19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Χθες νομίζω ήταν ίσως το πρώτο παιχνίδι που στάθηκε με αξιοπρέπεια.
- ΑποστόληςΑ
-
Leonardo10
Αμυντικά είναι καλός, σιγά σιγά θα ανεβαίνει πιστευω. Αν και εγω έχω πει ότι στο 100% θα είναι με την έναρξη της επόμενης σεζόν.
Δεν ξέρω πως θα είναι του χρόνου αλλά είναι άδικο να τρώει τη θέση του Σαστρε επειδή έχει σκαλωσει ο Λουτσε ένα χρόνο τώρα με τη βλακεία του Σαστρε στον τελικό κυπελλου
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Daskalos_4
Ποια ακριβως ήταν η βλακεια του Σαστρε στον περσινο τελικο εγω ακομα δεν εχω καταλαβει, αν και το εχω ακουσει και απο αλλους
Ο λόγος που στο πρώτο ημίχρονο που πιεστηκαμε έχοντας πολυ μικρό ποσοστό κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να κινδυνεύσουμε από την Κούλα ήταν η πολύ καλή παρουσία αμυντικα των δύο πλάγιων buck.
Υγ το φάουλ το οποίο κάνει και έρχεται το δεύτερο γκολ της κούλας έχει γίνει 10 μέτρα τουλάχιστον από κει που εκτελεστηκε.
Υγ το φάουλ το οποίο κάνει και έρχεται το δεύτερο γκολ της κούλας έχει γίνει 10 μέτρα τουλάχιστον από κει που εκτελεστηκε.
και φυσικα ουτε αυτο υπαρχει στα στιγμιότυπα σε αντίθεση με το δήθεν φαουλ που ζητάει η κουλαrenegade έγραψε: Υγ το φάουλ το οποίο κάνει και έρχεται το δεύτερο γκολ της κούλας έχει γίνει 10 μέτρα τουλάχιστον από κει που εκτελεστηκε.
- James Moriarty
Μιλάμε για ένα παίκτη που ήρθε με 2 χιαστούς κ μπήκε στα βαθιά με συνεχόμενα ΝΤΕΡΜΠΙ. Έναν παίκτη πού είχε την ατυχία νά τραυματιστεί ένας παίκτης πού τά δίνει όλα αλλά έχει ένα κακό ότι κάνει την άμυνα προς τά πίσω καί μιλάω για τον Σαστρε πού θα μπορούσε να τον ξεκουράσει σέ 2-3 ματς τουλάχιστον.
Ένα παίκτη πού εχθές έδωσε απίστευτες μονομαχίες..
Του χρόνου θα τρίβετε τα μάτια σάς
Ένα παίκτη πού εχθές έδωσε απίστευτες μονομαχίες..
Του χρόνου θα τρίβετε τα μάτια σάς
Συμφωνώ απόλυτα....του χρόνου με προετοιμασία αθ είναι άλλος παίχτης. Όπως και ο Οζντόεφ και ο Μειτέ και Σαμάτα και ο Ντεσπότοφ.....άσχετα με το αν αποδίδουν ορισμένοι ή όλοι αυτό έχει να κάνει με την ποιότητά τους.
- ΑποστόληςΑ
Ο πραγματικός μβπ χθες δεν έχει ούτε ένα πιστ
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε όλη τη πλευρά μόνος του
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε όλη τη πλευρά μόνος του
- ΑποστόληςΑ
Χθες ήταν σχετικά καλός, σε απόλυτες τιμές και ένας από τους δύο καλύτερους της 11άδας.
19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Ο πιο σταθερος. Χρειαζοταν ενα τετοιο ματς.
ΥΓδ πολυ καλες δηλωσεις επισης
ΥΓδ πολυ καλες δηλωσεις επισης
Χτες ειχε σπεναντι του ενα πολυ καλο παίκτη και τα πηγε περίφημα.