ποιος σου λέει ότι τα λεφτά θα επενδυθούν σε παίχτες;
Μετά από επιχειρήματα 15 χρόνων τι να γράψω σαν απάντηση

Ωραία,κανείς δε μου λέει ότι τα λεφτά θα επενδυθούν σε παίχτες
Κανείς δε μου λέει τίποτα γενικώς

Ωραία,να μη πάμε τότε

Δεν χρειάζεται[/quote

Είμαστε έτοιμοι;

Η μία φωτοβολίδα και μια αρπαχτη εκατομμυρίων;

Σάκος του μποξ; Αυτά που κοροϊδεύαμε;

Να εμφανιστούμε εκεί όταν θα είμαστε έτοιμοι , βήμα βήμα ...σκαρφαλώνεις στη κορυφή ...σταθερά βήματα για να μην γκρεμοτσακιστουμε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Special 4 έγραψε:
Εσείς γιατί λέτε...?

Φυσικα κ τα θελω του Λουτσεσκου, συμπιμπτουν / εξυπηρετουν τα θελω του Ιβαν Σαββιδη

Αν δεν ισχυε αυτη η συνθηκη, δεν θα τον κραταγε 3 χρονια τωρα, ουτε θα τον ανανεωνε αλλα 3 χρονια επιβραβευοντας τον, με ακομα ενα πολυ πλουσιο συμβολαιο
Γι'αυτό τον λόγο η συζήτηση για τον προπονητή είναι, για μένα τουλάχιστον, εντελώς άσκοπη.
Η συζήτηση και τα ερωτήματα θα έπρεπε να στρέφονται στην ιδιοκτησία.
Τι σκοπεύουν και πως βλέπουν το μέλλον για την ομάδα.
Ο προπονητής ένα γρανάζι είναι, το μεγαλύτερο ίσως, αλλά γρανάζι, αλλάζει οποτεδήποτε αν δεν δουλεύει καλά.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

figurehead4 έγραψε:
Εσείς γιατί λέτε...?
Αυτό είναι το ζουμί και φοβάμαι πως η αλήθεια κρύβεται σε αυτά που έγραψε ο PAOK1LIFE.
Γι' αυτό λέω πάντα πως δεν φταίει μόνο η διοίκηση ή μόνο ο προπονητής.
Μαζί πορεύονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μας βγει σε κακό ή θα αποτυχουμε.
+++++
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να ξεκινήσουμε από το βασικότερο!

Τι χαφ είχαμε χθες;
ΜΕΙΤΕ με ίωση μέσα στη βδομάδα.

ΣΒΑΜΠ, ο γνωστός Σβάμπ

Όταν δεν μπορείς να κόψεις και να δημιουργήσεις από το κέντρο δυσκολεύει πολύ το ματς.

Σε συνδυασμό με το να μην αλλάξουμε πλάνο χτυπαγαμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν μιλάμε για χαφ καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο προπονητής κάποτε είχε θέσει veto για παίκτες όπως ο σάχοφ κ ο κανιας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”