Προφανώς γιατί προτιμάει να είναι στον ΠΑΟΚ που έχει πιθανότητες να πάρει κάποιο τίτλο σε ένα πρωτάθλημα που το ξέρει και βγαίνει και Ευρώπη και κάνει πορείες παρά να πάει σε μία ένατη ομάδα στην Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία που μπορεί να έχει μεγαλύτερο μπατζετ αλλά δεν θα έχει Ευρώπη ή τίτλους και οι αντίπαλοι δεν θα είναι στο 80% Λαμίες και Τριπολες. Ενώ στο ΠΑΟΚ χτίζει βιογραφικό και όποτε λήγει στο μέλλον το ακριβό συμβόλαιο του θα εξετάσει πάλι τι επιλογές έχει. Ο Λουτσέσκου αυτό που κάνει είναι μία χαρά, παίζει ένα σύστημα , μία τακτική , ένα συγκεκριμένο στυλ το ίδιο με Γκουρντιόλα και έτσι αν προσαρμοστεί η ομάδα σε αυτό προσθέτει μόνο μικρές πινελιές.joshua έγραψε:Εμένα οι οποίες σπόντες μου και παράπονα αφορούν κυρίως τη διοίκηση. Όσον αφορά τον Λουτσεσκου αυτό που με ενοχλεί είναι μια αίσθηση ότι έχει βολευτεί στο ρόλο αυτού που μάχεται και πέφτει ηρωικά πάρα διεκδικει το ρόλο αυτού που απαιτεί τις συνθήκες που θα τον καθιστούσαν φαβορί.
Επομένως γιατί να βγει και να πει δεν μου φέρνεις τις μεταγραφές που θέλω οπότε φεύγω ? Να φύγει να πάει που και για πόσο ? Έτσι θα μοχθήσει θα δουλέψει σκληρά στον ΠΑΟΚ με τα λίγα που τον δίνουν για όπλα και θα πέσει ηρωικά στην λεπτομέρεια και στο παραλίγο και έτσι θα βγούμε και θα πούμε όλοι ΑΝ είχαμε μεταγραφές ΑΝ ΑΝ θα πηγαίναμε καλύτερα. Τώρα αυτός πλένει τα χέρια του και το βάρος πάει στις μεταγραφές που δεν έγιναν. Και κάτι φωνές που ακούς ότι ανέβασες την ομάδα ψηλά ή χαμηλά κτλ και δεν έγινες Σουλης να στήσεις ένα λεωφορείο στην άμυνα να βγαίνεις στην κόντρα είναι είχαμε να λέγαμε τα ακούν όλοι οι προπονητές στις ήττες.
Εμείς φέρνουμε τον Φερέιρα που έπαιζε 4 4 2 του λέμε να παίζει σαν τον Λουτσέσκου και 3 5 2 κτλ . Φέρνουμε τον Λουτσέσκου που παίζει κάτι συγκεκριμένο τον λέμε να παίζει σαν τον Φερέιρα και σαν τον έναν και τον άλλον εξαρτάται κάθε φορά τι μας βολεύει στο ρόστερ. Πάμε για δεξί μπακ και ψωνίζουμε αριστερό. Είμαστε λίγο μπερδεμένοι γιατί πολύ απλά θέλουμε να τα κάνουμε όλα και από λίγο και κάπου εκεί ξεχάσαμε με τα χρόνια να είμαστε ΠΑΟΚ και γίναμε λογιστές της διοίκησης . Δεν βγάζεις άκρη.