γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports
γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports
Έχει βενζίνη το ρεζερβουάρ;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports
Η ψυχολογία του γαύρου καθώς και η υπεροψία που τους χαρακτηρίζει πιστεύω θα μας κάνουν καλό.
Η ομάδα ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοια παιχνίδια και ειδικότερα όταν η ομάδα απέναντι έχει τρανταχτές αδυναμίες στην άμυνα όπως ο γκευ.
Εγώ είμαι αισιόδοξος…
Η ομάδα ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοια παιχνίδια και ειδικότερα όταν η ομάδα απέναντι έχει τρανταχτές αδυναμίες στην άμυνα όπως ο γκευ.
Εγώ είμαι αισιόδοξος…
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ματς είναι σίγουρο διπλό.
Πώς και γιατί, ΠΑΟΚ είσαι.
Δύσκολα τα πράγματα
Μακάρι να βρει τις δυνάμεις σωματικά και πνευματικά ή ομάδα
Μακάρι να βρει τις δυνάμεις σωματικά και πνευματικά ή ομάδα
Και οι ιώσεις? Γιάναμε;Mitsospaoki4 έγραψε:Το ματς είναι σίγουρο διπλό.
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
Τα ξεχνάμε όλα και πάμε δυνατά γιατί το ένα κακό φέρνει το άλλο. Δεν πρέπει να χάσεις για πολλούς λόγους. Πάμε δυνατά και τα αφήνουμε όλα πίσω και τα ξεχνάμε για λίγο θα τα ξανά πιάσουμε τον Ιούνιο πάλι .
Πολύ περίεργο παιχνίδι, εμείς ερχόμαστε από δύο κακές εμφανίσεις και αποκλεισμό. Αυτοί έχουν τη ψυχολογία και είναι σε πολύ καλό φεγγάρι.
Για μένα φαβορί είναι ο γαύρος αλλά τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση το αντίστοιχο περσινό των PO) βγάζουμε αντίδραση εκεί μέσα.
Ας ελπίσουμε οι κομβικοί μας παίχτες να ξεπεράσουν τα προβήματα με τις ιώσεις.
Σε περίπτωση Χ είμαστε ακόμη μέσα στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με διπλό προφανώς και αυξάνουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες σε περίπτωση ήττας νομίζω δυσκολεύουν τα πράγματα αρκετά.
Για μένα φαβορί είναι ο γαύρος αλλά τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση το αντίστοιχο περσινό των PO) βγάζουμε αντίδραση εκεί μέσα.
Ας ελπίσουμε οι κομβικοί μας παίχτες να ξεπεράσουν τα προβήματα με τις ιώσεις.
Σε περίπτωση Χ είμαστε ακόμη μέσα στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με διπλό προφανώς και αυξάνουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες σε περίπτωση ήττας νομίζω δυσκολεύουν τα πράγματα αρκετά.
Δυο τα πιθανά σεναρια που μπορω να σκεφτω απο εδω και στο εξής (λόγω ΠΑΟΚ εισαι):
Ειτε καταρρευση την Κυριακή και 4η θεση, ειτε χι/διπλό στο τηγάνι και κατάκτηση πρωταθληματος.
Περι κουρασης γαυρων, τ ακουω βερεσε. Κουρασμενος ηρθε και στον ναο και μας κολλησε 4.
Κατι μου λεει οτι θα φερουμε ισοπαλια σε ενα μετριο και για τις δυο ομαδες παιχνιδι.
Ειτε καταρρευση την Κυριακή και 4η θεση, ειτε χι/διπλό στο τηγάνι και κατάκτηση πρωταθληματος.
Περι κουρασης γαυρων, τ ακουω βερεσε. Κουρασμενος ηρθε και στον ναο και μας κολλησε 4.
Κατι μου λεει οτι θα φερουμε ισοπαλια σε ενα μετριο και για τις δυο ομαδες παιχνιδι.
Απο παιδι μικρο.PAOK_Antarctica έγραψε:Το μόνο που θυμάμαι.
Πάντως η φετινή ομάδα ηταν επιτέλους ομάδα πρωταθλητισμού και συνδύασε Ευρώπη και Ελλάδα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος για φέτος. Αν έρθει το πρωτάθλημα καλοδεχούμενο.
Απαισιόδοξος για το παιχνίδι και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία I guess
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει.
το γκρουπ του είναι δουλεμένο να μην βυθίζεται στην εσωστρέφεια.
μανούλα σε αυτό, κορυφαίος.
και λίγη τύχη κι όλα καλά
το γκρουπ του είναι δουλεμένο να μην βυθίζεται στην εσωστρέφεια.
μανούλα σε αυτό, κορυφαίος.
και λίγη τύχη κι όλα καλά