PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Καθομαι και σκεφτομαι ποσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΙΣΤΟΡΙΚΟ ειναι το σημερινο παιχνιδι που εχουν λυγισει τα ποδια μου απο το αγχος. Και σκεφτομαι....θελω τα παιδια να το βλεπουν και αυτα ετσι η θα τα φαει το αγχος;
Αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερο να εχουν αντιληφθει την σημασια του ματς η απλα να μπουν να παιξουν το παιχνιδι τους σαν business as usual...
Αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερο να εχουν αντιληφθει την σημασια του ματς η απλα να μπουν να παιξουν το παιχνιδι τους σαν business as usual...
Ποιες ιώσεις; Θα τους γ@μησουμε τα μάτια και θα φάμε τα μυαλά τους σήμερα. Της Βαλχάλα το κάγκελο θα γίνει, γαμω τη Φλαμανδια τους.

- episimos73
PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Ψύχραιμος ο Joss, ο Λεοντιάδης είσαι φίλε; 
Sent from my iPad using Tapatalk

Sent from my iPad using Tapatalk
Σήμερα όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ (Παίχτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, λαός) έχει ραντεβού με την ιστορία....
Γυαλισμένο μάτι, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θέλει για τους παίχτες και το επιτελείο, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και ΛΑΡΥΓΓΙ από τους υπόλοιπους στις εξέδρες....ούτε αράουτ και ελεύθερο να μην εκτελέσουν σε ησυχία....
7 ώρες μείνανε....Ελπίζω σήμερα η Τούμπα να είναι Κολοσσαίο για τους Βέλγους....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....ΠΑΜΕ για τους 4.....

Γυαλισμένο μάτι, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θέλει για τους παίχτες και το επιτελείο, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και ΛΑΡΥΓΓΙ από τους υπόλοιπους στις εξέδρες....ούτε αράουτ και ελεύθερο να μην εκτελέσουν σε ησυχία....
7 ώρες μείνανε....Ελπίζω σήμερα η Τούμπα να είναι Κολοσσαίο για τους Βέλγους....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....ΠΑΜΕ για τους 4.....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Πέμ 18 Απρ 2024, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Marsantos εγώ είπα ποιος θα του κάνει σήμερα κ πόιος την Κυριακη καλυτερα,ώστε να ξεκινήσει ως βασικός.
Δύσκολα οποίος ξεκινήσει βασικός σήμερα, να ξεκινήσει κ βασικός πάλι την Κυριακή, σε ούτε 3 μέρες.
Το ποιος θα ξεκινήσει, ας το βρει αυτός.
Δεν είπα αυτό που λες εσύ.
Δύσκολα οποίος ξεκινήσει βασικός σήμερα, να ξεκινήσει κ βασικός πάλι την Κυριακή, σε ούτε 3 μέρες.
- PAOK_Evosmos_4
Και σημερα ΜΟΝΟ φωνή μάγκες, κινητα και πασατέμπο στην τσέπη.
ΟΧΙ στους πανιγυρτζήδες, αύριο δεν πρέπει να υπάρχει φωνή, θα μιλάμε με νοηματική.
ΟΧΙ στους πανιγυρτζήδες, αύριο δεν πρέπει να υπάρχει φωνή, θα μιλάμε με νοηματική.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά τηλεόραση στο Παπανικολάου; Στο κυλικείο δε είδα κάτι
Ας μπούμε με το μαχαίρι στο στόμα και θα το καταπιούμε το αποτέλεσμα ότι και να είναι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απλά γραφτείτε για τα εισιτήρια στην Φιορεντινα και την Πλζεν από τώρα μην έχουμε πάλι τα ίδια 

Theo μη μασάς. Είμαι σε παράκρουση λόγω αγωνίας.theo-drama έγραψε:Marsantos εγώ είπα ποιος θα του κάνει σήμερα κ πόιος την Κυριακη καλυτερα,ώστε να ξεκινήσει ως βασικός.
Αλλά διαβάζω άλλα καταλαβαίνω.
Έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις.
- WeWillRockYou
Όσο περνάει η ώρα, τόσο το άγχος μεγαλώνει.
Δεν ξέρω καν, αν το συνειδητοποιούμε πως σήμερα με πρόκριση, βρισκόμαστε 2 παιχνίδια μακριά από ευρωπαϊκό τελικό. Τουλάχιστον ο προπονητής στις δηλώσεις του, φάνηκε να το τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο, από τον στόχο αυτό.
Νικάς σήμερα και έχεις 25% πιθανότητες να κατακτήσεις ευρωπαικό τίτλο.
Και πιθανότατα ο 1 από τους 3 αντιπάλους,να είναι ο εγχώριος ανταγωνιστής σου.
Once in a lifetime, ευκαιρία, την οποία αξίζει αυτή η ομάδα με την φετινή της πορεία.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Δεν ξέρω καν, αν το συνειδητοποιούμε πως σήμερα με πρόκριση, βρισκόμαστε 2 παιχνίδια μακριά από ευρωπαϊκό τελικό. Τουλάχιστον ο προπονητής στις δηλώσεις του, φάνηκε να το τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο, από τον στόχο αυτό.
Νικάς σήμερα και έχεις 25% πιθανότητες να κατακτήσεις ευρωπαικό τίτλο.
Και πιθανότατα ο 1 από τους 3 αντιπάλους,να είναι ο εγχώριος ανταγωνιστής σου.
Once in a lifetime, ευκαιρία, την οποία αξίζει αυτή η ομάδα με την φετινή της πορεία.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Σήμερα είμαι πολύ ήρεμος, ίσως γιατί ξέρω είδη το αποτέλεσμα.
1-0 στην κανονική διάρκεια
2-1 στην παράταση
6-5 στα πέναλτι
Για όσους είναι προληπτικοί, το τελευταίο πέναλτι θα εκτελέσει ο Τανζανός, θα ευστοχήσει και θα μας στείλει στη Φλωρεντία.
1-0 στην κανονική διάρκεια
2-1 στην παράταση
6-5 στα πέναλτι
Για όσους είναι προληπτικοί, το τελευταίο πέναλτι θα εκτελέσει ο Τανζανός, θα ευστοχήσει και θα μας στείλει στη Φλωρεντία.
- iremidynami 4+
... Εννοεις θα στείλει στη φλωρεντια οσους εχουμε μεινει ζωντανοι (με αυτο το σεναριο που λες, δεν βλεπω και πολλους χαχα)!!!
- kataramenos5
Κανενα αγχος κι εγω περιεργα πραματα .Μαλλον παραμεγαλωσαμε ειτε εμεις ειτε ο ΠΑΟΚ .
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Οσο κ αν έχω προσπαθήσει, δεν έχω καταφέρει να δουλέψω σήμερα.
Τα κλείνω όλα δεν έχει νόημα.
Τα κλείνω όλα δεν έχει νόημα.