PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ !!! Μόνο Πρόκριση Π.Α.Ο.Κ !!! 

εμείς οι ξενιτεμένοι και οι μη παρόντες στο γήπεδο μια ευχή, οι παραβρισκόμενοι φωνή, όλοι μας στο σύνολο πίστη!!!!
- kataramenos5
-
Εύχομαι να ξεκινήσει σήμερα ο Βούλγαρος και είμαι σίγουρος ότι θα τις καρφώσει τις Βελγιδες! Αλλά σε τελική ανάλυση οποίοι και να παίξουν ένα είναι το κυρίως νόημα… γαμηστε τους τον πάτο να πάμε στους τέσσερις!
- Kabamaru11
Δεν με ενδιαφερει ποιος παικτης θα παιξει σημερα,θελω απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο,να τα δωσουν ολα,χασουμε η κερδισουμε,προκριθουμε η μη,θελω το ματι να γυαλιζει.Ομοιως κ ο κοσμος σημερα,φωνη φωνη φωνη.
- kataramenos5
Πιστευω παντως οτι πρεπει να ξεχασουμε οτι εγινε στο βελγιο και να τους δειξουμε τη φημισμενη φιλοξενια μας.

Να παιξουν αυτοι που ειναι πιο καλα και μπορουν να τα δωσουν ολα. Ο Σαματα εδειξε πως πρεπει να τους παιξουμε. Φουλ δυναμη και κοψιμο στον τσαμπουκα των 18χρονων. Παιχνιδι επαφης και κανενα μα κανενα λαθος στην αμυνα ουτε χωρους για να βγουν στην κοντρα. Ευχομαι να εχουμε την τυχη με το μερος μας.
Πειραζει που προτιμώ να τους κατατρόπωσει η ομάδα και όχι να περιμένω από την κερκίδα να το κάνει;
Πειράζει που φοβάμαι ότι η πρόκριση από μόνη της ίσως δεν αρκεί ως κίνητρο καμιά φορά;
Πειράζει που θέλω να παίξουμε όπως παίζουμε όταν δεν υπάρχει πίεση αποτελέσματος;
Πειράζει που σκέφτομαι ότι η ομάδα μας αγχώνεται περισσότερο μέσα στη Τούμπα;
Πειράζει που σκέφτομαι όλες τις φορές του παραλίγο και των απίθανων τρόπων που χάσαμε και αποκλειστηκαμε;
Σίγουρα ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!
ΥΓ. Δεν ξέρω πως θα αντεξω να το δω....η πίεση θα χτυπήσει πάλι κόκκινο; Θα κοιμηθούμε απόψε ;
Όχι εκπλήξεις σε τακτική και τρόπο παιχνιδιού, ΔΕΣΠΟΤΟΦ απόψε θα είναι η βραδιά σου. Σου πάει γάντι το παιχνίδι αυτό.
Πειράζει που φοβάμαι ότι η πρόκριση από μόνη της ίσως δεν αρκεί ως κίνητρο καμιά φορά;
Πειράζει που θέλω να παίξουμε όπως παίζουμε όταν δεν υπάρχει πίεση αποτελέσματος;
Πειράζει που σκέφτομαι ότι η ομάδα μας αγχώνεται περισσότερο μέσα στη Τούμπα;
Πειράζει που σκέφτομαι όλες τις φορές του παραλίγο και των απίθανων τρόπων που χάσαμε και αποκλειστηκαμε;
Σίγουρα ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!
ΥΓ. Δεν ξέρω πως θα αντεξω να το δω....η πίεση θα χτυπήσει πάλι κόκκινο; Θα κοιμηθούμε απόψε ;
Όχι εκπλήξεις σε τακτική και τρόπο παιχνιδιού, ΔΕΣΠΟΤΟΦ απόψε θα είναι η βραδιά σου. Σου πάει γάντι το παιχνίδι αυτό.
- Lacedaemonian
Πρέπει να παίξουμε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ.Να ΤΡΩΜΕ ΣΙΔΕΡΑ κ να το νιώσουν στο πετσί τους απ το πρώτο λεπτό.Βασίζονται στο να βγαίνουν πρώτοι στη μπάλλα κ να διεκδικούν όλες τις μπάλες.Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να τους το κόψουμε με το καλημέρα.
Απόλυτη συγκέντρωση.Όχι λάθη στις μεταβιβάσεις απ την άμυνα προς το κέντρο κ ΒΟΗΘΕΙΑ στους κεντρικούς μας χάφ που πιστεύω θα τους πρεσάρουν διαρκώς.
Δεν περνάει η πουτάνα η ώρα με τίποτα
ΠΑΑΑΜΕΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΗΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΑΡΑΑΑΑ ΜΟΥ

Απόλυτη συγκέντρωση.Όχι λάθη στις μεταβιβάσεις απ την άμυνα προς το κέντρο κ ΒΟΗΘΕΙΑ στους κεντρικούς μας χάφ που πιστεύω θα τους πρεσάρουν διαρκώς.
Δεν περνάει η πουτάνα η ώρα με τίποτα
ΠΑΑΑΜΕΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΗΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΑΡΑΑΑΑ ΜΟΥ

- ΑποστόληςΑ
Εμείς θα πάμε στην Φλωρεντία, αρκεί όμως να μην προκριθεί το Plzen.papwolf έγραψε:Σήμερα είμαι πολύ ήρεμος, ίσως γιατί ξέρω είδη το αποτέλεσμα.
1-0 στην κανονική διάρκεια
2-1 στην παράταση
6-5 στα πέναλτι
Για όσους είναι προληπτικοί, το τελευταίο πέναλτι θα εκτελέσει ο Τανζανός, θα ευστοχήσει και θα μας στείλει στη Φλωρεντία.
episimos73 έγραψε:Ψύχραιμος ο Joss, ο Λεοντιάδης είσαι φίλε;
Sent from my iPad using Tapatalk

περαστικα σου φιλε μου σε εσενα ή αν συνοδευεις καποιον γρηγορα καλα και με την προκριση!panta έγραψε:Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά τηλεόραση στο Παπανικολάου; Στο κυλικείο δε είδα κάτι
Μπυρες και ρετσινες απεναντι απο τον ασπρομαυρο σκουφο. Δεν χανεται η προκριση λεμε ΡΕ!
ΠΑΟΚ αφου
ΠΑΟΚ αφου
SDNAΜεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Κλαμπ Μπριζ μερικές ώρες πριν την σέντρα με τον ΠΑΟΚ - Σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα ο Σκοβ Όλσεν λόγω διαφωνίας με το ιατρικό επιτελείο!