Ναι αδερφε στους 8 σε εφερε παίζοντας με λαμιες, θα μας τρελανετε? οκ δνε γουσταρετε λουτσεσκου αλλα καπου ωπα. Πόσες ανακρίβειεςSpecial 4 έγραψε:Ακομα κ ο πρωην προπονητης ακαδημιων της Μπριζ εχει περισσοτερες ποδοσφαιρικες παραστασεις κ καλυτερη αντιληπτικη τακτικη ικανοτητα απο τον Λουτσεσκου
Του πηρε το προπονητικο πορτοφολι κ την προπονητικη ταυτοτητα με χαρακτηριστικη ανεση
Ο δικος μας προπονητης, για να ριχνει πενταρες κ εξαρες στις Κηφισιες κ στις Λαμιες καλος ειναι
Αφησε τον Σαστρε εκτος ευρωπαϊκης λιστας για να ειναι μεσα ο Βιειρινια, ο Μαρκαντωνης κ ο Γιονι Οτο
Κανενα διαβασμα του ματς κ της αντιπαλης ομαδας
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Εφτασες στους 8, καιρός να πας σε Βίλλα ή Φιορεντίνα για να παρεις τρόπαιο. Εδώ περιορίζεσαι.
Να τους διδάξεις κ αυτούς το κυριαρχικό ποδόσφαιρο.
Εν τω μεταξύ βλέπουμε ότι υπάρχουν και άλλοι καλοί προπονητές εκεί έξω που δεν τους ξέρουμε.
Να τους διδάξεις κ αυτούς το κυριαρχικό ποδόσφαιρο.
Εν τω μεταξύ βλέπουμε ότι υπάρχουν και άλλοι καλοί προπονητές εκεί έξω που δεν τους ξέρουμε.
Δασκαλε μην κοιτας μονο τα νουμερα. Το να πας στους 16 στους 8 στους 4 ειναι και θεμα τυχης. Μπορει να πεφταμε με την Πλζεν πχ και να περνουσαμε στους 4. Δεν θα ηταν υπερβαση.
Υπερβαση ειναι να κανεις κατι πανω απο τις δυναμεις σου. Το να περασω την Ντιναμο δεν ηταν πανω απο τις δυναμεις μας πχ. Το να περασω αυτη την Μπριζ βρισκοντας τροπο να την αντιμετωπισω θα ηταν.
Οπως ηταν και η πρωτη θεση στον ομιλο.
Υπερβαση ειναι να κανεις κατι πανω απο τις δυναμεις σου. Το να περασω την Ντιναμο δεν ηταν πανω απο τις δυναμεις μας πχ. Το να περασω αυτη την Μπριζ βρισκοντας τροπο να την αντιμετωπισω θα ηταν.
να μην τουσ εβαζε!σημερα επρεπε να παιξουν οι 100% και ας χαναμε!δεν υπαρχει δικαιολογια!george188 έγραψε:Μιας και λες για τις απουσιες τις δικές τους τσεκαρε λιγο και ποιοι ηταν αρρωστοι απο εμας, φαινόταν κιολας δεν χρειαζεται να μαντέψεις
H απογοήτευση ειναι λογική όλοι το θελαμε. Η κριτική μεχρι την ισοπέδωση διαφέρει χιλιόμετρα. Αποκλείστηκες στους 8, οχι απο κανένα κωλοχώρι, just saying
- navigator11
Την Κυριακή θα είναι στον πάγκο μας ή θα ντραπει να εμφανιστεί λόγω αποκλεισμού;

Μα εγώ δεν λέω ότι έριξες μομφή στον Όττο, απλά με τη σημερινή του εμφάνιση απέδειξε ότι έπρεπε να ξεκινήσει και στο βέλγιο.aivas19 έγραψε:Ωωω so cute
Για τον Οτο τι να πω; Ειδες να πω καπου να μην παιξει; Στο τοπικ του υπαρχει σχολιο μου που τον υπερασπιζεται στο ματς με χαρτινη. Πηγαινε δες το και ζητα συγγνωμη.
Εγω δικαιολογησα γιατι επαιξε ο Βιερινια στο Βελγιο αλλα χαμπαρι δεν πηρες. Δεν ηταν ΜΟΜΦΗ στον Οτο. Πες μου σημερα πως δεν επαιξε ο Βιερινια και φαγαμε 2 γκολ, αφου αυτο εφταιξε στο Βελγιο οπως γραψαν 20 ατομα εδω μεσα.
Καμια εμμονη
Το ότι σήμερα η ομάδα δέχτηκε δύο γκολ επουδενί δεν δικαιολογεί την χρησιμοποίηση του αντρέα στο πρώτο παιχνίδι και φυσικά δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική στον να λέμε ότι αφού φάγαμε και σήμερα δύο γκολ ε τότε δεν έφταιγε ο άντρε στο πρώτο παιχνίδι.
Οι οποίοι ποιοι είναι?gergeo4 έγραψε:να μην τουσ εβαζε!σημερα επρεπε να παιξουν οι 100% και ας χαναμε!δεν υπαρχει δικαιολογια!george188 έγραψε:Μιας και λες για τις απουσιες τις δικές τους τσεκαρε λιγο και ποιοι ηταν αρρωστοι απο εμας, φαινόταν κιολας δεν χρειαζεται να μαντέψεις
Συγκεκριμένα
Επρεπε ξεκάθαρα να παίξει και στο πρωτο ματς ο οτο, σήμερα ηταν εκπληκτικός αμυντικάrenegade έγραψε:Μα εγώ δεν λέω ότι έριξες μομφή στον Όττο, απλά με τη σημερινή του εμφάνιση απέδειξε ότι έπρεπε να ξεκινήσει και στο βέλγιο.aivas19 έγραψε:Ωωω so cute
Για τον Οτο τι να πω; Ειδες να πω καπου να μην παιξει; Στο τοπικ του υπαρχει σχολιο μου που τον υπερασπιζεται στο ματς με χαρτινη. Πηγαινε δες το και ζητα συγγνωμη.
Εγω δικαιολογησα γιατι επαιξε ο Βιερινια στο Βελγιο αλλα χαμπαρι δεν πηρες. Δεν ηταν ΜΟΜΦΗ στον Οτο. Πες μου σημερα πως δεν επαιξε ο Βιερινια και φαγαμε 2 γκολ, αφου αυτο εφταιξε στο Βελγιο οπως γραψαν 20 ατομα εδω μεσα.
Καμια εμμονη
Το ότι σήμερα η ομάδα δέχτηκε δύο γκολ επουδενί δεν δικαιολογεί την χρησιμοποίηση του αντρέα στο πρώτο παιχνίδι και φυσικά δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική στον να λέμε ότι αφού φάγαμε και σήμερα δύο γκολ ε τότε δεν έφταιγε ο άντρε στο πρώτο παιχνίδι.
Εχει απαντηθει στο τοπικ του αγωναmarkos4 έγραψε:aivas19
Επειδή διαβάζω προσεχτικά τους διαλόγους σου με τα άλλα παιδιά,απάντησε μου σε παρακαλώ αν θες βέβαια.
Γιατί και στα 180 λεπτά από τους Βέλγους η ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να τους ανταγωνιστεί έστω και για 5 λεπτα;
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες τόσο υποτιμητικά για τον προπονητή της Μπριζ.Special 4 έγραψε:Ακομα κ ο πρωην προπονητης ακαδημιων της Μπριζ εχει περισσοτερες ποδοσφαιρικες παραστασεις κ καλυτερη αντιληπτικη τακτικη ικανοτητα απο τον Λουτσεσκου
Του πηρε το προπονητικο πορτοφολι κ την προπονητικη ταυτοτητα με χαρακτηριστικη ανεση
Ο δικος μας προπονητης, για να ριχνει πενταρες κ εξαρες στις Κηφισιες κ στις Λαμιες καλος ειναι
Αφησε τον Σαστρε εκτος ευρωπαϊκης λιστας για να ειναι μεσα ο Βιειρινια, ο Μαρκαντωνης κ ο Γιονι Οτο
Κανενα διαβασμα του ματς κ της αντιπαλης ομαδας
Συγνώμη αλλά οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνετε τι είναι σήμερα το βελγικό ποδόσφαιρο.
Δεν μπορείς να τροφοδοτεί όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αν δεν έχεις υψηλή τεχνογνωσία από τα πολύ χαμηλά κλιμάκια.
Εμείς εδώ Βαλκάνια στον δικό μας ξεχωριστό κόσμο όπου τα ρολόγια έχουν σταματήσει
Ωραία φίλε σε ευχαριστώ που μου έδωσες την αφορμή στις δύο το βράδυ να πάω να διαβάσω όλες τις σελίδες στο τοπικ του αγώνα,εξάλλου δεν ήξερα και τι να κανω.aivas19 έγραψε:Εχει απαντηθει στο τοπικ του αγωναmarkos4 έγραψε:aivas19
Επειδή διαβάζω προσεχτικά τους διαλόγους σου με τα άλλα παιδιά,απάντησε μου σε παρακαλώ αν θες βέβαια.
Γιατί και στα 180 λεπτά από τους Βέλγους η ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να τους ανταγωνιστεί έστω και για 5 λεπτα;

Πιστεύω αδερφέ οτι καναμε αρκετές υπερβάσεις φέτος στην Ευρωπη. Αποκλείσαμε Χάιντουκ που ολοι κάνανε λογο για εύκολο αποκλεισμο. Νικησαμε Άιντραχτ μέσα-εξω, και γυρισαμε τη σειρα μετα το 2-0 με Ντιναμό. Που θα συμφωνήσω πως ηταν στα μέτρα μας οι Κροάτες, αλλα ετσι οπως ηρθε το πράγμα στον πρώτο αγωνα, κατ εμε τουλάχιστον, η πρόκριση ηταν υπερβαση.icue έγραψε:Δασκαλε μην κοιτας μονο τα νουμερα. Το να πας στους 16 στους 8 στους 4 ειναι και θεμα τυχης. Μπορει να πεφταμε με την Πλζεν πχ και να περνουσαμε στους 4. Δεν θα ηταν υπερβαση.
Και ας μη ξεχνάμε και το υλικό που έχουμε (για Ευρώπη παντα μιλαμε)
Ο αλλος ο προπονητης στο βοθρολιμανο πηγε ημιτελικο κ ανελαβε πριν κανενα μηναgeorge188 έγραψε:H απογοήτευση ειναι λογική όλοι το θελαμε. Η κριτική μεχρι την ισοπέδωση διαφέρει χιλιόμετρα. Αποκλείστηκες στους 8, οχι απο κανένα κωλοχώρι, just saying
Ενω εδω μεσα μας εριξε 4 γκολ
Ή μηπως ο γαυρος ειναι καλυτερη ομαδα απο την Φενερ κ την απεκλεισε ?
Ο Λουτσεσκου εφτασε στους 8
Ε, και ?
Ο αλλος του γαυρου πηγε ημιτελικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Παρ 19 Απρ 2024, 01:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο καθενας μας εχει αλλο ταβάνι για τον ΠΑΟΚ του μυαλου του.
δν θα κατηγορησω τον χ ΠΑΟΚτση που μιλαει για υπερβασεις και χειροκροτα και ευχαριστει.
για μενα λουτσε δεν υπαρχει απολυτως καμια δικαιολογια γιαυτο που παρουσιασες.
περα απο τις ταχύτητες η ομαδα με 7 ημερες ξεκουραση ηταν πλήρως ψυχολογικά απροετοιμαστη και οι παιχτες παιζανε με τρεμαμενα ποδια.
φτανουν οι δικαιολογιες. παρουσιασες στο πιο κρισιμο παιχνίδι εναν ΠΑΟΚ που δν πλησίασε ουτε στο 5% τις δυνατότητες της ομαδας.
δεν θα ηταν υπερβαρση να περνουσες την κλαμπ μπριζ.
αλλα τι ψαχνω να βρω κλασικος υπερβολικος ελληνας. οταν τυχαμε με μπριζ πανηγυρια και τωρα δηθεν καναμε υπερβαση. βγαλε ακρη.
δν θα κατηγορησω τον χ ΠΑΟΚτση που μιλαει για υπερβασεις και χειροκροτα και ευχαριστει.
για μενα λουτσε δεν υπαρχει απολυτως καμια δικαιολογια γιαυτο που παρουσιασες.
περα απο τις ταχύτητες η ομαδα με 7 ημερες ξεκουραση ηταν πλήρως ψυχολογικά απροετοιμαστη και οι παιχτες παιζανε με τρεμαμενα ποδια.
φτανουν οι δικαιολογιες. παρουσιασες στο πιο κρισιμο παιχνίδι εναν ΠΑΟΚ που δν πλησίασε ουτε στο 5% τις δυνατότητες της ομαδας.
δεν θα ηταν υπερβαρση να περνουσες την κλαμπ μπριζ.
αλλα τι ψαχνω να βρω κλασικος υπερβολικος ελληνας. οταν τυχαμε με μπριζ πανηγυρια και τωρα δηθεν καναμε υπερβαση. βγαλε ακρη.